آپدیت بزن حل میشه ---نشد هکش کن(uiq3 هک شده--چه آسون ) یه صدای توپی میشه باس زیاد ----این که غصه نداره بالاخره میشه
این آوواتارت چه باحاله :31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
آپدیت بزن حل میشه ---نشد هکش کن(uiq3 هک شده--چه آسون ) یه صدای توپی میشه باس زیاد ----این که غصه نداره بالاخره میشه
این آوواتارت چه باحاله :31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا کنه بشه میدونی یه خورده از آپدیت میترسم آخه w900i رو اومدم آپدیت کنم دیگه روشن نشد مجبور شدم بدم flash کنننش راستی با ای دی اس ال 256 میشه راهت آپدیت کرد یا نه میشه یکم راهنماییم کنید ممنون میشم :11:
راستی راجع به آواتار باحالی از خودتونه!:10:
با adsl که کارت خیلی راحته -- البته من اسمارت فون آپدیت نکردم در جریان نیستم یه 70 مگی باید دانلود کنی تو کلوپ پی 990 بپرسی بهتر کمکت میکنن درباره آپدیت --- شما اول آپدیت کن بعدش به نظر من اگه صدای خفن میخوای هکش کن چون صدای هک شده دو سه برابر صدای آپدیت شدست -- حجم کل فایلاش هم 30 مگ بیشتر نیست -- خواستی اینجا مطرح کن :
دیگه نظر خودته ! good luckکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=216788
کاری نداره.من p1 آپدیت کردم خیلی راحت.
اول SEUS رو از سایت سونی اریکسون بگیرید.
آخرین ورژن فلش پلیر رو نیز هم.
بعد با ADSL نهایتا 1 ساعت طول میکشه.
اول یه تشکر درست وحسابی از شما و سایر دوستان که سریع پاسخ میگید :11:فقط یه سوال آگه آپدیت کنم وبعد هکش کنم کیفیت صدا هم تغییر عمده ای میکنه یا نه چون یه حالت تیزی شدیدی تو صداش داره که مثلا اگه یه آهنگ راک یا متال بخوای گوش کنی بد جوری اذیت میکن:2:ه واینکه شما صدای آپدیت نشده این گوشی رو با آپدیت شده وهک شده رو هر سه رو شنیدید و واقعا به جز بلندی کیفیت صدا هم فرق میکنه ؟ :5:میبخشید که این همه سووال میکنم چون رو صدا فوق العاده حساسم واین گوشی رو به خاطر کیفیت صداش گرفتم همین وبسنقل قول:
HAVE NICE DAY !:10:
نه من نشنیدم --بهتره بری تو اون لینک که دادم سوال کنی --شما اول آپدیت کن اگه خوب نشد هک کن-- میگن هم بلند میشه هم باسش زیاد میشه تو هدفون---صدای اسپیکر هم زیاد میشه. تو تاپیک خودش بپرسی بهتر راهنماییت میکنن .
موفق باشی.
دوست عزیز نگران چی هستی؟نقل قول:
منم گوش رو آپدیت کردم
هم سرعتش زیاد شد هم باسش قویتر شد هم یفیت و بلندیش زیاد شد
الان مثل طبل توی گوشم این هدفونشان باس میزنه البته من از دوبی سفارش دادم DS220 هم داشت
سلام
گوشی منم چند روزی هست که رسیده به دستم
همه چیز خیلی عالیه
made in china روش حک شده - کیبرد انگلیسی هم هست و خلاصه پکش کامله... تنها چیزی که اصلا انتظارش رو نداشتم اینه که دی اس 220 همراهش نیست! و یه سوال هم دارم: هندزفری استریو همراه گوشی شما چه مدلی هست؟ hpm-90 یا hpm-70 ؟
ببخشید یه سوال دیگه هم دارم:
نرم افزار و بازی از کدوم سایت میتونم دانلود کنم؟
لطفا یه سایت معتبر معرفی کنید.
