خب منم به نوبه خودم این بردو به همه تبریک میگم.امیدوارم تا آخر فصل همین جوری خوب بازی کنیم.
درضمن به نظرم کار نصرتی بی نتیجه بود چون پرسپولیس به هر حال گلو خورد.ولی خوشحالم که آخرش تراژدی نشدش.
خب منم به نوبه خودم این بردو به همه تبریک میگم.امیدوارم تا آخر فصل همین جوری خوب بازی کنیم.
درضمن به نظرم کار نصرتی بی نتیجه بود چون پرسپولیس به هر حال گلو خورد.ولی خوشحالم که آخرش تراژدی نشدش.
منم تبریک میگم...بازی خوبی بود...بادامکی وباقری و الونگ و شیث عالی بودند...
شرمنده دوستان من امشب زیاد پست میدم :20:
نقل قول:
باهات موافقم . حرکت یه مقداری فوتبالی نبود .
گرچه زیاد دیده میشه :46:
ولی به قول شما فیر پلی مهم تره .
اما اگه نصرتی با تجربه ، اون کار رو نمیکرد ، بیشتر
به نفع تیم بود . اون یه حرکت احساسی بود .
اولا اون توپ احتمال داشت گل نشه . هرچند خیلی کم .
اما به هر حال با رفتن نصرتی بازی مساوی شد . و
چه بهتر بود که با نرفتنش بازی مساوی میشد . ( گل شدن تک به تک )
چون اینجوری خیلی زودتر و راحت تر از گل دقیقه ی 93
میتونستیم ببریم . با یازده نفر ...
اما این یه امتحان بود برای پرسپولیس و قطبی ...
امتحانی که سربلند از توش بیرون اومدن و مسلما روحیه ای
که یه برد در حالی که یازده نفره هستی میده ، خیلی کمتر
از این برد فوق العاده هست . :46:
:40:
نقل قول:
ممنونم دوست عزیز
خوب ... شما اسمش رو میذارید شانس ، اما یه کارشناس
فوتبال بهش میگه نتیجه ی تاکتیک صحیح یه مربی .
مسلما شما هم اگه بدون تعصب بهش نگاه کن ی ، همینو میگی :46:
موفق باشید
یا حق
بچه این عکس خوبه برای امضا؟
فقط متنش را خودتون انتخاب کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی داشتن خطای نصرتی رو نشون می دادن از خنده نمی تونستم جلوی خودم رو بگیرم
فوقش یه گل می خوردیم دیگه , 1 بازی رو هم از دست داد
من دلم یکم برای فیروز کریمی سوخت!بیچاره استقلال اهواز بازی با استقلال هم دقیقه 90+ گل خورد
من هم همینطور.هرکاری کرد اون بازیکنه نخورد زمین آخرش هم با دو دست گرفتش و بازم بازیکنه اونو رو هوا یکخورده کشید.نصرتی اومد اشتباه خودش را با یک اشتباه دیگه جبران کنه.نقل قول:
:31:جيگر! بادامكي و كريم ش كوشن؟! :13:نقل قول:
تبریک تبریک تبریک واقعا یکی از بهترین لحظه های زندگیمون بود گل دقیقه 93......
این لوگو بنظرم عالیه.........
مربی استقلال اهواز:
مشکل ما تماشاگران بودند / برتر از پرسپولیس بودیم
حبیب خدریان با انتقاد از اعمال نشدن حکم محرومیت تیم فوتبال پرسپولیس در برگزاری یک بازی بدون حضور تماشاگر گفت: عامل اصلی شکست ما در این بازی حضور تماشاگران تیم میزبان در ورزشگاه بود.
به گزارش خبرگزاری مهر، مربی تیم فوتبال استقلال اهواز پس از شکست 3 بر2 تیمش مقابل پرسپولیس با بیان این مطلب درجمع خبرنگاران افزود: در حالی که فدراسیون فوتبال با ارسال نامه ای به باشگاه استقلال اهواز بر برگزاری بازی پرسپولیس درهفته دهم بدون تماشاگر تاکید کرده بود اما نمی دانم چرا شورای استیناف این رای را به اجرا در نیاورد و ما مجبور شدیم با تیمی جوان و کم تجربه مقابل 60 هزار تماشاگر به میدان برویم.
