آره خب !!! یه بار گفتم ما از ترس ابر قدرت های اینجا نتونستیم اسم ایران را بر روی ترایب بگذاریم و اسم را عوض کردیم !!! اما تو 11 اونها باید از ما بترسند !!!
Printable View
آره خب !!! یه بار گفتم ما از ترس ابر قدرت های اینجا نتونستیم اسم ایران را بر روی ترایب بگذاریم و اسم را عوض کردیم !!! اما تو 11 اونها باید از ما بترسند !!!
آره.اما بچه ها سریع به اعضای دیگه قبیله هم بگید یه اطلاعیه بزاریم که تا ورلد 11 باز شد بپریم اونجا.با یه هفته کار میشه سریع جلو افتاد.ولی خارجیا هم هستن.ولی این بار باید نشونشون بدیم ایرانی جماعت از چه جنسیه.فقط سریع تر به همه بچه های قبیله بگید خودشونو آماده کنن.
باشه منم راضی شدم
این اکانتمم میخاوم دیلیت کنم
میرم اونجا میسازم
بچه ها بذارین تریپو من بزنم!!!
فقط الان چیزی آپگرید نکنید
همه رفتیم ورلد 11 بزتین South West
اقا منم هستم.
(635|269) چپه شد.
همچنیننقل قول:
حمله کن عقده ای نشی :31:نقل قول:
بله اونجا اجازه ی نفس کشیدن بهشون نمی دیمنقل قول:
بزار بزنن همه چیز اونجا مساوی هست و از اول شرووع می شهنقل قول:
پیش به سوی ولد 11
من بدین وسیله حمایت کامل خودم رو از ورود به ورلد 11 اعلام میکنم و هر کی با این کار مخالف باشه اعدامش خواهیم کرد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا همه اکانتوشونو اینجا دیلیت کنن بریم ورلد 11 حکومت کوروش کبیری بزنیم
منم پادشاه!
راستی شما از کجا فهمیدین من همون هادی هستم؟
من با لباس مبدل اومدم تا شما به زحمت نیفتین و فرش قرمز پهن نکنین.میبینید چه رهبر خاکی ای هستم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هادی
تو دیگر پادشاه نیستی
من پادشاه هستم
تریپی میزنم با اسم Cyrus the Great
راستی چطوری تریپ میسازن؟؟!!!
حدود یه سالی بود که به پی سی سر نزده بودم پسوردم هم یادم رفته بود حتی یوزر نیمم هم یادم نبود تا این تاپیک رو دیدم و گفتم دیگه باید برم پی سی.پستهام اصلا به تاریخ عضویتم نمیخونه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا
همه دهکدشونو توی World 10 پاک کنن
و همه برن World 11 یه اکانت بسازم
کسی میدونه چطوری میتونم تریپ بزنم؟
میخوام تریپ ورلد 11 من بزنم
با نام:
Cyrus the Great
فکر خوبیه منم میام به ورلد 11 فقط زمان بازگشاییش ؟
یک سوال میشه با منجنیق دفاع کرد از پشت دیوار
این همه دعوا نکنید این لا حاف ملا به کسی وفا نداشته اینو بگید کجای 11
عزیزم تو اول اسمش رو درست بگو بعد به فکر پادشاهی بیفت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
tribe یا ترایب به معنی قبیله هستش. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من اصلا تشنه قدرت نیستم و همینجا جا رو برای جوانان باز میکنم.ولی شماها اصلا تجربه این کار رو دارید؟
تجربه حمله کردن.تجربه گرفتن روستاهای دیگه و اداره اونجا.تاکتیکهای حمله گروهی.حملات گمراه کننده.حملات موجی.اینا همه چیزهایی هستن که من تو ورلد 9 از یه ترایب خارجی یاد گرفتم.
باز هم میگم هر کی میخواد میتونه ترایب بزنه ولی فقط یک نفر با رای گیری.یک ترایب میزنیم نه اینکه هر کی ورداره یه ترایب بزنه و چند دستگی به وجود بیاد.
حامد گفت من نمیام
باشه
شما تریپو بزن
منم میشم دستیارت!!!!
میخوایم یه پیشرفتی کنیم نذاریم هیشکی بیاد
هر کی اومد ورلد 11 همون اول حمله میکنیم میمره
باشه
کاندیدا راه بندازیم
گرچه من خودم شرکت نمیکم( با این چیزایی که تو گفتی که هیچکدومشونو نمیدونم) شرکت نمیکنم باز
هر کس میخواد کاندید شه پست بده
اولین کاندید:
hadi_gamer یا همون hadipro تو PT
و..
راستی بچه ها
میخواین دو هر دو ورلد اکنت داشته باشین یا فقط یه ورلد؟
من میگم یه ورلد چون کارمون راحت تر میشه
ببینید کسی که میخواد مدیر tribe بشه باید با تجربه باشه ,زبان انگلیسیش عالی باشه و مورد قبول بقیه باشهنقل قول:
من خودم هیچ کدوم از اینا رو ندارم ,پیشنهاد میکنم هرکی دوست داره مدیر بشه داوطلب بشه ,بعد رای گیری میکنیم
در ضمن من یک سئوال داشتم ؛برای اینکه بخوایم تویه world 11 فعالیت کنیم حتما باید یوزرمون و توی world 10
پاک کنیم ؟
نمیشه با همین یوزر تو هر دوتا world شرکت کرد ؟
صفا جان لازم نیست تو ورلد 10 پاک کنی.هر بازیکن میتونه توی همه ورلدها دهکده داشته باشه.
