خوش اومدین به p30world :10:نقل قول:
به نسبت چند روز قبل بهتر شده
مشکلی نیست
Printable View
خوش اومدین به p30world :10:نقل قول:
به نسبت چند روز قبل بهتر شده
مشکلی نیست
این Ask بعضی ساعت واقعا مشکل داره!
مثلا حدود ساعت 12 هر چند دقیقه سند و رسیوش قطع میشه !!
شبا هم دیگه سرعتش بالا نمیره!!
دور و بر ساعت 12 ظهر، پارس آنلاین هم پینگش افتضاح میشه، اما بقیه اوقات عالی هست، مخصوصا شبا!نقل قول:
بین این سه تا سرویس دهنده ADSL، تفاوتی از لحاظ ف ی ل ت ر ی ن گ وجود داره؟
نه. وقتی کمیته تعیین مصادیق قیلترینگ سایتی رو وارد بلک لیست میکنه همه ی ISPها باید اجرا کنننقل قول:
حالا شاید فرق بین سرعت عملشون باشه. مثلا یادمه چند سال پیش اولین ISP که BBC Persian رو توی رشت قیلتر کرد اندیشه بود!
خیلی ممنون از همه، این دکمه تشکر ما هم که فعال نیست:13:
دیروز رفته بودم اندیشه می گفت مودم TP-Link دارن راستش زیاد تعریفشو نشنیدم می خواستم Planet بگیرم. کسی جایی رو سراغ نداره این مدل رو داشته باشن ADE-3410 اگه میشه آدرسش هم بذارید.
مرسی:11:
tp-link 8811 مودم شناخته شده و خوبیه چطور تعریفش رو نشنیدی!نقل قول:
کلا" برای خرید مودم توی رشت دستت باز نیستش همر مدلی رو نمیتونی پیدا کنی, بعدش یکی از دوستام d-lik گرفته سر 10 قیقه سند و رسیوش قطع میشه بعدش فهمید که مومدش با خط ask سازگار نیستش!
سلام
می خواستم بگم که از کی تا حالا مدل مودم اندیشه شده 8811؟؟؟
من پارسال ازشون گرفتم بهم 8841 دادن
یکی از دوستام که تو انزلی از اندیشه سرویس می گیره با مودمش مشکل داشت اتفاقا اونم 8811 هست.
حالا اگه پیدا نکردم اشکال نداره همونو می گیرم.
آقای آرمان شما از این مودمه راضی هستی؟
مثل این که امسال مودمشون رو عوض کردن و این رو میفروشن!نقل قول:
سلامی دوباره
من می خوام بعد از 2 ماه دایل داون (Dial Down) بر گردم سر ADSL
یکم قیمتای 256 اندیشه رو بگین (اگه زحمتی نیست)
و این که وضعیت قطع و وصلی اینترنت (بخاطر جریان های اخیر) چجوریاست؟
اگه قطعی زیاد داره نگیرم و این که با 8841 که مشکلی ندارن؟
بله مودم خیلی خوبیهنقل قول:
هم usb میخوره هم lan
با پارس انلاین هم سازگاره (البته اولش یکم سره تنظیمات اذیت کرد ولی بعد درست شد :))
الانم که این پستارو مینوسیم جلو چشام داره برق اضافی می خوره :دی
خب امروز مثلا رفتم دنبال مودم ADSL:20: ولی به نسبت تنوع مدل ها هم خوب بود اما هیچ جا Planet نداشتن. گفتم دستاورد ها! رو بنویسم شاید به درد کسی بخوره
D-Link که تو بازار پره اما خب با اندیشه مشکل داره:41: TP-Link یه مدل 8816 بود که فقط یه پورت لن داره در صورتی که من حداقل دو پورت نیاز دارم. یه جا پشت ویترین 3Com هم دیدم، یه جا هم مودم Microtek داشت 29 تومن می داد! فقط یه پورت USB داشت. یه جای دیگه Alfex داشت که اصلا نشنیده بودم. خلاصه چند جا هم تلفنی پرسیدم یکی SMC داشت اون یکی تایتو که مثل اینکه کار چینه.
