كلا اين محصول بسيار سبك بوده و منابع كمي از سيستم را نيز اشغال ميكنه.دليلي براي كاهش سرعت اينترنت توسط آنتي ويروس وجود نداره.نقل قول:
Printable View
كلا اين محصول بسيار سبك بوده و منابع كمي از سيستم را نيز اشغال ميكنه.دليلي براي كاهش سرعت اينترنت توسط آنتي ويروس وجود نداره.نقل قول:
یکی جواب ما رو نمیده ؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
1.موقعی که این آنتی ویروس یه ویروس پیدا میکنه من اصولا با توجه به اون فایل delete یا قرنطینه میکنم
2.چون بیشتر ویروس ها قابلیت clean کردن ندارن
3.برای اسکن کردن گوشی نوکیا بهتره به جای کابل از رم استفاده کنید یعنی رم گوشی رو در بیارین و به وسیله یه رم ریدر اسکن رو به راحتی انجام بدین.
4.سعی کنید به جای free antiviruse از avira premium استفاده کنید در صورت نیاز به key دوستان عزیز تو پست های قبل زحمتشو کشیدن.
موفق باشید
security سرعت دانلود رو افتضاح میاره پایین اگر با تورنت کار کنید که خیلی محرزه چند نفر از دوستام همین مشکل رو باهاش داشتن. ولی نسخه پریمیوم مشکلی نداره . در واقع فایروال نسخه security اذیت می کنه:20:نقل قول:
در ضمن از طرفدارای سرسخت اویرا هستم و به نظرم در حال حاضر بهترینه ولی این نقیصه بهش وارده
در ضمن کسی لینک سه ماهه برای ثبت نام key انتی ویروس نداره ? بعضی یه ماهه ها ثبت نام میشه ولی انتی قبول نمی کنه . و بعضی لینک های قبت نامی جدید هم نرم افزار رو full نمیکنه
و یه فرقی هم که در لینک های جدید ثبت نامی هست اینه که قدیما نرم افزار full میشد ولی الان پیغام buy تو نرم افزار ظاهر میشه !!
از نظر سرعت که عالیهنقل قول:
سرعت اینترنت رو هم به اون صورت کم نمیکنه
در مجموع سبک ، سریع و قدرتمند:40:
نسخه premium که من استفاده می کنم.سرعت سیستم رو که پایین نمیاره ، خیلی بیاره 7% . ولی سرعت دانلود و اینترنت رو خیلی پایین میاره.من به طور معمول با سرعت 150 کیلوبایت در ثانیه دانلود می کنم ب انتی ویروس اویرا میشه 70 کیلوبایت در ثانیه.البته بستگی داره که چی دانلود کتی.مثلا سرعت فایلهای execute رو نسبت به فایلهای صوتی بیشتر پایین میاره.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:از تمامی دوستان تشکر می کنم.... لطف کردین!:11:نقل قول:
با سلام و عرض ادبنقل قول:
دوست عزیز وقتی می خواهیم فایل را دانلود کنیم با پیغام زیر روبرو میشیم
لطفا اگر برایتان مقدور است یه لینک دیگه بگذارید
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
با تشکر
سلام اینسریال تا 2015 جواب میده و تا الان هم خطا نداهنقل قول:
خوب این یک مشکل بسیار بزرگه که سرعت دانلود رو کم میکنه من اینترنت 64 دارم سرعت دانلود در حالت عادی 10 نیلوبایت هست اما اینو که نصب میکنم سرعت میشه 4 یا 5 . راهی برای رفع این مشکل نیستنقل قول:
راه حلش اينه كه Web Guard آويرا را غيرفعال كنيد.راهنماي انجام اينكار در پست زير موجود ميباشه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ببخشيد مي خواستم بپرسم براي اينكه بشه نسخه ي پرميوم رو آپديت كرد، از كجا بايد key دريافت كنيم؟
گويا اون سايت تركي هم از كار افتاده!! درسته؟
با تشكر فراوان
دوستان در صفحات قبل قرار دادند.باز با اين حال يك كليد پيدا كردم تا سال 2017 ميتونه محصول Avira Premium Security Suite را رجيستر كنه.نقل قول:
Avira Premium Security Suite Key:
اعتبار تا سال 2017
درودنقل قول:
من برای اولین بار avira_antivir_premium_en رو نصب کردم که این کلید روی این نسخه جواب داد:11:
سوالی داشتم چرا موقعی که میخوای از آبدیت ها یه زیپ بگیرم اینطوری میشه مشکل در کجاست؟
این دوتا نسخه چه فرقی با نسخه های دیگه دارن؟
Avira.AntiVir.Command.Line.Scanner.v7.6.0.59.Regge d-EAT
Avira.AntiVir.Premium.v9.0.0.446.Regged-EAT
نقل قول:
Hamilton عزیز یه سوال :
من این Key رو دانلود کردم و رو دستگاه خودم فعال کردم و کار کرد تا سال 2017
ولی همین Key رو بردم روی یه دستگاه دیگه کار نمیکنه و پیغام زیر رو میده :
The license selected is invalid and will not be instaled .
علت چیست ؟ با تشکر Saeid.online
فكر نميكنم زمانيكه Avira فعال ميباشه شما بتونيد اينكار را انجام بديد.ابتدا Avira را غيرفعال و Exit كنيد بعد اقدام كنيد.نقل قول:
هر دو محصول يكي هستند؟اون محصول در سيستم ديگه قبلا فعال نشده بود يا براي اولين بار بود كه ميخواست فعال بشه.نقل قول:
Avira را رو چگونه غيرفعال کنم ؟ Exit نداره !!!
