می بخشید, فراموشینو...
Pass: zx
Printable View
می بخشید, فراموشینو...
Pass: zx
سلام،نقل قول:
گزراش رو به همون روشی که قبلا عرض کردم ساختم:
کد:http://www.fileden.com/getfile.php?file_path=http://www.fileden.com/files/2008/6/5/1946170/Database.zip
لینک خرابه
Please Repeat
ای بابا راست میگیا!نقل قول:
کد:http://www.fileden.com/getfile.php?file_path=http://www.fileden.com/files/2008/6/5/1946170/My%20Documents/Forums/db10.zip
کد:http://rapidshare.com/files/257911753/db10.zip.html
سلام دوستان
من در فرآیند یادگیریه اکسسم نشستم به بررسیه template های سایت خود آفیس!!!
اونجا دیدم توی این relationship های table ها چند نوع بود که من نمی دونستم چیه!!!
یه سری هاش دو سرش فلش داشت یه سری یدونه یه سری هیچی!!
اون علامت بینهایت چیه!!!
کلا هیچی نفهمیدم!!
بعد من هر چی تلاش کردم از این بینهایت ها درست کنم نتونستم!!
یه توضیح می دید !!؟
ممنون
یه سوال دیگه هم دارم!!:
مثلا برای این مثال:
یک معلم می تونه چند تا درس داشته باشه! ولی یه درس نمی تونه چند تا معلم داشته باشه!!
الان table معلمها و درس ها رو چی جوری باید با هم لینک کنم؟
از pk معلمها بکشم به pk درسها!!
اونجوری که one to one می شه!!
یه توضیح می دید!!
اصلا بذارید مشکلمو کامل و اساسی بگم!!
دوتا table هست یکی atm که یه فیلدی با عنوان نام بانک داره!! یکی بانکها
الان یه atm فقط ماله یه بانکه ولی هر بانک می تونه چندینتا atm داشته باشه!!
الان من Pk بانک رو به فیلد نام بانک atm وصل کنم؟
یا به pk ای تی ام؟
یا چیزه دیگری؟
ممنون
نقل قول:سلام،نقل قول:
برای درک بهتر از روابط بین جدول ها و چگونگی تنظیمات اون، در خود help اکسس مقاله خوبی وجود داره که آدرس اینترنتی اون هم هست:
که پیشنهاد میکنم حتما قبل از هر کاری اونو مطالعه کنی.
و اگه بخوام جواب سوال دوم رو گفته باشم، این جوری میشه که: جدول بانکها، فیلدی داره مثل bankID ، بعنوان PK. جدول ATM هم فیلدی داره مثلا با نام atmID ، بعنوان PK و باز فیلدی داره با نام bankID ، بعنوان FK که همون (Foreign Key) باشه. حالا در قسمت ساخت روابط بین جدولها، باید bankID رو از جدول بانک ها به bankID از جدول ATM وصل کرد، که این پنجره ساخت رابطه رو باز میکنه و همونطور که اونجا مشخص میشه، این یک رابطه از نوع یک به چند، One-to-Many ، هست. (حالا اگه گزینه enforce referential integrity رو فعال کنیم، علامت بینهایت در سمت جدول ATM ظاهر میشه. علامت فلش یک طرفه هم مربوط میشه به انتخاب گزینه های 2 و 3 در مشخصه Join Type رابطه. علامت فلش دو طرفه رو راستش تا حالا ندیدم، اگه بگی کجا دیدی ممنون میشم)
با سپاس!
از مدير تاپيك خواهشمند است اين تاپيك را در يك فايل pdf براي استفاده قرار دهد تا دانلود و استفاده راحتتر باشد
نه من همین جوری گفتم!!نقل قول:
علامت فلش دو طرفه رو راستش تا حالا ندیدم، اگه بگی کجا دیدی ممنون میشم)
درست یادم نبود!!
ممنون که جواب دادید
بعد محمد جان برای چند به چند باید چی کار کنیم!!
با سلام،نقل قول:
همونطور که در مقاله لینک داده شده هم گفته شده، برای ایجاد یک رابطه چند-به-چند بین دو جدول، به جدول سومی نیاز هست. یعنی رابطه چند-به-چند به دو رابطه یک-به-چند تبدیل میشه و جدول سوم حداقل سه تا فیلد داره: ID بعنوان PK ، و table1ID و table2ID هم بعنوان FK .
با تشکر!
یه سوال دیگه!!!
