شما چرا اگه تو تهران هستید دو سالی هست که ----t کاربردی شده الانم که با کدک h.264 پخش میشه کیفیت عالی.نقل قول:
موفق باشید
Printable View
شما چرا اگه تو تهران هستید دو سالی هست که ----t کاربردی شده الانم که با کدک h.264 پخش میشه کیفیت عالی.نقل قول:
موفق باشید
نقل قول:
تبریک میگم بابت این انتخابتوننقل قول:
میخوام lcd بردارم . مارک sony و مدل KLV-40X300A .
سری x سوی ساخت ژاپن هستن
دیگه بهتر از ای تو مارک سونی نیست
والا من تو یه کاتالوگ از ود سونی خوندم ک جز رنگ بدنه هیچ فرقی نمیکنن.نقل قول:
اگر میشه این فرق بین X350 و X300 رو بگید
این دیگه بستگی به خودتون داره. به نظر من 40 اینچ کافیهنقل قول:
و اینکه الان استاندارد ترین و باحال ترین اندازه Lcd چند اینچ
بچه اگر میشه 1توضیح کامل راجب به پنل این LCD ها بهم بگید.
من شنیدم سونی پنل lcd هاشو خودش نمیزنه !!؟
(راستیX برداشتم اینو میپرسم که معلوماتم اضاف شه !!!!)
بله شنیدم.ولی این قضیه خیلی مسخره هست.ورداشتن با یه UpScaling تصویر رو بردن رو ایر.شاید کیفیتش کمی بالا تر باشه به نسبت اونی که رو آنتن باشه.اما اصلا در حد اسم رسم این کدک نیست.این قضایا اینقدر ارزون نیستند که به این راحتی تو ایران راه بیافته باید کمی زیر ساخت ها رو تعویض کنند و فرم ها رو مستقیم از روی نگاتیو اسکن کنند که هزینه زیاید میبره.نقل قول:
نه سونی و سامسونگ پنل هاشونو به صورت مشترک میزنند.ولی تکنولوژی های انجین و هزار تا مشخصه دیگر این LCD ها متفاوته.نقل قول:
اگر منظورتون X350 هست که بله
مراکز خدمات سونی:
کد:http://www.sony.co.ir/corporate/resources/fa_IR/html/warranty/index.html
چون من استفاده می کنم یه چیزایی میگم جالبه از UpScaling خبری نیست 720*576 بعد هم از نویز راحت میشی در ضمن من با 30 تومن یه تیونر یواس بی برا کامپیوترم گرفتم تعجب نکن ایرانیه استفاده می کنم پس گرون نیست لینک عکس هم در ادامه هستنقل قول:
موفق باشیدکد:http://rapidshare.com/files/115087613/iribtv5.jpg
سلام به تمام عزیزان
من بعدازبررسی رفتم پلاسمای 42pv700پاناسونیک خریدم راضی هم هستم فقط یک مشکل که داره رزولوشن بالایی نداره که واسه پلاسما طبیعی هستش فقط نمی دونم که آیا بهتراز40Dسونی بودگرفتم یانه؟
ولی تو مغازه که دیدم ازسونی کیفیتش خیلی بهتربودزاویه دید عالی هم داره ازهمه مهمتر کیفت صدای خیلی توپی داره فقط پاناسونیک مشکلش اینه که پایه رو جدابایدبخری واسه همین مجبورشدم میزخودش روبه قیمت 400هزارتومان بخرم
مرسی ازهمه دوستان
من پلاسما 42 اينچ ال جي pg20 خريدم به همراه سينماي خانوادگي آناهيتا ال جي
خيلي راضيم و همه چيش خوبه - صداي عالي - كيفيت تصوير عالي - زيبايي - امكانات
پلاسماي فوق العاده اي هستش و رنگ و روشنايي و كيفيت خيلي خوبي داره
سينماي خانوادگيش هم صداي خيلي شفاف و عالي داره و مخصوصا فيلم دالبي كه باهاش ديدم عالي بود
كلا با ميزش 2300 تموم شد
مشخصه که نویز کمتری داره.منم گفتم چیزی که رو ایر میره در حد اسم و رسم این کدک نیست.ولی مطمئنا الان بهترین حالت در نمایش تصاویر کانال های داخل استفاده از ----T هست.نقل قول:
این کاری که اینا دارن می کنن فاجعه اس. کو تا فوتبال ،اخبار و ..رو HD فیلم برداری کنند یا اینکه بخوان فیلم های SD رو درست حسابی اسکن کنند و به HD تبدیل کنند.اینا میان با یه Upconvert ساده، این کارو می کنند.حالا اگه بخوان دست به aspect ratio بزنند که دیگه افتضاح میشه همه چیز STRETCH میشه هر چند دیگه به این قضیه عادت کردیم و نمی تونیم اینو تشخیص بدیم!
