:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::46:نقل قول:
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::46:نقل قول:
ديگه شما رو هم عرق تيمي گرفته.ارش برهاني بازيكن خوبيه ولي نه ديگه...نقل قول:
من بجاي فتح الله زاده بودم ارش برهانيم رد ميكردم مي رفت , بجاش رجب زاده رو مي اوردم.
بجاي اندو هم كه گفتم بهترين انتخاب مسعود شجاعيه.
من با شما موافقم.:10:نقل قول:
به نظر من با این 1 میلیارد میشه یه مهاجم گلزن و یه هافبک خوب بیارن
آندو چون تو انگلیس بازی کرده قیمت خودش رو برده بالا وگرنه همچین آش دهن سوزی هم نیست.
تازه خودش از خداشه بیاد استقلال.آخه طرفدار استقلاله و داداشش (سرژیک) هم قبلا تو استقلال بوده
خوب خدا رو شکر این بازی رو هم بردیم.الان اختلافمون با اون یکی تیمه !!!!! 8 امتیازه.یه بازی عقب افتاده هم داریم.
اونم بزنیم میشه 5 امتیاز با بازیهای برابر.
بیشتر بازیهامون هم که تو تهرانه انشالله دیگه میریم بالا.
مخلص همه استقلاليا
عجب برگردون هايي زدن بچه ها. مخصوصا اوني كه ارش زد.اگه يه خورده دقت ميكردن خيلي بيشتر از اين گل ميزدن
دوستان دقت كردين بازيهاي استقلال همش ساعت 1:30 يا 2 هست ولي بازيهاي پرسپليس...
وقتي استقلال خارج از تهران بازي ميكنه ميگن ورزشگاه نور نداره و بايد بازي زود برگزار بشه تا به تاريكي نخوريم.اما ديگه بازي تو آزادي رو چجوري توجيح ميكنن؟ به نظر من كاملا دارن فرق ميزارن:
پرسپليس كه همينجوري داره واسه سازمان بدهي بالا مياره و سازمان تربيت بدني هم كاملا از پرسپليس حمايت ميكنه مثل همين قضيه شركت كوپيان و رافائل و ...
ایول اصلا یادم نبود.
اگه اون سانتر ممدو ارش میزد چی میشد.
راست میگی بدجوری امثال دارن به اونا حال میدن.
راستی یادمون نره امروز بازی 3-1 شد.!!!
مطمئن باش آقای فتح اله زاده هم در پشت پرده کم سازمان رو تیغ نزده تا الان ! فقط صداش در نیومده ... :27:نقل قول:
نمی دونم چرا می خواهید خودتون رو یک تیم مرفه و ثروتمند جلوه بدید که هیچ مشکلی نداره و اصلا به دولت وابسته نیست !!!
چون که زیرا....نقل قول:
نمی دونم چرا می خواهید خودتون رو یک تیم مرفه و ثروتمند جلوه بدید که هیچ مشکلی نداره و اصلا به دولت وابسته نیست !!!
ورود پرسپليسيها ممنوع
واقعا نمیدونی؟نقل قول:
چون توی تیم پرسپولیس یک مشت بازیکن سوسول ریخته که خرج آرایش و ادا و ادوار اونها فقط به اندازه ی بودجه ی کل تیمشونه..!
ولی استقلال طوری از بودجش استفاده میکنه که هیچ موقع دستشو واسه فدراسیون و ... دراز نکنه.
واقعا خیلی بده... خیلی..!!!
یا حق
تایید میشه .نقل قول:
خدایی نیکبخت و میبینین اصلا تو استقلال بود اینجوری نبود از وقتی رفته پرسپولیس .... ابرو میگیره وووووو در یه بازی 60 تا لباس عوض میکنه و ........ خلاصه از این سوسول بازیها .......
من فکر کردم بازی ساعت 3 هست از نیمه دوم دیدم.
ولی کل بازی یک طرف ضربه رابونای نوازی و برگردون آرش یک طرف دیگه.واقعا حیف شد که تو گل نبود.اگه تو چهارچوب بود دروازه بان هیچ کاری نمیتونست بکنه.
تو اخبار هم اون صحنه ای که مجیدی گل زد ولی داور قبول نکرد رو دیدم صد در صد گل بود. حتی خود فرهاد بغل تیرک روی خط بود و یک لحظه دید توپ از خط رد شده از خوشحالی پرید بالا و تو مصاحبه هم گفت گل بود ولی حیف که داور قبول نکرد. این داوره بدجوری با فرهاد لجه.
راستی امشب قلعه نویی مهمون برنامه نود هست.
مربی سابق تیم ملی امشب میهمان برنامه نود است و این طور که از شنیده ها بر می آید قرار است حرف های جالبی بزند. مربی حال حاضر مس کرمان که رابطه چندان دوستانه ای با عادل فردوسی پور ندارد تصمیم گرفته حرف های زیادی را در مورداستقلال، مس کرمان و تیم ملی به زبان بیاورد.
