نه بابا کرک واسه چینقل قول:
تنها چیزایی که لازمه پچ و پانک باستره
چیز دیگه ای نمیخواد
Printable View
نه بابا کرک واسه چینقل قول:
تنها چیزایی که لازمه پچ و پانک باستره
چیز دیگه ای نمیخواد
پچ 1.7 پست اول 280 مگه چرا؟!
---------------
آقا سرورهايي كه توي game monitor ميتوني سرچ كني چه جوري بهشون بايد كانكت شد؟مثلا Esfahan UI چه جوري كانكت شم؟با fire ميشه؟
آقا توروخدا جواب بديد:بازي من نشونه نداره.چه كنم؟
جواب مشكل قبلي رو يافتم.مشكل جديد:از كجا رنكم رو بدونم؟
تو منوی بازی دکمه رنک اند چلنج رو بزنیدنقل قول:
يه سوال ديگه:XP وقتي لفت بدم حساب نميشه؟آخه 20 تا كيل داشتم وسط بازي رفتم بيرون هيچي حساب نشده بود!
چرا چه لفت چه کیک چه یهو سیستمت خاموش بشه یا هر بلای دیگه بازم حساب میشهنقل قول:
در واقع هر کسی رو بکشی درجا وارد پرونده میشه !
ولي واسه من نشد!اصلا حساب نشد!يه عالمه كيل دادم هنوز رنك يكيم!!
---------- Post added at 07:47 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------
XP م عوض نشده!
بروبچ گارنا بيايد!!ايرانياش كمتر حالش بيشتر.روم ايرانش سرور 6 نفره ميسازن ولي حالش از 10 نفره بيشتره!
والا به همچین موردی بر نخورده بودم تا به حالنقل قول:
ایزی اکانت میخوای ؟ یه نرم افزار کوچیک که لولت رو 55 میکنه
البته توصیش نمیکنم چون نامردیه به تمام معناست :46:
نامردی نیست. بلکه گند زدن به لذتی هست که خود آدم از افزایش لول میگیره!نقل قول:
آخ اون لذت رو خوب اومدینقل قول:
یادش بخیر اوایل که تازه شروع کرده بودم چقدر با اون صدای گیتار الکترونیکیه افزایش لول حال میکردم :31:
وجودم خنک میشد !
سلام این بازی کارت گرافیک nvidia geforce fx 6600 or ati 9800 می خواد
ولی من یه pc ایم nvidia geforce fx 5500 و یکی دیگش ati 9000 هستش .
رو هیچ کدوم کار نمی کنه ؟
راستی بازی من چیزی به اسم کرک نداره همش setup هستش ولی دوستم نصب کرده بازی کرکه یعنی خود بازی کرکه ؟
من می تونم با این حال انلاین بازی کنم؟
رو 6600 که جواب میده ولی پایینتر رو فکر نکنمنقل قول:
اگه کرک نمیخواد احتمالا کرک شده زرین نیکان هست ... هیچ مشکلی نداره خودش کرک رو نصب میکنه اگه میخوای بعد اینکه پچ رو ریختی سینگل پلیرش رو ادامه بدی باید کرکش رو گیر بیاری و دوباره کرکش کنی ... البته میگم ، اگه میخوای تکنفره رو بری
ولی واسه مولتی پلیر کرک لازم نیست
این طور که معلومه به نصب نمی رسه.نقل قول:
از وقتی که گذاشتید ممنونم
قابلی نداشت ولی منظورتونو نگرفتم ، یعنی سیستم نمیکشه یا با کرک و پچ و اینجور چیزا مشکل دارین ؟نقل قول:
وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم میگه کارت گرافیکت یا درایورش ساپورت نمی کنه که من درایور رو همین دیروز اپدیت کردم پس مشکل از کارت گرافیکهنقل قول:
شاید همینطوره که میگیننقل قول:
دلم میخواست کمک کنم ولی انگار راهی نیست !
پسر عمه من کارت گرافیکش GeFore 6200 LE هست و راحت بازی میکنه!نقل قول:
یه عکس از اروری که میده براز ببینم. اگه ارور آلفا بلندیگ Alfa Blending بده نمیشه کاریش کرد.
5500 اجرا نميشه روش.منم همين مشكلو داشم و برا همينم ارتقا دادم.
SUB ZERO مطمعنی؟ اخه دوستم می گفت گرافیکش 128 بود اجرا شد ماله من که 256 هستش
---------- Post added at 11:39 AM ---------- Previous post was at 11:37 AM ----------
الان می خوام دوباره بازی رو بریزم ارور میده میگه که یکی از فایل های نصب بازی نیست با اینکه هست چی کار کنم؟
کلا یه بار حذفش کن. کامپیوتر رو ریست کن و یه بار دیگه از اول نصب کن.نقل قول:
این ارور رو میدهنقل قول:
کد:www.4shared.com/photo/EsgAFbGs/1_online.html
لطف کن از این به بعد دیگه عکس رو با فرمت bmp آپلود نکن. همیشه از فرمت jpg استفاده بکن و اینجا آپلود کن و مستقیم بزار توی پستت :نقل قول:
اشکال از دیسک بازیت هست. احتمالا روش کثیف شده یا خش افتاده. با آب و صابون مایع خوب بشور و با دستمال کاغذی خشکش کن و دوباره امتحان بکن. اگه بازم ارور داد برو یه دیسک دیگه بخر.کد:http://up.--------.com/
مطمئن مطمئنم.براي 6200 يا 6600 هستش.دقيق يادم نيست ولي 100 درصد نمي خوره.اشكال از سي ديت نيست.من 4 بار و از شركت هاي ديگه خريدم نه مال رفيقم نه مال خودم نيوردنشون بالا.ارور دادن.5500 نميشه.