اگه بخوام تو تسک مننجر غیر فعال کنم گزینه اویرا کدومه؟
بازم مشکل:18::41:
عکسو ببینید متوجه میشید 1آیکون چتر که باید باز باشه بسته شده و......
فکر کنم به خاطر اینه که این لایسنس رفته تو لیست سیاه
نقل قول:
بهترین راه حل برای دوستانی که مشکل key دارن این برنامه ای هست که دوست عزیز hamilton لینک دانلودشو گذاشتنه...
سلام به دوستان
من آنتی ویروس 2008 دارم وقتی میخوام دانلود کنم تا 99 درصد میره ولی 100 درصد نمیشه مشکل از کجاست
:19::19::19:
دوستان سلام
بنده چند صفحه از اینجا رو که خوندم دیدم بعضیا میگن برای رفع مشکل پرمیوم دانلود کنید نه آنتی ویروس رو
ولی من توی تاپیک دانلودش وقتی می خوام لینک دانلود بردارم دو چیز وجود داره
یکی premium security suite یکی هم premuim anti virus
حالا منظور دوستان از نسخه پرمیوم کدومه؟
علی علی
محصول premium security suite مشابه محصول premuim anti virus بوده با اين تفاوت كه داري فايروال فوق العاده ضعيفي ميباشه كه بود و نبودش تفاوتي به حال سيستم ممكنه نكنه.منظور دوستان بيشتر بر روي محصول premuim anti virus ميباشه.نقل قول:
اقا یکی کمک کنه
من آنتی ویروس premuim anti virus ورژن 8 دارم از هر لیسانس استفاده میکنم ERROR میده
یک لیسانس خوب میخواستم در ضمن روش اجرا کردنش رو بگین شاید من اشتباه میزنم
خیلی لازمه چون چند روز پیش آپدیت کردم لیسانسش قطع شد
چه Errorي ميده؟لطفا دقيقا متن پيغام خطا را قرار دهيد.نقل قول:
در صفحه زير ميلاد عزيز زحمت معرفي Key براي محصولات مختلف Avira را كشيده اند:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=195928&page=77
میخواستم عکس Error ها رو بذارم اما نمیدونم چه جوری قرار بدم
عكس خود را در اين سايت آپلود كنيد و لينك مربوطه را در اينجا قرار بديد:نقل قول:
کد:http://imagehosting.gr/
اقا من موقه نصب این Error رو میده
کد:http://img17.imagehosting.gr/out.php/i967412_untitled.jpg
[quote=hamilton;4151415]فكر نميكنم زمانيكه Avira فعال ميباشه شما بتونيد اينكار را انجام بديد.ابتدا Avira را غيرفعال و Exit كنيد بعد اقدام كنيد.
حتی اگر کاملا غیر فعال باشه باز هم نمیشه آپدیت ها رو به صورت زیپ در آورد بهتره اون راهنمایی که تو پست اول در مورد آپدیت دستی اومده پاک بشه...
یا اگر راه تازه ای برای زیپ کردن آپدیت ها هست یکی بیاد بگه.
ظاهرا سيستم شما آلوده به ويروس ميباشه بهمين خاطر قادر به نصب آنتي ويروس نميباشيد.نقل قول:
شما از طريق Safe Mode هم تست كنيد.با توجه به اينكه در اين حالت سرويسهاي آنتي ويروس لود نميشن شايد راحت بتونيد از آپديتها Backup تهيه كنيد.نقل قول:
برای برداشتن آبدیت ها کل پوشه FAILSAFE رو بردار بریز یه جای دیگه بعد زیپ کن به همین راحتی
سلام دوستان .
avira premium security suite من تا چند روز از کار میفته ، میشه لطفا key اش رو قرار بدید ؟
تشکر می کنم .
دوست عزيز در صفحات قبل دوستان زحمت معرفي كليدها را كشيده اند.نقل قول:
نقل قول:
سلام ...
از تاپیک دیگه پریمیوم رو گرفتم یا دانلود کردم
حالا key میخواد
این key که گذاشتید به چه زبونی هستش؟میرم رمزو نگاه کنم حروف ها قاطی پاتیه .. اگه میشه نگاه کنید چه زبونی هستش تا منم بریزم
اگه میشه کلید هارو از اونجا یکی از دوستان کپی =ست بگیرند و در اینجا قرار بدن تا بتونم استفاده کنم .. من هر کلیدی که میگیرم نمیدونم شاید چون زیپ هستش یا زبانشو ندارم نشون نمیده و به جای حروف و کلمات علامت سوال و ... میاره ...
ممنون از توجهتون
از منوی Help، گزینه License Management رو انتخاب کنید. سپس در پنجره جدید روی a vlid key... I already have کلیک کرده و کلید مربوطه رو فراخوانی کنید.نقل قول:
با سلام
دوستان یه سئوال
چطور میشه یه فایل را به این آویرا معرفی کرد که ویروسی نیست؟
یه فایل دارم نیازم هست حالا یا ویروسی یا غیر ویروسی نمیخوام از سیستمم پاک بکنه هر چی هم گزینه ignor را میزنم باز بهش گیر میده
سپاس
شما از راهنماي پست زير استفاده نماييد:نقل قول: