بازی امشب تورینو - میلان رو شبکه 3 پخش میکنه ؟
سایت صدا و سیما درست باز نشد که ببینم شبکه 3 بازی رو پخش میکنه یا نه !
Printable View
بازی امشب تورینو - میلان رو شبکه 3 پخش میکنه ؟
سایت صدا و سیما درست باز نشد که ببینم شبکه 3 بازی رو پخش میکنه یا نه !
نه متاسفانه :41:نقل قول:
فقط بارسا با ختافه رو نشون میده :41:
یه خورده دیره، ولی بهتر از هیچیه..
Milan 1 - 0 Chievo
زننده ی گل : کاکا
به امید برد امشب میلان..کد:http://rapidshare.com/files/164350582/Milan-Chievo_1-0_Kaka.avi
...............................
میلان 2 - 2 تورینو
گلهای میلان رو پاتو و رونالدینیو زدن
خیلی حیف شد....
اخه چرا مساوی..؟؟؟
خیلی حیف شد. من بازیو دیدم میلان خوب بازی کرد. حقمون برد بود.
داور هم که گند یه پنالتی ۱۰۰ ٪ رو برای ما نگرفت ولی دقیقا همون صحنه رو واسه اونا پنالتی گرفت.
چشم به روزهای آینده داریم..
میلان هم که به تیم های پایین جدول امتیاز میده و از تیم های بالای جدول امتیاز میگیره..
به امید قهرمانی..
بازی بعد میلان با پالرمو هست
این بازی هم میلان مهمان هست و باید توی سیسیل بازی کنه
به امید پیروزی میلان
كالادزه معذرت خواهى كرد
آدريانو گاليانى نايب رئيس ميلان بارها تأكيد كرده با وجود مشكلات زيادى كه در داورى هاى فوتبال ايتاليا وجود دارد هيچ يك از اعضاى تيم روسونرى حق ندارند بعد از هر مسابقه نسبت به قضاوت مردان سياه پوش انتقاد كنند. بعد از آنكه ميلان يكشنبه شب گذشته با چند اشتباه بزرگ استفانو نارينا پيروزى را با تساوى عوض كرد. كا خا كالادزه مدافع گرجستانى روسونرى بشدت از قضاوت نارينا انتقاد كرد و آن را افتتاح ناميد اما بعد از تذكر گاليانى، او بلافاصله معذرت خواهى كرد و اذعان داشت به دليل اينكه عصبانى بوده اين حرف ها را زده وحالا هم متأسف است از بابت حرف هايى كه در مورد داورى زده است.
انگلستان ۲۰۰۸ به مانند ميلان ۱۹۹۰!
«فابيو كاپلو» سرمربى تيم ملى فوتبال انگلستان براين باور است كه تيم تحت هدايت وى، هم رديف با تيم باشگاه ميلان ايتاليا در دهه ۱۹۹۰ و حتى بهتر از آن است. روزنامه «نيوز آوذ ورلد» به نقل از كاپلو نوشت: شباهت هاى زيادى ميان تيم ملى فوتبال انگلستان و تيم «شكست ناپذير» ميلان در دهه ۹۰ مى بيند كه ظرف ۵ سال به ۴ قهرمانى در سرىa دست يافت و بارسلونا را در فينال ليگ قهرمانان سال ۱۹۹۴ با برترى ۴ بر صفر شكست داد. تيم ميلان در آن سال ها، شمارى از بهترين ستارگان تاريخ فوتبال شامل ماركو فان باستن، رود گوليت، پائولو مالدينى و فرانكو باره سى را در اختيار داشت. اين تيم به مدت ۲ سال در ديدارهاى خانگى اش مغلوب نشد كه شامل ۵۸ مسابقه از ماه مه سال ۱۹۹۱ تا ماه مارس ۱۹۹۳ بود. اكنون كاپلو به اين نتيجه رسيده كه تيم «سه شير نشان» انگلستان بعد از ۵ پيروزى پياپى همان جنگندگى، انگيزه، انسجام و اراده را داراست. وى اظهار داشت: «روحيه اين گروه از بازيكنان بهتر از هر تيمى است كه قبلاً داشته ام. وقتى كارم را با ميلان شروع كرده بودم، روحيه خاصى را در آنان ديدم كه توانستيم موفقيت هاى بزرگى را كسب كنيم.» به اعتقاد كاپلو، «اعضاى يك تيم همه با هم پيروز مى شوند و با هم شكست مى خورند اما فقط با همبستگى مى توان كارهاى بزرگ انجام داد و بدون چنين روحيه اى، كسب موفقيت غيرممكن است.» وى برهمين اساس به اين باور رسيده كه «تيم انگلستان چنين روحيه اى را داراست و مى تواند در سطح بهترين تيم هاى جهان بازى كند.» آخرين آرزوى او قهرمانى در جام جهانى ۲۰۱۰ با تيم انگلستان است: «من در نخستين سال حضور در اين كشور به اغلب چيزهايى كه مى خواستم دست يافته ام. اما هنوز يك آرزو دارم. اينكه در ورزشگاه ومبلى هم بازى خوبى مثل ديدارهاى خارج از خانه انجام دهيم. بزرگترين آزمون پيش روى تيم هم، ديدار بعدى با تيم اوكراين در مرحله مقدماتى جام جهانى است.»