برای استفاده بهینه از این تلویزیون باید بسته به نوع ورودی کیفیت تصاویر را بدقت تنظیم نمود(برای هر ورودی تنظیم جداگانه وجود دارد).سعی نمایید از رسیوری که خروجی کامپونت دارد استفاده کنید که کیفیت تصویرش کاملا قابل ملاحظه می باشد البته اگر خروجی اچ دی داشته باشد که دیگر بهتر اما فکر نمی کنم فعلا چنین رسیوری در ایران موجود باشد من به کامپیوتر هم وصل نمودم و از طزیق کارت دی وی بی فیلم اچ دی دیدم که معرکه بود در هر صورت باید از این تلویزیون برای دیدن تصاویر با کیفیت استفاده نموده وگر نه بیشتر از یک میلیون از پول خود را به هدر داده اید حتی این را نیز بگویم که این تلویزیون وکلا تلویزیونهای با کنتراست و قدرت تفکیک بالا بدلیل اینکه جزئیات تصویر را نشان می دهند تصاویر با کیفیت بد را بدتر از تلویزیونهای معمولی نشان می دهندنقل قول:
سلام به همگی !!:20:
جسارتا میخواستم لطف بکنید و یه lCD از سامسونگ با حداکثر قیمت 1 میلیون و هفتصد معرفی کنید (( زیر 40 اینچ میخوام )) و اینکه با این بودجه میشه سینمای خانگی هم خریداری کرد یا نه ؟؟
ممنون:11:
یه سری جدید سامسونگ زده که کیفیشون خوب ولی گمون نکنم دیگه بتونی سینما خانگی بخری.
مدلش یادم نیست ولی چند صفحه آخرو بخونید متوجه می شید
رفتم همین مدل KV-LS212M81 سونی رو گرفتم . نسبت به مارک های دیگه کیفیت تصویر و صدای بهتری دارهنقل قول:
چند تا سوال در موزد DVD RECORDER دارم
من می خوام دی وی دی ریکودر بگیرم ولی نمی دونم کدوم مارک از بقیه بهتره ؟ ال جی ، پاناسونیک ... ؟ خود سونی که ظاهرا دی وی دی ریکوردر نداره .
در ضمن دو جور دی وی دی ریکوردر هست یکی که فقط دی وی دی هستش یکی هم وی اچ اس و دی وی دی . می خواستم بپرسم کدوم رو بگیرم که بهترین کیفیت نصویر و صدا رو ضبط کنه ؟ نمی دونم تونستم منظورم رو درست بگم یا نه
یک سوال دیگه این که کیفیت ضبط کردن با DVD RECORDER با DVB خیلی فرقی داره یا نه ؟ اگه فرقی داره کدوم بهتره ؟
سلام من تازه وارد این سایت شدم زیاد آشنایی ندارم میخواستم قیمت Lcd سامسونگ مدل La40a750 و سینمای خانگی Ht-tz515t سامسونگ رو در ایران بودنم
ممنون از زحمات شما
دوستان نظرتون درباره این محصول چیه؟
شرکت فراسو پس از 17 سال فعالیت در زمینه عرضه لوازم جانبی کامپیوتر در 14 دسته بندی مختلف، این بار پا را از دامنه محصولات IT فراتر گذاشته و با ارائه LCD TV های فراسو به بازار محصولات الکترونیکی مصرفی وارد شد.
سری اول این LCD TV ها با نام "KASMA" با دو سال گارانتی فراسو در فروشگاه های زنجیره ای لاوان عرضه شده است. این LCD TV ها در اندازه "32 با طراحی ساده و بسیار زیبا به رنگ نقره ای و با بهره گیری از آخرین فن آوری های روز دنیا با قیمت مناسب به عرصه لوازم الکترونیکی خانگی وارد شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
" KASMA" دارای زاویه دید بسیار گسترده ( 178 درجه ) جهت مشاهده تصویر از زاویه های مختلف با کیفیت یکسان و همچنین دارای امکان اتصال به دستگاه های پخش دیجیتال به وسیله ورودی های PC، RGB، DVD و HDMI و قابلیت ایجاد جلوه های ویژه صوتی با آخرین فن آوری های دیجیتال (SRS) می باشد.
سری آینده LCD TV های فراسو در رنگ ها و ابعاد مختلف به زودی و در ماه های آینده در اختیار علاقمندان محصولات فراسو قرار خواهد گرفت.
اون LCD مگه تو ايران هم اومده ؟ فكر نميكنم اومده باشه .نقل قول:
سينما خانگي هم از 320 هزار تومان شروع ميشه تا 450 هزار تومان .
موفق باشي .
