آرسنال و میلان هم با هم بازی دارن. امیدوارم که آرسنال حذف بشه...:31:
Printable View
آرسنال و میلان هم با هم بازی دارن. امیدوارم که آرسنال حذف بشه...:31:
اونقدر از ارسنال میترسید که ارزوی حذفشو دارید!!واقعا که!!!اتفاقا من دوست دارم چلسی و ارسنال فینال یا کلا توی این بازی ها بهم بخورن!!!!
تبریک به همه طرفدارای چلسی . امیدوارم روند پیروزی های این تیم ادامه داشته باشه
:40::40::40:
در بازی دیشب پیتر چک که بازی بسیاری خوبی از خود نشان داد در دقیقه 50 به دلیل برخورد با مهاجم حریف مصدوم شد و در دقیقه 63 به ناچار جای خود را به هیلاری داد
حال کردم با بازی چلسی.
دمشون گرم. بازی یعنی این....
سلام من هم به همه تبریک میگم ,
راستی کسی از پیتر چک خبری نداره؟ مصدومیتش جدی که نیست؟
همین مونده که چک هم مصدوم بشه
میگن رونالدینیو میخواد بیا تیم چلسی؟
اگه بیا این تیم؛ قدرت چلسی چندین برابر میشه.
به امید این روز....
درسته اما اگه شانسه ما باشهنقل قول:
مثله شوشنکو که اومد اینجا و افت کرد اونهم معلوم نیست بیاد تو اوج بمونه
حالا اگه بیاد
Chelsea 4 - 4 Aston Villa
در یک بازی عجیب , پر حادثه و پر گل از رقابت های لیگ برتر انگلیس تیم فوتبال چلسی در برابر استون ویلا به نتیجه مساوی 4 - 4 دست یافت !! گل های چلسی را در این بازی آندری شفچنکو در دقایق 45 و 50 و آلکس و بالاک به ترتیب در دقایق 66 و 88 به ثمر رساندند. تیم چلسی که تا دقایق پایانی از حریف خود پیش بود در دقیقه 90 گل را از حریف خود دریافت کرد تا این بازی پر حادثه و پر گل که با اخراج کاروالیو و اشلی کول از تیم چلسی در دقایق 80 و 90 همراه بود با نتیجه 4 - 4 مساوی به پایان برسد.
عجب بازی ای بود !
اگه دقت کنین می بینین روی گل اول جان کارو کاملا در آفساید بود که توپ رو با سر برای مالونی انداخت و در دقیقه 90 توپ اصلا به دست اشلی کول نخورد در حالی که داور هم اشلی رو اخراج کرد هم یه پنالتی ناعادلانه در دقیقه 91 برای استون ویلا گرفت
همه چیز علیه چلسی هست تو این داوری :2:
به اين ميگن تاپيك. من كه خيلي حال كردم.
خب معلومه چون این تاپیک ماله چلسیه .... برا همین اینقدر باحاله :27:نقل قول:
بعد از بازی مقابل استون ویلا چلسی باید در خانه ی خود به مصاف راهراه پوشان نیو کاسل برود
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، نیو کاسل بعد از پایان نیمفصل اول باید برای دیدار با چلسی در روز شنبه از سری مساقات لیگ برتر انگلستان بهلندن سفر کند . دقیق ۱ سال و ۹ ماه پیش چلسی در کارلینگ کاپ به مصاف همین نیو کاسلرفت که طی آن دیدار چلسی توانست با گل زیبای دروگبا از روی ضربه آزاد پیروز آندیدار شود . جدا از آن برد شیرین چلسی خاطره بدی را هم دارد که بالاک که تازه درترکیب چلسی جا افتاده بود در دیدار آخر فصل مقابل تیم نیو کاسل مصدوم شد و ۸ ماهدور از میادین بود و تازه به ترکیب چلسی بازگشته است . در این دیدار بازیکن هایزیادی را نخاهیم داشت به خصوص در دفاع ریکاردو کاروالیو و اشلی کول به دلیل محرومیتو تری به دلیل مصدومیت قادر به حضور در این دیدار نخواهند بود . فرانک لمپارد هممصدوم چلسی در خط میانه است ، به احتمال زیاد بهترین گل زن چلسی هم یعنی دروگباغایب خواهد بود . هر دو تیم بازی خوبی در بازی قبلشان نداشتند و در حالی که جلسی بااستون ویلا ۴-۴ کرد ، نیو کاسل از ویگان ۱ بر ۰ شکست خورد . چلسی تیم سوم جدول استدر حالی که نیو کاسل تیم یازدهم جدول است . چلسی ۷ امتیاز از تیم صدر نشین یعنیمنچستر عقب است و با نتیجه ای غیر از پیروزی با صدر جدول خیلی فاصله خواهد گرفت . مارتین با ۷ گل زده بهترین گل زن سیاه و سفید هاست . نیو کاسل در ۶ بازی اخیر خود ۲باخت ، ۲ تساوی و ۲ پیروزی داشته است . لازم به ذکر است که جرمی بازیکن سابقچلسی که در اوست فصل به نیو کاسل رفت در این دیدار مقابل تیم سابق خود قرار خواهدگرفت .اینم ترکیب احتمالی :
چلسی در ۵ بازی اخیر خود در مقابل نیو کاسل از سری مسابقات لیگ برترنتایج زیر را به دست آورده است ( در خانه ی خود چلسی ) :
۲۰۰۲/۰۳: :40:چلسی ۳-۰ نیو کاسل= :46:
۲۰۰۳/۰۴: :40:چلسی ۵-۰ نیو کاسل=:27:
۲۰۰۴/۰۵: :40:چلسی ۴-۰ نیو کاسل=:21:
۲۰۰۵/۰۶: :40:چلسی ۳-۰ نیو کاسل=:20:
۲۰۰۶/۰۷: :40: چلسی ۱-۰ نیو کاسل=:31:
دروازه : چک
دفاع : بریج - الکس - اسین - بن هایم - بلتی
میانه : جو کول - بالاک - کالو
حمله : پیزارو - شوچنکو
آمار نشون میده که نباید بازی امروز سخت باشه ، ولی خب نیوکاسلم تیمه بدی نیست با آرسنال مساوی کرد .