او البته طی این مدت حرف هایی در مورد خاویر کلمنته زده است که نشان می دهد ،تنها منتقد حضور مربی اسپانیایی در ایران است. اما ظاهرا حرف های بیشتری برای گفتن دارد. امشب نود را از دست ندهید
دوست عزیز اینطوری نیست که شما فکر میکنید.نقل قول:
ولی استقلال طوری از بودجش استفاده میکنه که هیچ موقع دستشو واسه فدراسیون و ... دراز نکنه.
هر دو باشگاه بدهی های کلانی دارند منتهی یواش یواش بروز میدن و ما میفهمیم.
روزنامه امروز جهان فوتبال رو بخونید متوجه میشید که استقلال هم در خطر کسر امتیاز هست.
شکایت گمالویچ و تاپالویچ بابت بدهی های مانده....
اما قبول دارین در زمان انصاری فر چه ولخرجیی میکردن .... آوردن بایرمونیخ اونم توی اون وضع بد مالی و .....
به نظر شما ميشه گفت داور متوجه نشد كه اين توپ گل شده !!!!!!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فكر كنم اگه يه كور هم تو استاديوم بود مي فهميد كه اين توپ گله
خوب بلاخره امسال بايد يه تيم بعد از سالها قهرمان بشه ديگه
بلاخره كمك از طرف شاه حسيني ،كميته انظباطي ، داوران، فداراسيون فوتبال، علي آبادي ، مسولين زير ربط و تمام
مسولين كشور بايد دست به دست هم بدن تا بلاخره امسال يه تيم قهرمان بشه
اینو دیکه آسید تو حلقه سبز هم تشخیص میده گله حالا آقای عنایت میگن میخوان داور دربی ایرانی باشه.:13:نقل قول:
نميدونم چكار دارن ميكنن اين داورها
قبلا درباره بدهي هايي كه پرسپليس واسه سازمان داره بالا مياره و حمايت سازمان از اونا گفتم.
الان هم بايد بگم كه داورها هم بين استقلال و پرسپليس فرق ميذارن
مثل بازي پيروزي و راه آهن كه دقيقه آخر اون افسايد رو به ضرر راه آهن گرفت و به قول خودشون نذاشت كه اون خط تيره از جلوي اسم پيروزي پاك بشه (كه الحمدلله تو بازي با سپاهان پاك شد) و خيلي موارد ديگه مثل داربي كه اونجا نصرتي برهاني رو با دست گرفت و نذاشت كه با دروازبان تك به تك بشه و داور هم اونو جريمه نكرد
آقای shahin666;2111901 حرف دل منو زدین.:10:نقل قول:
نگرفتن يك گل واضح و دو پنالتي شاهكار داور بازي اسقلال شيرين فراز
دوستان الان برنامه 90 تموم شد.و معلوم شد كه داور چه گندي زده. كارشناس برنامه داشت خجالت ميكشيد!
بله، بايد به داورا ميدون بديم،اميدوارم داورهاي جديد و جوان ما بتونن با قضاوت كردن بازيهاي استقلال و گند زدن به اون به تجربه هاي خودشون اضافه كنن.
سالي كه استقلال با مرفاوي نتيجه ميگرفت همه ميگفتن از داوري هستش همين فردوسي پور اينقدر تو نود عنوان كرد كه داوري به نفع استقلال هستش كه استقلال و از صدر نشيني انداختن و قهرماني و از دست داديم..... من نميدونم حالا كه داوري به نفع پرسپوليس و به ضرر استقلال هستش چرا حرفي نميزنند .
مثل اینکه آخرین بازی استقلال رو یادت رفته. همونی که به لطف داور مساوی شد و حق استقلال به طرز خیلی تالبو خورده شد تا پرسپولیس ازش جلو بزنه.اگه استقلا اون بازی رو میبرد نایب قهرمان میشد.نقل قول:
همون بازی که یک ضربه پنالتی به ضرر استقلال گرفته شد و طالب لو کارت زرد گرفت و میخواست از بازی بیاد بیرون. تو تصاویر کاملا مشخص بود که بازیکن اصلا به یک متری طالب لو هم نرسیده بود.
شما که هی ادعا میکنید پارسال از استقلال بالاتر بودید باید بدونید که چجوری ازش جلو زدید:41:
نیست که شما دارید چپ و راست قهرمان میشید فقط پرسپولیسه که هیچ قهرمانی نیاورده:27:نقل قول:
در ضمن اول شما اختلاف امتیازتون را کم کنید بعدا هی بیاید بگید اینطوریه و اونطوریه
هر وقت به جمع چهار تیم رسیدید بعدا هی ایراد بگیرید فعلا که قراره ازتون امتیاز کم بشه و دیشب توی نود هم گفته شد و طبق معمول مربی شما همه چیز را به مسخره گرفت :41:
فعلا............
دوست عزیز زیاد جوش نخور قرمز میشی هانقل قول:
بعدشم حالا درسته پ رس پ ول ی س با شانس و داوری و ..... بازیها رو ره به ره میبره دیگه نباید زیاد ایراد از استقلال بگیری
مطمئن باش اگه استقلال شانس پ رس پ ول ی س رو داشت امسال قهرمان لیگ که هیچی، آسیا شده بود:27::31:
بزار خوش باشه تورو خدا....نقل قول:
گناه داره .
اخه بنده خدا هنوز که به ... استقلال هم نرسیدید.
حالا هی بازیهاتون رو بندازن جمعه بعد از ظهر و بازیهای استقلال رو هم بندازن یکشنبه ساعت 1.30.خوب این داره نشون می ده که همه می خوان امسال ...:2: قهرمان بشه, تا یکمی از عقدشون کم بشه.
یه پارسال بود که سوم شدید بقیه سالها که ... اس اس بودید.
دل من هم حتی براتون می سوزه بخدا...
آخی....
1: دوستان قرار بر این شده که در هر تایپیک در مورد همون تیم بحث بشه پس در مورد تیم خودتون بحث کنید .
2 :استق لال یکشنبه ساعت 14 بازی داشت ......پرسپولیس هم چهارشنبه ساعت 14 .
پس هی نگین وسط و اخر هفته .
اولا كه ورود هر گونه پرسپو لـــــــــــــــــــيسي به اين تاپيك ممنوع
يه استقلالي ميره تاپيك لنگيا چه جوري جيغو داد ميكنن !!!!
عموجان ما دو فصل قبل قهرمان ليگ برتر شديم ولي شماها كه الان نزديكه 8 سالي ميشه نتونستيد يه جام بگيريدنقل قول:
نیست که شما دارید چپ و راست قهرمان میشید فقط پرسپولیسه که هیچ قهرمانی نیاورده
در ضمن اول شما اختلاف امتیازتون را کم کنید بعدا هی بیاید بگید اینطوریه و اونطوریه
هر وقت به جمع چهار تیم رسیدید بعدا هی ایراد بگیرید فعلا که قراره ازتون امتیاز کم بشه و دیشب توی نود هم گفته شد و طبق معمول مربی شما همه چیز را به مسخره گرفت
حتي يه جام چهارجانبه چي؟؟؟؟؟؟؟؟ بعدشم نگران نباش اختلاف امتيازم داره كم ميشه
پس بفرما بیرون باش......نقل قول:
دوستان قرار بر این شده که در هر تایپیک در مورد همون تیم بحث بشه پس در مورد تیم خودتون بحث کنید
3 آرش برهانی: مدافع شیرین فراز هم اعتقاد داشت که توپ ما گل شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرش برهانی در گفتگو با خبرنگار سایت رسمی باشگاه گفت: مدافع تیم شیرین فراز گفت که توپ شما گل شد، اما داور آن گل را قبول نکرد. مطمئنم که در مقابل سایپا که آن هم مثل استقلال درجایگاه اصلی خود قرار ندارد موفق خواهیم بود و امیدوارم فرصت هایی را که در مقابل شیرین فراز بدست اوردیم و از انها به نحو احسن استفاده نکردیم و مطمئنا این فرصتها در مقابل سایپا خیلی کمتر خواهد بود را جبران کنیم.
چرا یه قرمز میاد اینجا پست میده؟نقل قول:
من نمیدونم چرا قرمزا این قدر........................
آقا shahin666 جوابتون خیلی باحال بود.:10:
بازی بعدی با چه تیمی هست؟
جمعه با سایپا درضمن هر تیمی با ذوب آهن بازی کنه هفته بعد باید با ارتش آبی بازی کنه
خوب پرسپولیس هم که دوباره باخت.
باخت :2: رو به همه ی دوستان تبریک میگم!:10:
تبریک تبریک.
در ضمن ما با اختلاف 8 امتیاز نسبت به ... هستیم.ها ها ,تازه با دو بازی کمتر.
انقدر شاخ بازی در اوردن که ....
با این حساب اگه دوتا بازی رو ببریم می رسیم به دو امتیازی.
سلام امير موسر جان
2 امتياز كه چيزي نيست اگه اينجوري پيش برن با 20 تا اختلاف با ... قهرمان ميشيم(حالا نه 20 تا اما حده اقل با 10 امتياز!)
تايپيك يه مقدار خلوت نشده؟ بچه ها كم ميان
سلام بچها
بیچاره این پرسپولیسیا چقدر ضایع شدن.
تازه شروع شده این روند ادامه داره....
همیشه با سایپا مشکل داشتیم حتی زمانی که اونا تیمه خوبی نبودن ... ولی جمعه این طلسم میشکنه
نقل قول:
متاسفانه سایپا همیشه جلوی استقلال شانس میاره.