سلام.آقا من اینجا تازه واردم ببخشیدااا
من خیلی از این 82 صفحه رو خوندم ولی چیزی که می خواستم پیدا نکردم.پس اگه سوالام تکراریه ببخشید.
1-من یه بودجه 2.5 میلیونی دارم و می خوام یه lcd fullHD 40 inch بخرم.میشه مدلها و حدود قیمت سامسونگ و سونی بهم بدین.
2-سینمای خانگی ای که روی محصولات سامسونگ ه تو همه شهرها یکیه.چون من تو اینترنت یه مدل هدیه دیدم ولی تو نمایندگی ای که تو اصفهان دیدم یه مدل خیلی کوچکتری داشت.
3-من تو توضیحات سینمای خانگی روی اینترنت دیدم دو تا بلند گوی عقب بی سیمه ولی نمایندگی به من گفت که سین داره ولی می تونی کارت وایراس بخری.
اول اینکه آیا هدایای سامسونگ بلندگوی عقبش وایر لسه یا با سیم؟
دوم اینکه چطوری مشیه بی سیمش کرد و هزینش چقدره.
------------------------------------------------------
لطفا و خواهشا من رو ارجاء ندین به پستهای قبل و خواهشان یه جواب کامل بهم بدین.اگه زود نجنبم بابای پول و ازم پس میگیره هاااااااا خودتون که واردین
بچه ها بالاخره من 1دونه سونی 46x350 برداشتم .
حالا 2 سوال دارم .
من Home Teater ام سونی هستش ولی مال 4 سال پیشه بعد خروجی HDMI هم داره
حالا به نظر شما من اگر 1کابل HDMI بگیرم و باهاش بخوام DVD نگاه کنم تاثیری هم در کیفیت داره ؟ یا نه مثل همون سابق میشه ؟
بعد اینکه من وقتی DVD میزارم یک نوشته گوشه بالا سمت چپ میاد 1بار نوشته 572i یک بار هم نوشت 471i حالا میخواستم ببینم این چی بود. یه توضیح بدید.
نقل قول:
بنظر من 500 تا دیگه بذار 40X350 سونی بگیر
سینمای خانگی سونی مدل DZ850kw و dz1000 هر دو باندهای سراند عقب وایرلس هستند
قیمت مدل 850 دقیقا 500 هزار تومنه
مبارک باشهنقل قول:
من هم همین مدلو دارم
بهتریت انتخاب رو انجام دادی
با کابل HDMI مطمئنا بهتره ولی زیاد تفاوتی در حالت 572i نمیکنه
572i مقدار پیکسل عمودی تصویر در حال پخش است که مدل براویا شما تا 1080 (1920*1080) یعنی همان Full HD رو پشتیبانی میکنه
سوال دیگه داشتی اگر تا فردا بپرسی درخدمتم وگرنه تا شنبه
راستی من تو شیراز اواخر اردیبهشت گرفتم 4 میلیون شما چند گرفتیدنقل قول:
من قبلا مدل40D300A داشتم شما چی داشتید
در چند صفحه قبل در این پست مزایای استفاده و تکنولوژی Hdmi رو نوشتم حتما ببینید
مرسی.
راستش نمی تونم بیشتر بدم.500 روش گذاشتم که شده 2.5
میشه تو همین رنج پیشنهاد بدین
من اینو دیروز گرفتم 3.960.000 .نقل قول:
خیلی قیمتش فرق نکرده مخصوصا این روزا که فوتباله :31:
اقا من با توجه به بودجم به 3 مدل سامسونگ زیر رسیدم.s
40m880
40n880
40f880
اگر از این 3مدل میخوای انتخاب کنی 40F رو بردارنقل قول:
آقا حیف نیست با 46x350 از این سینما خانگیای زپرتی استفاده میکنید؟نقل قول:
من Home Teater ام سونی هستش ولی مال 4 سال پیشه بعد خروجی HDMI هم داره
بهتون پیشنهاد میکنم برید یه home theater حرفه ای ببندید حال کنید. حداقل 1.700 میشه ولی پشیمون نمیشی.
بین این 3 مدل 40F به نظر من بهتر هستش .نقل قول:
موفق بااشی .
سلام
اقا کسی ما رو تحویل نگرفت:worried:
در رابطه با اون محصول فراسو که صفحه پیش گذاشتم نظری ندارید؟( یکی نیست به من بگه لابد بدرد نمیخوره که کسی چیزی نگفته!:whistle:)
حقیقتش من کمی داستانم با بقیه فرق میکنه
من فقط دنبال یه تلویزیونم که کمی سایزش گنده باشه:blink: از 32 بگیر تا مثلآ 47 :31:
اما برام مهم نیست ال سی دی پلاسما یا از همین لامپ تصویری ها باشه
(میبینید که اصلا اطلاعات خوبی ندارم پس ایها الفروم الهلپ الهلپ...)
من دنبال یه تلویزیون با قیمتی دور وبر 500...600 که کیفیت خوب و کارراه بندازی داشته باشه
با ابعادشو سنگینی و اینا هم مشکلی ندارم
چه پیشنهاداتی دارید؟
ممنون
با 600 توم حداکثر میتونی 26 اینچ بگیری. پولتو 2 برابر کن تا یه 32 اینچ بتونی بگیری
سلام دوستان من میخوام ال سی دی بگیرم و هیچ اطلاعاتی ندارم.میخوام بهترین کیفیت و وضوح داشته باشم چه برنامه تلوزیون چه مثلا ماهواره و مثل صفحه لب تاپ نباشه در تمام جهات از هم گوشه و کنار تصویر قابل رویت باشه با بهترین کیفیت و مثلا سایز 32 یا 37 باشه یه چند مدل بگین با قیمت تقریبیش خودم سامسونگ و سونی ترجیحا دوست دارم.37 اینچ نهایتا تا 2میلیون باشه و 32 هم تا 1.5میلیون
خوب من الان Home teateram این مدله سونیه DZ820نقل قول:
به نظر شما چی بگیرم که به قوله شما توپ باشه ؟؟!! :5:
نقل قول:
کمبو ها رو قبول ندارم.الان با سیستم های پیشرفته بیسیم که سینما های حرفه ای ساپورت می کنند روش های جدید ذخیره سازی وجود داره.مدل هایی از توشیبا،هیتاچی و سونی و پایونییر و سامسونگ و الجی بسیار مناسب هستند.این مدل از سونی هم که تو ایران هم هست رو یه try کنRDR-hx720160GB هارد داره قابلیت پخش Ram و عکس و ... داره سازگاری خوبی با انواع فرمت ها داره.ورودیI.link DV دارهDAC تصویری12 بیت-108 مگا هرتزضبط دو لایه
RDR-HX950/B سونی هم بد نیست 250GB هارد داره و...
من می خوام بک تلویزیون LCD 32 بخرم.
ولی اطلاعات خاصی در مورد مدل های مختلف ندارم.ولی فکر می کنم Sony رو ترجیح بدم.
می خواستم ببینم چه مدلی بخرم بهتره.البته می خوام که ویژگی های این LCD در نوع خودش خوب باشه.
مرسی.
دوست عزیز مدل home theaterت خوبه ولی فرق بی این نوع سینما خانگیا با اونی که به صورت حرفه ای خودت میبندی مثل تفاوت تلویزیون رنگی 14 اینچ قدیمیا با lcd های امروزیه.نقل قول:
خوب من الان Home teateram این مدله سونیه DZ820
والا خودمم دنبالشم آخه میخوام یه سیستم ببندم. بود جمم بیشتر از 1.600 نیست.
این آق وحید(shenhaye_zaman) خوب میتونه راهنماییتون کنه. ایشون خیلی بیشتر از من وارد ترن. اول از همه باید بودجتون مشخص بشه
اولا از همه خیلی ممنونم.
دوما این مدلی که شما فرمودین رو اصلا نمی شناسم.اگه میشه یکم در موردش برام توضیح بدین.
راستی مگه sony مشکلی داره؟
البته من تو سایت sony تو سایز های 32 اینچ این مدل ها رو پیدا کردم.
KDL32XBR6
KDL-32L4000
KDL-32M4000
KDL-32M4000-R
KDL-32M4000-T
KDL-32M4000-W
KDL-32N4000
بودجه هم 1,600
دوست عزیز. من یک مطالعه راجب به سینمای خانگی که خودم باید ببندم رو در تاپیک Shenhaye Zaman خوندم .نقل قول:
خوب حالا اینجا چند تا سوال دارم.
یکی اینکه ما در جایی که زندگی می کنیم متاسفانه DVD و یا BD ویا HD های اورجینال و با قابلیت آنچنانی در درسترس نداریم . بطوریکه جدیدا DVD هایی که دوستان وارد بازار میکنن اکثرا 2 کاناله هستند. حالا آیا این سینمایی خانگی که شما توضیح دادید این قابلیت رو داره که این 2کانال رو واسه من تفکیک کنه یا نه ؟ که من بتونم از این فیلم لذت ببرم ؟
دومش رو یادم رفت :31:
این طور که من متوجه شدم KDL32XBR6 جدیده.
آیا تو ایران پیدا میشه؟
قیمتش چنده؟
چیز خوبی هست؟
تو سایز 32 کدو سری سونی بهتره؟
d,v,s ؟
دوستان نظرتون راجب این ال سی دی چیه؟
42lg60 scarlet
حدود 2.600.000 بنظرتون این چطور میخوام بخرمش؟اگه این قیمت بهتر از این سراغ دارین بگین؟؟؟