کم کم دارم به شخصیتش علاقه پیدا میکنم.
دموهاش خیلی جذابه.
تا الان فکر میکردم relax ترین کاراکترها Hitman هست ولی این نرو خیلی ریلکس تره.
غول به اون گندگی رو میبینی عین خیالش نیست.
البته Hitman واقعیه ولی اون خیالیه.
Printable View
کم کم دارم به شخصیتش علاقه پیدا میکنم.
دموهاش خیلی جذابه.
تا الان فکر میکردم relax ترین کاراکترها Hitman هست ولی این نرو خیلی ریلکس تره.
غول به اون گندگی رو میبینی عین خیالش نیست.
البته Hitman واقعیه ولی اون خیالیه.
دانته از همه ریلکس تر هست به نظر من اصلا خیالش نیست که داره با کی میجنگه!!مدام شوخی می کنه و لبخندی کنایه امیز همیشه روی صورتش هست!!که ادم حال میکنه!!
این نرو هم خیلی ادم ناراحتی هست!!هر چی میشه داد و هوار راه می اندازه و قاطی میکنه!!!راستی الطیر هم ریلکس بود ها!!!
اما در مورد بازی حیف که به دستم نرسیده تا حالا!!!حیف
یکمی در مورد درجه سختی بازی بگین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی ما هم بریم بخریم بازیو؟مشکل کرک نداره؟
یه دفعه یه مرحله گیر نمی کنه؟
شما چه شرکتی رو پیشنهاد می کنید؟
يعني اين بازي تو بازار ايران موجوده ؟ پخش ككندش كدوم شركته؟
برای 60مین بار دویل می کرای 3 رو تموم کردم...بزنیم 4م بترکونیم
مگه قراره نباشه عزيز بله هست من 2 روز پيش خريدمش!نقل قول:
ميگم صحنه هاي اخلاقي هم زياد داره ها...
من فقط مشكل سيو رو دارم. الان توي مرحله 8 رسيدم به يك چهار راه نمي دونم چيكار كنم ؟ كسي ميدونه؟
راستي يكي درمورد آپديت هاش يكمي توضيح بده ممنون ميشم.
شماره 3 هم همينجوري بود.يعني اگه ميموردي بايد از اول ميومدي ولي در نسخه Gold edition اگه ميموردي از نزديكترين چك پويت ميومدي.خيلي كار راحت شده بود.نقل قول:
نقل قول:آره دانته كه ته خونسرديه! برا همين خونسرديش خيي باحاش حال ميكنم.نقل قول:
صحنه اخلاقي؟؟؟ :27:نقل قول:
من بازی رو با دایرکت 9 و 10 مقایسه کردم از نظر گرافیک نتونستم فرق چندانی پیدا کنم اما یک نکته قابل توجه بود با دارکت اکس 9 Cpu به طور متوسط 90-95% کار میکنه ولی با 10 حدود 50-55 % یعنی 40% بار از دوش Cpu برداشته میشه که این فوقالعاده است !
شما هم امتحان کنین
من 3 رو 2 بار با ps2 رو تموم كردم عالي بود.بي صبرانه منتظرم 4 به دستم برسه.
ببخشید من قبلا شنیده بودم که دانته شخصیت همین دویل می کرای هست ولی این که نرو !
پس قضیه چیه ... دانته کیه ؟
سلام.دانته بعدا آزاد میشه.
فکر کنم از 12 به بعد میاد .نقل قول:
سلام دوستان !
من با اینکه این بازی را رو 360 تموم کردم ولی به قدری منو جذب کرد که همین الان تا نصب کردم سریع بازی کردم و رفتم اواسط مرحله دو ....
فکر نمی کردم تو Pc به این خوبی باشه ....
من با کنترلش هم مشکلی ندارم خیلی خوبه ...