چی جوری می شه توی فرم وقتی روی اسم یه text box کلیک کنی بره به فرم مربوط به اون!!!
منظورم اینه که مثلا ما توی فرم مربوط به atm یه text box داریم که اسمش بانکه !! من می خوام وقتی روی اسم اون کلیلک می کنم برم توی فرم بانکها!!
ممنون
آهان راستی یه چیز دیگه!!
می شه یه command box ساخت که وقتی روش کلیک می کنیم یه جدول exel که قبلا پر کیردیم بیاد !! یا به طور کلی یه فایلیو برامون باز کنه!(مثلا عکس)
ممنون
سلام،نقل قول:
1) منظور از "اسم" یه تکست باکس، همون لیبل اونه دیگه؟ در اینصورت اگه لبیل با تکست باکس رابطه نداشته باشه (Associate نباشه) اونوقت گزینه On Click اون در زبانه Event فعاله و میشه از طریق یک ماکروی OpenForm ، فرم موردنظر رو باز کرد و یا این کار رو با کد VBA انجام داد (اگه لیبل با تکست باکس رابطه داشت، میشه اونو حذف کرد و یکی دیگه ساخت، و یا یه Command Button بغل لیبل گذاشت) .
2) در مشخصه Hyperlink Address کامند باتن میشه این کار رو انجام داد.
سلام محمد جان!!
wow
موفق شدم!!!
ممنون!!!
فقطمن وقتی یه کامند باتن می سازم این گزینه دیزایبله!!نقل قول:
2) در مشخصه Hyperlink Address کامند باتن میشه این کار رو انجام داد.
چی کار کنم؟
یه سوال دیگه هم داشتم!!
توی این combo box ها نمی شه دیتا وارد کرد!!
من وقتی وارو می کنم می گه فقط باید از لیست انتخاب کنم!!
نمی شه هر دوش با هم بشه!! یعنی هم بتونه از لیست وارد کنه هم خودش هر چی خواست !!
ممنون
یه سوال دیگه هم دارم!!!
من با ماکرو یه مسیج باکس تعریف کردم توش فارسی نوشتم !! ولی سمت چپ نشون می ده!!
چی جوری درستش کنم؟
ممنون
نقل قول:اینکه چرا مشخصه Hyperlink Address در CommandButton شما Disable هست، نمی دونم چی بگم! مگه اینکه متلا یه نمونه بفرستی. در ضمن از لیبل هم میتونی بجای اون استفاده کنی (البته اگر اون هم Disable نباشه).نقل قول:
در مورد کمبوباکس، احتمالا گزینه Limit to List شما Yes هست کهدر اینصورت باید No بشه. حالا چه در مشخصات فیلد در جدول ، چه در خود فرم.
در مورد آخر هم فکر کنم توقع شما از اکسس دیگه خیلی زیاد باشه!! اگه واقعا همچین چیزی میخوای، میتونی بجای Message Box ، یه فرم دیالوگ مانند درست کنی.
محمد جان من وقتی می خوام گزینه ی limit to list رو no کنم می گه:
the first visible column,which is determined by the columnWidths property isn't equal to the bound column adjust the columnWidths property first and then set the limitToList property!
چی کار کنم؟!!!
یه وال دیگه هم دارم !!!
همون طور که می دونید من اگه تو فرم من یدونه کامند باکس درست کنم بعد یه دونه از این مربع ها بکشم اون مربعه می یوفته روی کامند باکس!!
چی جوری می تونم جای این ها رو عوض کنم!!
یعنی بگم این رو این بیوفته یا اون رو این بیوفته!!!!!!!
این ترتیب درست کردن یه مشکل دیگه هم برا من ایجاد کرده اونم اینه که چون من text box هام رو همین جوری بی ترتیب درست کردم و بعد سر جاهاشون گذاشتم الان که تو حالت tab, view رو می زنم به ترتیب حرکت نمی کنه!!!
یعنی مثلا اول می ره رو آخری بعد که tab می زنم می ره رو وسطی بعد و... همین جوری بی نظم
چی کار کنم درست بشه!!!
ممنون
توی یدونه از این tab control ها توی یه page اون نمی شه یه tab control دیگه درست کرد؟
می خوام یه چیزی توی یه دونه فرم این جوری درست کنم که :
اول بیاد سرچ بعد که کلیک کردیم همون جا (نمی خوام یه فرم دیگه درست کنم) چند تا گزینه بیاد مثلا بانک و atm ,... بعد مثلا atm رو که انتخاب می کنیم چند تا گزینه بیاد که مثلا بر اساس مکان میزان تراکنشو....
