لطفا جواب مرا بدهيد با تشكر
Printable View
لطفا جواب مرا بدهيد با تشكر
كسي جواب مرا نمي ده؟
از آپدیت جدید پک سه استفاده کن خودش میدیا پلیر 11 رو داره و نمی خواد نصب بشه ...
اپدیت ها واسه حفره های امنیتی هست نه واسه اپدیت برنامه ها :46:نقل قول:
باید کد سایلنت برنامه رو پی کنی و ...
تو تاپیک اموزشش هست !!!! بسرچ :13:
باسلام چگونه میتوان تاریخ ورژن ویندوز را تغییر دادچون آخرین ورژن ویندوز xp مربوط به 2002 بوده ولی درویندوز مربوط به MRT یا سایر شرکتها بعد از نصب ویندوز وقتی تاریخ ورژن ویندوز درPROPERTIS مربوط به MY COMPUTER راچک میکنیم تاریخ ورژن به سال 2008 تغییر یافته باتشکر؟
دوست عزیز شما پک سه رو از سایت مایکروسافت دانلود کن خودت متوجه میشی نازنین آپدیت هر برنامه ای و هر سیستم عاملی به منزله بروز شدن به ورژن جدید برنامه ه های اون سیستم عامل میشه اونی که شما می فرمایی پچ هست که هر روز هر هفته هر ماه هر سال واسه امنیت و یا اشکال در خود سیستم عامل و یا چیزهای دیگه از قبیل امنیت و غیره هست که میشه نصب کرد و کلا با آپدیت فرق میکنه ..:46:نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
شما یه پست زدین دیگه نیازی به زدن پستهای دیگه نسیت هر کس بلد باشه جواب میده
شما باید خود مدیا پلیر 11 را جدا گانه بعد از نصب ویندوز نصب کنید
موفق باشید
سلامنقل قول:
دوست من شما باید یه تغییری در ریجستری انجام بدین . الا ن یادم نیست ولی وقتی یادم آمد بهتون میگم
موفق باشید
تو صفحات قبلی همین تاپیک هست حالا من یه بار دیگه میزارمنقل قول:
کد:/Q:A /R:N /C:"setup_wm.exe /Q:A /R:N"
برای تغییر ورژن فایل SYSDM.cpl رو از پوشه ی i386 با reshack باز کن توقسمت dialog شماره 101 رو باز کن حالا هر کاری دوست داشتی تو این قسمت انجام بدهنقل قول:
ولی تو قسمت About ویندوز که تو My computert هست اونجا رو هم باید دستکاری کنیدنقل قول:
حرف شما درسته من اشتباهی متوجه شدم ببخشید :10:نقل قول:
هنگام نصب ویندوز پیغام File \i389\ntkrnlmp.exe میده و نمیتونم ویندوز و نصب کنم؟
:40:دوست عزیز احتمالا فایل رو ناقص ویرایش کردی یا یکی از گزینه ها رو حذف کردی و یا تصویرت بالای 4 بیت دقت تصویره و یا در ذخیره کردن دچاره اشکال شده فایل مورد نظر....حتما تصویر انتخابیتون روی 4 بیت دقت باشه شما میتونید فایل اصلی رو دوباره جایگزین کرده و از نو ویرایش کنید ... موفق باشید :11:نقل قول:
سلام چگونه می شه تصویری را که هنگام نصب ویندوز هستش تغییر داد
کدوم تصویر دوست عزیز ؟؟؟؟!!نقل قول:
با سلامنقل قول:
اگه منظورت همون عکسیه که توی همون صفحه 39 دقیقه نمایش داده میشه باید از دو فایل winntbba.dll
و winntbbu.dll که در پوشه I386 هست استفاده کنید و اونها رو با ریس هک باز کرده و ویرایش نمایید
موفق باشید:11:
چند بار بگم اول آموزش ها قبلی رو بخونید بعد اگه سولی داشتید بپرسید
يه سوال !
