من همین کارو کردم درست شد حالا هر جور دوست دارینقل قول:
Printable View
من همین کارو کردم درست شد حالا هر جور دوست دارینقل قول:
تبریزی کجایی؟
چرا نمی آیی؟
من میخوام یه فلش بزارم بجای هدر سایتم توی خود فروم مشهد تیم هم رفتم جوابی پیدا نکردم اگه میشه یه نفر ما رو راهنمایی کنه قالبم هم لایت بلک هست....
شاید این جمعه بیاید شاید !!!نقل قول:
خوب بزار مشکلت چیه؟نقل قول:
برو تو فایل ایندکس قالبت عکس رو پیدا کن پاکش کن به جاش فلش رو بزار کجا مشکل داری؟
ادامه صحبت :31: ... اگر هم کده قرار دادن فلش در سایت رو نمیدونید که به جای عکس توی قالب بزارید نوشته پررنگ شده رو جستجو کنید یه بحث چند صفحه ای با کد هایی قرار داده شده است ! :31:نقل قول:
برو تو فایل ایندکس قالبت عکس رو پیدا کن پاکش کن به جاش فلش رو بزار کجا مشکل داری؟
تشکر//
این یک فایل نبوک8.1 کامل و بدن مشکله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
فایده نداشت نشد...:41::41:
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز من یک سوال دارم در php nuke میشه پنل آمار رو دست کاری کرد . کدی چیزی وجود داره که مثلاٌ بازدید امروز رو بکنیم 10000 نفر ؟
با تشکر
سلام.
برادرا یه مشکل عجیب پیدا کردم!
وقتی میخوام وارد کنترل پنل ادمین سایتم بشم کد امنیتی رو نمایش نمیده!
وقتی هم که شمارشو از روی properties پیدا میکنم و وارد میکنم بازم نمیتونم وارد شم!
چیکار کنم؟
ممنون
نشون ندادن چند تا دلیل میتونه داشته باشه اینکه از propertise پیدا میکنید خوب کاملا کار غلطی هست چون با هر بار رفرش شدن شماره عوض میشهنقل قول:
شما تنظیمات سیستم رو چک کن درست باشه بعد برو فایل config.php رو باز کن توش کد ها هستن مربوط به gfx کد 7 رو انتخاب کن ببین درست میشه یا نه
نیوکتون رو اپدیت کردید یا نه؟
نه آپدیت نکردم!نقل قول:
نیوکتون رو اپدیت کردید یا نه؟
اجازه بدین انجام بدم ببینم چی میشه!نقل قول:
برو فایل config.php رو باز کن توش کد ها هستن مربوط به gfx کد 7 رو انتخاب کن ببین درست میشه یا نه
نه درست نشد!نقل قول:
برو فایل config.php رو باز کن توش کد ها هستن مربوط به gfx کد 7 رو انتخاب کن ببین درست میشه یا نه
اصلا چرا اینجوری شده؟
حالا چیکار کنم؟
نقل قول:حاجي حالا چه جمعه بيايي چه وقت ديگه اين پچ 2 رو نصب نكردينقل قول:
نقل قول:
سلام قربان
خواستم بدونم من که بلوک ها و ماژول های زیادی روی نیوک نصب کردم هم میتونم پچ 2 رو نصب کنم
چه جوری دیتابیس منو که دیکه جدولاش با قبلی هم خونی نداره به روز میکنه؟؟؟
کسی نبود جواب مارو بده؟!
بابا سایتم خوابیده...
در مورد دیتابیس با این کاراش چیکار داری
اگه فکر میکنم نمیکنه یه بک اپ کلی بگیر تست کن
در مورد ادمین هم خوب ببین کد نخواد موقع ورود
چیکار کنم؟!:دی
آقا ادامه مطلب من کار نمیده ؟ چی کار کنم ؟ اندازه لوگو رو هم هرچی سایزش رو بیشتر میکنم اندازش نمیشه ...
من دارم یه سایت موزیک با نیوک راه میندازم ، کسی هست بتونه یه مقدار در انجام تنظیمات کمکم کنه ؟
ادامه مطلب چه خطایی میده ؟نقل قول:
لوگو رو از کجا سایزش رو بیشتر میکنی؟
چه تنظیماتی؟نقل قول:
سلام تبریز اینفو من شماره تماستونو نتونستم پیدا کنم باهاتون کار واجبی داشتم < این شماره تماس منه 09144009137 اصلانی > منتظرم Email" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وست عزیز شما نباید اطلاعات خصوصیتونو توی فروم قرار بدید..
اگه لازم هست میتونید برای محمد خان پ خ کنید...
وست عزیز شما نباید اطلاعات خصوصیتونو توی فروم قرار بدید..
اگه لازم هست میتونید برای محمد خان پ خ کنید...
از phpmyadmin چطوری میتونم یوزر admin رو پسووردشو عوض کنم؟ یا که یه username خاص rename کنم
برای ادمین تیبل nuke_authors رو brows میکنی و تو جدولی که میاد جلوی یوزر مورد نظر یک عکس مداد هست برای ویرایش روی اون کلیک میکنی یوزر نیم رو به راحتی میتونی عوض کنی ولی پسوورد هش شده هست و باید به جای پسورد جدید هش پسورد مورد نظر رو قرار بدینقل قول:
سلام
من یه سایت دارم که قبلا اینجا گفته بودم .من برای نصب این سایت مشکل داشتم که بعدا از دوست عزیزمون tabriz-info کمک خواستم ولی ایشون هم نتونست کاری بکنه .حالا که من سرور ها رو هم پاک و می خوام یه هوم پج ساد بزار بازم ارور
این رو میده نمی دونم چیکار کنم به پشتیبانیش هم میل زدم میگه میخوای ریست کنم که 3500 خرجشه نظرتون چیه بدم ریست کنهنقل قول:
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.2.9 (Unix) mod_ssl/2.2.9 OpenSSL/0.9.7a mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at mobi-lap.ir Port 80
یا کسی راه بهتر بلده این سایت 9 ماه همین جوری افتاده
ممنون
lk نتونستم دلیلش اینه که مشکل مربوط به سیستم نمیشه و فقط به سرور مربوطهنقل قول:
این هم اولین باره میشنوم برای ریست کردن سرور پول میخوان
این مشکل مربوط به سرور هست و باید به صورا رایگان حلش کنه
سلام . من کاربر حرفه ای در نیوک هستم .
چرا تمام مطالب را فقط برای بالا بردن درجه کاربری و یا .......
همین طور حتی بدون جابه جا کردن یک کلمه کپی پیست کرده اید .
حداقل نامی از سایت می بردید و تشکری می کردید . در هر صورت درجه کاربری خوبی رو کسب کرده اید . :41::41:
موفق و پیروز باشید .
من می خوام از آمار کاربری خوده نیوک قسمت تعداد اعضا و عضویت امروز و دیروز رو نشون نده چکار باید بکنم؟؟؟
نقل قول:
سلام . در جواب باید بگم که شما باید بلوکی را که در پکیج نوک است و به نام Czuser-info است را ویرایش کنید .
من منظورت رو نفهمیدمنقل قول:
اگه منظورت به من بود یه هفته فرصت میدم اگه نتونی ثابت کنی بن میشی این اولا
دوما اگه شما کاربر حرفه ای نیوک هستید من مدیر phpnuke.ir هستم
عزیز اینجا که جای دعوا نیست و ولش کن 1 حرفی زد . خب منم دیدم جایی از سایت phpnuke.ir به عنوان منبع نام برده نشده است .
من رو که می شناسید با همین نام در نیوک فعالیت می کنم .
اشکالی ندارد توجه نکنید .
نقل قول:
منبع چی؟
این مقاله و آموزش کلا یعنی دام میگم از ته ته کل آموزش توسط خودم تایپ شده برای اولین بار حتی قبل از نیوک اینجا تو این تاپیک نوشتم اونوقت چی منبع بزارم منع این اموزش کلا خودم هستم
میتونم ثابت کنم
کسی ادعا داره با مدرک باید حرف بزنه نه اینکه بیاد یه چیزی بپرونه
قبول . پس بچه های نیوک از این جا کپی کردن . بدون نام بردن منبع ؟
اشکالی نداره . شما به کارتون ادامه بدید منم می خوام این بخش ها را گسترش بدم . قالب نیوک و .....
جوملا و .....
خیلی چیزا .
موفق باشی . عصبانیم نشو . یارو 1 چیزی پروند.
سلام
من سعی کردم nuke رو نصب کنم اما به مشکل برخوردم
تمام databaseرو importکردم و مشکلی نبود
اما وقتی بعد از صفحه ی شروع نصب به صفحه ی وارد کردن اطلاعات دیتابیس می رم همه ی اطلاعات رو اونجا هم درست وارد می کنم اما بهم پیغام می ه:
توقف در نصب
خطا: اطلاعات وارد شده مشکل دارد,
لطفا روي بازگشتکليک کرده و اطلاعات را با دقت وارد کنيد
اطلاعاتی که من وارد می کنم:
سرور بانک اطلاعاتي: localhost
نام بانک اطلاعاتي :nuke
نام کاربري :root
کلمه عبور :
فقط یه چیزی من که دیتابیس رو import کردم اسم جداول با پیشوند nuke_ وارد بودند به همین دلیل پیشود جداول رو به صورت nuke_وارد کردم
اطلاعات فایل configهم به صورت زیر هستند:
$dbhost = "localhost";
$dbuname = "root";
$dbpass = "";
$dbname = "nuke";
$prefix = "_nuke";
$user_prefix = "nuke";
$dbtype = "MySQL";
می شه یکی لطف کنه راهنمایی کنه؟
ایا با مای بی بی هماهنگ میشه؟
سلام دوست عزیز
چندتا سوال دارم اول اینکه نیوک را برای چی باید در هاست نصب کنیم واگه نصب بشه به چه درد میخوره من نیوک را روی سیستمم یعنی روی لوکال هاست نصب کردم آیا این قاب اصلی سایت ما میشه یعنی سایتی که من روی فرانت پیج طراحی کردم را نمی شه در هاست مجانی خودم قرار بدم . میشه در رابطه با نیوک و نقش آن در کدهایphp توضیح بدید . ممنون میشم.
نقل قول:
سلام . دوست عزیز اول از همه >>> از زدن پست تکراری و مکرر خود داری کنید .
2. بله هماهنگ می شود .
اول این تاپیک رو ندیدم توی اون تاپیک هم گفتم اگه مدیر گرامی لازم دونست پاک کنه
سلام میشه یکی جواب منو بدهplease?