آخرش هم یه چیز بدرد بخور پیدا نشد. فردا میرم از خود اندیشه مودم می گیرم که نگن مودمت ناسازگاره
برگشتیم سر خونه اول:31:
واقعا دایل داون اسم برازنده ایه:27:نقل قول:
سلامی دوباره
من می خوام بعد از 2 ماه دایل داون (Dial Down) بر گردم سر ADSL
یکم قیمتای 256 اندیشه رو بگین (اگه زحمتی نیست)
و این که وضعیت قطع و وصلی اینترنت (بخاطر جریان های اخیر) چجوریاست؟
اگه قطعی زیاد داره نگیرم و این که با 8841 که مشکلی ندارن؟
اندیشه سایتشو آپدیت کرده یه سر بزنی همه قیمت ها هستش
بابت مودم هم ممنون:46:کد:http://www.askiran.com/index.php?act=adsl
من مودم Dlink 2540T دارم و تا حالا مشکلی نداشتم. نمی دونم شما دارین در مورد چی حرف می زنید. البته نمی گم مودم فوق العاده ای هست چون که سایت دی لینک پشتیبانی نداره (اگر هم داره جواب نمیده) مشخصات مودم با اونی که تو سایتش نوشته فرق میکنه!! ولی با همه ی این گرفتاری ها من نسبتاً ازش راضیم..نقل قول:
البته این اواخر سرعت اندیشه افتضاح شده که به خاطر همون قضایایی که خودتون میدونید. امید وارم موقت باشه و این طوری نمونه (این آخرا سرعتش خوب داشت بهمون حال می داد ها ولی تا امتحانات تموم شد حال اون هم تموم شد!!)
دوست خودم D link 2640 u وایرلس گرفت ولی با خط ASK ,مچ نبودش!نقل قول:
اول فکر میکرد مشکل از خطشه و مودمش رو یه چند روزی دادش به من ولی بازم خوب کار نمیکرد.تا از خود ASK یه مودم وایرلس
اینجا کسی روی پارس با --- مشکلی نداره؟...l2tp../.
من لاگین می کنم ولی ترافیک ندارم..!! این مشکلو با pptp داشتم ولی جدیدن کار به l2tp هم کشید..!!
مشکلات اندیشه چیه؟ من میخاستم برم با پارس بهم بزنم بیام سراغ اندیشه ،چون خطم الان مرکز هفت شده./.نقل قول:
این جریان 1-6 صبح هم که ظاهرن جالبه..!
والا من که مشکلی ندارم. همیشه سرعتم حداقل به اندازه سرعتییه که خریدم. یک وقتایی هم سرعتم میشه 512kbps. معمولا شبها.نقل قول:
1-6 هم رایگانه. پارس هم چون ندارم نمیدونم.
سلام
من الان وایرلس دارم
می خوام ADSL بگیرم
به نظر شما از کجا بگیرم؟
می خوام سریع تحویل بده و نامحدود باشه
96 یا 128 نامحدود برای مثال
؟
ممنون
این اندیشه الان چند وقته بد جوری اعصاب ادم خورد کرده قبلا که سرعت بالا اومدن سایت ها کند کند بود الان که اپلود میخوام کنم گنده
اعصاب نگذاشته
کی درست میشه؟
منم که مودم قدیمی دارم (comtrend) از مودم اولی هاش است تو گرما داغ میکنه هی قطع میشه مجبورم پنکه روشن کنم بهش بزنم
این پشتیبانیش چند نفر هستن که تلفن ها رو جواب میدن.
اگه مشکلی داشته باشی به هر کدوم بگی هرکودومشون یه دلیلی میارن!
جدیدا" هم پینگشون افتضاح شده برای بازی انلاین اصلا بدرد نمیخوره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره پینگ منم رفته بالا ولی سرعت دانلود خیلی خوبه.نقل قول:
هنوز دارن حال میدن :31:
پارسیا پینگشون چطوره؟
شما چه سرعتی گرفتی؟؟
برای من شبا سرعت اصلا بالا نمیره!