دوست عزیزی که ای بازی رو گرفتند :
بازی اصلی با نسخه کنسولهای دیگه مثل Xbox 360 فرقی داره؟
یعنی گرافیکش تا اون حد میرسه؟پایینه بالاتره؟
تفاوتهای تصویری زیاد نیست ! ولی خوب جزئیات صحنه ها شفاف تر از 360 است .... مثلا : کف پوش های خیابان تو نسخه PC خیلی شفاف تر و مشخص تر از نسخه 360 هست .نقل قول:
دوست عزیزی که ای بازی رو گرفتند :
بازی اصلی با نسخه کنسولهای دیگه مثل Xbox 360 فرقی داره؟
یعنی گرافیکش تا اون حد میرسه؟پایینه بالاتره؟
در مورد صداها باید بگم که تو نسخه PC صدا ها فکر می کنم 320Kbs باشه و کاملا با کیفیت تر از 360 هست .
امیدوارم جوابتونو گرفته باشید .
هيچ كس نرسيد مرحله 8 من مردم از بس دور حودم چرخيدم . اين چهار راه رو چيكار كنم؟
سلام
بازیهای کودوم شرکت سالمه ؟
فقط شرکت طنین ... همه بازی هاش سالمه.
سلام دوستان
بد جوري تو كف اين بازي موندم خدائيش بهترين بازي هست كه در سال 2008 تاحالا انجام دادم
چسبيدم بهش ناجئر دو روزه تا مرحله 7 تونستم برم اينم عكسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://picfront.org/d/wAbCV0Db/DMC4Mision07_SAAM.JPG
راستي يه سوال داشتم چطوري ميشه اين ... تو عكس رو ميگم با شمشير نابود كرد من هر كاري كردم نشد:41:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://picfront.org/d/wAbCV0Db/DMC4Mision07_SAAM.JPG
عکس نیاز نیست قبولت داریم :31:نقل قول:
لینکی که برای عکس پایینی گذاشتی همون لینکه عکس بالاییه
+
دوستان می شه از gamepad استفاده کرد؟
حتما باید گیم پد x360 باشه؟
من که با جوی استیک معمولی دارم بازی میکنم.نقل قول:
دوستان می شه از gamepad استفاده کرد؟
حتما باید گیم پد x360 باشه؟
وای چه فاجعه ای !!!!!
Devil May Cry خراب شد !!
چی کار کنم ... من تازه به بازیش علاقه پیدا کرده بودم.
نمیدونم چی شد ... خواستم TrueCrime 2 رو که واسه صد سال پیش بود پاک کنم یه دفعه یه هشدار در مورد این بازی داد، منم yes زدم الان دیگه بازیش فقط تا اونجایی میاد که نوشته Capcom بقیه ش صفحه سیاهه !!!
من بازیش رو دوست داشتم.
خب بازی جدیدرو یونیستال کن و دوباره دویل 4 رو نصب کن
آخه بدبختیم اینجاست که من همه سیدی بازی ها رو از رفیقام میگیرم. کمتر موقعی پیش میاد که خودم بازی بخرم.
الانم رفیقم رفته دبی ! البته مشکلی نیست. هر وقت از اعتکاف برگشتم میرم ازش میگیرم دوباره نصب میکنم ولی خیلی ضد حال بود.
با چه ذوق و شوقی اومدم سمت بازی یه دفعه دیدم خراب شده !!!