ستارگان فوتبال و روياى كشيش شدن
كاكا، ستاره برزيلى باشگاه ميلان كه در سال ۲۰۰۷ به عنوان بهترين فوتباليست جهان برگزيده شد، قصد دارد، پس از پايان فعاليت حرفه اى خود، كشيش پروتستان شود. كاكا، هافبك برجسته تيم ملى فوتبال برزيل كه سال ها است در خدمت باشگاه ايتاليايى ميلان قرار دارد، در گفت وگويى با نشريه ورزشى «گازتا دلو اسپرت» ضمن ابراز تمايل به كشيش شدن، اظهار داشته است: «من به انجيل عشق مى ورزم و به خاطر اين شيفتگى، دوست دارم كه وقت خود را صرف مطالعه و تفحص آن كنم.» وى مى افزايد: «من دوست دارم كه به انسان هاى پيرامون خودم بگويم و نشان دهم كه خدا، چه تأثيراتى مى تواند بگذارد. من با ديگر بازيكنان باشگاهم و تيم ملى فوتبال برزيل هم درباره خدا صحبت مى كنم.» البته روى آوردن به شغل «كشيش» رويايى نيست كه فقط كاكا در سر مى پروراند. زى روبرتو، هافبك برزيلى باشگاه آلمانى بايرن مونيخ، نيز مايل است كه پس از پايان فعاليت حرفه اى خود به عنوان فوتباليست، فصل تازه اى را در زندگى خود به عنوان كشيش آغاز كند. اين فوتباليست ۳۴ ساله برزيلى به تازگى در گفت وگويى با نشريه ورزشى «اسپرت بيلد» اظهار داشته: «من مى توانم به خوبى تصور كنم كه بعد از خاتمه فعاليت حرفه اى، كشيش بشوم. من در اين رابطه پرس وجو كردم و بايد براى تحقق اين امر، ۴سال در رشته الهيات تحصيل كنم.» زيروبرتو در اين گفت وگو همچنين خاطرنشان ساخته است: «اين چيزى است كه واقعاً مرا ارضاء مى كند. مذهب براى من بسيار مهم است و كمك كردن به ديگر انسان ها از طريق چنين شغلى باعث خوشبختى من است.»
دور رفت مرحله گروهی رقابتهای جام یوفا : پنجشنبه ساعت 23
پخش بازی پورتس موث - میلان
ساعت 23:35
از
Polsat Sport
Conto TV1
ممنون دوست عزیز
ولی اگه میشه فرکانس این کانال دومی رو بذار
چون اصلا نمی دونم کانال کجاست ؟؟؟؟
باز هم ممنون
رئال خواهان الکساندر پاتو:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نقل از روزنامه ال موندو دیپورتیو...
به نقل از این روزنامه رئال مادرید با ارائه پیشنهاد 45 میلیون یورویی به میلان خواهان ستاره برزیلی جوان میلان شده است
البته رئال لیست بلندی از مهاجمین تهیه کرده و هر دفعه یک نفر کاندید میشه
پيشنهاد ۱۳۰ميليون يورويي براي كاكا و بوفون
ایرنا-در حاليكه باشگاههاي اروپايي منتظر حراجي ماه ژانويه هستد تا بازيكنان مورد نظر خود را به قيمت مناسب خريداري كنند، مالكان متمول باشگاه منچسترسيتي انگليس مايلند كه هرچه زودتر ستارهها را ولو با قيمتهاي نجومي شكار كنند. شنيدهها حاكي از پيشنهاد ۱۳۰ميليون يورويي تيم منچسترسيتي براي خريد جيانلوئيجي بوفون دروازه بان تيم يوونتوس و كاكا مهاجم برزيلي تيم آ.ث ميلان است و با چنين مبلغ هنگفتي هيچ بعيد نيست كه هر دو بازيكن در ماه ژانويه از ليگ ايتاليا خداحافظي كنند.
