امیدواریم مشکل میان عرفان خان وintel<amdهر چه زود تر حل بشه :10:
همیشه سعی کنید تو زندگی میانه رو باشید
Printable View
امیدواریم مشکل میان عرفان خان وintel<amdهر چه زود تر حل بشه :10:
همیشه سعی کنید تو زندگی میانه رو باشید
سلام
کسی از سی پی یوهای بولدوزر AMD خبر داره که وارد ایران شده یا نه؟
روز 15اکتبر که از مغازه های داخل بارار کامپیوتر سوال کردم همشون میگفتن این چیزی که قطعیه تا25اکتبر این سری وارد ایران نخواهند شد
واین یعنی ممکنه بیشنر از اینها هم طول بکشه
بلاخره اینجا ایرانه ومردم اینجا باید تکنولوژی رو دیرتر از همه جا لمس کنند:8:
دوست خوبم وقتی یک بحث تا یه جا ادامه پیدا میکنه، بعد طرف بحث به شما جواب نمیده یعنی به شما توهین کرده، حالا اگه کاربر تازه وارد بودن یه چیزی...نقل قول:
وقتی حرف های بی دلیل و مدرک میزنیم باید آماده ارائه مدرک برای اون ها باشیم، این جا انجمن تخصصی هست و این طور حرف ها در این جا جایی ندارن.
موفق باشید.
من خیلی وقته دیگه پست نمیدم اما لازم میدونم که الان یه پست بدمنقل قول:
با توجه به تست های مربوطه و بنچمارک های پخش شده واضح است که این سری در حال حاظر اونطور که گفته میشد جواب نداده و طبق همون اخبار گذشته کارایی این سری در ویندوز 8 مشخص میشه
مسئله ای که میان شما و اون دوستمون اتفاق افتاده برمیگرده به اینکه هر 2 طرفدار برند مورد علاقه خودتون هستید و فکر میکنید اونی که خودتون میگید درسته بهتر بحث نکنیم یا بحث علمی و با ذکر دلیل باشه
درثانی من خودم طرفدار AMD هستم و تا تهیه این سری و انجام تست ها نظری نمیدم راجبش ولی چیزی که مشهوده با توجه به مسایل برنامه نویسی که الان چندین مدت هست که نرم افزارها از تکنولوژی سخت افزارها عقب افتادن و باید دید با بهینه شدن نرم افزارها این بنچمارک ها تغییر می کنند یا خیر
من هم طرفدار AMD بودم! :20: پست های چند وقت پیش من در مورد عملکرد Bulldozer موجوده! :46:نقل قول:
مسئله ای که میان شما و اون دوستمون اتفاق افتاده برمیگرده به اینکه هر 2 طرفدار برند مورد علاقه خودتون هستید و فکر میکنید اونی که خودتون میگید درسته بهتر بحث نکنیم یا بحث علمی و با ذکر دلیل باشه
ولی خوب بحث ما سر هر چیزی که هست، رها کردن بحث و جواب ندادن توهین محسوب میشه! من چندین بار از ایشون خواستم جواب بدن که به نتیجه نرسید...
در مورد عملکرد بولدوزر ها و ... هم در تاپیک خودش در خدمتتون هستم:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=522306&page=4
کی گفته تو ویندوز 8 کارایی بولدوزر تا 80 % افزایش پیدا میکنه؟
من که تا 4- 5 % بیشتر جایی ندیدم! تازه این مقدارهم نسبت به کارایی بولدوزر در ویندوز 7 بدست اومده، وگرنه، همه پردازنده ها در ویندوز 8 ، کارایی بالاتری نسبت به ویندوز 7 خواهند داشت.
یه مدیری ، ناظری .... نبست، این تاپیک رو کنترل کنه؟
سایت اخبار تبدیل به چت روم شده...
سلام بالاخره چشم ماه به جمال سری A در بازار ایران روشن شد!!
سری A4 3300 به قیمت شیراز 98 تومن
سری A6 3500 هم 117 تومن
البته به نظرم قیمتا یکم بالاست
از A8-3850 قیمت نداریدنقل قول:
A6 با قیمت دلاری تقریبا 100$ هست به نظر 117 تومن خوب باشه
+
قیمت A6-3500 نو تهران 130 تومن
فوت..............!
عجب خاکی گرفته اینجا..............!
مقایسه پرفرمنس Trinity Vs Llano
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر اساس این تصویر، ترینیتی 20% از لیانوهای فعلی قویتر خواهد بود.