دیروز گیرش آوردم
تعریف نکنم بهتره چون خودتون میدونین با چه شاهکاری طرف هستید
بزرگترین مشکلش سیو هستش که وسط مرحله نمیشه
کسی میدونه باید چه کار کرد؟
آیا نسخه x360 هم سیوش اینجویه؟
دوستانی که بازیو گرفتن هیچ مشکلی نداره؟ هیچ مشکلی؟
نه برای چی مشکلی داشته باشه ؟نقل قول:
دوستانی که بازیو گرفتن هیچ مشکلی نداره؟ هیچ مشکلی؟
کاملا موافقم. نباید اینجوریش میکردن ... حداقل باید جک پوینت براش میساختن.نقل قول:
بزرگترین مشکلش سیو هستش که وسط مرحله نمیشه
اخه معمولا هربازیی معروفی که داره میاد ایرانیا خرابش میکنن یا صدا قطعه یا یه مرحله گیر میکنه یا ...نقل قول:
نه برای چی مشکلی داشته باشه ؟
البته یکی تا اخر برای یه شرکتو بره ببینه اگه مشکل نداره ما هم بخریم
بچه ها استراژی کامل این بازیو من دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا 20 مرحله هستش
من تازه مرحله ي هشتم هستم :18:نقل قول:
کلا 20 مرحله هستش
يكمي توضيح ميدي؟نقل قول:
بچه ها استراژی کامل این بازیو من دارم
چون ديگه نمي تونم نگم ميگم . من از شركت boysteam خريدم . مشكلي نداشتهنقل قول:
البته یکی تا اخر برای یه شرکتو بره ببینه اگه مشکل نداره ما هم بخریم
دوستان من تو مرحله هشت بدجوري گير كردم نميشه ردش كرد:41: يكي بياد يه آموزش بده يا يه سيو گيم بزاره ممنونتون ميشم.
عزيز دل كجاش گير كردي ؟ سر چهار راه يا جاي ديگه؟نقل قول:
سلام
من مرحله آخر اون پیرمرد رو تا وقتی خونش یه ذره میشه میزنم اما بعدش که یارو قرمز میشه و میاد طرفم نمی تونم بزنمش لطفا راهنمایی کنید!!!!!!!!!!!!!:13:
آخ گفتي آره سر چهار راهه گير كردم دمت گرم راهنمائي كن اگه سيوش را بزاري كه بهتر ممنونت ميشم.:40:نقل قول:
اقا اون توپ آتشی در مرحله 3 که از راهرو می آِید چه طور باید ردش کرد ؟
خبر نداري خودم هم همونجا گير كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آخ گفتي آره سر چهار راهه گير كردم دمت گرم راهنمائي كن اگه سيوش را بزاري كه بهتر ممنونت ميشم.
ما تو هشتش مونديم شما رسيدي آخر . فكر كنم شما بايد ما رو راهنمايي كني ... قربون دستت بي زحمت بگو اين چهار راهرو چجوري رد كنيم تو مرحله ي هشت.نقل قول:
سلام
من مرحله آخر اون پیرمرد رو تا وقتی خونش یه ذره میشه میزنم اما بعدش که یارو قرمز میشه و میاد طرفم نمی تونم بزنمش لطفا راهنمایی کنید!!!!!!!!!!!!!
بايد بري بالاي همون كليسا. اون بالا يك در هست كه بايد بري توش از در رو به روش كه بينشون يك خط آبي هست بياي بيرون بعد كه از اون دره مياي بيرون همينطور برو جلو تا به يك در ديگه برسي و سپس برو تو . يكجا مي جنگي قدرت جديد مي گيري . بعد مياي اون چيزهايي كه فلزي به نظر ميان ، و روي زمين هستن رو فعال مي كني . يك دونه قبل از اينكه بري تو راه رو هست ،اون رو با پنجه ي شيطان (بچه ها اسمشو گذاشتن ما هم ميگيم) فعال مي كني و با ضربات شمشير آماده مي كني و بعد دوباره با پنجت مي زني ميره تو راهرو ، همين جوري مي زني تا آخر برسه به منبع اون آتيشه (ته راهرو)و بعد اون منبعش مي تركه و بعد يك در ظاهر ميشه و بعد ...نقل قول:
اقا اون توپ آتشی در مرحله 3 که از راهرو می آِید چه طور باید ردش کرد ؟
مشكلي داشتي بگو...
جون مادرتون بياين كمك كنيد بدجوري گير كردم :41:
يه سيوگيم ناقابل بزارين
چه طوری میشه از Item ها استفاده کرد فقط زرده است که هر وقت میمیری زندت میکنه ولی بقیش رو نمیدونم چه طور میشه استفاده کرد
يكمي در مورد زرده توضيح ميدي؟نقل قول:
چه طوری میشه از Item ها استفاده کرد فقط زرده است که هر وقت میمیری زندت میکنه ولی بقیش رو نمیدونم چه طور میشه استفاده کرد