وی در ادامه افزود: مشکل ما در این بازی فنی نبود! از دید من به عنوان مربی استقلال اهواز تنها عامل برتری تیم پرسپولیس تماشاگران این تیم بودند چرا که اگرنتیجه بازی را مسائل فنی تعیین می کرد، در پایان این تیم استقلال اهواز بود که با پیروزی زمین مسابقه را ترک می کرد.
مربی تیم فوتبال استقلال اهواز با بیان این که این تیم در شرایطی نابرابر از نظر فنی بازی را به پرسپولیس واگذار کرد، خاطر نشان ساخت: فضاهای خالی و عمق دفاع پرسپولیس را می شناختیم و بارها تا آستانه بازکردن دروازه این تیم پیش رفتیم اما بازیکنان ما نتوانستند از شانس های مسلم گلزنی استفاده کنند.
خدریان با اذعان به اینکه بازی حداقل باید با نتیجه تساوی 2 بر2 به اتمام می رسید، در مورد دلایل خروج زودهنگام کریمی از زمین گفت: این کار دلیل خاصی نداشت. آقای کریمی همیشه دقایقی زودتر از سوت پایان مسابقه زمین را ترک می کند.
وی در خصوص عملکرد تیم داوری گفت: داور باید در برخی صحنه ها به بازیکنان پرسپولیس کارت زرد نشان می داد. او به راحتی بر روی خطاهای متعدد آنها چشم پوشی کرد اما به بازیکنان ما به خاطر یک خطای فنی اخطار داد.
مربی تیم فوتبال استقلال اهواز در خصوص درگیری خود با پژمان نوری گفت: مشکل خاصی نبود فقط آقای نوری بعد از گل پرسپولیس به سمت من آمد و گفت : این گل به تلافی پارسال"! که من منظورش را از بیان این جمله متوجه نشدم
بازی بعد پرسپولیس پنجشنبه 03 آبان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پرسپولیس - ملوان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به امید برد پرسپولیس
ساعت 15:30ورزشگاه تختي انزلي
تبريك ميگم . تا باشه از اين بردها .
به من كه خيلي حال داد
ایول واقعا عالی بود. ملوانشم میزنیم تا چشم حسوداش کور بشه.
پرسپولیس 3- استقلال اهواز 2 ؛ سوپر گل بادامکی
شاهکار قطبي برگ برنده پرسپوليس
پرسپولیس 10 نفره استقلال اهواز را شکست داد
قطبي با تيم 10 نفره خود دست به کاري بزرگ زد و ديدار تيم هاي پرسپوليس و استقلال اهواز با نتيجه 3 بر 2 به سود پرسپوليس در ورزشگاه آزادي به اتمام رسيد. ديدار تيمهاي پرسپوليس و استقلال اهواز در حالي برگزار شد که دو تيم در هفته قبل نتايجي متفاوت با يکديگر کسب کردند و اين بازي ارزشهاي خاص و متفاوتي براي آنها داشت.
پرسپوليس که در مهمترين ديدار هميشه خود برابر استقلال تهران قرار گرفت و در حالي که روي يک غافلگيري از حريف خود عقب افتاده بود در نهايت با جبران گل خورده بازي را به تساوي کشيد و همچنان در صدر جدول باقي ماند، استقلال اهواز هم در يک بازي حساس و نفسگير در مقابل سپاهان نماينده کشورمان در ليگ قهرمانان آسيا قرار گرفت و در آن بازي به يک پيروزي پرگل و ارزشمند دست يافت. گلها: کريم باقري (14) و حسين بادامکي (40 و 92) براي پرسپوليس – ميلاد ميداودي (21) و داود حقيپور (72) براي استقلال اهواز
داور: مسعود مرادي
كمكها: حسن نوشه ور و محسن نريماني
اخطار: داود حقيپور از استقلال اهواز- فراز فاطمي از پرسپوليس
اخراج: محمد نصرتي (69) از پرسپوليس
ورزشگاه: آزادي، رقابتهاي هفته دهم هفتمين دوره ليگ برتر، جمعه 27/7/86، ساعت 17:50
تماشاگر: 70 هزار نفر
بازيكنان پرسپوليس: حسن رودباريان، سپهر حيدري، محمد نصرتي، شيث رضايي (90 فرهاد خيرخواه)، پژمان نوري، الونگ، کريم باقري، احسان خرسندي (71 محمدرضا ماماني)، حسن بادامکي، محسن خليلي و فراز فاطمي (63 بهادر عبدي)
سرمربي: افشين قطبي
بازيكنان استقلال اهواز: ناصر سالاري، مجتبي شيري، رضا جلاليثابت (77 حميد سرآباداني)، روحاله بيگدلي، سعيد رمضاني، علي حمودي (68 مهرزاد رضايي)، داود حقي، رضا ماهيني، رضا طاهري (64 داود فعالي)، داود حقيپور و ميلاد ميداودي
سرمربي: فيروز کريمی
با اين شرايط بازي آغاز شد و مطابق انتظارات اين پرسپوليس بود که در ميان حمايت هواداران پرتعداد خود توپ و ميدان را از آن خود کرد و فشار همهجانبهاي را روي دروازه استقلال اهواز وارد ميکرد.
