درسته بعد از اپديت به جديدترين فريمور تبديل ميشه كه اونم CID53 هستش :13:نقل قول:
نوشته شده توسط reza mohammad mahdi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد!:40:
Printable View
درسته بعد از اپديت به جديدترين فريمور تبديل ميشه كه اونم CID53 هستش :13:نقل قول:
نوشته شده توسط reza mohammad mahdi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که هنوز نتونستم گوشیمو آپدیت کنم.همچنان update not available میزنه.با سیستم دیگه هم امتحان کردم.
دوست عزيز بيشتر سوني اريكسون ها اينجوري اپديت ميكنن همرا با عكس يه نگاهي بنداز :20:نقل قول:
موفق باشيد!:40:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=71313
من همه ی مراحل رو بلدم.مشکل دیگه ای دارم.نقل قول:
من اين گوشي رو ندارم تا راهنمايي كنم از دوستاني بپرس كه گوشي خودشون رو اپديت كردن :5:نقل قول:
دوستان كسي كه گوشيش رو اپديت كرده به اين دوستمون كمك كنه :11:
راه حلش خیلی ساده است دوست عزیزنقل قول:
pc suit بنداز دور، نرم افزار 1.6.6 My Phone Explorer نصب کن. گوشیتو با این برنامه باز کن. مسیج هاتو کپی کن تو آرشیو برنامه. گوشی دومو با برنامه باز کن. مسیج هارو از تو آرشیو کپی کن تو گوشی دوم.
من خودم چند بار اینکارو کردم خیالت راحت جواب میده. تا برنامه قدرتمندی مثل My Phone Explorer برای سونی اریکسون هست که کسی pc suit نصب نمیکنه:20:
سلام
من درایور دوربینمو عوض کردم و این اتفاق افتاد بعدش دوباره درایور قبلی را روش گذاشتم ولی درست نشد:41:
و در ضمن در شبها عکس های خیلی خوبی از اجسام متحرک میگیره ولی روزها عکس هاش تار هستند!!!
لطفا راهنمایی کنید
من هم همین مشکل را دارم.یه نکته دیگه اینکه تو سایت سونی اریکسون گفته از کابل dcu-65 استفاده بشه.من کابل dcu-60 دارم.اصلا کابل dcu-65 تو بازار هست؟نقل قول:
ورژن frimware من
R1EA031
1200-4404
ورژن بالا تر امده یا این آخرین ورژن هستش
فکر نمیکنم به کابل ربطی داشته باشه.نمیدونم چه مرگشه!نقل قول:
كسي قيمت الان گوشي رو نداره ؟ تو علائدين چنده ؟
حدود 360تومننقل قول:
نه گرون شده.
380 تومن .
نقل قول:دوستمون درست ميگه اينجا هم 385 تومن شده ديشبي سراغ گرفتم 5 تومن گرونتر بود ولي 380 ميدادن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ورژن frimware من
R1EA031
1200-4404
ورژن بالا تر امده یا این آخرین ورژن هستش
جدیدترینش r1fa035 هست
بچها كسي تاحالا به k850 نفوذ كرده و patch و صدا نصب كرده رو اين گوشي يا نه؟؟:18:نقل قول:
روي اين گوشي نميشه :41: پچ يا صدا ريخت قابل هك نيست :11:نقل قول:
بهتر بگیم فعلا نمیشه
من امروز گوشیمو با موفقیت آپدیت کردم به فریمور R1FA035 اما هیچ تغییری تو گوشی ایجاد نشد. دوربینش هنوز به همون مزخرفی که بود و مشکل ریست کردنش هم حل نشده. توصیه می کنم کسی وقتشو سر این کار حروم نکنه.
امروز یه N95 دستم بود تو هر حالتی که عکس می گرفتم عکسای اون کاملا بهتر از k850 بود. هم عکساش واضحتر بود هم رنگ عکس طبیعی تر می شد و هم جزئیات رو بهتر نشون می داد تازه حجم عکساش هم کمتر بود.
خلاصه گوشیم حسابی کم آورد. نمیدونم گوشی من مشکل داره یا همه k850 اینطورین
حالا خوبه گوشیه شما آپدیت میشه.برای من که نمیشهنقل قول:
3 تا دکمه حسیش خراب شده هیچ کاری نمیتونم بکنم باهاش....
نمایندگی رسمیه خدماتش کجاست؟!
ببر تعميرگاه ها برات درست ميكنن نمايندگيش هم بايد تو شهر خودتون يكي دوتايي باشه :11:نقل قول:
سلام دوستان.
من یه ساعته کل تاپیکو خوندم برا همین ممکنه با عجله بحثی رو جا انداخته باشم اگه سوالی تکراریه ببخشید.
از اول که شروع کردم خیلی راضی کننده بود جوری شد میخواستم شبانه برم بخرم ولی به اخرا که رسیدم ...
اول بگید که رنگ Quicksilver black اش تو ایران پیدا میشه و چند ؟
دوم خرابیه دکمه های لمسیش شایعه؟ خودم با سامسونگ یو 600 کار کردم اسلا همچین چیزی مطرح نبود.
سوم چرا من اینقدر بد شانسم تا قصد خرید کردم گرون شد.
چهار بعد از گذشت 1 سال و1ماه و 8 روز نظر تون راجبش چطور بوده ؟ راضی کننده بوده ؟
با تشکر
خرابی دکمه های حسیش شایعه است.یعنی من تا حالا کسی و ندیدم که بگه خراب شده.مگر تو اینترنت که ...
اره رنگ نقره ایش پیدا میشه البته 5 تومن گرونتره. من یه ماهه دارم فقط مشکل ریست داره اونم مثلا هر دو روز یه بار ریست میشه که میگن با اپدیت حل میشه.صداش عالیه و کلا راضی کننده است.
اگه مشكلت ريست كردنشــــــه كه با اولين اپديت كردن از بيــــــن ميره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در كل گوشي خوبي هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام
احتمالا هک شده . شما یه نگاهی به این سایت بنداز.
ولی چون به یه زبون دیگه نوشته نمیشه چیز زیادی رو متوجه شدکد:http://www.k850i.eu/viewtopic.php?f=12&t=104&sid=8ed1a1c3d7ddf430fa923b7dc6f48e47
فقط روش اسکریپت نویسی رو نوشته. با فایلهایی رو که از رو ورزن r1ca037 بیرون کشیده رو برای دانلود گذاشته.
اما تو ویدیو که نشون داده منو و فونت رو عوض کرده.
با اینکه بار اولی بود که آپدیت می کردم ولی خیلی راحت بود و هیچ مشکلی پیش نیومد فقط 4 ساعت ناقابل با اینترنت دایل آپ طول کشید!نقل قول:
من گوشیم یک ماه قبل آپدیت کردم فریمور R1EA037نقل قول:
قبلا ریست خیلی میشد ولی از وقتی آپدیت کردم اصلا ریست نشده
ولی k850 خیلی از N95 جالبتره :11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11:
دوربین کا850 تو نسخه بتا از ان95 بهتر حالا چه برسه به نسخه اصلی
جالب اینه شما میگی عکس های آبرنگی ان95 رنگاش از کا850 طبیعی تره
احتمالا گوشی شما قبلا توسط یه ادم ناشی فلش شده و عدد cda رو درست وارد نکردهنقل قول:
منظورم همون فایل customize هست که برای هر منطقه ای مثلا خاورمیانه یک شماره مخصوص به خودش داره و از طریق این شماره هست که سایت سونی تشخیص میده که شما کدوم منطقه هستین تا اپدیت مربوطه رو ارائه کنه حالا چون نمیتونه تشخیص بده میزنه update not available
در حالت عادی که قبل از آپدیت هم گوشی خیلی به ندرت ریست می شد اما موقع استفاده از فایل های فلش (مثلا بازی فلش) به طور مرتب هر 14 دقیقه یکبار ریست می شد که این مشکل بعد از آپدیت هم هنوز پابرجاستنقل قول:
در ضمن من اصلا از N95 و کلا نوکیا خوشم نمیاد. گوشی قبلیم سونی اریکسون بوده الانم سونی اریکسون دارم بازم سونی اریکسون می خرم اما هرچی عکسای دو تا گوشی رو مقایسه می کنم نمیتونم قبول کنم که مال k850 بهتره، نمی خوام که خودمو گول بزنم.
در مورد دکمه های لمسیش که برا من خراب شد بدون اینکه هیچ اتفاق خاصی بیفته...
البته 1 چرخ هم که تو نت زدم تو سایت Esato بودن کسایی که مشکل من را داشتن!
ولی تو ایران مثل اینکه فقط من بد شانسم!
تعمیرگاه که میگید درست میکنن کجاست تو تهران؟! (نمایندگی رسمی باشه بهتره)
دوستان یک سوال داشتم صفحه کلید این گوشی خوبه یعنی راحته می شه براش بازی کرد؟؟؟؟؟؟
بازی خیلی برام مهم و بعد گوش دادن آهنگ
یعنی چی دکمه های لمسیش خراب شد ؟؟؟؟؟ زمین خردا الکی که نمی شه خراب شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه الاکی خراب بشه که به درد نمی خوره
اولا که گوشی رو آک خریدم.نقل قول:
ثانیا من الان دو تا گوشی w810 , k510 رو هم امتحان میکنم update not availble میزنه
کسی نیست جواب مارو بده؟؟؟؟؟؟
قضیه این دکمه های لمسی چی که گفتید خراب می شه؟؟
آیا گوشی برای بازی کردن مناسبه؟؟؟؟؟؟؟؟
من دو سه ماه بیشتر نیست که خریدم تا حالا نه حساسیتش کم شده نه خراب شده، پس طبیعیه که نمی تونم جواب شمارو بدم. اما می تونم بگم که کار کردن با دکمه های لمسیش واقعا لذتبخشهنقل قول:
در مورد بازی کردن با گوشی باید بگم که کلا D-pad و دکمه ها سفت هستند. این سفت بودن موقع کار با گوشی باعث میشه که اشتباهی کلیدها فشرده نشن، اما موقع بازی کردن کاملا اذیت کننده است. خصوصا D-pad که کاملا سفته و لبه های نسبتا تیزی داره و بعد از یه مدت بازی کردن نوک انگشتات تاول میزنه!!!:31:
در کل باید بگم که دکمه های گوشی برای کارهای روزمره کاملا عالی هستند. دکمه هاش فقط برای sudoku بازی کردن مناسبه!
دوست عزیز خیلی ممنون از جواب شما
پس می شه بازی کرد ولی تاول می زنه
من اصلا نمی تونم بپذیرم که دکمه های لمسی این گوشی بدون هیچ اتفاقی خراب بشه چون میدونم که این دکمه ها چجوری کار می کنند و جالبتر بدونید که دکمه های معمولی گوشیها چون قسمت مکانیکی دارن احتمال فرسایششون هست ولی touch
چون کاملا الکترونیکی هست الکی و همینطوری چیزیشون نمیشه مگر : با ضربه محکم , رطوبت آب یا عرق دست یا فشار , یا بهم ریختن نرم افزار میکروپروسسور refresh این دکمه ها که این اخری احتمالش خیلی کم است.
سلام من یه k850دارم دکمه های لمسیش خراب شد و مبلغ 95000تومان ناقابل دادم این حسگر هاش حرارتی هست مواظب باشید تو دست یا کیف تنگ نزاریدش حتی اگه صفحه کلیدش قفل باشه.از ما گفتن بود الانم دوباره قاط زده تا کلید ها را فشار میدم optionرا میزنه