هسته گرافیکی آن هم 30% قویتر از لیانو خواهد بود.
مشخصات AMD Trinity APU
- Trinity will use the “Bulldozer” processor architecture having its first update “Piledriver”(استفاده از معماری بولدوزر)
- Trinity already offers base clock up to 3.8 GHz; a turbo will even go upto 4.1 GHz(فرکانس اولیه بسار بالا)
- Features HD7000 Series chipset with the VLIW4 architecture(هسته گرافیکی HD7000 و معماری VLIW4)
- Trinity will use the new socket FM2 (FS1r2 in versions for laptops), which has 904 pins, and is physically incompatible with the current FM1 socket(سوکت جدیدFM2 که 904 پین هست.)
- Trinity will feature Turbo Core 3.0 upto 900Mhz(توربو کور3 که تا 900 مگاهرتز افزایش فرکانس نسبت به حالت اولیه درپی داره)
- 1MB L2 cache(کش)
- Graphics core with frequencies between 563MHz to 711 MHz(فرکانس هسته گرافیکی)
- Integrated memory controller
- DDR3-2133
- TDP of 65W, 100W and 125W
- Compatibility with existing A55 and A75 chipset and the new A85 chipset(هماهنگی با چیپ های A55 , A75 , A85)
- Support for next generation DirectX 11.(ساپورت DirectX11)
زمان عرضه در Q2 2012 خواهد بود
چیپست های جدید شرکت AMD
همانطور که میدانید در میانه سال 2012 قرار هست که سوکت FM2 برای دسکتاپ بیاد، با این حال امروز AMD اعلام کرد برای سوکت AM3+ چیپست های جدید 1090FX و 1070 رو برای سال آینده آماده خواهد کرد.
این چیپست ها با پل جنوبی SB1060 عرضه میشوند.
مثلا چپیست 1070 از 8 پرت SATA6.0 Gbps و تعداد مناسب USB3.0 و Lane های 2گانه X16 استفاده میکند. البته ظاهرا فعلا خبری از PCI-Express 3.0 نیست. پیشبینی میشه این چیپست هم همزمان با سوکت FM2 در Q2 2012 عرضه بشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
AMD تعداد ترانزیستورهای بولدوزر را نمی داند!
شرکت AMD پس از آغاز فروش پردازندههای FX متوجه اشتباهی عجیب در محاسبات خود شد. پس از تست پردازنده 8 هستهای بولدوزر توسط لابراتور AnandTech، آنها متوجه وجود 1.2 میلیارد ترانزیستور درون پردازنده شدند. این در حالی است که شرکت AMD این تعداد را برای پردازندههای 8 هستهای بولدوزر، 2 میلیارد ترانزیستور اعلام کرده بود. پس از ارسال نامه توسط لابراتور AnandTech به شرکت AMD، مهندسین این شرکت نیز به این مسئله اشاره و اعلام کردند که پس از سه بار بررسی پردازنده، تعداد 1.2 میلیارد ترانزیستور میزان صحیح خواهد بود. AMD سه ماه قبل و در زمان معرفی رسمی پردازنده بولدزر، به صورت یک جدول مشخصات پردازندههای جدید خود را منتشر کرده بود. در این جدول نیز تعداد ترانزیستورها 2 میلیارد عنوان شده بود. اکنون دلیل ضعف پردازندههای هشت هستهای AMD مشخص گردیده، زیرا در تستهای به عمل آمده از این پردازندهها، قدرت و عملکرد اين پردازندهها مشابه پردازندههای 4 هستهای اینتل بوده است!
بالاخره باید یه دلیلی برای ضعف این پردازنده ها تراشیده بشه دیگه! سازنده نمیدونه چیکار کرده، دیگران میگن و سازنده سادش میفته :31:نقل قول:
شرکت AMD پس از آغاز فروش پردازندههای FX متوجه اشتباهی عجیب در محاسبات خود شد. پس از تست پردازنده 8 هستهای بولدوزر توسط لابراتور AnandTech، آنها متوجه وجود 1.2 میلیارد ترانزیستور درون پردازنده شدند. این در حالی است که شرکت AMD این تعداد را برای پردازندههای 8 هستهای بولدوزر، 2 میلیارد ترانزیستور اعلام کرده بود. پس از ارسال نامه توسط لابراتور AnandTech به شرکت AMD، مهندسین این شرکت نیز به این مسئله اشاره و اعلام کردند که پس از سه بار بررسی پردازنده، تعداد 1.2 میلیارد ترانزیستور میزان صحیح خواهد بود. AMD سه ماه قبل و در زمان معرفی رسمی پردازنده بولدزر، به صورت یک جدول مشخصات پردازندههای جدید خود را منتشر کرده بود. در این جدول نیز تعداد ترانزیستورها 2 میلیارد عنوان شده بود. اکنون دلیل ضعف پردازندههای هشت هستهای AMD مشخص گردیده، زیرا در تستهای به عمل آمده از این پردازندهها، قدرت و عملکرد اين پردازندهها مشابه پردازندههای 4 هستهای اینتل بوده است!