مباركتت باشه دوسته مننقل قول:
هر چيز خواستي تو همين p30world پيدا ميشه . جاي ديگه نرو ، فقط يه سرچ لازم داره
نقل قول:
مبارکت باشه چند خریدی؟
در ضمن کیبرد عرب یو فارسی هم نداره درسته؟
خوب کاری کردی
گوشی من طبق عکس اینطوریه همراش DS220 هم هست
خوب بگو ببینم از صداش راضی هستی یانه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي دوست عزيزنقل قول:
1. از دوبي 400 تومن
2. نه اصلا فارسي نمينويسه ولي نمايش ميده
3. آره صداش خوبه فكر ميكنم يه چيزي در حد دبليو 810(خداي صدا) به بالا
4. اون سوالم رو لطف كنيد جواب بدين:
نقل قول:
و یه سوال هم دارم: هندزفری استریو همراه گوشی شما چه مدلی هست؟ hpm-90 یا hpm-70 ؟
آقا شما که تازه خریدی بگو کیفیت مگا باسش چطوره؟
چون من دبیلو 810 دارم میخسواتم بدونم کیفیت مگا باسش چقدره؟
یه سوال:
در ایران و در دوبی
چطوری میشه فرق W960 c با W960 i رو تشخیص داد
کارتون هاشون که شبیه هم هست و فقط W960 رو روش نوشته؟
1. مگا باسش عالیه داداشم دبلیو950 داره کیفیت صداش مثل اونه خیلی عالی
2. درسته روی جعبه آی یا سی رو ننوشته ولی 2 راه داره اول اینکه زیر باطری روی گوشی نوشته دوم اینکه در حالت استند بای اگه More و سپس Status رو بزنید مشخصات کامل رو در اختیارتون میزاره
ريالیمتش رسیده به 440000 تومان در ایران
در دوبی فکر کنم 350000 تومان هست.
دوست عزیز طبق عکسی که یکی از سایت ها گذاشته پشتش چنین چیزی رو ننوشته
با سلام به همگی.
من میخواستم بدونم
1- فیلمبرداری این گوشی چه طوریه؟
2-سرعتش اگه نصفه مموریشو پر کنم کم نمیشه؟
3-توی جعبه گوشی چه چیزهایی هست؟
فیلم برداریش که QVGA هست و با 30fps
سرعتش تغییر نمیکنه.
محتویات جعبه رو هم میتونید توی صفحات قبل پیدا کنید.من دقیقا نمیدونم.
فیلم برداریش که QVGA هست و با 30fps
سرعتش تغییر نمیکنه.
محتویات جعبه رو هم میتونید توی صفحات قبل پیدا کنید.من دقیقا نمیدونم.
مرسی.
فقط تو جعبه هدست هست یا نه؟
نه توش نیست
اگر از ایران خریدی بدون که 100% هدستش را برداشته اند.
اگه از دبی بخرم، چه طور؟هدست توش هست؟
قیمتش اونجا کمتر از ایرانه یا برابره؟
از دبی بخری خیلی بهتره.همراه با هدست.
از نظر قیمت هم با اینجا خیلی فرق داره با گارانتی حدود 10-20 تومان فرق میکنه و بدون گارانتی حدود 30-35.
من 2ماه پیش این گوشی را از دبی خریدم(عموی من همان جا ساکنن)با گارانتی 550 تومان.
ريالیمت این گوشی الان در دوبی 350 تومن رسیده
چي؟؟؟ 350 تومن چيچيش ؟؟؟
قیمت گرفتم از اونجا
اون موقع که ایران 500 تومن بود اونجا 430 بود
الان قیمتش اونجا 350 تومن ایران 440 تومن
چه جالب!!!! حالا گارانتی اونجارو توی ایران هم قبول دارن؟چه گارانتی هست؟نقل قول:
ریالیمت یعنی چی؟
من اونجا نرفتم دوستم قبلا اونجا اقامت داشتنقل قول:
خودش میگفت DS220 رو به همراه اشانتیون گوشی W960 i به مشتری میدادند
تازه میگفت همراش Desk Stand هم میدادند
تازه اونهم با قیمت 400 تومان 2 ماه پیش قیمت این گوشی در ایران 530000 تومان بود
خیر گارانتی اونجا به درد اینجا نمی خوره.نقل قول:
پس اگه قبول نداشته باشن موقع فروش گوشی توی ایران به مشکل نمیخورم؟مجبور نیستم کمتر بفروشم یا تاثیری نداره؟
نه فقط باید گارانتی را دور بریزی.