می خوام این کارو با این tab control ها بکنم!!
این جوری که اسم یه page رو بذارم مثلا بانک یکی atm بعد که وارد اون می شی یه tab control دیگه که page های اون هموین بر اساس فلان و فلان باشه!!!
ممنون می شم راهنمایی کنید
نقل قول:سلام،نقل قول:
اول اینکه شما با چه نسخه اکسس داری کار میکنی؟
1) میتونی دیتابیس رو آپ کنی تا از نزدیک بهش نگا بندازیم؟
2) راست کلیک روی اون مربع، گزینه position ، بعد هم sent to back .
3) هر کنترل در فرم دارای مشخصه Tab Index هست ( در زبانه Other در اکسس2007) که ترتیب حرکت با کلید Tab یا Enter رو مشخص میکنه: از کوچیک به بزرگ که از عدد صفر شروع میشه. این کار رو میشه بطور دستی انجام داد و هم با راست کلیک روی یک کنترل و انتخاب گزینه Tab Order که پنجره ای رو باز میکنه که هم با drag-and-drop میشه ترتیب رو تعیین کرد و هم با انتخاب Auto Order .
4) به نظر میاد این کار رو نمیشه کرد. خب شما چرا با Combo Box یا List Box کار نمیکنی که معمول هم هست؟
با سپاس!
2003
من سرعت اینترنتم خیلی داغونه!
اینم فعلا حجمش زیاد شده!!
حالا اگه دیگه خیلی گیر کردیم من از شرکت که adsl داره آپ می کنم!!
اصلا گزینه ی پزیشنی وجود نداره!!!(وقتی رایت کلیک می کنم!!نقل قول:
) راست کلیک روی اون مربع، گزینه position ، بعد هم sent to back .
با کمبو می شه؟!!نقل قول:
) به نظر میاد این کار رو نمیشه کرد. خب شما چرا با Combo Box یا List Box کار نمیکنی که معمول هم هست؟
من می خوام کاربر انتخاب کنه بر چه اساسی بعد با انتخاب اون فیلد ها عوض بشه!!
می شه توی یه فرم با تغییر گزینه ی کمبو گزینه های توی صفحه عوض شه؟!!
یعنی مثلا وقتی انتخاب کرد تاریخ گزینه ها بشه از تاریخ تا تاریخ
اگه انتخاب کرد منطقه جغرافیایی atm یه text box بیاد که بپرسه کدوم منطقه و از این حرفها!!
ممنون
اینو پیداش کردم !! تو format اون بالا بود!!نقل قول:
اصلا گزینه ی پزیشنی وجود نداره!!!(وقتی رایت کلیک می کنم!!
یه مشکل اساسیه جدید!!!!
من کلی تکس باکس و کمبو و.. ساخته بودم بعد تصمیم گرفتم اینا رو تو همون فرم با این تب کنترل ها دسته بندی کنم که قشنگ شه(البته نظر مدیرم بود وگرنه به نظر من همین طوری بهتره!!!:دی)
بعد تب کنترل رو ساختم می خواستم اینارو بذارم روش دیدم که مشکل قبلی به وجود اومد(می رفت زیرش) که حالا اونم به کمک شما حل شد
حالا یه مشکل جدید!!! این که من اونارو می ذارم تو یه پیج تب کنترل و می خوام فقط تو همون یدونه باشه ولی تو همشون نشون می ده!!
کمک کنید لطفا
ممنون
1) اگه گزینه Compact on Close رو در Options => General تیک بزنید، حجم فایل به اندازه قابل توجهی کم میشه.نقل قول:
2) این اکسس 2003 هم عجب چیز دربه داغونیه ها! راست میگید گزینه position توی راست کلیک وجود نداره!
3) بله میشه. در گزینه After Update کمبو یا لیست باکس میشه یه کد یا ماکروی مناسب ایجاد کرد. در این مورد شاید استفاده همزمان از tab control هم مفید باشه.
4) شما یه کاری کن: کنترلهایی رو که میخوای توی یه صفحه باشن، با cut and paste سرجاشون بذار( یا اول tab control رو درست کن بعد مثلا تکست باکسها رو توی هر صفحه ای از اون که خواستی ایجاد کن).