تو فلدر سيستم 32 خيلي از فايلها هستن مثله help.exeكه وقتي پاك مي كنيم بعد از 10-15 ثانيه دوباره برميگرده .ميخوام بدون قضيه چي؟چه برنامه اي اينكارو ميكنه؟آيا اطلاعات رو از رو رم برميگردونه كه اين غير منطقي به نظر مياد اگه از فايل خاصي اينكارو مي كنه چه فايلي؟!
نقل قول:
دوست عزيز تو ويندوز يه فايله كه اسمش دقيقا يادم نيست كه به شما اجازه حذف فايلاي اصلي ويندوز رونميده
اگه بخوايد كه اون فايلا رو دستكاري يا حذف كنيد مي تونيد از طريق safe mode اينكار رو انجام بديد
درست دوست عزيز منم اسم همون فايلو مي خوامنقل قول:
دوست عزيز تو ويندوز يه فايله كه اسمش دقيقا يادم نيست كه به شما اجازه حذف فايلاي اصلي ويندوز رونميده
اگه بخوايد كه اون فايلا رو دستكاري يا حذف كنيد مي تونيد از طريق safe mode اينكار رو انجام بديد
سلام .. من میخواستم بدونم میشه افیس 2003 رو بدون پنجره های سریال و پرسش های اون نصب کرد توی سی دی افیس به فایل هستش که اسمش SETUP.HTM هست که سویچ های نصب رو توضیح داده .ولی سویچی که افیس رو بطور فول و کامل نصب کنه ندیدم .من میخواستم افیس رو توی سی دی xp بزارم که وقتی ویندوز نصب میشه افیس رو هم نصب کنه البته کامل و بدون پنجره های سریال و ...... البته توی سی دی xp نرم افزار های دیگه هم گذاشتم مثل کاسپرسکی و چند برنامه دیگه همه اونها زمان نصب xp نصب میشن و کار میکنن یعنی زمان نصب xp اون برنامه ها هم نصب میشن .مشکل من توی افیس هست .ممنون میشم اگه راه حلی نشونم بدین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوست عزيز
با نرم افزار install shield فايل msi آفيس رو باز كن بعد اون رو ويرايش كن
من هم همین سوال برام پیش اومده که office 2003 رو بدون نیاز به سریال و... نصب کنم
برنامه install shild رو گرفتم اما نمیدونم کجاهای این فایل msi رو تغییر بدم
اگه تصویری یا pdf بزاری ممنون میشم
3 تا برنامه دیگه هم هست که باها شون مشکل دارم
1- انتی ویروس McAfee Enterprise 8.0i که یه فایل ستاپ با پسوند exe ویه فایل دیگه باپسوند msi داره که هر کدی میزنم فایده نداره وسایلنت نمیشه
2-برنامه پریمیر 6.5 رو هم نمیتونم سایلنت کنم
3- برنامه 3dmax م همینطور
خواهشا جواب بدید چون ناجور لنگ این کار هستم
دارم کلافه میشم
قربان آق رضا و هرچي كرده:11:
رضا گيان خود منال كام شاري؟؟ ولي درست وتي ها :31: له كو فهميد!!!!
آقا رضا به زودي آموزش اونا رو مي زارم همراه با آموزش nero 7 چون نرو هم فايلاي نصبش msi هست با ديدن
آموزش اون ميتونيد فايلاي ديگه رو اديت كنيد
موفق باشيد:40:
رضا گيان اگه تيونيد آي ديت بيه پيم تا يه كم بچتيمن.:10:
با سلام
اينم آموزش حذف سريال Nero در قالب swf يا همون فلاش
البته من اين كار رو روي چندتا نرم افزار انجام دادم
دوستان اگه ميتونيد امتحان كنيد تا اگه مشكلي داره با هم حل كنيم
کد:http://samba.persiangig.com/other/Samba.swf
اقا سجاد ممنون من الان نرو 7 رو دارم ولی درقالب یه فایل exe
دستت خیلی درد نکنه مشکل من در Office هست سه تا فایل msi داره که هیچ راهی نداره بهشون سریال رو بدی اسمشون هم همینه
OWC10.MSI
OWC11.MSI
PRO11.MSI
اگه ممکنه آموزش اونرو بزار
البته نصب پریمیر 6.5 وانتی ویروس مکافی هم برام خیلی مهمه منتظر اموزشت هستم
قربون هر چی کرده برم
سلام .
اقا کسی کد سایلنت nod 32 رو داره ؟؟؟.
ممنون میشم بذاره.
نقل قول:
به احتمال زیاد q/ باشه
موفق باشید
آقا رضا هنوز وقت نکردم
راستی این فایل تو آفیس MRT بود یه نگاهی بنداز ببین چیزی می فهمی
با install shield باز میشه
کد:http://samba.persiangig.com/other/mrt.rar
باسلام.
کد سایلنت nod 32 v,2.70.32 رو اگه کسی داره بذاره .
با تشکر .
سجاد اواتور جدیدت خیلی قشنگ هست مبارک باشهنقل قول:
خیلی ممنون از لطفی که داشتی اما هنوز مشکل حل نشده - یه سوال
همون طور که می دونی شرکت Mrt هر سال پکی از نرم افزار ها رو با نام Magick Pack تولید میکنه که به قول خودشون نیاز به وارد کردن شماره سریال ندارن - اما من 2 سال پیش یه سی دی از همین شرکن Mrt گرفتم که برنامه هاشو نمی شد روی هارد کپی کرد اونم به خاطر یه علا متی بود که اول اسم فاایل اومده بود خوب حالا سوال من اینه که آیا نرم افزار های جدید Mrt روی هارد کپی میشن یا نه . اگه کپی بشن واقعا عالیه وخیلی از نرم افزار هارو میشه بدون مشکل همراه ویندوز نصب کرد.
اگه وقت کردی وآموزش سایلنت کردن Office رو هم گذاشتی بهتر
سلامنقل قول:
ممنون
آقا رضا با Iso Buster مي تونيد فايلها رو از cd هاي mrt بيرون كشيد
این بخا طر این است که نام فایل غیر مجاز است شم می توانید ازنقل قول:
Dos
استفاده کنید.:21:
از دوستان کسی میدونه چه جوری میشه بازی رو که دوست داریم در قسمت Game ویندوز قرار داد
نقل قول:
سلام بچه ها یک کمک فورییییییییییییییییییی خواهش می کنم
من خودم یک ویندوز درست کردم فقط یک مشکل بزرگ دارم صفحه ی بوت اسکرین را نتونستم درست کنم خواهش می کنم یکی به طور کلی (جز به جز) بهم توضیح بده:2::2::2::2::20::20::20:
نمیدونم چرا هرکی اینجا میاد قبلا بلد بوده ویندوز رو تغییر بده که این جای سوال دارهنقل قول:
ببین دوست عزیز تو یه تشکر خشک و خالی از بچه ها نکردی وهمه تایپیک روخوندی وحالا میگی خودم ویندوز درست کردم واقعا برات متا سفم - دوستان زیادی از جمله محمد صادق - سجاد وحسین و... زحمت کشیدن تانتیجه به دست بیاد اما هر کی از راه میرسه قبلا پروفسور بوده وهمه چیز رو میدونسته وحالا برای سوالات مسخره ای اینجا میاد که جوابشون صد بار داده شده
همین شماها هستید که باعث می شید هر کی هر چی بلده به کسی نگه
برات متاسفم
دوست عزيز براي سؤال شما هم جستجو كنيد پيداش مي كنيدنقل قول:
سلام
کسی میدونه با Paint ویندوش XP میشه هنگام تبدیل BMP به JPG درصد کوچک سازی JPG تغییر داد؟
چطوری میشه تو منوی استارت(قسمت سمت راست,جایی که My cumputer و ... هستند) برنامه یا پوشه اضافه کرد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(در XP
دوست عزيز اينجا جاش نيستنقل قول:
سؤالتون رو واضح تر بگيد