با nero vision که تو خود نرو هست فکر کنم بتونی اینکارو بکنی. یا میتونی یه dvd9 بگیری. یعنی 9 گیگه میتونی رو این بریزی.نقل قول:
Printable View
با nero vision که تو خود نرو هست فکر کنم بتونی اینکارو بکنی. یا میتونی یه dvd9 بگیری. یعنی 9 گیگه میتونی رو این بریزی.نقل قول:
با سلام..
من 6 تا فایل فیلم با پسوند AVI دارم و میخام بر روی DVD رایت کنم بطوری که در دستگاه پلیر خانگی پخش بشه
ولی با هر نرم افزار امتحان می کنم نمیشه اینا را بر روی DVD رایت کرد
لطفا راهنمایی کنید برای رایت فیلم با پسوند AVI بر روی DVD چکار کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از برنامه زیر استفاده کنین:
VSO ConvertXtoDVD
سلام دوستان.من يه تعداد عكس با دوربين انداختم و مي خوام اونا رو سي دي رايت كنم ولي بعد رايت هيچ vcd اونا رو نشون نمي ده.ميشه راهنماييم كنين چيكار كنم؟(نميدونم موضوعم بي ربطه يا نه؟ولي جز اينجا جايي پيدا نكردم بپرسم)با چه نرم افزاري اينكارو انجام بدم؟
بايد اونها رو با برنامه هايي مثل نرو به ويديو VCD تبديل كنيد و بعد اونها رو روي cd رايت كنيد
اگه همين جوري به صورت ديتا رايت كنيد فقط dvd player ها اون رو مي شناسند.
چگونگي رايت اهنگ روي dvd
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------
چگونگي رايت اهنگ روي dvd
صوتی یا تصویری؟نقل قول:
تصویری از nero vision استفاده کن. یکی از ابزارهای نرو هست.
رايت اهنگ روي dvd
رايت mp3 روي dvdو با قابليت بخش روي video cd va dvd ......
مشكل منم اينه به صورت vcdوsvcd رايت كردم و با dvd پلير باز هم پخش نشد
سلام
پسوند فایل های شما چی هست؟
باید رایت ویدیو رایت کنید
jpegهستن.بعلاوه يه سوال ديگه هم دارم.يه دوربين هندي كم دارم كه مموري نيست نواره فيلمهاشو چطور ميتونم بزنم رو كامپيوتر و رايت كنم رو سي دي كه با پليرها بشه پخشش كرد؟
نقل قول:
شما نیاز به کارت کپچر و تجهیزات مخصوص دارید که بتونید فرمت VHS رو به CD تبدیل کنید
دوست عزیز سلامنقل قول:
توی برنامه nero وقتی شما گزینه VCD یا SVCD رو انتخاب کنی و فایلای فیلم با فرمت AVI , mpg ,mpg4 و ... رو که انتخاب کنی زمانی که دگمه BURN رو برای رایت میزنی قبلش فایلارو به فرمتی که توی vcd بتونه نمایش داده بشه تبدیل میکنه بعد از تبدیل رایت میکنه
امیدوارم مشکلت حل بشه
دوست عزیز سلامنقل قول:
توی برنامه nero اگه میخای عکسات روی vcd نشون داده بشه باید نوع سی دی که رایت میکنی تو منوی اول vcd رو انتخاب کنی و بعد فایلای عکستو add کنی که اتوماتیک عکساتو توی پوشه image از سی دی میندازه که توی vcd هم نشونش میده
امیدوارم مشکلت حل بشه
سلام
دوستان می خوام با Alcohol 120% یه سری فایل رو از روی هارم بزنم روی DVD ! ولی نمی دونم چطوری باید این کار رو انجام داد !
اصلا میشه با این نرم افزار این کار رو کرد ؟ اگه میشه لطفا توضیح بدید چطوری .
نقل قول:
این نرم افزار برای کپی و پشتیبان گیری و ساخت درایو های مجازی و ساخت ایمیج از سی دی و دی وی دی ها تهیه شده البته تو مشخصات نرم افزار زده شده که برای رایت سی دی های خش دار و قفل دار هم بکار میره
شما Nero رو نصب کن و خیلی راحت فایل هاتون رو رایت کنید
آخه من تا حالا از Nero استفاده می کردم که خیلی هم عالی بود. ولی Nero یی که من همیشه نصب می کردم Nero 7 Essentials
بود که روی DVD رایترم بود. ولی تازگی هم یه پیغام از طریق ویندوز میداد که فکر کنم معنی ش این میشد که این نرم افزار دیگه قدیمی
شده و توسط سایت سازنده پشتیبانی نمیشه لطفا نسخه جدیدترش رو نصب کنین !
من Nero 9 هم داشتم که نصب کردم ولی نتونستم کرکش کنم ! سریالش رو قبول نمی کرد. این Nero7 که قبلا داشتم خیلی خوب بود
زیاد چیزای اضافی نصب نمی کرد ! بر عکس Nero های جدید که وقتی نصب می شه همه سیستم میشه Nero ! که می دونم البته
خیلی چیزهاش رو میشه نصب نکرد ولی کلا من اصلا از ورژن های جدیدش خوشم نمیاد !