من این ماه 128 دارمنقل قول:
الان دوباره پینگ رفت بالا.
زنگ زدیم از مسئول فنیشون پرسیدیم چرا اینجوریه خط؟
گفت دوباره قیبر شمال غرب مشکل داره مخابرات ترافیک اون قسمتو گذاشتن رو گیلان. گفت توزیع ترافیکشون هم غلطه. راست میگفت. اگه گوگل پینگ کنی پینگت 400 هست ولی پینگ یاهو 2000. پینگ بعضی جاها همون 400 هست بعضی دیگه 2000. یه دستور گفت به اسم traceroute . گفت اگه بزنی
traceroute google.com تمام روترهای مسیر رو بهت نشون میده. خودنون برنید ببینید.
نمیدونم چرا سرعت همه میاد بالا به جز سرعت من!
پشتیانی هم میگم اصلا جواب درست حسابی نمیده!
دوستمم داره سرعتش تمام شبا خیلی زیاد میشه ولی برای من هرگز!
به پشتیانی میگم میگه که چنین چیزی ممکن نیست اگه سرعت بخواد بره بالا برای همه با هم بالا میره!
سرویس های نامحدود رو صرفا پارس آنلاین و فن آوا میدهنقل قول:
کیفیت Adsl پارس آنلاین بالا هستش و قطعی هم کم داره
البته شنیدم شاید پارس آنلاین سرویس 128 نامحدودش رو برداره ( در حد شایعه شنیدم نه بیشتر)
فن آوا کیفیت متوسط و برخی نقاط کیفیت پایینی داره
منم سرعتم عالیه.53.5 کیلوبایت با سرویس 384 از پارس آنلاین
البته تو تست سرعت خوب نشون نمیده.ولی دانلودش حرف نداره.
سلام بچه ها
من به مشکل برخوردم
تو این 5-6 ماهی که ADSL گرفتم می خواستم وارد پیکر بندی مودم بشم و خودم NAT رو راه بندازم
بیشتر دوست داشتم که یاد بگیرم
اوایل فقط یه PC تو خونه داشتم ولی الان 2 تا دارم و میخواهم هر دو تا رو کانکت کنم اما نمی تونم NAT رو راه بندازم(بعد زدن ای پی مودم و وارد کردن یوزر نیم و پسورد قسمت پیکربندی ،اینترنت اکسپلورر گیر میکنه و ...)
از اولش می دونستم که پارس انلاینه رشت واسه پیکر بندی NAT یه هزینه ای میگیره()
واسه همینم زنگ زدم تهران و ازشون خواستم که راهنماییم کنم، ولی اونا هم گفتن زنگ بزن به نمایندگیمون تو رشت
زنگ زدم بهشون که چطوری وارد قسمت پیکربندی بشم و NAT و فعال کنم گفت باید مودم رو بیاری اینجا ما برات پیکربندی کنیم و 50 هزار تومن هزینه داره
اخه من که نمیخوام کافی نت باز کنم
الان زنگ زدم تهران اونا گفتن کی این حرف و زده صبر کن تا پیگیری کنیم و ...
کسی اینحا مثل من چنین مشکلی داشته؟
سلام. مال منم پارس آنلاین 128 هستش، اینم آمارش:
این آمار و ارقام در مورد سرویس من باید در همین حد باشن یا کمتر از حد طبیعیه؟
این Rating هایی که SpeedTest برای ISP های مختلف قرار میده، بر چه مبناییه؟ مثلا مال اندیشه رو 2.9/5 و مال پارس آنلاینو 2.7/5 گذاشته.