یعنی اینقدر حواسشون پرته :41:
AMD Llano A8-3870K و A6-3670K از سری APU های AMD پیش فروش میشوند.
AMD در کنار تمرکز روی ترینیتی که از نسل بعد APU ها هست ، پردازنده های جدیدی رو به نسل قبل اضافه کرده که قابلیت آنلاک ماتلیپلیر رو دارند و خیلی راحت اورکلاک میشوند.
مشخصات A8-3870K APU
- Clock frequency of 3.0 GHz (But 3.1 GHz was the clock speed, that was rumored earlier)
- Integrated HD 6550D Graphics
- TDP at 100 W
- Quad Core APU
- قیمت $143.77
مشخصات A6-3670K APU
- Clock frequency of 2.7 GHz
- 4 MB of L2 Cache
- 100 W TDP
- قیمت $121.50
- Quad Core APU
- AMD Radeon HD 6530D Graphics
عضو جدیدی به خانواده بولدوزر اضافه شد
FX-6200 یک 6 هسته ای هست که با فرکانس اولیه 3.8 گیگاهرتز کار میکنه و با Turbo Core تا 4.1 میرسه.
سایر مشخصات:
6 مگابایت کش سطح 2 و 8 مگابایت کش سطح 3.
TDP=125 watt
این پردازنده 10% از مدل 6100 قویتر ظاهر شده.
قیمت هم ظاهرا 175 دلار اعلام شده است.
Microsoft یک به روز رسانی برای ویندوز های 7و2008 سرور برای پردازنده های Bulldozer به منظور افزایش پرفورمنس این پردازنده ها ارائه داد
This article introduces an update that optimizes the performance of AMD Bulldozer CPUs that are used by Windows 7-based or Windows Server 2008 R2-based computers. Currently, the performance of AMD Bulldozer CPUs is slower than expected. This behavior occurs because the threading logic in Windows 7 and in Windows Server 2008 R2 is not optimized to use the Simultaneous Multithreading (SMT) scheduling feature. This feature was introduced in the Bulldozer family of AMD CPUs.
کد:http://support.microsoft.com/kb/2592546/
2 APU جدید AMD در همین دسامبر به بازار میان. البته چندی قبل پیشفروش هم شده بودن. اما تا پایان سال جاری میلادی با قیمتی پایینتر عرضه میشوند.
قیمت 3870K حدود 135 دلار و قیمت 3670K حدود 115 دلار خواهد بود.
پردازنده FX6200 بولدوزر هم 26 دسامبر عرضه میشود.
پردازنده های جدید 8 Phenum II X آمدن.
این پردازنده های جدید که از نوع AM3+ هستن و در واقع همان پردازنده های بولدوزر هستن، اما فرکانس اولیه اونها کمتر شده و کم مصرفترن و کش سطح2و 3 رو هم کم کردن و ضریب پردازنده شون هم قفل هست. Turbo Core هم غیر فعال شده. این سیاست AMD بخاطر مقابله با پردازنده های زیر 200 هست که ممکنه یکم اوضاع رو بنفع AMD بکنه. حالا چرا اسم این سری رو Phenum III نذاشتن یکم عجیب هست، چون تقاوت زیادی با فنوم2 دارن.
اورکلاکر های ژاپنی APU 3870K رو اور کردند.
این گروه 96% پردازنده و 121% GPU رو اورکلاک کردند. فرکانس پردازنده به 5,875 MHz رسید که فرکانس بیس 125 MHz و multiplier 47.0x بود. ولتاژ هم 1.872V تنظیم شد.
هسته ی گرافیکی Radeon HD 6550D رو که فرکانس هسته ی آن 600 MHz هست رو تا 1,327 MHz رسوندن. این گروه ادعا میکنند که در این زمینه بهترین رکورد جهان رو به ثبت رسوندن.
البته همانند تمام اورکلاک های این سطح، سیستم بسیار ناپایدار هست. مادربرد ASUS F1A75-V Pro و رم G.Skill RipjawsZ و پاور SilverStone در این نتیجه سهیم هستند.