محمد جان من درست متوجه نشدم!!نقل قول:
) بله میشه. در گزینه After Update کمبو یا لیست باکس میشه یه کد یا ماکروی مناسب ایجاد کرد. در این مورد شاید استفاده همزمان از tab control هم مفید باشه
من الان باید یه table درست کنم که رکورداش یکی بانک باشه یکی ی تی ام؟
بعد برای اون یه کمبو بسازم برم توی افتر آپدیت بعد چی؟!!
چه ماکرویی درست کنم؟
نمی دونم منظور منو متوجه شدید یا نه ولی من می خوام وقتی گزینه های کمبو رو عوض می کنیم بقیه عناصر فرم هم عوض بشه!!
بعد کلا یه توضیح درباه لیست باکس می دید!!
من تا حالا لیست باکس درست نکردم همش با کمبو رفتم!!
فرقش چیه؟
نقل قول:اول بگم که پست قبلیم رو ویرایش کردم و یه سوال دیگه رو اونجا جواب دادم.نقل قول:
لیست باکس ها مثل کمبو باکس ها هستند، فقط، تنها میشه از گزینه های توی اونا انتخاب کرد و دیگه اینکه همیشه باز هستند و جای بیشتری اشغال می کنن.
یه توضیح اینکه همونطور که میدونی، محتویات کمبو و لیست باکسها میتونن تغییر کنن. شاید من منظورت رو درست متوجه نشده باشم ولی منظورم این بود که مثلا در یه کمبو گزینه بانک رو انتخاب میکنی که این عمل کمبو یا لیست کناریش رو فعال میکنه و محتویات اون رو میکنه اسامی بانکها. بعد با انتخاب نام بانک اون مثلا لیست باکس، کار بعدی مورد نیاز رو انجام میده و در نهایت نتایج نهایی نشون داده میشه.
من به یه مشکل دیگه برخوردم!!!
متوجه شدم توی فرم هایی که از تب کنترل استفاده کردم اگه یه کامند باکس درست کنم وقتی روش کلیک کنم اجرا نمی شه و می گه:
the expression On Click you entered as the event property setting produced the following error: A problem occurred while sina was communicating with the OLE server or ActiveX Control.
the expression may not result in the name of a macro, the name of a user_defined function, or [event procedure
there may have been an error evaluating the function event or macro
ساعتی بعد : ویرایش پست:دی:
این مشکل کامند باکس ها یه جورایی حل شد!!
یعنی دونه دونه رفتم تو پراپرتیس و ّبرای هر آن کلیک یه ماکرو تعریف کردم!!
دیگه مشکل نداره!!
ولی تو حالت ویو حتی اگه تو جاهای خالی هم کلیک کنم همین پیغامه می یاد!!
اصلا چی می گه من که نمی فهمم!!
چی کار کنم ؟
ممنون
یه چیز دیگه!!
آقا محمد کلا من الان می خوام یه فرم درست کنم با کلی فیلد مختلف که یکی مثلا مدل ای تی ام رو می پرسه یکی نوع برند یکی بانک و... خیلی زیاد
بعد می خوام پایینش یه دکمه بذارم روش بنویسم جستجو!! بعد که اونو زد اگه اطلاعاتی با اون مچ بود اونو بیاره!!
کاربر می تونه فقط یه فیلد یا هر چند تا که دلش خواست رو پر کنه !!
بعد اگه همچین چیزی نبود یه پیغام بده که ای تی ام مورد نظر موجود نمی باشد!
به طور کلی بین فیلد های این فرم من ((و )) باشه!!
یعنی اگه این بود و این بود و.. پیدا کنه!!
یه فرم دیگه هم می خوام دقیقا مثل همون درست کنم با این تفاوت که بین فیلد ها ((یا )) باشه!!
یعنی هر کدوم از فیلد ها رو جدا جستجو کنه و همه رو یک جا نشون بده!!
این کار ممکنه؟
می شه استپ به استپ بگید من درست کنم؟
واقعا ممنون
من اگه شما رو نداشتم باید چی کار می کردم؟!!
یه چیزایی فهمیدم!!
ظاهرا برای اون کاری که من می خوام بکنم باید یه کوئری بسازیم و بعد توی criteria اون یه چیزای عجیب بنویسیم که من اصلا نمی دونم چیه!!
یکیشو فهمیدم !
این جواب داد حالا می خوام یکی دیگه بنویسم که قسمتی از شماره تلفن رو از یه تکس باکس بگیره بعد اونو سرچ کنه و شبیه هاشو بیاره!!نقل قول:
[forms]![form name]![esme text baox ya har chize dg]
من اینو نوشتم که بنظرم غلطه:
یه سرچ دیگه اینجوری می خوام که مثلا تعداد شعب بین 10 تا 20 تا رو پیدا کنه!نقل قول:
like"*"+[forms]![esme form]![esme text boxi ke phone num tooshe]
و این 10 و 20 رو از کاربر توی یه تکس باکس بپرسه!
چی جوریه؟
ممنون
یه چیز دیگه!!
ما نمی تونم بیشتر از دوتا or داشته باشیم؟!!
یا همه ی اونا یی که تو ردیف or می نویسیم هم بینشون or هست!!!
نمی شه این جوری تعریف کنیم که این و این و این یا این و این و این!!!؟
بازم ممنون!!
شما نام فیلدهاتون رو با الفبای فارسی مینویسید؟نقل قول:
باید این جوری بنویسی:
برای پیدا کردن شعب بین 10 تا 20، اگه فیلد تعداد شعب رو داری که میشه:کد:Like "*" & [Forms]![FormName]![ControlName] & "*"
Between 10 AND 20 و یابرای مطالعه بیشتر، به help اکسس در قسمت Query و Examples of query criteria سر بزن.کد:>=10 AND <=20
در حالت طراحی کوئری، در قسمت criteria و Or ، اگه میخوایی چند تا Or داشته باشی باید هر کدوم رو در سطر جدید وارد کنی. سطر های بعد ار سطر Or که جلوشون هم چیزی ننوشته، مربوط به Or هستند. در هر سطر بین ورودی ها ( اگه چندتا باشن) AND قرار میگیره. این موضوع رو میشه با نگاه به شکل SQL اون در صفحه SQL View متوجه شد.
محمد جان من شمکلم با این تب کنترل حل نشد!
کلا تو صفحه هایی که تب کنترل گذاشتم کامند باتنم کار نمی کنه!!
این ارور رو می ده!
نقل قول:
the expression On Click you entered as the event property setting produced the following error: A problem occurred while sina was communicating with the OLE server or ActiveX Control.
the expression may not result in the name of a macro, the name of a user_defined function, or [event procedure
there may have been an error evaluating the function event or macro
یه سوال دیگه!!
می شه مثلا یه تکس باکس بذاریم بعد بریم توی پراپرتیس ویزیبل اونو رو نو بذاریم بعد یه چک باکس درست کنیم تعریف کنیم هر وقت این تیک خورد اون تکس باکسرو نشون بده!!؟
چی جوری می شه؟
ممنون
سلام،نقل قول:
در مورد سوال دوم، بله که میشه. قشنگیش هم به همین چیزاس دیگه!
در مورد اول، لطف کنید یه دیتابیس نمونه با یه فرم که تب کنترل و کامند باتن داره و کار هم نمیکنه بذارید تا با هاش یه کم بشه ور رفت.
سلام!!نقل قول:
سلام،
در مورد سوال دوم، بله که میشه. قشنگیش هم به همین چیزاس دیگه!
در مورد اول، لطف کنید یه دیتابیس نمونه با یه فرم که تب کنترل و کامند باتن داره و کار هم نمیکنه بذارید تا با هاش یه کم بشه ور رفت.
خب محمد جان چی جوریه(سوال اول)!!!!؟:دی!
اون هم چشم!!یکی درست می کنم آپ می کنم!
این هم یه نمونه:نقل قول:
به رویداد onclick چک باکس و onopen فرم نگاه کنید.کد:http://www.fileden.com/getfile.php?file_path=http://www.fileden.com/files/2008/6/5/1946170/My%20Documents/Forums/dbtemp01%281%29.zip
سلام
برنامهاي در اكسس 2003 نوشتهام كه ميخواهم آن را به اكسس 2007 تبديل كنم. وقتي كه Convert را انجام دادم، در نسخه 2007، پروسيجرها اجرا نشد. از مثالهاي خود اكسس 2007 استفاده كردم و ديدم كه در آن تماما از ماكرو استفاده شده.
من عادت به استفاده از پروسيجر و كدنويسي دارم و مهارتي در ماكرو ندارم. چطور ميتونم اين پروسيجرها را كه از قبل دارم را فعال كنم؟ از طرفي هم حتي اگر ماكرو نويسي را شروع كنم، تبديل آنهمه پروسيجر به ماكرو خيلي زمانگير خواهد بود و خالي از اشتباه هم نخواهم بود.
لطفا راهنماييام كنيد كه آيا راهي وجود دارد؟
متشكرم
با عرض سلام و خوش آمد گویی به شما!نقل قول:
باید بگم که اکسس 2007 هیچ مساله ای با اجرای کدها نداره و تا حدی هم اونو گسترش داده، ولی در عین حال قابلیت های ماکروها رو به دلیل سهولت نسبی افزایش داده. آیا موقع اجرای فایلتون، نوار Security Warning در بالای صفحه کار ظاهر میشه؟ در این صورت با کلیک بر Options => Enable this content اونو فعال کنید و یا با افزودن مسیر حاوی فایل به قسمت Trust Center برای همیشه این مسیر رو فعال کنید. اگه هم مساله این نیست خوشحال میشم اگه کدها تون رو که اجرا نمیشن دراختیار بذارید.
با تشکر!
با سلام
من يك سري data ساختم با عناوين = كد دانشجويي، نام، نام خانوادگي و ...
حالا ميخوام داخل يك فرم اين اطلاعات رو نمايش بدهم بطوريكه فقط يك combo-box براي كد دانشجويي در نظر بگيرم تا با انتخاب كد مربوطه مشخصات دانشجو در خانه هايي كه در اين فرم بصورت text-box درست شده نمايش داده بشه . حال دو سوال دارم:
1- چگونه بايد بين combo-box و text-box ها ارتباط برقرار كنم كه اطلاعات شخص رو نمايش بده؟
2- براي اينكه استفاده كننده از اين برنامه نتونه اين اطلاعات رو تغيير بده و فقط با وارد كردن كد دانشجو از برنامه استفاده كنه بايد چيكار كنم؟ البته من از access2003 استفاده ميكنم.
قبلا از پاسخگوئي شما به اين مبتدي كمال تشكر را دارم.
با سلام،نقل قول:
اول که همه فیلدهایی رو که میخوایی توی فرم قرار میدی(فرض کنیم فیلد شماره دانشجویی هست ID ). حالا یه کمبوباکس درست میکنیم با نام مثلا combo1 . مشخصه Row Source اون هم همون شماره دانشجویی از جدول مربوطه قرار میدیم. در رویداد After Update اون کد زیر رو نسبت میدیم:
البته با ماکرو هم میشه این کار رو کرد. حالا برای این که کاربر نتونه اطلاعات رو تغییر بده میتونیم در مشخصه Recordset Type فرم ( در زبانه Data )، گزینه Snapshot رو انتخاب کنیم. در آخر هم میتونیم فیلد شماره دانشجویی رو مخفی کنیم تا دو بار نشون داده نشه.کد:DoCmd.GoToControl "ID"
DoCmd.FindRecord Me.combo1
با سپاس.
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشكلم كاملا حل شد . از لطف شما بسيار متشكرم
محمد جان من دانلود کردم ولی وقتی رو چک باکس تیک می زنم هیچ اتفاقی نمی یفته!!!نقل قول:
این هم یه نمونه:
کد:
http://www.fileden.com/getfile.php?file_path=http://www.fileden.com/files/2008/6/5/1946170/My%20Documents/Forums/dbtemp01%281%29.zip
به رویداد onclick چک باکس و onopen فرم نگاه کنید.
یه نگاه میندازید؟
ممنون/اسمایل تشکر:دی/
بعد یه سوال دیگه هم داشتم !
من چرا نمی تونم از این آپشن باتن ها سه چهار تا بذارم که انتخاب کنن؟
نمی دونم منظورمو متوجه شدید یا نه!
من وقتی از اینا درست می کنم جداگانه کار می کنه !!
یعنی به طور هم زمان می تونن همشو تیک بزنند!!!!!!
چی جوریاست؟
یه مشکل دیگه هم دارم
توی ریپورتم اونایی که از کمبو لیست انتخاب شدن جای اینکه اسمشونو بنویسه ردیفشون رو می نویسه
منظورم اینه که مثلا من سرچ کردم دستگاهایی رو که بانکشون فلان بانکرو پیدا کن و توی ریپورتم علاوه بر اسم دستگاه اسم بانک رو هم بنویس
وقتی سرچ می کنم اسم دستگاه رو می نویسه ولی جای اسم بانک یه عدد می ذاره که متوجه شدم ردیفش تو کمبو هست!!
چی کار کنم؟
ممنون