حالا میشه یه Nero خوب که کرکش هم کار کنه بهم معرفی کنید ؟!
آقا مشکلم حل شد !
خودم یه نسخه از Nero پیدا کردم به اسم Nero 10 Lite Micro که همونی بود که می خواستم. فقط ابزار رایت Nero داخلش هست،
حجمش هم فقط 22 مگ بود که دانلود کردم.
فقط یه سوال ! اگه به اینترنت وصل باشم می تونم Nero رو باز کنم و باهاش DVD رایت کنم !؟ از کار نمی افته ؟!
_________
ببخشید من فکر کردم خود سیستم این دو تا پست من رو یکی می کنه اگرنه همون قبلی رو ویرایش می کردم !!
سلام دوستان
دی وی دی رایتر من جدیدا سی دی رو نمی خونه دی وی دی هم فقط اگر خیلی تمیز باشه میخونه و اصلا نمیشه باهاش برنامه نصب کرد(اجرا نمی کنه) تمیزش هم کردم ولی فرقی نکرد.
ممنون میشم جواب بدید
با این تفاسیر که شما بیان کردید میتونم بگم اپتیک دستگاه شما ضعیف شدهنقل قول:
دوستان با یه دی وی دی رایتر معمولی از اینا که سی دی و دی وی دی رو باهم دارن حدودا چندتا دی وی دی میشه رایت کرد !؟
با سلام
من میخام یه dvd صوتی تصویری که پسوندش vob هست رو در سیستمم کپی کنم و بعدش از یکی دو فایل مشخص رایت بگیرم
یه بار اینکارو کردم و فقط تصویر رایت شده و dvd که رایت کردم صدا نداره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1043x180. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1043x180. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فایلهایی که دورشون خط قرمز کشیدم رو کپی کردم و بعدش با نرو اینا رو رایت کردم اما فقط تصویر رایت شده و صدا نداره.
حالا چیکار باید بکنم که صدا هم رایت بشه؟
یعنی چی سی دی و دی وی دی رو با هم دارند ؟نقل قول:
تعداد رایت کردن اصلا مشخص نمیکنه چون بستگی به شرایط کاری و جنس اپتیک دستگاه داره
تعداد دقیقی نمیشه گفت
سلام
من نسخه ی میکرو نرو 11 رو نصب کردم اما گزینه ای برای رایت ویدیو روی CD نداشت.مگه میشه تمام گزینه های رایت روی CD داشته باشه،فقط ویدیو نداشته باشه؟
سلام من چند تا سوال داشتم
1- من یک سی دی فیلم و یک سی دی کارتون دارم
می خوام این دو تا را با هم روی یک دی وی دی بریزم
و این دی وی دی قابل خواندن در دی وی دی پلیر باشد
خب:
برای این کار این دو تا سی رو روی هارد کپی کردم
بعد هم گزینه دی وی دی پلیر را باز کردم برای رایت
اما این ارور را می دهد چرا باید چکار کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- تاز گی ها یک دی وی دی رایتر انداختم
وقتی داخلش سی دی می گذارم برای خواندن
شاید یک الی دو دقیقه طول می کشد بخواند چرا
3- وقتی سی دی رایت می کنیم حتماً باید یک بار چک بشه ؟؟؟
من همیشه چک می کنم اما دقیقا هر دفعه که چک نکردم بعدا سی دی باز نشده
در صورتی که هیچگاه ارور نداده!!!!
4- میشه سی دی موقع رایت ارور ندهد و حتی چک می کنیم درست است امکانش هست که بعداً باز نشود؟! ؟! ؟!
5- بعضی از دی وی دی ها یا سی دی رایتر یا رام ها هستند که روشون ننوشته چی هستند
از کجا باید نام درایو اون دی وی دی رایتر یا رام را درون مای کامپیوتر فهمید
یا فهمید رایتر است یا رام
1- شما باید از ابزار nero vision موجود در خود نرو استفاده کنی.نقل قول:
5- برای فهمیدن رایتر یا رام تو مای کامپیوتر اگه نوشته شده باشه RW رایتر هست اگه ROM نوشته باشه رام هست.
(پرش شماره سوالتو حال کردی؟) D: بقیشو درست نمیدونم.
ما سی دیهایی که میزنیم چک نمیکند یکسره میزند :31:و مشکلی ندارد.
چک کردن منظور شما encode باشه؟ یا نه چک هم مثل اینکه میکنه نرو قبل رایت. درست نمیدونم.
نقل قول:
سلام
1- روش کار با nero vision را می گویید
5- مثلاً الان در یک سیستم
خب در مای کامپیوتر نوشته dvd Rom
اما من دی وی دی رایتر انداختم روی سیستم و rw را روی دی وی دی نوشته است !!!!