یادش بخیر، چه دورانی بود زمانی که بولدوزر میخواست معرفی بشه و چقدر شایعه و.. دربارش منتشر میشد.
الان میخوام خدمتتون عرض کنم که این پردازنده ها بالاخره وارد ایران شدن.
مثلا FX6100 با قیمت 295 هزار تومن.
یا FX 8120 با قیمت 395 هزار تومن.
البته این قیمت ها متاثر از 2 عامل هستند:
1- تازه وارد بودن و قیمت اولیه بالا
2- تاثیر افزایش 3-4 روز پیش قیمت دلار که روی این محصول هم اثز گذاشته.
الان قیمت جهانی 8120 و 2500 با هم برابرن و با کاهش قیمت دلار، دوباره انتظار میره 2500 به قیمت 270 برگرده و 8120 هم باید به این قیمت برسه.
6100 هم بایذ نزدیک 200 هزار تومن برسه.
سلام من کارم گرافیکی هستش
3Dsmax کارمیکنم بهترین سیستمی که پیشنهاد میکنید با سقف مالی یک میلیون تومان چی هستش
ممنون
اینجا قسمت اخبارهنقل قول:
شما باید برید قسمت مشاوره برای خرید
3 پردازنده جدید از سری بولدوزر:
FX-4150
FX-6120
FX-8140
هر 3تا 95 وات هستن.
کاهش قیمت تعدادی از پردازنده های AMD
متاسفانه این قیمت ها فقط حسرت رو برای ما دربر داره.
مثلا 8120 که قیمت قبلی اون 205 دلار بوده با قیمت دلار دولتی(1226) باید 251330 تومن قیمت داشته باشه.
حالا اگه بخوایم با قیمت دلار آزاد امروز(1850) حساب کنیم حدودا 380 هزار تومان میشه. اما الان تو بازار چند هست؟ 560 هزار تومان؟:18::9:
حالا اعلام شده که قیمت این پردازنده ها کاهش هم داشته. پس قیمت دولتی 8120- 226810 تومان و آزاد هم میشه 342250 خواهد شد.
یا مثلا 6100 که قبلا 155 دلار قیمت داشته. طبق قیمت آزاد باید حدود 287 هزار تومان باشه. که الان 360 هزار تومان هست. با این کاهش باید به قیمت 269 هزار برسه.
البته این معادلات در این عصر معنی پیدا نخواهد کردو باید دعا کنیم قیمت ها فقط ثابت بمونن. :2:
آقا مجید شما به این محاسبات خودتون اینایی که میگمو اضافه کن:نقل قول:
مالیات (که فک نکنم کسی بده ولی میاد روش) + گمرک (اگه قانونی وارد شده باشه که شک دارم) + حداقل 40 % سود برای فروشنده( بالاخره کرایه مغازه , ایاب و ذهاب و خرج خانوم بچه ها و.....)
با اینایی که گفتم (1850)میشه دورو بر 560 هزار تومن
کجای محاسبات من ایراد داره ؟؟؟؟؟؟
یه چیزی رو در نظر نگرفتی:نقل قول:
قیمت هایی که توی جدول بالا هست در واقع قیمتی که محصول توی فروشگاه عرضه میشه و سود فروشنده و گمرک و مالیات توش لحاظ شده
اگه وارد کننده های ما هم عرضه داشتن و بجای خرید از واسطه ها (مثلا یه سوپر مارکت تو دوبی:blink:!!) مستیقیما با تولید کننده و نمایندگی هاش قرار داد میبستن ما هم لازم نبود 2 بار سود و گمرک و مالیات بدیم!!!
اینو گفتم که دلت بیشتر بسوزه :31:
داداش به جای دلم یه جای دیگم سوخت :دینقل قول:
ارزش داره بگیم یکی از اونر بیاره برامون ؟
هرروز که دلار میرفت بالا فروشنده های عزیز متناسب با دلار وخیلی هم بیشتر میرفتن بالا...میگفتن دلار گرون شده.
ولی حالا که دلار 200تمن ارزون شده یعنی تقریبا 1600اندی..قیمت ها ثابت اند...دلیلشان را اینجوری بیان میکنن که آقا کالاهایی که ما داریم مال خرید قبلی است نمیتونم که با قیمت الان بفروششیم...
پس چطور قبلا که خرید قبلیتون بود با...
بیخیال...هیچی نگیم بهتره...