اما صفا جون پاک کن
چون مدیریت دو دهکده سخته
ما همین 1 به زور میکنیم!!
راستی
هادی با سن 22 دانشجوی رشته ...... مدیریت ترایپ Cyrus the Great (بهترین اسم) را میکند
و من هم در اینجا فقط میتونم دعوتنامه بفرستم
همین
تمام شد
هادی هم با تجربست هم..
راستی
اگه بخوام فقط دهکدمو از یه ورلد دیلیت کنم ببرم یه ورلد دیگه چیکار کنم؟
نمیخوام اکانتم دیلیت شه
فقط دهکدم
بريد من از ورلد 10 تكون نميخورم
من میتونم مدیریت 5 تا دهکده رو باهم داشته باشم به مشکلم برنخورمنقل قول:
اما صفا جون پاک کن
چون مدیریت دو دهکده سخته
ما همین 1 به زور میکنیم!!
باشه منم 2 تاشونو مدیریت میکنم
د.ستان فكر كنم در شمال شرقي يا غربي عضو بشيد بهتره
عزیزم این کار با اکانت شما کاری نداره.شما فقط کافیه وقتی ورلد 11 شروع شد روش کلیک کنی و join رو بزنی و بعد میگه محل دهکده رو انتخاب کن که مثلا جنوب غربی رو انتخاب میکنی و تموم میشه دیگه نیاز به ثبت نام نیست.نقل قول:
این تنظیمات ورلد 11 هست :
We will therefore start w11 on Tuesday at 15:00 Server time.
The setting will be new units (paladin and archers), and the coin-academy system. The speed will be set at 1.
The market will be disabled for free trading until the 9th of october.
Details:
Speed: 1
relative Unit speed: 1
beginner protection: 5 days
Units: Archers and paladin enabled
Academy: Coins
Smithy: One tech level per technology
Tribe member limit: 100
Scouts: depending on surviving amount resources, units in the village and buildings can be scouted. Units outside the village cannot be scouted.
آرچر و پالادین دو تا یونیت هستن که تو ورلد 10 نبودن.آکادمیش با کوین هست.
کلا به نظر من این تنظیمات بهتره.مثل ورلد 9 هستش.خیلی عالیه.
تصمیم گرفتی بیای ؟نقل قول:
باشه دوستان از قبل محلش رو مشخص كنيد
ايناي كه پررنگ كردم يعني چينقل قول:
آرچر و پالادین دو تا یونیت هستن که تو ورلد 10 نبودن.آکادمیش با کوین هست.
کلا به نظر من این تنظیمات بهتره.مثل ورلد 9 هستش.خیلی عالیه.
بله ميامنقل قول:
تصمیم گرفتی بیای ؟
.
...
...
دوستان تورو خدا محل رو بگين ها در ضمن هنگام جوين شدن با همون امتياز ميشيم يا از اول.
محل فكر كنم مركز باشه بهتر نيست
در ضمن شهرمون توي ورلد 10 چي ميشه
نگفتین میشه با منجنیق دفاع کردش
خوب تو آکادمی برای اینکه بتونی نوبل من بسازی باید ابتدا کوین بسازی که اون خودش حدود 25000 تا از هر منبع میخواد.خود نوبل من هم 40000 تا چوب و 50000 تا آهن و آجر میخواد.نقل قول:
تو اسمیتی دیگه نیاز نیست مثلا نیزه رو تا 3 لول آپگرید کنی.فقط باید ریسرچ کنی.
اون یونیت آرچر هم خیلی برای دفاع عالیه کلا یونیت خیلی توپیه من که خیلی دوستش دارم.
در مورد محل باید رای گیری کنیم.من میگم ایندفعه بریم شمال.نقل قول:
بعد از جوین شدن دهکده از صفر شروع میشه.اصلا معنی نداره با همین امتیاز برید اونجا.اونوقت دوباره بازیکن های قوی میان همین بلا رو سرمون میارن.کیفش به اینه که از صفر شروع کنیم و حال بقیه رو بگیریم و خودمون ابرقدرت بشیم.
تو ورلد 10 هر کی خواست میتونه ادامه بده ولی من که ول میکنم.الان شما با این تجربه ای که تو ورلد 10 به دست آوردید راحت میتونید تو ورلد 11 پیشرفت کنید.پیشنهاد من هم اینه که ورلد 10 رو ول کنید.
شهرمون توي ورلد 10 چي ميشه
اين رو جواب ندادي
چند روز ديگه ثبت نام ميكنيم يعني ورلد 11 جمع و جور ميشه
بابا 3 شنبه باز می شهنقل قول:
ند روز ديگه ثبت نام ميكنيم يعني ورلد 11 جمع و جور ميشه