دوستان بعد از پایان بازی تو قسمت Extras بعضی چیز ها هنوز هم Locked هستن ؛ چجوری بازشون کنم ؟! سیو 100 % گرفتم ولی هنوز بستن ؟!
Printable View
دوستان بعد از پایان بازی تو قسمت Extras بعضی چیز ها هنوز هم Locked هستن ؛ چجوری بازشون کنم ؟! سیو 100 % گرفتم ولی هنوز بستن ؟!
اقا من بعد از مرحله ی آموزشی،میرسم به یک مرحله که تو آبه!.یک غار هست که میرم توش یکم میرم جلو تا میرسم به یک سه گانه.که سه تای اون ها نقره ای و سه تای اون خاکستری و یک چیز فرمون شکل طلایی وسط اونه.حالا باید چی کار کنم؟
خدایا این بازی چقدر سخته!کسی راهنمایی قدم به قدمش رو نداره؟؟؟
لام سیو صد درصد شو میخواستم
سلام من توی مرحله مکزیک موندم
لطفا بگین چیکارکنم
سلام
هنگام نصب بازی این ارور رو میده باید چیکار کنم ؟؟؟ مشکل چیه ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر می کنم منظورتون بخش Storyboards هست که لازمه برای باز کردنش, بازی رو در حالت Master Survivalist تموم کرده باشین.نقل قول:
در اونجا یکی از محور ها که سرجاش هست. محور دوم هم تو همون محوطه جلوی ورودی, کف دریاست. اما محور سوم... در صورتی که روبه روی ورودی مجسمه بزرگ مرجانی باشین, یه خرابه مرجانی دقیقا پشت سر, دست راست قرار گرفته که در داخل اون, روی یه پایه, محور رو می تونید پیدا کنید...نقل قول:
لطفا جایی که گیر کردین رو دقیقا شرح بدین.نقل قول:
برای حل این مشکل این راه ها عملی هستند:نقل قول:
- هنگام نصب, هر گونه برنامه ضد ویروس, شبیه سازی درایو و دیوار آتش رو غیر فعال کنین.
- از سالم بودن DVD مطمئن باشین.
- در صورت داشتن اطمینان, اگه DVD درایو دیگری دارین بر روی اون امتحان کنین.
اون سیوی که گفتم باز نکرد رو از چیت هپنر دانلود کردم روش هم نوشته 100 % . در حالی که نه همه ی اون جمع شدنی ها رو پیدا کرده و نه همون طور که هوس جان گفت رو درجه ی Master Survivalist تموم کردن !
دیروز یه سیو دیگه از یه فروم خارجی پیدا کردم که هم همه ی جمع شدنی ها رو جمع کرده و هم رو درجه ی Master Survivalist تموم شده در نتیجه همه چیز تو قسمت Extras باز شده ، هم بخش Storyboard که نیاز به درجه ی MS داره و هم بقیه ی آرت ورک هایی که در بخش کاراکتر ها هست که نیاز به کل جمع شدنی ها داره . کسانی که میخوان ببینن سیو رو از لینک زیر دانلود کنن :
کد:http://dl1.tombraiderchronicles.com/47546-36456-34663-93646-346634/gamesaves/tr8/tombraiderunderworld_100.zip
سلام همه خوبن؟
من تو مرحله ی MEXICO هستم
تو جایی که مکعبهای سنگی رو روی میز سنگی شش ضلعی شکل میذاره گیر کردم
3تا از مکعب هارو گذاشتم,یکی مونده,راه اون یکی مکعب هم مشخصه بالاست یه راه تونلی ولی نمیدونم از کجا بهش برسم
لطفا کمک کنید...
شما باید به وسیله اون ستون هایی که دور تا دورشون اسکلت هست به اون نقطه برید (ستونهای سمت راست عکس سومی که گذاشتی) . حالا از کجا باید برید روی اون ستونها باید خودتون راهشو پیدا کنید چون من دقیقا یادم نمیاد .
---------------------------------------------------------------------نقل قول:
ممنون از کمکت ولی واقعیتش همون راهشو نمیتونم پیدا کنم ,کسی نیست که بدونه از کجا میشه بالای ستونا رفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
روی بعضی از ستون ها بریدگی یا لبه داره که میشه روی اونها پرید
همشون مثل همدیگه نیستن و هر کدوم فرق داره
سلام
آیا پچی چیزی برای این بازی عرضه شده در این مدت که نبوده ایم ؟!
--------------------------------------------------------------------نقل قول:
هر چی گشتم بریدگی پیدا نکردم:41:
منظورت این ستون هاست؟
----------------------------------------------------------------------
کی میتونه از این بدبختی خلاصم کنه؟....
من واستون سیوشو میذارم, یه آدم بامرام پیدا میشه تو این مرحله یه چرخ بزنه واسم راه و پیدا کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم سیو من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما توی این قسمت باید بین ستون و دیوار حرکت کنین
یعنی می پرین وپای خود رو به دیوار میزنین و میپرین سنگهای پشت سرتون رو میگیرن وبالا میرین
شما باید این عمل پریدن زیگ زاگی رو اونقدر ادامه بدین تا دستتون به اون شیارها و سنگها برسه
این که دیگه خیلی اسونه...
----------------------------------------------------------------نقل قول:
من بیش از 20 بار اون بالا رفتم ولی همون جا گیر میکنم
توی عکسا هم مشخص کردم وقتی به قسمت شماره ی2 میرسم به سمت پشت میپرم که از ستون ها بگیره ولی نمیگیره!!!!
من فکر میکنم وقتی به قسمت شماره 2رسیدم باید به سمت راستش بپرم (یعنی قسمت شماره 3) ولی متاسفانه اونجا نمیپره
نظر شما چیه؟
اینم عکسها:
- وقتی در نقطه 2 هستین کمی به سمت چپ برین برای اینکه بتونین دورخیز داشته باشین.نقل قول:
- سپس به سمت راست حرکت کنین و نرسیده به لبه کلید Space رو بزنین تا به سنگهای سمت راست یعنی نقطه 3 پرش کنین.
- مسیر سمت راست رو ادامه میدین تا به ستون میرسین. بعد از ستونها میگیرین و به سمت در باقیمانده حرکت میکنین...
دیگه فکر نمیکنم احتیاجی باشه سیو شما رو رد کنیم. :46:
اقایون سلام :
من تو مرحله چکشها گیر کردم (جایی که چکشها به دیوار میخورند)توی اتاق چرخ دنده دار؛ غول رو هم کشتم ولی حالا دیگه نمیدونم چیکار کنم ؟ لطفاً کمک کنید خیلی علاف شدم
از وزنه ها همون اتاق بالا برین... جلوتر در حال گرفتن همون زنجیرهایی که بر خلاف جهت حرکت میکنن باید کلید e رو برای سریع حرکت کردن بزنیننقل قول:
سلام من تو مرحله مکزیک همون جایی که یه اهرم است که سر جگوار رو نداره از سمت چپ از راهرو عبور میکنم و به یه پل می رسم و نمی دونم باید چکار کنم
اینم عکساش
این محیط همون راهرو هستش
اینم همون پله
کمکم کنید
وقتی که دقیقا به اولین شکاف رسیده باشین و سکوی پرش پایین باشه, متاسفانه با یکی از باگ های بازی رو به و هستین.نقل قول:
برای حل این مشکل, یا از ترینر بازی بایستی استفاده کنین و یا آخرین پچ بازی رو کرکش رو از آدرس زیر دریافت کنین که راه دوم رو پیشنهاد می کنم. (باگهای زیاد بازی حل خواهد شد)
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3384949&postcount=717
من نمیتونم پچ رو دانلود کنم آخه دیال آپمنقل قول:
چکار کنم
شما این لینک رو به کافی نت ببر یا خودت دانلود کن یا بده که برات دانلود کنننقل قول:
توی دانشگاه هم میتونی دانلود کنی
دوستان من تو این مرحله نیاز به کمک دارم
اگه کسی تموم کرده باشه احتمالا میدونه من باید چیکار کنم
تو این عکس من باید برم اون بالا که مشخصه
تو این عکس باید توسط این زنجیر برم به قسمت روبرویی
ولی زنجیر به سمت خودم میآد و نمیشه ازش کمک گرفت برای رفتن به قسمت روبرویی
کسی می تونه کمک کنه؟
شما دکمه e رو در حین حرکت بزن سرعت حرکت شما بیشتر میشه و میتونی بری اونطرف
سلام به همه!
من تو یه جای بازی گیر کردم که توضیح می دم کجاست شما بگید چکار کنم! دیگه عکس مکس دم دست نبود !!
یه جایی تو جنگلای تایلند یه مجسمه شیوا هست که باید برای حل کردن معماش دو تا جواهر گنده از یه منطقه سرسبز که تعدادی برجک توشه پیدا کنم بعد برگردونم معما رو باهاشون حل کنم! تعداد یادی سوسمار هم اونجا هست!
راه رفتن که هموار بود اما راه برگشتی وجود نداره! وقتی برمیگردم به اون راهرو سنگی که ازش اومدم دیگه نمی تونم زنجیرشو به جایی متصل کنم که از دیوار بره بالا!
کمک کنید!
راه برگشت از همون راه رفت نیست. در همون محوطه که دو جواهر بود, زیر جواهر سمت راست مسیر خروج قرار گرفته... در نهایت از سمت چپ مجسمه بزرگ شیوا, محوطه بالا سر در میارین.نقل قول:
خسته نباشید من تو قسمت مکزیک گیر کردم .سر اسکلت رو پیدا می کنم و میزارم سرجاش و اهرم ها رو می چرخونم .
یه دمو بهم نشون میده که چندتا چیز ستون مانند میاد بالا ولی او یکی اهرم ها که اسکلتو روش بود تکون نمی خورن الان نمی دونم باید چه کار کنم
لطفا کمککککککککککککککککککک کنیییییییییییییییییییییید
شما باید بری و اون یکی رو هم تنظیم کنی
بعد یک راه برای شما باز میشه که باید سریع با موتور خودتون رو بهش برسونین
دوست عزیز اون یکی اصلا نمی چرخه انگار دوتا گیره بهش وصله
اونی که اول کار پیدا می کنن سر جاگوار هست نه اسکلت... بزارین اینطوری بگم:نقل قول:
در شروع همین مرحله (5) به یک معبد می رسیدین که در سمت چپ جاده قرار گرفته. در داخل اون معبد سر جاگوار قرار داره که در مرکز معمای تقویم اول باید قرار بگیره...
در معمای تقویم دوم این اشکال هست که سر اسکلت بر روی دسته قرار نداره که باید از جای دیگر همین مرحله که یک معبد بزرگ هست بردارین و باید با گرفتن ستونها و لبه ها خودتون رو به داخلش برسونین. (وقتی راه رو از تقویم دوم برمیگردین بعد باید به سمت راست بپیچین)
با سلام
من همه تاپهارو از اول با اخر خوندم ولی ندونستم سر جمجمه اول کجاست
پس نتیجه میگیریم که هیچکی این بازی رو تموم نکردهنقل قول:
واقعا خسته نباشید
نقل قول:متاسفانه جواب پست شما فراموش شد!... ولی... کافی بود صفحه قبل از درخواستتون رو نگاه می کردین. نه تنها جوابش موجود بود بلکه بارها در تاپیک گفته شده . :46:نقل قول:
در حال گرفتن همون زنجیرهایی که بر خلاف جهت حرکت میکنن باید کلید e رو برای سریع حرکت کردن بزنین
در پست قبلیم که عنوان کرده بودم! تازه این صحبت سر جمجمه و جگوار چندین بار هست که تکرار شده.نقل قول:
- در شروع همین مرحله (5) به یک معبد می رسیدین که در سمت چپ جاده قرار گرفته. در داخل اون معبد سر جاگوار قرار داره که در مرکز معمای تقویم اول باید قرار بگیره...