بازی ساعت 18:30 به وقت تهرانه و تصادفا شبکه سه هم نشون میده ... فقط خدا کنه که مزدک گزارش نکنه ! میدونید که ؟
چلسی 2- 1 نیوکاسل
ولی خودمونیما یه کوچو شانس اوردیم ... :31:
:27::27::27:منچسترم باخت :27::27::27:
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40:
من هم این برد رو تبریک میگم :40:
منچستر باخت؟؟؟؟؟:18: ایول :27: :8:
آرسنال چی کار کرد؟
منم این برد رو به تمام طرفداران چلسی از جمله خودم تبریک میگم.نقل قول:
در ضمن .آرسنال بازی رو برد!
یا حق
دمش گرم خیلی بهم چسبید با اینکه گل دوم مشکوک به افساید بود
تبریک میگم به طرفداران تیم محبوب چلسی
تبریک میگم . فاصلمون با منچستر به 4 امتیاز رسید.
Manchester U - 45 - 20
Arsenal - 44 - 19
Chelsea - 41 - 20
Liverpool - 36 - 18
آره ، به شرطی که بازی هایه بعدی هم همینجور پیش برهنقل قول:
باید دید بازی هایه بعدی ما و من یونایتد با کی هست
فردا چلسی با فولام بازی داره
به امید پیروزی
سلامنقل قول:
ممنون که گفتی
حالا بازی تو خونمونه یا باید بریم مهمونی؟ :31:
امروز مهمونی رو افتادیم:27:نقل قول:
در ضمن به احتمال زیاد شبکه سه این بازی رو ساعت 4 و ربع امروز نشون میده:8:
البته استثنائا در این موارد مهمونی خیلی خوب نیست!نقل قول:
حالا ببینیم گزارشگرش کی هست؟بر اساس این میشه نتیجه بازی رو پیش بینی کرد :31:
نقل قول:نیمه اول
Fulham 1 -0 Chelsea
:13::13::13::13::13:
گزارشگرش این علیفر **** هستش که کل بازی داشت رو اعصابم راه می رفت:2:
Fulham 1-2 Chelsea
Kalou 54:40:
Ballack 62:40:
تبریک میگم . همونطور که بازی رو دیدید چلسی با تیم دوم خودش بازی می کرد. نیمه اول که زیاد خوب نبود ولی نیمه دوم خیلی خوب بازی کردند.نقل قول:
خبر تاسف باری که دیروز از اخبار شبکه سه شنبدم این بود که مورینیو و دروگبا :13: با مسئولان میلان برای فصل بعد مذاکره کردند و ظاهرا پیش قراردی هم امضا کردند.
به این خبر ها اضافه کنم که ظاهرا چلسی می خواهد در خرید دیمیتار برباتف (مهاجم تاتنهام) از منچستر یونایتد پیشی بگیرهنقل قول:
( برباتف می تونه جانشین بسیار خوبی برای دروگبا باشه :11: )
به همه تبریک میگم :40:
ببینیم آرسنال و من یونایتد امشب چه می کنن
:40:کسی از لمپارد خبر نداره . من یکی دلم واسش خیلی تنگ شده...:11:
چلسی شنبه بازی داره؟:46:
نقل قول:
بله فردا با queen Park بازی داریم .... 6 تایش می کنیم :27:
ها؟ با کجا؟تو چه جامی؟ چندتاییش میکنیم؟نقل قول:
:31:
نقل قول:England - FA Cup
Chelsea-Queens Park R
January 5
ساعت 5/6 بعد از ظهر به وقت تهرون
:rolleye:
فکر کنم اخبارم روش نشه نشون بده ...:31:
دوشنبه هم با تاتنهام بازی داریم .
خب ، معمولا جلوی چلسی شاخ بازی درمیاره و لی خب خیالی نیست .:27: ببینیم تو خونست ؟نقل قول:
یه اتفاق با مزه الان نیمه اول بازی تموم شد .
چلسی 1- 0کویین پارک
دیدن ما نمی تونیم گل بزنیم خودشون یدونه خوشگلشو برای ما زدن الان تو سایت، گلو به نام L. Camp ثبت کردن ! :18::27:
فکر نکنم دوشنبه باشهنقل قول:
دوشنبه که پس فرداست!:27:
لـــمــــپـارد گفت ه تا پایـــان ه دوران ه فوتبالش در چلسی خواهد ماند...! :46:
:40:*لـــــــذت بردیــــــــم *:40:
منباء اخبار 13:15 :8:
ایول:8:نقل قول:
در ضمن طبق آخرین اخبار آنلکا خیلی به چلسی نزدیک شده و همین روزهاست که بیاد چلسی:40:
تازه حتما می دونید که چلسی به دنبال خرید دنی آلوس از سویا و دیوید ویا از والنسیا هم هست و البته به دوس سانتوس هم پیشنهاد داده:27:
نقل قول:
آقا اگه بدونی چقدر خوشحالم کردی .... ایول ..... منم تا پایان عمرم طرفدار چلسی می مونم :27:
:40:لمپارد :40:
راستی بازی با همون نتیجه تموم شد !!!!!!!!!!!!
چلسی 1 - 0 کویین پارک