ولی به نظر من درسته قیمت ها کلی بالا رفته ولی کسی حاظر نیست یه تومن قطعات بخره...فروش خیلی خیلی پایین تره.
آخرش مجبور میشن قیمت ها رو بیارن پایین ...
تو تابستون همینجوریش قیمتا هر سال میره بالا
AMD و سیاست جدید Cash Back
AMD برای مقابله با حریف سیاست جدیدی رو با نام Cash back در پیش گرفته
با خرید پردازنده های جدید این شرکت شما میتونین مقداری از پولتون رو پس بگیرید !!!
برای مثال با خرید پردازنده 8150 یا 8120 میتونین 31 دلار از پولتون رو پس بگیرید از AMD
لیست پردازنده ها و مقدار Cash Back در این لیست مشخصه :
سلام خدمت دوستان !
AMD باز یه سری CPU زده که این دفعه بجای ZAMBEZI به VISHERA تغییر اسم داده! اسامیشون بدین شرحه:
AMD FX 8350, 8320,6300,4300
یه عکس هم در مورد دیتیل هاش میزارم:
CPU Specification Comparison Processor Codename Cores Clock Speed Max Turbo L2/L3 Cache TDP Price AMD FX-8350 Vishera 8 4.0GHz 4.2GHz 8MB/8MB 125W $199 AMD FX-8150 Zambezi 8 3.6GHz 4.2GHz 8MB/8MB 125W $183 AMD FX-8320 Vishera 8 3.5GHz 4.0GHz 8MB/8MB 125W $169 AMD FX-8120 Zambezi 8 3.1GHz 4.0GHz 8MB/8MB 125W $153 AMD FX-6300 Vishera 6 3.5GHz 4.1GHz 6MB/8MB 95W $132 AMD FX-6100 Zambezi 6 3.3GHz 3.9GHz 6MB/8MB 95W $112 AMD FX-4300 Vishera 4 3.8GHz 4.0GHz 4MB/4MB 95W $122 AMD FX-4100 Zambezi 4 3.6GHz 3.8GHz 4MB/4MB 95W $101
اینم لینک تستاش:
حدودا 15 تا 20 درصد افزایش پرفورمنس داشتن نسبت به زامبزی ها!
فکر نمیکردم amd به این روز بی افته ناراحت شدم:n28:نقل قول:
خدا کنه ای ام دی بتونه پیشرفت خوبی کنه و به اینتل برسه. نصبت به چند سال پیش خیلی ضیعفتر شده. اگه بتونه به اینتل برسه ما هم میتونیم به داشتن پردازنده های قویتری امیدوارتر باشیم.
سوکت FM1 و FM2 :
سلام خدمت دوستان !!
AMD بازم دو نمونه دیگه سی پی یو رو از خانواده ی FX داده بیرون :
AMD FX-9590
AMD FX-9370
که تو 9590 فرکانس توربو به 5000 رسیده در ضمن واتاژ هم حدود 80 وات بیشتر شده نسبت به سری 8000
دو تا INSTRUCTION جدید هم اضافه شده بهشون
اینم لینک:
fx-9590 حدود 220 وات مصرفشه معلوم نیست با این کوره میخواد چیکار کنه فقط برای سرور و رندرینگ خوبه فن استوک هم که روش جواب نمیده
سلام رفقا
یه سری دیگه سی پی یو معرفی میکنم از خانواده ی APU مثل اینکه پردازش گرافیکی و فرکانس رمشون ارتقا پیدا کرده:
Models
Five new models of AMD Elite A-Series APUs are available immediately:
AMD Elite A-Series Model A10-6800K A10-6700 A8-6600K A8-6500 A6-6400K AMD Radeon Brand HD 8670D HD 8670D HD 8570D HD 8570D HD 8470D TDP 100W 65W 100W 65W 65W AMD Radeon Cores 384 384 256 256 192 GPU Clockspeed 844 MHz 844 MHz 844 MHz 800 MHz 800 MHz CPU Cores 4 4 4 4 2 CPU Clock (Turbo/Base) GHz 4.4/ 4.1 4.2/ 3.9 4.3/ 3.7 4.1/ 3.5 4.1/ 3.9 Total Cache 4 MB 4 MB 4 MB 4 MB 1 MB Max DDR3 2133 MHz 1866 MHz 1866 MHz 1866 MHz 1866 MHz AMD Turbo CORE 3.0 Yes Yes Yes Yes Yes Unlocked Yes No Yes No Yes
9590 توی بازار ایران هم اومده؟