سی دی کثیف بود نصب شد ولی سیستم نمی کشه
من معذرت می خوام
اصلا کار خوبی نمیکنی که توی پستت عکس با فرمت BMP میزاری. همون روش قبلیست بازم بهتر بود که لینک داده بودی. وقتی عکسی رو با فرمت BMP میزاری بی جهت حجمش میره بالا و این باعث میشه که واسه آپلود کردنش هم خودت رو تو دردسر بندازی و هم کسایی که اینترنت حجمی گرفتن چند ثانیه ای بدون اینکه طرف بفهمه که چی شد دانلود میکنه!
از مدیران فروم خواهش میکنم که به این مسئله رسیدگی بکنن. و اجازه ندن عکس با فرمت BMP توی پست افراد به صورت مستقیم قرار بگیره.
ورژن جدید PeZBOT هم اومد :8:
نقل قول:
Version 011p
-------------------
- Bots will now choose attachments for weapons.
- Dropped weapons from bots should now have more ammo.
- Bots will now throw stun, flash and smoke grenades.
- Bots will now choose perks upon spawning. (can be disabled with svr_pezbots_useperks 0)
- Added model select menu (escape > choose model). You can now choose which character model you wish to use. Also added a few extra character models such as Capt. Price, Imran Zakhaev, etc.
- Bots will use extra character models as well as the stock ones - can be turned on with svr_pezbots_modelchoice 1.
- Added Battlechatter. (can be turned on or off with svr_pezbots_chatter 0.)
- Revised knifing function, no long range kills.
- Bots may flank/spread out a little more.
- Added a new playstyle - a mix of both the existing playstyles. (svr_pezbots_playstyle 2)
- Fixed issue with District waypoints.
- Fixed the non balanced teams balancing on map change.
- Fixed mismatch error occurring in Search and Destroy on some maps.
از اینجا میتونین دانلود کنین :
کد:http://www.moddb.com/mods/pezbot/downloads/pezbot-011p-for-call-of-duty-4
برای اونایی که هنوز نمیدونن این به چه دردی میخوره :
با استفاده از این مد میتونین به صورت آفلاین نقشه های آنلاین رو در مقابل بوت ها یا همون هوش مصنوعی بازی کنین.
آموزش آنلاین بازی کردن Call of Duty 4 Modern Warfare
:11:کد:http://iranianmw2.blogsky.com/1389/07/23/post-31
سلام - دوستان من تاپیک cod 4 رو پیدا نکردم و مجبور شدم سوالمو اینجا بپرسم
.
من تو cod 4 تو بعضی سرور ها که میرم بدون مشکل و راحت join میشم اما اکثرا (چه ایرانی چه خارجی) رو وقتی میخواد وارد مپ شه یهو این صفحه میاد . از هرکیم پرسیدم بلد نبود . ممنون میشم کمکم کنید
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچکی جواب مارو نمیده ؟:41:نقل قول:
سلامنقل قول:
من زیاد وارد نیستم
تو یکی از فروم های خارجی نوشته بودن این مشکل مربوط به ریپک کردن فایله
یه وقت فایلو دست کاری نکردی ؟
من بازم میگردم تو فروما ببینم چیزی پیدا میکنم واست یا نه
نقل قول:
ممنون ... نه من هیچ دست کاری نکردم:41:راستی تاپیکه COD4 رو پیدا نمیکنم .!؟ کجاست ؟:41::19:
فکر کنم خودشون باشن:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=153775
....................کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=123086
باشه من هنوز دارم میگردم ولی به نتیجه ای نرسیدم ، اگه چیزی پیدا کردم همینجا میذارم
راستی یه چیزی ، پچ اینا رو نصب کردی ؟
میگم ضرری هم نداره یه دور دیگه بازی رو نصب کنی ، اگه خواستی بکنی یه کپی از پوشه Player و سریالی که به بازی دادی بگیر تا بعدا دوباره وارد کنی و رنکت برگرده
بلاخره درست میشه برادر
من وارد همین مسیری که این ارور میگه رفتم و فایل مورد نظرو پیدا کردم . به نظرتون فایلش خرابه اره؟ چیکار کنم ؟ دوستا یه لینکی چیزی داشتن بزارن ما این فایل گرامیو دانلود کنیم . یا لا اقل دوستانی که نصبه این بازی رو سیستمشون برن ببینن این فایل حجمش 132 مگابایته یا خیر ؟!نقل قول:
واسه من 152 مگابایتهنقل قول:
متاسفانه تو فروم های خارجی هم خبری نبود ... فقط بعضی جاها نوشته بودن اگه دست کاری کنی این ارور رو میده که شما میگی دست کاری نکردی
شاید با نصب دوباره مشکل حل بشه ، امتحانش مجانیه
نقل قول:
با جستجوی زیاد تونستم یه فایل تورنت پیدا کنم که نوشته IW7 orginal file for COD4 که اتفاقا 155 مگابایته . گمونم اون cod4 که من خریده بودم این فایلش یا قدیمی و یا ناقص و خراب بود . اینو امشب دانلود میکنم و جایگزینش میکنم ببینم چی میشه:21:خدا کنه درست شه . از شما دوست عزیز هم خیلی ممنونم.فعلا.:10::40: