دل بوسكه: رائول و گوتي بايد در تيم ملي باشند
خبرگزاري فارس: سرمربي سابق رئال مادريد به پشتوانه نايب رئيس فدراسيون فوتبال اسپانيا براي كنار زدن و تحت فشار گذاشتن آراگونس خيز برداشته است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، ويسنته دل بوسكه با حمايت فرناندو ايهرو شاگرد قديمي خود كه امروز نايب رئيس فدراسيون فوتبال اسپانيا است، گفت: از ديد من گوتي و رائول بايد در تيم ملي اسپانيا حضور داشته باشند و عدم دعوت اين دو بازيكن تاثير گذار رئال مادريد، خيانت به مردم است.
دل بوسكه افزود: آراگونس مربي بسيار بزرگ و حرفه اي است؛ اما اين چيزها به درد فوتبال اسپانيا نمي خورد يا حداقل او نمي تواند اين امتيازات را به خدمت بگيرد. تاريخ بر ادعاي من صحه مي گذارد.
توتي: رائول مستحق توپ طلا است
خبرگزاري فارس: كاپيتان آ. اس رم ايتاليا، همتاي خود در رئال مادريد اسپانيا را مستحق دريافت توپ طلا طي دو سال گذشته دانست.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز - رم ، فرانچسكو توتي گفت: خيليها مرا رائول رم و رائول را توتي رئال مادريد ميدانند. درست است، اين روزها بازيكناني كه به پيراهن خود پايبند باشند خيلي كم پيدا ميشوند.
وي ادامه داد: رائول بازيكن بسيار بزرگي است و از ديد من در دو سال گذشته مستحق دريافت توپ طلا بوده است.
توتي با انتقاد از چگونگي انتخاب برترين هاي فوتبال تاكيد كرد: مشكل بازيكناني مثل رائول و من اين است كه عادت نداريم زياد مصاحبه كنيم يا در جهان تبليغات و هاليوود حضور داشته باشيم تا فيفا ما را براي توپ طلايي خود انتخاب كند. تصوير ما به درد فروش بيشتر روزنامهها نميخورد.