تنها مزیت گارانتی از ذبی این است که مطمئنی که گوشی سالم است با تمام وسایل.همین
سلام به همه دوستداران گوشی W960 i
اینطور که در صفحات قبلی خوندم صداش بی نظیره حرف نداره
قیمتش توی کیش 400 هزار تومان
با سلام به همگی
به نظر شما بین W960 و G900 کدوم یک بهترن؟
از همه لحاظ
به نظر من G900 بهتر باشه چون:نقل قول:
دوربین قویتریداره و از کیفیت صدای خوبی بر خورداره
هدفونش واقعا با
کیفیت هست منتها بلندی صداش متوسط به بالاست...اسپیکر بیرونی کیفیت خوبی داره ولی اگر صدا رو زیاد کنی
از کیفیت کاسته میشه .بلندیش هم خوبه از p1 بیشتره..دوربین رو هنوز تست نزدم ..گرافیک LCD مثل p1 هست
.ولی سرعت باز و بسته شدن منو ها از p1 کمتره .. دیزاین گوشی بسیار زیباست و خوشدسته ...قلم از نوع
پلاستیک خشک ولی مرغوبیت خوبی داره (عین پر مرغ سبکه و توی دست خوب میشینه ) .. ساعت SMS های
دریافتی مشکل داره ( اگه تنظیمات خاصی هست بگید من هر کار کردم درست نشد ) ..موزیک پلیر 3 رو وقتی با
زدن دکمه w اجرا میکنید دیگه کاملا محو گوشی میشید یه رقص نور بسیار زیبا با محیط کاملا جدید همرا با عملکرد
تاچ لذت کار کردن رو زیاد میکنه ..با زدن دکمهء jog Dial آهنگها توی یک منوی شیک و زیبا به صورت دایره ای حرکت
میکند (واکمنش انصافا رو دست نداره ) ..حتی وقتی ویدیو نگاه میکنید دکمه های تاچ روی گوشی هم فعال میشه
که تا حالا من ندیدده بودم ....راستی اون چراغ پایین گوشی که مخصوص هشدار هاست از جمله SMS و شارژ
باطری و ... در این گوشی وجود دارد (درست همانند p1 ) ..تنها نقطه ضعفش همون دکمهء Back هست که با 1
هفته کار کردن فکر کنم بشه بهش عادت کرد . ...سرعت انتقال اطلاعات 600 مگ در دقیقه هست ( 2 بار تست
کردم با کرنومتر دقیقا 64 ثانیه شد ) ...در مورد هنگ شدن که نداره ولی حیف که سرعتش از p1 یکم کمتره
!اما پایداری خوبی داره ولی مثل چی باطری میخوره !!
گفتم تاپیک پایین نمونه
یک عکس ازش میذارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بخواین تاپیک پایین نمونه باید همکاری کنید
من هنوز نتونستم ساعت اس ام اس رو درست کنم
location رو روی honolulu گذاشتم ولی درست نشد ولی نزدیکه به واقعیت!
اون نرم افزار رو هم نصب کردم بد تر شد!!
کسی راه دیگه ای بلد نیست؟
در ضمن g900 رو هنوز تو دست نگرتم ولی به نظرم اصلا به این قیمت نمیارزه!! ( واقعا با بی طرفی گفتم)
هنوز گرونه فکر کنم 460 - 70 شده باشه..
نمیشه گفت کدوم بهتره.
1.دوربینش بهتره ولی فلاش ضعیفی داره
2.صفحه نمایشش کوچیکتره
3.پلیرش غیر ممکنه در حد w960 باشه
4. حافظه 8 گیگ نداره
ولی
جدید تره - سبک تره - رابط کاربری پیشرفته تری داره - جمع و جور تره و فکر میکنم خیلی خوش دست باشه..
امیدوارم کمک کرده باشم..