می بخشید من یه سری اطلاعات رو هارد اکسترنال دارم می خوام بریزم رو لپ تاپم چه جوری میشه وصلش کنم به لپ تاپ؟ اصلا میشه؟
اینجا مثل اینکه یه چیزی دربارش هست:نقل قول:
ولی ببین ویزیون هم مثل خود نرو هست آسونه اگه انگلیشت خوب باشه میفهمی چی به چیه. ولی آسونه. خودت تلاش بکن :31:کد:http://geoaria.blogfa.com/post-554.aspx
سوال بعدیت رو هم نمیدونم چرا اینجوریه.
سلام بهترین ورژن نرو چنده
2- سی دی که خودش در سی دی پلیر می خواند اگر سی دی به سی دی بشه اون سی دی رایت شده این قابلیت را حفظ می کنه؟
3- وقتی نرو رو نصب می کنم
چندین ابزار همراهش نصب می شه
حالا به جز اون nero vision
اصلاً این ابزارها کارایی دارند؟؟؟؟
4- برای این مورد برنامه یا راه های دیگه ای هم وجود داره؟؟؟
نقل قول:
سلام من چند تا سوال داشتم
1- من یک سی دی فیلم و یک سی دی کارتون دارم
می خوام این دو تا را با هم روی یک دی وی دی بریزم
و این دی وی دی قابل خواندن در دی وی دی پلیر باشد
خب:
برای این کار این دو تا سی رو روی هارد کپی کردم
بعد هم گزینه دی وی دی پلیر را باز کردم برای رایت
اما این ارور را می دهد چرا باید چکار کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست من شما نباید سؤالت رو این جا می پرسیدی می تونستی تو قسمت لپ تاپ ها و یا قسمت مربوط به مشکلات هارد دیسک ها مطرح می کردی.نقل قول:
به هر حال...
مشکلی نیست شما می تونی هارد اکسترنالت رو وصل کنی به لپ تاپت و اطلاعاتت رو کپی کنی داخل لپ تاپت.
برای ارائه ی جزئیات هم می تونی یه تاپیک این جا بزنی تا بیش تر راهنمایی بگیری :
موفق باشی دوست من.:11:کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=421
1) از چه ویندوزی استفاده می کنی؟ معمولاً نرو ورژن های جدیدش به غیر از بتاهاش همیشه بهتر عمل می کنه.نقل قول:
2) بله به شرط این که با سرعت پایین رایت شده باشه.
3) بستگی به کاربردتون داره و می تونید اگه نیاز نداریدشون موقع نصب غیر فعالشون کنید (توصیه می شه این کارو بکنید بهتره کامل نصب بشه.)
4) شما هر دو فایل dat رو کپی کنید تو هارد اسم یکیشو بذارین 1 و اون یکی 2 بعدش تو نرو اد کنید و اگه خواستید یه منو براش درست کنید و مشخص کنید که کدوم کارتونه و فیلم که موقع انتخاب راحت باشه بعدش هم رایتش کنید و دی وی دی رو تحویل بگیرید
موفق باشی دوست من:11:
2- موقع نصب دکمه custom رو باید بزنی بعدش یه جاش لیست چیزایی که میخوای نصب نشه رو روشون بزنی و روش باید علامت ضربدر بیفته نمیدونم اسم گزینش چی بود.نقل قول:
عکس اررتون نمیاد!
سلام این هم عکس ارور هستنقل قول:
داش من، من که گفتم از nero vision استفاده کن برای رایت فایل dat یا چیزای دیگه که فیلم باشه. :31:
شما اگه میخوای دی وی دی بزنی از خود نرو بای داون فایل هایی که گفته رو ادد کنی نه فایل های DAT و اینا رو !
شما از nero vision استفاده کن حل میشه.
اگه میخوای فیلم دی وی دی رایت کنی بزن make dvd بعدشم فک کنم make video dvd بود همچین چیزایی.
موفق باشی.
سلام
دوستان من بازی NBA 2K 12 نسخه BLACKBOX رو از لینک زیر گرفتم
حالا میخوام روی DVD رایت کنم تا داشته باشم ، البته روی دو تا DVD ، حالا میخوام بدونم این نسخه ای که دریافت کردم قابلیت اینو دارهکد:http://www.p30day.com/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%B3%DA%A9%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84-nba-2k12-10969.html
که روی دو تا DVD رایت کنم و اگه داره چطور این کار رو انجام بدم .
ویندوزم 64 بیتی 7 هستش و نرم افزارهای نرو 10 و اولترا رو هم روی سیستم نصب دارم .
ممنون
شما لینک زیر برو برای دو دی وی دی اگه میخوای بریزی
پست من رو هم اونجا میتونی ببینی.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=524328
سلام
دوستان من یه گیم دانلود کرد که نوشته بود فایل Image رو رایت کنید روی سی دی و بعد از داخل سی دی نصب کنید
حالا میخوایم رایت کنم با نرو با کلون دی وی دی هر ارور میدن رایت نمی کنن
اینم یه عکس از فایل هایی که دانلود کردم
نمیخواد رایتش کنی میتونی از برنامه virtual clonedrive استفاده کنی.نقل قول: