واقعا" قبول دارمنقل قول:
امروز هم كه امتحان فيزيك دادم، كاملا" متوجه شدم
واقعا" خيلي مخ مي خواد
Printable View
واقعا" قبول دارمنقل قول:
امروز هم كه امتحان فيزيك دادم، كاملا" متوجه شدم
واقعا" خيلي مخ مي خواد
من از آقاي خلينا پرسيدم كه اين كف 84.09 حقيقت داره . جواب داد : اين كفي كه به طور شايعه پخش شده ، خيلي هم از واقعيت دور نيست. من اينجوري برداشت كردم كه آقاي خلينا نمره كف رو ميدونه ولي محدوديت هايي داره كه نبايد بگه . پس همون 84.09 با چند دهم درصد بالا پايين درسته.
من فهميدم كه چرا نتايج رو به اين زودي ها نمي دن :
1- هيچ كدوم از كاراي باشگاه به آدميزاد نرفته .
2- تصحيح المپياد رياضي و كامپيوتر هنوز تموم نشده و باشگاه مي خواد همه ي نتايج رو با هم بزنه .
3- مي خوان امتحانهاي نهايي تموم بشه تا كساني كه قبول نمي شن دپرس نشن و كساني كه قبول مي شن به بهونه المپياد امتحان نهايي رو ول نكنن.
يعني دقيقا با همين درصد 09/84 ميشه اميدواربود؟نقل قول:
اشااللهنقل قول:
آخرين نفري كه قبول شده 35 نمره غلط داشته ديگه
احتمال 90% همين طورهنقل قول:
آقا ما يه عامل نفوذي فرستاديم باشگاه ببينه ما قبوليم يا نه! بعد الان دو روزه كه موبايلش خاموشه
شايدم قبول نشديم، روش نميشه بگه
اومديم خيالمون راحت بشه، يا اين وري يا اون وري
بدتر افتاديم وسط
------------
راستي اگه باشگاه نتايج رو نميده تا بچه ها فكرشون رو امتحان نهايي باشه، كسايي مثل من كه فكر مي كنن قبولن بعد قبول نميشن چي كار كنن؟:31:
برنامه خرخوني امروز:
8 تا 10.5
11 تا 12.5
2 تا 4.5
5.5 تا 7
7.5 تا 8.5
9.5 تا 11.5
جمع كل: 11 ساعت
[quote=Hot_birds;2444795]احتمال 90% همين طوره
آقا ما يه عامل نفوذي فرستاديم باشگاه ببينه ما قبوليم يا نه! بعد الان دو روزه كه موبايلش خاموشه
شايدم قبول نشديم، روش نميشه بگه
اومديم خيالمون راحت بشه، يا اين وري يا اون وري
بدتر افتاديم وسط
------------
راستي اگه باشگاه نتايج رو نميده تا بچه ها فكرشون رو امتحان نهايي باشه، كسايي مثل من كه فكر مي كنن قبولن بعد قبول نميشن چي كار كنن؟:31:[/quot
بابا چرا اينا زود نميگن؟ شايد يكي وضعش اضطراري باشه:41::41: نميشه به استاداي عيدمون بگيم برن
ببينه چه خبره؟ :19:اين چه وضعشههههههههههههههههههههه هههههههه:19::19:
به همون دلايلي كه هدايت گفتنقل قول:
استاداي دوره بسيج هم: اولا" نمي رن، عامل نفوذي خودمون كه گفته بودم هنوز نرفته، چه برسه به استاداي دوره
دوما" راشون نمي دن و بهشون نمي گن
سوما" از كجا بدونن كسي كه شمارش اونجا هست، تويي
چهارما" اگه بدونن نمي گن
و ...
آيا مي دانيد كه براي ديدن يا نديدن اسم خود در بين قبولي هاي مرحله دوم المپياد شيمي حداقل 15 روز ديگر بايد صبر كنيد؟؟؟
آيا مي دانيد امتحان زبان فارسي سال گذشته بعد از فيزيك سخت ترين امتحان نهايي بوده است؟
آيا ميدانيد كه تاثير معدل در كنكور براي كسي كه معدلش 18 شده با كسي كه 20 شده اصلا فرق محسوسي ندارد؟ ( حتي اگر 30 درصد تاثير داشته باشد)
آيا مي دانيد احتمال قبولي من در مرحله دو به زير 40 درصد تقليل يافت ؟
آيا ميدانيد دوم و 4 ام چرا؟نقل قول:
سلامنقل قول:
امسال هم سخت بود
احتمالا" من حدود 18 بشم، خيلي به نظر مصحح بستگي داره
--------------------
آيا مي دانيد امتحان شيمي پريد؟:41:
سلام.علیرضا این خبری که گفتی کاملا معتبره؟خیلی خوشحال شدم.چون من حداکثر حداکثر!در بدترین شرایط 31 نمره غلط دارم.خدا رو شکر.انشاا... خبرت درسته .ممنونم.
راستی با امتحانا چی کار میکنین؟من شب امتحان فیزیک 2 ساعت خوابیدم و روز قبل امتحان فیزیک 14 ساعت درس خوندم!اتفاقا خیلی خوب هم همه چی رو میفهمیدم.جالبه در طول سال هیچی حالیم نمی شد ولی شب امتحان خیلی فعال می شم!زبان فارسی هم مثل فیزیک خوندم.هر کی بگه شب امتحان زود بخوابین چرت گفته!چون من شب امتحان همه چی رو میفهمم و اگه شب امتحان نخونم نمرم 14 هم نمیشه.
جالبه اکثر المپیادی های خفن اینطورین.معمولا شب تا صبح امتحان رو بکوب میخونن!بدون 1 ساعت خواب!
اين امتحان بود يا المپيادددددددددد
اه از پارسال صددرجه سختتر بود اولش بد نبود ولي كليدو كه ديدم شاخام دراومد تازه يه سوال 25/1 نديدم
راستی هدایت کم(محمد جواد حاجی احمدی جان!)احساس می کنم من و تو خیلی شبیه هم زدیم.میشه بگی دقیقا چند غلط و نزده و چند نمره غلط تشریحی داری؟
من خودم 5غلط و 1 نزده تستی و 7.75 نمره غلط تشریحی دارم(البته حداکثر)
اين طوري مي گننقل قول:
منم شب امتحان خيلي مي خونم
معمولا" شبا تا 2.5 و صبح هم 5 يا 5.5 پا ميشم
پس منم المپيادي ام ديگه!:8:
جذابیت های المپیاد در گفتگو با نفر اول گروه ریاضی فیزیک کنکور سراسری سال 1385
المپیاد یعنی یک رشته را تا انتها خواندن و آشنایی با ابعاد مختلف یک مسئله، این مطلب را فرزانه فرهادی نفر اول گروه ریاضی فیزیک کنکور سراسری سال 1385 در گفتگو با مجله "رشد جوان" عنوان کرد. خانم فرزانه فرهادی طی دوران تحصیل خود در دبیرستان چهار بار آزمون مرحله اول المپیادهای ریاضی، کامپیوتر فیزیک و ادبیات را با موفقیت پشت سرگذاشت و هم اکنون دانشجوی رشته مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف است. وی در این مصاحبه تفاوت مطالعه برای کنکور و المپیاد را اینگونه توضیح می دهد: "در کنکور همه چیز به خواندن بستگی دارد و فرصت عمیق شدن در مطلب را نداری و در نهایت از هر چیز در حد نیاز می¬دانی ولی المپیاد یک رشته را تا انتها خواندن است، اینکه اگر ریاضی می خوانی مطلب را کامل می¬فهمی و هر سوال و قضیه ای را می توانی حل کنی، مطالعه عمقی و حل مسئله فکر را حسابی باز می کند. خانم فرهادی در قسمت دیگری از گفتگوی خود به جذابیت المپیاد نیز اشاره می¬کند " جذابیت المپیاد در این است که دو ساعت روی یک مسئله وقت می¬گذاری و در این دو ساعت با ابعاد دیگری در همان مسئله آشنا می¬شوی" نفر اول کنکور سراسری سال 85 یکی از علل موفقیت خود در کسب این نتیجه درخشان را نیز اینگونه بیان می¬کند، "من هنگام کنکور با فیزیک و ریاضی مشکلی نداشتم، چون قبلاً پیش زمینه المپیاد داشتم و این امر خیلی کمکم کرد" باشگاه دانش پژوهان نیز برای ایشان در طی مدارج علمی توفیق روز افزون مسئلت دارد.
کمیته ملی المپیاد ریاضی باشگاه دانش پژوهان جوان در پایان دوره آموزشی ویژه این المپیاد با بررسی نتایج آزمونهای دانش پژوهان عضو تیم ملی اسامی 6 نفر اعزامی به چهل و نهمین المپیاد جهانی ریاضی را که از 20 تیر ماه لغایت اول مردادماه سال جاری در شهر مادرید اسپانیا برگزار می شود اعلام کرد. نفرات اعزامی به ترتیب حروف الفبا عبارتند از: کسری احمدی از تهران، میلاد بخشی زاده از تهران، محمد جهانگشایی از کرج، نیما حمیدی از کرج، امیر سپهری از زنجان و محمدمهدی یزدی از یزد
پوزيترون جان ! تو ديگه عجب مارمولكي هستي! اسم منو از كجا فهميدي؟نقل قول:
من 4 تا غلط و 1 نزده تستي و 10 نمره غلط تشريحي دارم . خيلي مثل هم زديم . تو و hot-birds اولين كسايي هستيد كه مي دونم مثل من زديد . بقيه يا بالاي 90 زدن يا زير 83 . ما سه نفر خيلي روي مرز هستيم . به نظرت اميدوار باشيم؟
خدا كنه اين خبر 84.09 درست باشه . نمي دونم چرا نمي تونم با اين خبر كنار بيام با اينكه آقاي خلينا هم تقريبا تاييد كرده ولي با همون آماري كه خودت دادي بعيده كه كف اينقدر پايين باشه . ولي يه خوبي داره كه اگه
پوزيترون جان ! تو ديگه عجب مارمولكي هستي! اسم منو از كجا فهميدي؟نقل قول:
من 4 تا غلط و 1 نزده تستي و 10 نمره غلط تشريحي دارم . خيلي مثل هم زديم . تو و hot-birds اولين كسايي هستيد كه مي دونم مثل من زديد . بقيه يا بالاي 90 زدن يا زير 83 . ما سه نفر خيلي روي مرز هستيم . ولي يه خوبي داره كه اگه يكيمون قبول شه اون دوتاي ديگه هم قبول ميشن .
خدا كنه اين خبر 84.09 درست باشه . نمي دونم چرا نمي تونم با اين خبر كنار بيام با اينكه آقاي خلينا هم تقريبا تاييد كرده ولي با همون آماري كه خودت دادي بعيده كه كف اينقدر پايين باشه .
می دونی محمد جواد!بچه ها به من میگن معلم آمار!آمار همه و همه چی رو دارم که نقطه ضعف بزرگی واسم محسوب میشه!تا ته همه چی میرم!در هر زمینه ای که وارد شم همه چی شو می دونم.مثلا علاوه بر المپیاد در زمینه رشته ها و انتخاب رشته نیز آخرشم!(و چند زمینه دیگر)هر اطلاعاتی بخواین در خدمتتم.ان شاا... تو دوره همه مون همدیگرو ببینیم.
توجه توجه خبر کاملا معتبر از باشگاه(یکی از بچه ها زنگ زده پرسیده از خودشون) سوال 7 هم گزینه ی1 وهم گزینه ی 3 را درست گرفته اند(جالبه من ... گزینه ی4 رو زدم.خودمم نمی دونم چرا!)سوال 14 حذف شده است.نتایج هم قبل از اتمام امتحانات اعلام می شود.(خبر های دست اول همیشه از زیر دست من رد میشه!)
علیرضا حالا امید قبولیت خیلی میره بالا.
اینم برای روحیه مثبت برای شماها:
دانشگاه تهران از ميان برگزيدگان علمي بدون كنكور دانشجو ميپذيرد
دکتر زرگر گفت، دارندگان نشان طلاي کشوري المپيادهاي دانش آموزي (موضوع مصوبات شوراي عالي انقلاب فرهنگي) با معرفي دبيرخانه المپياد، رتبه هاي اول تا سوم مرحله نهايي جشنواره هاي بين المللي خوارزمي، جوان خوارزمي، رازي و فارابي در رشته مرتبط با طرح ابتکاري خود با زمينه اي که در آن برگزيده شده اند با معرفي دبيرخانه هر يک از جشنواره ها و نفر اول مسابقه ها و جشنواره هاي معتبر علمي بين المللي با معرفي مراجع ذيربط را از مشمولان اين پذيرش بيان كرد و گفت: افزود: افرادي مي توانند از تسهيلات اين دستور العمل برخودار شوند که واجد حداقل يکي از شرايط فوق باشند.
وي در پايان گفت: متقاضيان لازم است داراي گواهي ديپلم با معدل کتبي حداقل 15 بوده و در دوره پيش دانشگاهي فارغ التحصيل شده باشند و پيش از يکسال از زمان فراغت از تحصيل آنان نگذشته باشد.
منبع:ایسنا
يعني چنذم؟نقل قول:
بايد هم زودتر نتايج رو اعلام كنن ولي من كه چشمم آب نمي خوره قبل از بيستم خبري بشه . شايد منظور از وسط امتحانات 22 اُمه!!!نقل قول:
اگه سوال 7 هر دو تا گزينه رو درست گرفتن پس كف نمره بايد بياد بالاتر.
به اين بچه هايي كه زنگ مي زنن باشگاه بگيد يه جوري بفهمند كه كف چنده ؟ اعلام نتايج چه سودي داره وقتي قبول نمي شيم؟
مگه تا حالا نمی پذیرفت؟؟!!نقل قول:
اینم برای روحیه مثبت برای شماها:
دانشگاه تهران از ميان برگزيدگان علمي بدون كنكور دانشجو ميپذيرد
دکتر زرگر گفت، دارندگان نشان طلاي کشوري المپيادهاي دانش آموزي (موضوع مصوبات شوراي عالي انقلاب فرهنگي) با معرفي دبيرخانه المپياد، رتبه هاي اول تا سوم مرحله نهايي جشنواره هاي بين المللي خوارزمي، جوان خوارزمي، رازي و فارابي در رشته مرتبط با طرح ابتکاري خود با زمينه اي که در آن برگزيده شده اند با معرفي دبيرخانه هر يک از جشنواره ها و نفر اول مسابقه ها و جشنواره هاي معتبر علمي بين المللي با معرفي مراجع ذيربط را از مشمولان اين پذيرش بيان كرد و گفت: افزود: افرادي مي توانند از تسهيلات اين دستور العمل برخودار شوند که واجد حداقل يکي از شرايط فوق باشند.
وي در پايان گفت: متقاضيان لازم است داراي گواهي ديپلم با معدل کتبي حداقل 15 بوده و در دوره پيش دانشگاهي فارغ التحصيل شده باشند و پيش از يکسال از زمان فراغت از تحصيل آنان نگذشته باشد.
منبع:ایسنا
به نظر من به جاب اینکه این هه اضطراب داشته باشین یک هفته صبر کنید تا نتیجه بیاد.
فکر میکنین منظور باشگاه از این خبر چیه؟:13:نقل قول:
يعني بابا ما خيلي شاخيمنقل قول:
حتي نفر اول كنكورم المپيادي بوده كه شده نفر اول كنكور
يعني خيلي هاتون مرحله 2 قبول نمي شيد . ولي ضرر نكرده ايد ، براي كنكورتون آماده شديد و وقت تلف نكرديد. مثلا من مرحله 2 قبول نمي شم ولي مي تونم شيمي كنكور رو خوب بزنم .نقل قول:
ولی نمی تونید بقیه رو خوب بزنید!!نقل قول:
يعني خيلي هاتون مرحله 2 قبول نمي شيد . ولي ضرر نكرده ايد ، براي كنكورتون آماده شديد و وقت تلف نكرديد. مثلا من مرحله 2 قبول نمي شم ولي مي تونم شيمي كنكور رو خوب بزنم .