- در معمای تقویم دوم این اشکال هست که سر اسکلت بر روی دسته قرار نداره که باید از جای دیگر همین مرحله که یک معبد بزرگ هست بردارین و باید با گرفتن ستونها و لبه ها خودتون رو به داخلش برسونین. (وقتی راه رو از تقویم دوم برمیگردین بعد باید به سمت راست بپیچین)
با سلام خدمت جناب havas_1980
دوست عزیز من دو ماه توی مرحله مکزیک گیر کردم و تمامی تایپها رو از اول تا اخر خوندم ولی باز نتونستم این مرحله رو رد کنم .
اگه اجازه بدید کمی دقیقتر توضیح بدم : در اول مرحله مکزیک به اولین مهبد می رسیم که باید از یک حلقه اویزار بشی تا یک در سنگی که بعد از چند ثانیه بسته میشه رد شی و داخل ان روی یک سکو یک چیزی شبیه سر که فکر نکم سر جاگوار باشد چون وقتی کنار تقویم اول چه کار دستگیره کنای وچه در کنار دستگیره وسط تقویم اول قرار میگیری و دکمهe رومیزنی سر جاگوار رو قرار نمیده در ضمن من جمججه دوم رو پیدا کردم و تقویم دوم رو نیز حل کردم و سکو ها نیز بالا امدند مشکل من در پیدا کردن سر جمجمه اول است .
خواهش میکنم جای دقیق سر جاجوار اولی ، تاکید میکنم جمججه اولی رو باتوضیحات کامل ،نه فقط توضیحات قبلی رو تکرار کنید ،یعنی نگید که سز جاگوار توی معبد اول مرحله یک جای هست خودتون پیدا کنید ، چون اگه جاشو بلد بودم که نمی پرسیدم
خوب! پس مشخص شد سر جگوار رو برداشتین. (از همون معبد دست چپ اول مرحله که یک معبد هم بیشتر نیست) ولی مشکلتون این هست که سر جگوار بر روی خودش قرار نمی گیره (در مرکز معمای تقویم اول). شما باید رو به روی جگوار باشین و کلید E بزنین تا سر بر روی بدن قرار بگیره. در هر زاویه دیگه باشین عمل نمی کنه.نقل قول:
* اما در صورتی جلوی مجسمه باشین و سر جگوار رو برداشته بودین ولی سر جگوار سر جای خودش نشینه , ممکنه سر جگوار از وسایلتون (Tab >> Inventory >> Backpack) غیب شده باشه! که مجبورین برای رفع این باگ مرحله رو از نو برین.
جناب havas_1980
از شما دوست عزیز خیلی خیلی ممنونم و توضیحات از همیشه کامل تر و بهتر و و تصویرها هم عالی بودند باز هم تشکر
سلام!
من دیشب بازی می کردم سیوم پرید!!!!
من معمای مربوط به عکس بالایی(همون منطقه ای که درخته توشه!) رو حل کرده بودم:
حالا اگه کسی تو بازی بین این دو تا عکس داره بازی می کنه حالا یه ذره این ور اون ور تر فرق نداره سیوش رو بذاره! من نمی تونم دوباره بازی رو از اول برم آخه! گناه دارم من!
هلپ! هلپ!
سیو شروع - مرحله Coastal Thailand: The Ancient Worldنقل قول:
آدرس سیو بازی در ویندوز ویستا:
C:\Users\xxxxx\Documents\Eidos\Tomb Raider - Underworld
xxxxx >> نام یوزر
کسایی که نتونستن سر اسکلت رو تو مرحله مکزیک پیدا کنن دقت کنننقل قول:
اون جایی که وارد این مرحله میشین یه ساختمون جلوتونه که سر جگوار توشه
راه رو از سمت راست دنبال کنید تا به ورودی محوطه اصلی برسید
(همون جایی که بین تقوین اول و تقویم دوم وجود داره)
و بعد وقتی میخواین وارد محوطه بشین پشت سرتون یه راه هست که به یه معبد میره
تا یه قسمتی رو با موتور میرین بعد جلوتون بسته میشه پیاده شین و راه رو ادامه بدید
نگهبان ها رو بکشید و وارد معبد شوید ( البته جزئیات مرحله با خودتون )
سلام دوستان منم همين مشكل رو دارم يعني بايد مرحله رو از اول بازي كنم؟:18:نقل قول: