هنوزم میگی هیچی از حجمت کم نشده؟
Printable View
هنوزم میگی هیچی از حجمت کم نشده؟
خب این فایل از رپیدشیر هست مطمئنا سرعتش بالاتر هست (من سرعتم رو با رپید تست نکردم)نقل قول:
از جاهای دیگه هم که میگیری همینجوریه سرعت؟
صبح ها چطور ؟(چون سرعت صبح من 30 هست)
به سرعت فیبر نوری بستگی دارهنقل قول:
سلام دوستان من با 4 ساعت 45 دقیقه شبانه (45 دقیقه باگه) یه چیزی نزدیک به 1 الی 1.5 گیگ هر شب دانلود می کنم.شبی 1 ال 3 تا
فیلم از مهرماع خوب شده شماها چطورید ؟؟؟
شما کدوم منطقه هستید , من شب ها چه با اکانت رو زانم و چه شبانه سرعتم در حد دیال آپ هست . یعنی از وقتی اکانت شبانه شروع می شه تا تموم میشه . من مرکز فزشچی هستم کلا نمی دونم شبانه چرا تو اینجا اینطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای همین هیچوقت سعی در راه اندازی سیستم خودکار شبانه نکردم .
ولی دلیلشو میدونم شبا پهنای باند رو محدود می کنند که ضرر نکنن , اما چرا برای بعضی از شما تو بقیه ی مناطق به این نحو نیستت؟؟؟؟
من مرکز فدایان اسلام هستم
همون طور که من 45 دقیقه بیشتر (از باگ) استفاده می کنم .همون طوری .چندتا لینک بزار همه در حال دان باشن ببین چچوری
مال من هر یه ثانیه نزدیک به 80الی 120 کیلو می کشه یعنی همین الان هارد کامپیوترم هرثانیه میگه تلق تلق تلق تلق البته الان ساعت 6.20
الان لینک ویندوز xp سرویس پک سه اوریجینال مایکرو رو شب لینکاشو دادم 20 دقیقه دیگه تمومه
فیلم مکس پین هم لینکاشو گذاشتم 60 درصد فیلم رو گرفته سه چهار تاهم فیلم 700 مگی اونارم داره میگره
هنوزم هیچی:31:نقل قول:
جاهای دیگه کم و زیاد داره بستگی به سایتش داره بعضیا همون 200 ثابته مثلا همین راپید بدون اکانت حدود 30 هست.ولی با اکانت همیشه از 200 بیشتره.صبحها هم سرعتم میاد پایین معمولا از 5 تا 7 صبح سرعت میاد پایین.ولی بعد 7 دیگه ثابت رو 200 هست.من یه ماه اکانت راپید داشتم محدودیتش روزی ده گیگ بود.صبح که میزاشتم تا ساعت 6 بعد از ظهر ده گیگ دانلودش تموم میشد.نقل قول:
من هم از باگ استفاده می کنم سرعت بالای 100 میشه !!
بقیه موقع ها هم 30 و20 و بعضی موقع ها هم 50 میشه (در اکانت شبانه)
چطور چنين چيزي ممكنه كه از حجمتون كم نشه؟:18:نقل قول:
از ترفند خاصي استفاده مي كنيد كه اينطور شده؟
1-من کاملا گیج شدم چرا تو مر کز فرشچی ( شایدم از بخت بده من فقط برای من ) سرعت شبانه کمه اگه حداقل 50 بود یا دورو برش بود میارزید برم تو کار لینک مستقیم و شاید تورنت چون اکانت رپید برام نمی صرفه .