به گزارش ايرنا به نوشته روزنامه ديلي تلگراف، بعد از خريداري باشگاه منچسترسيتي توسط
شيخ منصور بن زايد النهيان، انتقال بوفون به ايسلند نقل محافل خبري شد.
اين روزنامه مدعي است كه باشگاه منچستر مبلغ گزافي را براي هر دو بازيكن كنار گذاشته تا بتواند دو باشگاه ايتاليايي را متقاعد به چشم پوشي از ستاره هايشان كند.
پيشنهاد ۶۵ميليون يورو براي بوفون و همين مبلغ براي كاكا ظاهرا هر دو باشگاه را ميتواند وسوسه كند.
منچسترسيتي با وجود مالكان جديدش ميخواهد تيم رويايي تشكيل دهد كه هدف آن، قهرماني در ليگ برتر انگليس و قهرماني در چمپيونز ليگ (جام قهرمانان باشگاههاي اروپا) در بلندمدت است.
می ترسم میلان حماقت کنه و کاکا را از دست بده!
این منچستر سیتی هم داره گند میزنه به فوتبال
من همیشه از تیمهای که فکر میکنند می تونند همه چیز را بخرنند متنفر بودم!
بعد از رئال و چلسی حال نوبته منچستر سیتی هست که به یک باشگاه بازیکن دزد تبدیل بشه.
ميلان سراغ گالاس رفت!
رابطه آشفته ويليام گالاس و آرسن ونگر يكى از سوژه هاى داغ رسانه هاى اروپايى است. بعد از آنكه مربى فرانسوى آرسنال بازوبند كاپيتانى را از مدافع هموطن خود گرفت و آن را به فابرگاس سپرد اولين جرقه را در ذهن باشگاه هايى كه خواهان اين بازيكن هستند زد و يكى از تيم هايى كه علاقه زيادى به خريد گالاس دارد ميلان ايتالياست. آنچلوتى از مد ت ها قبل خواهان خريد اين بازيكن فرانسوى بوده و حالا بهترين فرصت براى آنها به دست آمده تا ويليام گالاس را در اختيار بگيرند. ميلانى ها در تابستان گذشته ۲ بازيكن به نام هاى متيو فلامينى و فيليپ سندروس را از آرسنال خريدند كه تا به اين لحظه هر ۲ بازيكن درگير رهايى از آسيب ديدگى هستند جالب اينكه سندروس يك بازى هم براى ميلان انجام نداده است.
در ميلان راضيام اما...
سيدورف: آينده را كسي نديده است
هافبك هلندي ميلان از علاقه خود به فوتبال جزيره خبر داد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كلارنس سيدورف هافبك هلندي و 32 ساله ميلان به روزنامه Daily Mail گفت: «به بازي در ليگ برتر انگليس علاقه دارم. كدام بازيكن است كه به اين مساله علاقهمند نباشد؟ ليگ برتر يكي از بهترين ليگهاي جهان است. من در ميلان راضي و خوشحال هستم اما، كسي هرگز آينده را نديده است.»
سيدورف ادامه داد: «پيشرفت رقابتهاي ليگ برتر طي پنج سال گذشته باورنكردني بوده است. فوتبال در انگليس جذاب است و كيفيت بالاتري نسبت به ساير ليگها دارد. من از تماشاي فوتبال انگليس لذت ميبرم.»
در حال حاضر باشگاههايي همچون اورتون و منچسترسيتي آماده ارايه پيشنهاد به سيدورف در ماه ژانويه هستند.
Frequency 11296 Mhzنقل قول:
Symbolrate 27500
Fec 3/4
Polarization Horizontal
البته نمیدونم باز میشه یا نه ولی پلست تا دیروز باز بود.
از علیرضا و h_starboy عزیز ممنونم
دستتون درد نکنه
راستی من که فکر نمی کنم میلان کاکا رو از دست بده و در ضمن خود کاکا هم راضی نمیشه بره من سیتی
تیم قحطیه مگه...!!!!!!
کاکا رئال نرفت چه برسه به من سیتی
خواهش میکنم. منم میگم نمیره. مطمئنم نمیره.نقل قول:
نیمه اول 0-0
ایشالا نیمه دوم میزنیم.
وااااااااااااااای دقیقه ۶۲ گل خوردیم.
الان دقیقه ۷۳ و هنوز ۱-۰ عقبیم.
خدا کنه بزنیم.
گل دوم رو هم خوردیم. دقیقه ۷۳
وااااااااااای
الان دقیقه ۸۲.
:18: :37: :37: :42:
گلللللللللللللللللللللللل لللللللللللللللل رونالدینیو ۸۴
خدا کنه یکی دیگه بزنیم.
اینزاگی عاشقتم اینزاگی نوکرتم اینزاگی به مولا چاکرتم.
گل دوم دقیقه ۹۲ . واااااااااااااای چه حالی داد. دمشون گرم. دمشون گرم.
خداروشکر مساوی کردیم. چه تعویضایی میکنه این آنجلوتی. بابا اینکاره. حال کردم باهاش.
بابا ایول
دم هر دوشون گرم
فورزا سوپر پیپو
فورزا رونی
فورزا میلان
راستی باز هم ممنون
ولی اگه گلها رو برای دانلود بذاری خیلی خوب میشه
من که نتونستم لینکشون رو پیدا کنم
چه میکنه رونالدینیو:
این هم گل رونالدینیو که روی ضربه ازاد استثنایی بود
نگاه کنید حال کنید
البته مال سایت youtube هست
این هم گل اینزاگیکد:http://www.youtube.com/watch?v=Fk-qTVa02Fw
این هم از سایت youtube هست
این یکی رو خودم هنوز ندیدم
کد:http://www.youtube.com/watch?v=516NBu_8rxo
این هم نمرات بازیکنان میلان در دیدار مقابل پورتموث :
Dida 6.0
Gianluca Zambrotta 5.0
Luca Antonini 5.5
Giuseppe Favalli 6.5
Philippe Senderos 6.5
Emerson 6.0
Gennaro Gattuso 6.5
Mathieu Flamini 7.0
Kaka 6.0
Andrei Shevchenko 5.0
Filippo Inzaghi 8.0
Subs
Alexandre Pato 7.0
Ronaldinho 9.0
Clarence Seedorf 8.0
ببین کار میلان به کجا رسیده که با گرفتن یک تساوی جلوی یک تیمه درجه دو لیگ انگلستان باید به هم تبریک بگیم!
گل رونالدینو را دیدم واقعا قشنگ زد
فیلیپو هم مثل همیشه فرصت طلب بود.
دمش گرم خیلی بد بود اگر جلوی همچین تیمی میلان می باخت.
الان هر تیمی جلوی میلان قرار می گیره بهترین بازیشو به نمایش میذاره
دیگه مثل قدیما نیست و تیما قویتر شدن
تازه بازی توی زمین حریف بود و پورتموث هم برای این که شانسی داشته باشه باید حتما بازی رو میبرد
برای همین بهترین بازیشو ارائه کرد
البته میلان میتونه بهتر از این بازی کنه...ولی بنظر من خیلی خوب بود
چرا رونالدینیو ذخیره بوده؟
شوچنکو چطور بازی کرد؟
این وضعیت برای تمام تیمهای بزرگ هستنقل قول:
تیمهای کوچک همیشه جلوی بزرگان خوب بازی می کنند اما این دلیل نمیشه میلان با این هم ابهت جلوی یک تیم درجه دو انگلیس 2 گل عقب بیفته.
فقط میلان نیست که مساوی میکنه
همین رئال یا بارسا هم مساوی می کنن
یا همین ارسنال که استون ویلا و من سیتی بردنش
یک تیم که نمی تونه همه بازیهاش رو ببره
از h_starboy بابت گزارش لحظه به لحظه بازی ممنون.
از x_fashist_x هم بابت امتیاز بازیکن ها و گل های بازی ممنون..
گل های بازی
گل اول میلان توسط رونالدینهو، دقیقه 84
حجم : 19 مگابایت
گل دوم میلان توسط اینزاگی، دقیقه 92کد:http://www.mediafire.com/?mzdao1hvgqw
حجم : 25 مگابایت
کد:http://www.mediafire.com/?zjjmvoznjmi
اینم دو تا گلی که پورث موس زده :
کد:http://www.mediafire.com/?j5gmlnyywm2
کد:http://www.mediafire.com/?ynztyg0j2mf
ممنون عماد جان
کسی وضعیت جدول گروه میلان توی جام یوفا رو میدونه
کی اوله کی دومه؟؟؟؟
کجا میشه جدول رو دید؟
جدول جام یوفا
کد:http://www.uefa.com/competitions/uefacup/standings/index.html
اون pld مال تعداد بازیهاست دیگه؟؟؟؟
ولی برای تداوم صدرنشینی باید حتما ولفسبورگ رو ببریم
راستی باز هم ممنون
آره. تعداد بازیهاست.
میلات تا الآن 3 بازی کرده و 7 امتیاز گرفته..
ولفسبورگ رو حتماً باید ببریم..
خواهش میکنم..