آره یه بازی توپ ngage تا کیفیت lcd و بازیهای اجرایی رو ببینند.
Printable View
نقل قول:
نظرت در مورد این چیه؟:5::21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اگه خوبه باز جایی کار داره اگه چیزی هم کم داره بگید اضافه کنم.
سلام !
یه مشکلی چند وقته برام به وجود اومده :
الان یه مموری 1 گیگ رو گوشیم هست تقریبا هم پره و هر وقت که گوشیم رو خاموش و روشن می کنم تا وقتی توش مموری هست بالا نمیاد . یعنی کلا هنگ می کنه ! باید باطری شو در بیارم و بعد از اون مموری رو در بیارم و بعد روشنش کنم تا بالا بیاد . نظرتون چیه ؟ چی کار باید بکنم ؟
شما نرم افزار خاصی نصب نکردی که بعدش اینطوری شده باشه؟ احتمال زیاد مشکل همینه! شما با یه مموری کارت دیگه تست کن. ببین اگه حل نشد. راه دیگه اش هم اینه که مموری و فون مموری رو فرمت کنی. بعد دوباره فایل هاتو بریزی. اینطوری اگه نرم افزاری خرابی داشته باشی، پاک میشه.(من یه بار آپدیت آفیس رو نصب کردم گوشی ام دیگه بالا نیومد تا با سه تا دکمه گوشی رو فرمت کردم) شاید مشکل سخت افزاری باشه.نقل قول:
سلام !
یه مشکلی چند وقته برام به وجود اومده :
الان یه مموری 1 گیگ رو گوشیم هست تقریبا هم پره و هر وقت که گوشیم رو خاموش و روشن می کنم تا وقتی توش مموری هست بالا نمیاد . یعنی کلا هنگ می کنه ! باید باطری شو در بیارم و بعد از اون مموری رو در بیارم و بعد روشنش کنم تا بالا بیاد . نظرتون چیه ؟ چی کار باید بکنم
------------------------------------------
در مورد عکس:
1. یه کم شلوغه.
2. زیبایی نداره.(یه رنگی ، فونتی ، ...)
3. باید پایین عکس خودمون لینک بذاریم. چون کسی این آدرس اجق وجق رو از روی عکس تایپ نمی کنه! به اضافه اینکه نمای عکس ضایع میشه.
امیدوارم ناراحت نشید از اینکه بی پرده گفتم!
من یه چیزی با این عکس ها درست می کنم. میذارم.
به روی چشم چشم!نقل قول:
سلام چرا ناراحت بشم اتفاقا نظر خودم هم همین هست که شلوغ شده عکسنقل قول:
گفتم که نظر بدین منم درستش میکنم باشه نوشته ها را که حذف میکنم یکی از عکسهای سفید گوشی را هم حذف میکنم ببینم چی میشه دیگه
اینم سه تا عکس البته پایه و بیسش یکی هست اینا را نگاه کنید بازم جالب نبود بتاید صبر کنید تا ببینم با فلش میسشه جالبتر در آورد ولی من زیاد عکس جالبه این گوشی را ندیدم که هم زیبا باشه هم سایز مناسبی داشته باشه اگه پیدا کردین بذارین تا ببینم چی میشه شاید فلش جالبتر باشه بازم این عکسها را ببینید همون قبلی هست ولی ساده تر شده
باز هم سلام به دوستان خوب در 6120c (اون c مخفف Club هستش!!:5:)
1- آیا حالت DUAL MODE توی تنظیمات شبکه در مصرف باتری تأثیر داره؟ (یعنی گوشی دنبال شبکه UMTS میگرده؟)
2- گوشی دوستان هم وقتی به USB وصل میکنید قاب فلزی دورش کمی برق دار میشه؟ راستش این موضوع رو از این جهت میگم که خودم وقتی گوشی وصل بود و زنگ خورد و من برداشتم حس کردم برق گرفت منو:27::27: بعد که دقت کردم دیدم کنار پورت USB گوشی یه زائده فلزی (توی گوشی) اونو به این قاب وصل کرده!