2-در ضمن شما از idm استفاده می کنید ؟
3-کلاینت تورنت چی استفاده می کنید؟
4-یکی از دوستان که سرعت شبانش مثل من بود ( البنه یه مرکز دیگه بلوار ابوطالب ) میگه چند بار ریست کرده مودم رو درست شده ؟ بنظرم ربطی نداره , نظر شما چیه ؟
یه خواهشی که داشتم اینه که عزیزان مشهدی که از صبانت سرویس دارن و تو مرکز فرشچی هستند یه آماری از خودشون بدن ( سرعت دانلود , سرعت لود صفحه و سرعت دانلود شبانه ) ؟ من شدیدا گیج شدم چرا بقیه شبانشون ردیفه ماله من اینطور نیست ؟
من دوستم فرشچی (آزادشهر) هست سرعتش هم خوبه !! (یعنی روزانه اش 100 هست) شبانه رو نمی دونم.
بعد یک موضوع دیگه دوستان برای شما هم tinypic ف..ی..ل.....ط..ر شده؟
دوستان صبانتی یه سوال داشتم
شما امروز صبح تونستید بدانلودین؟
من که اصلا نتونستم فکر کنم سرور صبا قاطی کرده بودنقل قول:
از طریق ip وارد شونقل قول:
کد:http://209.17.68.33/
من که 500 مگ دانلود کردم .(البته سرعت خیلی پایین بود)نقل قول:
منم نزديك 200 مگ دان كردم. الانم سرعت خوبه.
شما که اطلاعات نداری خواهشا شلوغ نکن...بعدشم من به کی بی ادبی کردم...تجهیزاتش رو برو از پرووایدرش بپرس...نقل قول:
حالا وقتی میگم گیجید ناراحت نشو چون تجهیزات مربوط به ADSL نیست...
سلام دوستان
من متوجه يه چيزي نميشم چه جوري شما اينترنت64kbps داريد و اونوقت دانلود شما 200kBps و يا درحقيقت چيزي حدود 1.6mbps هست و اونم نامحدود؟ اين باگ كه ميگيد چيه؟
دیشب 1.6 زدم تو گوشش :دی
با سلام خدمت دوستان مخصوصا صبانتي ها
همونجوري كه مستحضريد صبانت شبانه يه ساعت به يه ساعت قطع ميشه
دانلود منيجر من idm قبلا اين قابليت رو داشت كه بلافاصه شماره گيري كنه و وصل بشه اما الان يه هفته اي هس كه پس از قطع شدن شماره گيري ميكنه اما و صل نميشه
آيا تنظيماتش بهم خورده؟
در ضمن اينو بگم از طريق دستي اتصال بر قرار ميشه اما اونجوري خيلي راحت بود و الان به خاطر اين مشكل حسش نيست دانلود شبانه انجام داد
128، هفت هزار تومان! پهنای باند 5 گیگ!! 6 ماه اول رایگان!!!
اینارو یه شرکت تازه تاسیس تو مشهد میده! کسی خبر نداره ازش؟
ویرایش شد..........نقل قول:
...:18::18::18:نقل قول:
حالا اسم این شرکت چی هست هر چند که فکر کنم بلفی بیش نیست:10:
پس خدا رو شکر سرعت تو هم خوب شد :46:نقل قول:
با مصالحه درست کردی یا با دعوا یا خودش درست شد
خوش به حال بچه های شهرای بزرگ مثل مشهد انقدر تنوع تو انتخاب سرویس دارند که میمونن کدومشو انتخاب کنن
ما بدبخت های شهرستانی کلا شاید 4 یا 5 انتخاب داشته باشیم
الان وضعیت اینترت تو شهر ما سبزوار اینجوریه:
کلا 7 تا آی اس پی هست و از این هفت تا فقط دو تاشون adsl دارند اونم هرکدومشون فقط 4. 5 تا سرویس با قیمتهایی که نسبت به شهر های مشهد خیلی بیشتر به طور مثال من هزینه ای که برای adsl میتونم ماهیانه بدم 20000 تومن با این هزینه فقط دوتا سرویس هست 128کیلو شبانه (8شب تا 6 صبح) و 64 کیلو نا محدود و که دیگه شبانه هم به دردم نمیخوره یه گزینه برای انتخاب دارم