راستی علیرضا با توجه به حذف سوال 14 کف چجوری میشه؟ببینم کف 185 نمره است یا 35 نمره غلط؟ضمنا تشریحی ها رو که در 2ضرب نکردن؟
سلامنقل قول:
كف همونيه كه بهتون گفتم
35 نمره غلط هستش
گرچه امير ميگه به حرف اينو و اون گوش نده
باي
بچه ها به نظرتون اين خنده دار نيست كه در يك المپياد در سطح كشوري يك تست دو جواب درست داشته باشد و يك تست را اصلا حذف كنند ؟
به نظرتون اين خنده دار نيست كه نتايج يك آزمون كه 600 نفر شركت كننده دارد، دو ماه بعد از امتحان اعلام شود؟
به نظرتون اين خنده دار نيست كه در المپياد شيمي فرق طلاي اول با برنز آخر در چند سوال باشد ، ولي طلاي اول از كنكور و سربازي معاف مي شود و برنز و نقره ها فقط 10 درصد ناقابل در كنكور سود ميبرند؟ ( فقط به خاطر چند سوال)
به نظرتون اين خنده دار نيست كه با اينكه تصحيح تمام شده و قبولي ها معلومند ، نتايج اعلام نمي شود ؟
به نظرتون اين خنده دار نيست كه .... ؟
به نظر من هيچ كدوم از اينا خنده دار نيست بلكه ناراحت كننده است .
بيش تر از يك ماهه كه دارم وقت خودم رو با اظهار نظرهاي غير مفيد تلف مي كنم با اينكه مي دونم هيچ كاري از دستم بر نمي ياد و كف نمره عوض نمي شه و اعلام نتايج عقب و جلو نمي افته.
از امروز هم ديگه تا اعلام نتايج هيچ اظهار نظري نمي كنم . هر چه پيش آيد خوش آيد . خداحافظ
امسال نتیجه زودتر اعلام میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گروه المپيادي ها و نخبگان
همين الان عضو بشيد
پس این نتیجه چی شد؟؟
منوظورم سروش ثابت هستش:31:نقل قول:
سروش ثابت مدال برنز المپياد كامپيوتره و از پيش كسوتان المپياد محسوب ميشه
در حال حاضر كامپيوتر شريف مي خونه ولي مي خواد بره جامعه شناسي
رئيس انجمن اسلامي دانشگاه بود و voa باهاش مصاحبه كرد و بدبختش كردن
همين
باي
نقل قول:
سلام
من تازه عضو شدم:8:
rasol
:40:chem:40:
3om
از آمل تو تستي ها ( تشريحي كه مشخص نيست)
:10:1-100٪(SKH):10:
2و3-93٪(SRJ & MNN):13:
بقيه تو تستي ها حداقل 5 تا غلط داشتن
تقريبا از 10 صفحه قبل تا اينجارو خوندم
من تو سايت خلينا هم عضو هستم
تا ديروز هم تقريبا از اين درصدايي كه نوشتين بي اطلاع بودم همين كه ديدمشون زنگ زدم واسه شريف زاده خودمو كشتم تا اينكه بالاخره فقط اينو گفت كه مازندران ( آمل) قبولي داشته اما درمورد كف هيچي نگفت بنظر خودم كه همين درصدي كه گفتين خيلي مناسب ( من كه بهش شك ندارم)
درضمن گفت هنوز كميته نهايي تشكيل نشده و فقط نمرات خام آمادس
:46:hot-birds to hamon tala hashte hasti?
سلامنقل قول:
خوش اومدي
ما هم از كرمانشاه يه 93% داريم و يه 87%
بله من همون طلا 8 هستم، گرچه خليل زاده ميگه طلا 6، ولي من همون طلا 8 هستم
البته اگه بطلبه:27:
يعني اگه مرحله 2 قبوليدم