هم پینگت هم سرعت دانلودت از 128 ما که از ASK گرفتیم خیلی بهترهنقل قول:
اینم فکرکنم میانگین Rating های کاربران ISP شما باشه!نقل قول:
این Rating هایی که SpeedTest برای ISP های مختلف قرار میده، بر چه مبناییه؟ مثلا مال اندیشه رو 2.9/5 و مال پارس آنلاینو 2.7/5 گذاشته.
این پارس وی هم خیلی نامرده هزینه ای که میگیره از هزینه هایی که پارس آنلاین گفته خیلی بیشتره مثل هزینه راه اندازی!
سلام.من مودم linksys wag54g2 خريدم.هنوز بازش نكردم. فروشنده توصيه كرد اول به انديشه (آخه من از انديشه سرويس گرفتم) نشونش بدم ببينم سازگاره يا نه ! كسي با اين مودم كار كرده؟
ای کاش اول از خود اندیشه سوال میکردی!نقل قول:
چون دوستمم یه d link گرفت که با اندیشه سازگار نبود آخرش دوباره از خودشون مودم خرید.
چرا همون tp link اندیشه رو نگرفتی که تو بازار هم پیدا میشد؟؟
آخه وايرلس نياز داشتم. امروز رفتم انديشه ! خودشون همين لينكسيس رو استفاده ميكنن! تعجب كرد كه چرا اومدم سوال كنم ! آخه لينكسيس واسه سيسكو امريكا هستش و با هر سيستمي سازگاره و اصلا سوال كردن اشتباهه. خودشون حتي واسم مجاني كانفيگش كردن! مودم رو از "كامپيوتر شبكه" كه تو لاكانيه خريدم! با تخفيف شد 92 تومن! با اينكه مودم رو از اونجا خريدم،انديشه كلي تحويلم گرفت و از مودمم تعريف كرد. دوستان هركي خواست مودم adsl با روتر و وايرلس(بيسيم) بخره، حتما لينكسيس wag54g2 رو در نظر داشته باشه!نقل قول:
کسی مشکل برق با ADSL نداره ؟ برق ضعیف میشه DSL لینک چشمک زن میشه بین ساعت 2 تا 6 یا 7 بعدظهر ولی امروز از ساعت2 تا حالا هنوز چراغ ثابن نشده
کسی این مشکلو نداره؟
پارس انلاین عالیه ولی نمایندگیش تو رشت ...
128Kbps
اصولا پارس وی رشت سر هر چیز کوچکی میخواهد پول بگیره!!!!!نقل قول:
حتی در گفتن دو عدد vpi +vci
از لحاظ دانش شبکه هم در سطح پایینی هستند و عملا تمام کار ها رو ارجامیدهند تهران پارس انلاین
تمام دوستانی در رشت مشکل کانفیگ مودم دارند من رایگان براشون انجتم میدهم! فقط لطف کنند با من تماس بگیرند با پیغام خصوصی!
این پارس... اصلا اوضاعش مناسب نیست دوستانی که پیغام خطای ip confilt دارند توجه کنند که هیچ پوشه ای رو به اشتراک نگذارند چون سایر کاربران کل سگمنت اون رو مشاهده میکنند!
برای تست هم خودتون میتونید یک اسکن از رنج ای پی خوتون بکنید و پوشه های اشتراکی سایر کاربران رو ببینید!!!!! !!
مستندات موجود هست!!! هیچ توجیه هم برای گرفتن پول نصب و رانژه کردن خط ندارند!
من تمام دوستانم که از اینجا اشتراک داشتن با نشون دادن 3-4 نکته توجیح کردم که جمع آوری کنند اشتراکشون رو! :10:
دلیل سرعت خوب هم وجود یک کش سرور قوی با time بالا هست که برای دانلود کاملا مناسب هست ولی برای یک کاربر حرفه ای یا یک وب مستر عذاب آوره
قرارداد شما 128 هست اما اندیشه الان بهت 0.14M یعنی حدود 140kbps تحویل داده. یعنی هیچ کوتاهی در تحویل سروریست نکرده پس چرا شاکی هستی؟نقل قول:
از سرعت ادیشه راضیم 2تا اکانت هم دارم روش