واقعا که در حق ما خیلی ظلم میشه (البته حالا از حق نگذریم کیفیتشون عالی و تو حداکثر 24 ساعت هم راه اندازی کردند که فکر نکنم تو هیچ جایی با این سرعت راه اندازی بشه)
حالا بگزریم
من تو صفحات این تاپیک که مگیشتم تا جایی که فهمیدم بعضی از دوستانبا اشتراک 64 یا 128 سرعت دانلود 100 کیلو بایت دارند میخواستم ببینم چی جوری این کارو میکنن
چه جوری نداره :31:خودش همین جوریه:46:نقل قول:
یعنی چی یعنی شما سرویس 128 میگیرین اون وقت سرعتتون 1.6 مگ هستش خوب مگه همچین چیزی خود به خود میشه حتما یه کاری میکنیننقل قول:
برای چی مال ما این جوری نمیشه؟
بعد منظور از این باگ که در بارش میگین چیه؟
کی گفته که سرعت 128 1.6 مگ هست؟ فکر کنم منظور 1.6 گیگ بوده که منظور مقدار دانلود هست نه سرعت .نقل قول:
منظور از باگ همون 45 دقیقه اضافه ی صبح است که ساعت 6:45 دیسکانکت میشیم و تا 7:45 با شبانه می مونیم !
KCGنقل قول:
از یکی از دوستانم شنیدم. کسی خبر نداره ازش؟ من آپلود زیاد دارم و پهنای باندم خیلی خیلی زود تموم میشه... یه شرکت خوب هست که پهنای باندش نامحدود بده و ارزون باشه؟ لطفا معرفی کنید که اینطوری اصلا برام نمی صرفه :10:
مگه اینجا ژاپنه که سرعت 1.6 مگ باشه خیلی زور بزنه 140 کیلو بایت در ثانیهنقل قول:
همون 45 دقیقه معروف هست که البته بعضی روزها جواب نمیده
ایزی توکال نامحدود هست . البته فکر کنم با سرعت دانلود 15نقل قول:
دوستان کسی گلدنت داره؟
نظرتون راجع بهش چیه؟؟!!
راستی یه نکته ای :............
ابونمان رو قبض چرا هی داره زیاد میشه
از 3000تومان رسید به 6000تومان که دیروز اومد!
علتش چیه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
منظورم 1.6مگا بیت بود نه مگا بایتنقل قول:
بابا برای چی طفره میری قشنگ بگو چی کار میکنین دیگه خوب من از کجا بفهمم 45 دقیقه معروف شما چیه:13:
آبنومان ماهی 3000 تومن چون قبض ها هر دو ماه میان آبنومان 2 ماه میشه 6000 تومن دیگه این که عجیب نیستنقل قول:
جالب اینجاست که من ای دی اس گرفتم و مودم دایال آپ رو کلا قطع کردم ولی رو قبض زده 4 و خورده ای واسه شبکه هوشمند! ما به جز نت هوشمند، استفاده دیگه ای از شبکه هوشمند نداشتیم که اونم خیلی وقته قطعه...
حالا ایزی تو کال چطوری هست؟ خوبه؟ از صبانت که بد تر نیست انشالله؟! :31:نقل قول:
آقایون همه از فن آوا یا همون Easy2Call راضی هستین؟
اینکه سرعتو بردن بالای 100 یک بدی هم داره و اونم اینه که بدلیل سرعت بالا آدم دیگه حواسش به میزان دانلودش نیست یکی دو ساعت میگذره یه دفه به خودت میای میبینی 500 مگ از محدودیت حجمت رفت .اینجوری قبل از اتمام زمان قرارداد محدودیت دانلود تموم میشه و باید دوباره بریم شارژ.
من همیشه سه ماه 128 قرارداد میبندم اما چند دوره میشه که هنوز به دو ماه نکشیده حجم دانلودم تموم میشه .فکر کنم اینم از سیاستشون باشه که اینکارو کردن.