3- من تمام تلاشم رو کردم برای روشن نگهداشتن فلاش اما نشد، کسی تا حالا تونسته؟
4- چجوری این گوشی رو وبکم کنیم؟ با برنامه Mobiola web camera usb که هر کار کردم نشد با کرک هم نشد باز هم! کسی تا حالا تونسته؟
نقل قول:
باز هم سلام به دوستان خوب در 6120c (اون c مخفف Club هستش!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
1- آیا حالت DUAL MODE توی تنظیمات شبکه در مصرف باتری تأثیر داره؟ (یعنی گوشی دنبال شبکه UMTS میگرده؟)
2- گوشی دوستان هم وقتی به USB وصل میکنید قاب فلزی دورش کمی برق دار میشه؟ راستش این موضوع رو از این جهت میگم که خودم وقتی گوشی وصل بود و زنگ خورد و من برداشتم حس کردم برق گرفت منو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد که دقت کردم دیدم کنار پورت USB گوشی یه زائده فلزی (توی گوشی) اونو به این قاب وصل کرده!
1. تاثیرش فوق حد تصوره !
2. بعضی وقت ها هم برق گرفته منو ناجور. ولی خیلی کم پیش میاد
نیما جان تصویر امضات خیلی قشنگه!
دو تا عکس برای امضا درست کردم :
این اولیش. سایزش بزرگه. اگه تصویب شد، کوچیکشو می ذارم.
این هم دومیش که جمع و جور تره :
اِ ببخشید متن اولیه آپلود نشده. اولیه هم یه متن قرمز مثل مال دومیه داره. خودتون تصور کنید! حال ندارم دوباره آپ کنم.
هر دوتاش قشنگه
دوست عزیز جواب منو ندادی.شما وقتی تم عوض میکنی میری موزیک پلیر دکمه ها کوچیک میشند؟(بعضی از تمها)
این کاملا مربوط به تمه. شما یه تم بذار من بهت بگم دکمه هاش چه اندازه است!نقل قول:
دوست عزیز جواب منو ندادی.شما وقتی تم عوض میکنی میری موزیک پلیر دکمه ها کوچیک میشند؟(بعضی از تمها)
سلام بر همه.
منم یه 6120 خوشگل دارم . فک کنم تنها مشکلی که این گوشی داره اینه که رنگ دکمه 4 جهتش زود میره .:13: البته بیچاره گناهی هم نداره انقدر باهاش گیم بازی کردم که این شکلی شد:31:
اگه مموری 8 گیگ بندازم روش ، سرعتش پایین میاد؟ کسی امتحان کرده؟
و یه سوال دیگه در مورد تم . اکثر تم هایی که تو نت هستن ، یا مدیا رو عوض نمی کنن ، یا اینکه با یه رنگی جدا از رنگ تم عوض می شه، یا اصلا آیکونای گوشی خوب نیست . میشه یه راهنمایی کنین کجا میتونم بیشتر از تم های کامل پیدا کنم .:20:
شاد باشید :10:
پارسا جان نظر لطفته!:11: :10: این جمله رو دوست دارم چون من قبلا 6600 داشتم!:27: عکسهایی که تو درست کردی هم جالب هستن با کیفیت روش کار شده ، منم یه ایده دیگه غیر از امضای الانم تو ذهنم هست فرصت بشه انجام میدم و اینجا میذارم. موفق باشی.نقل قول:
واسه من هنوز یه ماهش نشده که رنگ دکمه های 4 جهتش رفته (امان از NGAGE):8::21:نقل قول:
راستش من فکر نکنم با مموری بالا این گوشی موردی داشته باشه! قطعا اگه 8 گیگ پر باشه سرعت لود شدن عکسها آهنگها و ... به خاطر اینکه سیستم باید کل مموری رو چک کنه پایین میاد اما اینکه مثل گوشیهای قدیمی درصد هنگ کردنش بالا بره اینجور نیست به دو دلیل (به نظر من)
1- بالا بودن میزان حافظه فون مموری (35 مگابایت برای کاربر و 64 مگابایت SDRAM)
2- قوی بودن CPU که سرعتی برابر 396 MHz و از نوع ARM11 هستش
برای نمونه : من Music Player رو همراه Ngage همراه پخش ویدیو با Core player با هم اجرا کردم و SMS هم تایپ و فرستادم گوشی هنوز با سرعت عادی برنامه ها رو اجرا میکرد (البته استفاده از CPU به شدت شارژ رو تحت تأثیر قرار میده و گوشی داغ میشه):46: موفق باشی.
ممنون نیما خان.
اگه می شه یه توضیحی هم در مورد تم ها بدین .مــــــــــرسی
راستش راجع به تم زیاد دنبالش نیستم... تو فروم تم بری سریعتر جواب میگیری اما در کل یه توضیح راجع به تم بدم اینکه به نظرم تمهای S60 3rd از یه سری قالب (یا فضا) تشکیل شده که کسی که تم رو میسازه حداکثر میتونه تصویر اون قالب رو عوض کنه (مثلا ساعت یه قالب هست با یه اندازه کسی که تو تم که درست میکنه ساعت رو عوض میکنه فقط میتونه تصویر رو عوض کنه) در مورد music player و دکمههای اون هم همینطوره. کوچیک شدن دکمهها واسه اینه که تم ساز:31: عکس کوچیکتری رو گذاشته به جای دکمههای اصلی (**بزرگتر شدن محاله به نظرم چون از محدوده در نظر گرفته شده نمیتونه خارج بشه!!:20:) و در مورد آیکونها هم تمهایی رو دانلود کن که حجم بالا (در حدود 1.5 مگابایت) دارن چون تمهای با آیکون اصلی نوکیا (یا آیکونهای خیلی ساده و پیش و پا افتاده) تا اونجا که من دیدم 700 800 کیلوبایت بیشتر نبودن.:11: موفق باشی.نقل قول:
خب دوستان راجع به تم :
اولا در تم های حرفه ای سعی میشه حجم کار تاجایی که میشه پایین بیاد. ممکنه یه تم حرفه ای حجمش از یک تم غیرحرفه ای پایین تر باشه ولی معمولا تو مایه 1 مگابایت به بالا هستند.
Pizero ، Ivanov , Bendaz بهترین تم ساز ها هستند. مخصوصا من به پیزرو و ایوانو ارادت خاصی دارم! طبق برنامه کلوپ چندتا تم مناسب و تست شده اینجا میذارم.
دانلود:
لینک اول : تم با آیکون های مخصوص تم
لینک دوم : تم با آیکون های خود گوشی
لینک سوم : اسکرین سیور مخصوص تم
کد:http://majid393.parsaspace.com/Innovation8_yI.zip
کد:http://majid393.parsaspace.com/Innovation8_nI.zip
کد:http://majid393.parsaspace.com/Innovation8_Screensaver.zip
برای دانلود تم های پیزرو می تونید به صفحات اول این تاپیک برید :
یا از سایت خود پیزرو به آدرس :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=252109
استفاده کنید.کد:WWW.PIZERO.NET
پیشنهاد می کنم همه رو از تاپیکی که گفتم بردارین بعد با سرزدن به سایتش مجموعه تون رو کامل کنید.
چند نمونه از تم های پیزرو (همه رو روی گوشیم تست کردم):
دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.pizero.net/download-manager.php?id=98-------------------------------------------------------------------------------
دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.pizero.net/download-manager.php?id=94--------------------------------------------------------------------
دانلود:
---------------------------------------------------------------------------------کد:http://www.pizero.net/download-manager.php?id=93
دانلود:
کد:http://www.pizero.net/download-manager.php?id=81
تم هایی که خودم ساختم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://san93.persiangig.com/Ramadan.By.SAN.sis---------------------------------------
----------------------------------------------کد:http://san93.persiangig.com/City.By.SAN.sis
کد:http://san93.persiangig.com/Road.By.SAN.sis
سلام، آقا كسي قيمت اين گوشي رو الان تو بازار نداره؟
و اگر كسي از دوستان 6120 تميز و سالم دارند براي فروش؛ به من Pm بدن و قيمت هم اعلام كنند. ممنون
حدود 210 - 230 قیمتش نوش هست.نقل قول:
سلام، آقا كسي قيمت اين گوشي رو الان تو بازار نداره؟
شما کجا زندگی می کنی؟ من تمیز و نو دارم اگه بخوام بفروشم چه حدود می خری؟
سلامنقل قول:
من ساله پیش همین موقع این گوشی رو خریدم 235 از علائدین
الانم دارمش.
اون وقت بعد از یک سال قیمت فقط 20 نوسان داشته؟!
مطمئنید نوش زیره 200 نیست؟
تم هاتون هم قشنگ به نظر میان ..سره فرصت یه تست می کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان من تو سايت ها قيمت هارو حدود 200 ديدم البته نو! كه 100% تو بازار پايين تر ولي من كار كرده لازم دارم ؛و دوم اينكه من تهرانم همون سمت جمهوري چندتا چهار راه بالا پايين D: (چون پرسيديد كجا زندگي مي كنم گفتم )
و دوم ابنكه قيمت رو شما بگيد يه جور با هم كنار مياييم...
پارسا یعنی میخوای بفروشیش؟ دلم گرفت!! البته تو کله منم وسوسه رفت اما من مطمئنم که بهتر از این گوشی (در کل نه فقط امکانات) واسه من وجود نداره!نقل قول:
من تمیز و نو دارم اگه بخوام بفروشم چه حدود می خری؟
قیمت هم گارانتی نیا هنوز 235 هست متفرقه حدود 200
شاید بخوام بزنم تو کار N82 . چون قابلیت هایی که من می خوام رو داره (سیمبین ، رم و سی.پی.یو قوی ، چیپست گرافیکی ، شتابسنج ، دوربین عالی و ...) البته خودمم وقتی فکرش رو می کنم دلم نمیاد 6120 رو ول کنم. اگرم خواستم عوض کنم سعی می کنم 6120 رو حفظ کنم!نقل قول:
پارسا یعنی میخوای بفروشیش؟ دلم گرفت!! البته تو کله منم وسوسه رفت اما من مطمئنم که بهتر از این گوشی (در کل نه فقط امکانات) واسه من وجود نداره!
قیمت هم گارانتی نیا هنوز 235 هست متفرقه حدود 200
این یکی از «ثابت قیمت» ترین گوشی های بازار بوده و هست. زیر 200 نشده.نقل قول:
سلام
من ساله پیش همین موقع این گوشی رو خریدم 235 از علائدین
الانم دارمش.
اون وقت بعد از یک سال قیمت فقط 20 نوسان داشته؟!
مطمئنید نوش زیره 200 نیست؟
قصد فروش جدی ندارم می خواستم یه قیمتی دستم بیاد ببینم صرف داره یا نه؟ شما روی من حساب نکن.نقل قول:
و دوم ابنكه قيمت رو شما بگيد يه جور با هم كنار مياييم...
سری ان کلا یه چیز دیگست، اگه خواستی کلاسیک بمونی:5: و اسپورت نشی:27: روی 6220 یه فکری کن!:10:نقل قول:
شاید بخوام بزنم تو کار N82 . چون قابلیت هایی که من می خوام رو داره (سیمبین ، رم و سی.پی.یو قوی ، چیپست گرافیکی ، شتابسنج ، دوربین عالی و ...) البته خودمم وقتی فکرش رو می کنم دلم نمیاد 6120 رو ول کنم. اگرم خواستم عوض کنم سعی می کنم 6120 رو حفظ کنم!
کد:http://www.gsmarena.com/nokia_6220_classic-2256.php
اتفاقا زیاد بهش فکر کردم ولی به این دلایل ، N82 رو ترجیح میدم.نقل قول:
سری ان کلا یه چیز دیگست، اگه خواستی کلاسیک بمونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اسپورت نشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روی 6220 یه فکری کن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. سری ان همونطور که خودت گفتی از هر نظر یه سر و گردن بالاتره
2. قیافه 6220 اصلا گویای امکانات درونش نیست (به نظر میاده یه گوشی 200 تومنیه)
3. چیپست گرافیکی و شتابسنج نداره و ان.گیج ساپورت رسمی نیست. (مناسب ان.گیج نیست)
4. یه اشکال بزرگ 6120 که کوچک بودن LCD هست در 6220 هم دیده میشه!
5. و ...
تایید میشه 6220 با اینکه 5 مگاپکسل هست فلش xenon هم داره کیفیتش به n82 نمیرسه ولی فراموش نکن n82 در آستانه خز شدن هست پارسا جان در ضمن 6120 سرعت بالاتر و cpu قویتری نسبت به n82 دارهنقل قول:
دوستان آپدیت شد:
نقل قول:
تم های زیبای سیمبین سری 60 ویرایش 3 ساخت سان (خودم):
کد:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=262856
اگه ان.گیج برام مهم نبود قطعا 6220 می خریدم. در مورد خزیت هم اطراف ما اصلا خز و این حرف ها نیست.(قم) تهران هم کم دست ملت دیدم تعجب می کنم همه میگن خز شده از N95 که بدتر نیست!نقل قول:
تایید میشه 6220 با اینکه 5 مگاپکسل هست فلش xenon هم داره کیفیتش به n82 نمیرسه ولی فراموش نکن n82 در آستانه خز شدن هست پارسا جان در ضمن 6120 سرعت بالاتر و cpu قویتری نسبت به n82 داره
الان همه دارن n82 میخرن یا n78 که معلومه که حسابی خز میشه با اون قیمتش ارزونش وقتی n82 که حدود 400تومان هست داره خز میکنند دیگه معلومه .....نقل قول:
در مورد n82 ببین پارسا جان داره رو به خزیت پیش میره ولی به این چیزا توجه نکن تو گوشیتو بخر حالا چچون فلان گوشی خز شده مجبوری یک مدل پایینتر برداری باید افتخار کنی گوشیت خیلی خوب هست و همه دارند میخرند :40::40::40:
کسی که گوشی مثل 6120 میخره به خزیت و اینجور چیزها توجهی نخواهد داشت! حتی اگه ان95 رو مناسب بدونی خواهی خرید!!! و یه نظر شخصی دارم اونم اینه که همیشه گوشی از نظر سیستم عاملش باید به روز باشه! به عبارت دیگه بین ان 82 و 6220 من 6220 رو میخرم چون هنوز زیاد واسه این ورژن از سیمبین نرم افزار نیومده و خو باعث میشه تو 2 سال آینده باز هم چیزای جدید براش بیاد! (البته این کاملا بستگی به نظر هر کس داره) و دیگه اینکه گوشی های سری ان به نظرم به خاطر مارک و کیفیت ظاهر خوب قیمت بالاتری نسبت به امکاناتشون دارن. (نظر شما چیه؟)نقل قول:
اگه ان.گیج برام مهم نبود قطعا 6220 می خریدم. در مورد خزیت هم اطراف ما اصلا خز و این حرف ها نیست.(قم) تهران هم کم دست ملت دیدم تعجب می کنم همه میگن خز شده از N95 که بدتر نیست!
من برای گوشی زیاد تحقیق کردم. سری ان بهتر هست چون : 1. کیفیت بدنه و کلا قطعاتشون بهتره. 2. پشتیبانی فوق العاده ای دارن.نقل قول:
کسی که گوشی مثل 6120 میخره به خزیت و اینجور چیزها توجهی نخواهد داشت! حتی اگه ان95 رو مناسب بدونی خواهی خرید!!! و یه نظر شخصی دارم اونم اینه که همیشه گوشی از نظر سیستم عاملش باید به روز باشه! به عبارت دیگه بین ان 82 و 6220 من 6220 رو میخرم چون هنوز زیاد واسه این ورژن از سیمبین نرم افزار نیومده و خو باعث میشه تو 2 سال آینده باز هم چیزای جدید براش بیاد! (البته این کاملا بستگی به نظر هر کس داره) و دیگه اینکه گوشی های سری ان به نظرم به خاطر مارک و کیفیت ظاهر خوب قیمت بالاتری نسبت به امکاناتشون دارن. (نظر شما چیه؟)
حالا بین 6220 و N82 یه مقایسه ای بکنیم:
دوربین:
دوربین هردو عالی هست و تقریبا تفاوتی نداره. گرچه N82 از لنز های آلمانی کارل زایس بهره میبره که بهتره لنز جهان هست!
سیستم عامل:
6220 به روز تر هست.
بدنه، طراحی، کیفیت ساخت:
بدنه 6220 به یه گوشی 200 تومنی بیشتر میخوره یا یه گوشی 400 تومنی. که البته یکی از عومل کاهش قیمت هم همین هست.
دیگر امکانات:
N82 دارای شتابسنج ، چیپست گرافیکی ، ارتباط Wifi هست که 6220 فاقد اونهاست. البته فکر کنم سرعت اینترنت N82 در حالت GPRS سریع تر باشه. با توجه به افزایش بازی های گرافیکی که نیاز به چیپست گرافیکی دارن (ان.گیجی و غیر ان.گیج) چیپست قطعه مهمی محسوب بشه. بازی ها و نرم افزار های فوق العاده مربوط به شتابسنج هم نباید از قلم بیفته!
کاملا تایید میکنم حرفات رو. ان 82 گوشی عالی هست و طراحی نسبتا خوبی داره. در کل هر خریدار گوشی نوکیا با توجه به بودجه و سلیقه و نیازش یه سری رو انتخاب میکنه! بعضیا مثل من سری 6 و اونایی که دنبال ظاهرن سری 7 و اونایی که بودجه دارن:27: سری8! شمایی هم که مشخصات فنی و ظاهر و کیفیت برات مهمه سری ان!:10:نقل قول:
دوستان سلام
چندتا سوال دارم ممنون می شم جواب بدید
1-کسی می دونه واژه خزشدنریشه اش چی هست واصلا چرا این واژه بکاربرده می شه ؟
2-چطور می تونم زمان ضبط صدا را افزایش بدم فعلا یک دقیقه هست ؟
3-بازیهای N.gage رااز کجا می شه گیر اورد و چطور رو گوشی نصب می شه ؟
4-تمهایی رو که نصب می کنم چطوری می شه حذف کرد ؟
1- سؤال جالبیه اما جواب مستقیمی نداره. از نظر معنی نمیدونم اما گوشی خز میشه که به خاطر خریدن زیاد ملت دست همه دیده بشه (6600 - ان 95 و ...)نقل قول:
2- تو تنظیمات یه حالت واسه ام.ام.اس داره و یه حالت واسه کیفیت بالا شما رو دومی تنظیم کنی تا 1 ساعت ضبط میکنه
3-برو به انجمن خودش کامل توضیحات و همه چی هست راجع بهش
4- تو app.manager مثل باقی برنامه ها, از اونجا پاک میشه.کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=263
موفق باشس:10:
1. آقا نیما جواب دادن!نقل قول:
دوستان سلام
چندتا سوال دارم ممنون می شم جواب بدید
1-کسی می دونه واژه خزشدنریشه اش چی هست واصلا چرا این واژه بکاربرده می شه ؟
2-چطور می تونم زمان ضبط صدا را افزایش بدم فعلا یک دقیقه هست ؟
3-بازیهای N.gage رااز کجا می شه گیر اورد و چطور رو گوشی نصب می شه ؟
4-تمهایی رو که نصب می کنم چطوری می شه حذف کرد ؟
2. بهتره که از نرم افزار های دیگه استفاده کنی (توی صفحات قبلی همین تاپیک پیدا می کنی)
3. همونطور که آقا نیما توضیح دادن انجمن اختصاصی داره.
4. از توی App.Manager میشه ولی خیلی از تم ها توی اون قسمت نمیان. باید از راه های دیگه بری که بعدا سر فرصت توضیح میدم.
سلام
آقا يكي بگه اين 6120 داراي Gps مي باشد يا نه؟
تو برنامه هاش كه موجوده ولي كار نميده. اگه كسي اطلاعي داره در مورد نحوه كاركردن و فعالسازي اون توضيح بده.
نه gps نداره ولی با gps بولوتوث اگه بیگیری میتونید کار کنید