در اين دقايق موقعيتهاي خطرناکي هم روي دروازه استقلال اهواز بهوجود آمد که البته هيچيک تبديل به گل نميشد، تا دقيقه چهاردهم که در اين دقيقه کريم باقري در محوطه جريمه استقلال اهواز توسط بادامکي صاحب توپ شد و با يک ضربه سرکش قفل دروازه اين تيم را گشود.
با اين گل از فشار حملات پرسپوليس کاسته نشد اما استقلال اهواز که خود را بازنده ميدان ميديد دنبال راه چارهاي براي رسيدن به دروازه پرسپوليس بود که پس از گذشت تنها 5 دقيقه از گل اول بازي توانست توسط ميلاد ميداودي در بيستويکمين دقيقه بازي به گل تساوي دست يافته و به بازي بازگردد.
استقلال اهواز با اين گل فرصت بيشتري پيدا کرد و هرچند دقيقه يک بار موقعيت جدي روي دروازه پرسپوليس بهوجود ميآورد و حتي فرصت زدن گل دوم را هم در دقايق بعدي بهدست آورد که با بيتوجهي مهاجمان خود اين فرصتها از دست رفت.
بازي با همين روال تا اواخر نيمه اول ادامه داشت تا اينکه در چهلمين دقيقه بازي روي ارسال زيباي کريم باقري از جناح راست، حسين بادامکي در داخل محوطه جريمه دروازه استقلال اهواز را با يک ضربه سر استادانه گشود و يک بار ديگر خوشحالي را به ورزشگاه آزادي هديه کرد.
در نهايت هم نيمه اول با همين نتيجه به پايان رسيد و دو تيم در انديشه نيمه دوم به رختکن رفتند.
نيمه دوم ديدار پرسپوليس – استقلال اهواز در حالي آغاز شد که استقلال اهواز از دقايق نخست اين نيمه حملات متعددي را روي دروازه پرسپوليس تدارک ميديد و در انديشه جبران مجدد گلخورده فشار زيادي را در محوطه جريمه بهوجود ميآورد.
اين روند در مقابل دفاع منطقي پرسپوليس بازي زيبايي را بهوجود آورده بود و باعث شده بود بازي سرعت بالايي بگيرد.
اما سرانجام در دقيقه 72 بازي در حالي که محمد نصرتي دقايقي قبل از زمين مسابقه اخراج شده بود، حقيپور، مدافع پيشتاخته استقلال اهواز از شلوغي محوطه جريمه پرسپوليس نهايت استفاده را کرد و با يک شوت دروازه پرسپولیس را از پشت محوطه جريمه گشود تا بار ديگر بازي به تساوي کشيده شود.
بعد از اين گل کاملاً مشخص بود که استقلال اهواز با وجود داشتن يک بازيکن بيشتر نسبت به ميزبان خود تمايلي به زدن گل بيشتر ندارد و سعي بر حفظ نتيجه و کسب تکامتياز بازي دارد.
در مقابل پرسپوليس يک بار ديگر سراپا حمله شده بود و سعي بر اين داشت تا باز هم دروازه استقلال اهواز را باز کند و سه امتياز کامل اين بازي خانگي را به حساب خود واريز کند.
حتي در اين بين و در هشتادوسومين دقيقه بازي ضربه سنگين کريم باقري با بدشانسي هرچه تمامتر پرسپوليس با برخورد به ديرک افقي دروازه به بيرون رفت تا آه از نهاد هواداران اين تيم بلند شود. پرسپوليس همچنان حمله ميکرد و استقلال اهواز تنها دل به ضدحملات زهردار خود بسته بود اما هر دو تيم هرچه ميزنند به در بسته ميخورد اما دقيقه 2+90 بازي رؤياييترين دقيقه براي حسين بادامکي و ميليونها هوادار پرسپوليس بود. در اين دقيقه فرهاد خيرخواه که مدتزمان زيادي در کنار زمين آماده ورود به زمين بود، به محض ورود به ميدان با يک پاس طلايي حسين بادامکي را صاحب فرصت کرد و او هم به بهترين شکل ممکن گل پيروزيبخش سرخپوشان پايتخت را وارد دروازه استقلال اهواز کرد.
در نهايت هم اين بازي با برتري پرسپوليس به پايان رسيد.
...
صحبت های بازیکنان پس از بازی هفته دهمكريم باقرى بدون شك يكى از بهترين هاى پرسپوليس در ديدار اين تيم مقابل استقلال اهواز بود. كاپيتان سرخپوشان در مورد اين بازى گفت: به عقيده من اين مسابقه بهترين بازى ليگ تا به امروز بود. هر ۲ تيم بازى تهاجمى و زيبايى ارائه دادند و تماشاگران از ديدن يك فوتبال جذاب سيراب شدند. باقرى افزود: به عنوان كاپيتان پرسپوليس اين پيروزى باارزش را تقديم خانواده آن هوادار پرسپوليس مى كنيم كه در دربى جانش را از دست داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]باقرى: اين زيباترين بازى ليگ بود
خيرخواه : پا قدمم خيلى خوب بود
آقاى گل فصل گذشته ليگ دسته اول با ورودش به بازى و پاس زيبايى كه به حسين بادامكى داد، توانست نتيجه بازى را عوض كند و ۷۰ هزار تماشاگر مشتاق را خندان به خانه بفرستد. خيرخواه در اين خصوص گفت: بعد از اينكه چند هفته حتى در ليست ۱۸ نفره تيم هم قرار نمى گرفتم، خيلى انگيزه داشتم كه خودم را نشان دهم و خوشحالم از اينكه توانستم نقش كوچكى در پيروزى تيمم داشته باشم. البته بايد بگويم كه پا قدمم هم خيلى خوب بود.
بادامكي: شیرین ترین امتیازی بود که تا این هفته کسب کرده بودیم
حسين بادامكي دربارهي اين ديدار گفت: ما بازي را بسيار خوب شروع كرديم و در دقايق ابتدايي ديدار تيم برتر زمين بوديم و خوشبختانه در اين دقايق با برتري محسوسي كه نسبت به حريف داشتيم، توانستيم يك گل از حريف پيش بيفتيم. پس از اين گل دقايقي افت كرديم و نتوانستيم مانند دقايق ابتدايي بازي كنيم و متاسفانه روي يك ضد حمله گل مساوي را دريافت كرديم.
وي افزود: با اين حال در اين چند بازي اخير به خوبي نشان دادهايم كه ميتوانيم پس از گذشت دقايقي از گلي كه دريافت كرديم به شرايط روحي و رواني مناسب بازگرديم. در اين بازي هم پس از گلي كه دريافت كرديم، توانستيم گل دوممان را هم به ثمر برسانيم.
بادامكي با بيان اين كه اخراج «نصرتي» هم شرايط روحي تيم را براي دقايقي به هم ريخت، گفت: البته شايد اگر نصرتي اين كار را نميكرد، موقعيت خطرناكي نصيب استقلال اهواز ميشد اما، با اخراج او براي دقايقي شرايط روحي تيم افت كرد و گل مساوي را دريافت كرديم. با اين وجود خوشحالم كه توانستيم در آخرين دقايق بازي گل برتري را به حريف بزنيم و اين سه امتياز مهم را كسب كرديم.
وي دربارهي دو بار گلزني خود در اين ديدار پس از انتقادهايي كه پيش از اين مطرح ميشد، گفت: انتقاد هميشه وجود دارد و بازيكن هم بايد سعي كند كه هميشه شايستگيهايش را اثبات كند. چيزي كه در اين بازي براي من اهميت داشت اين بود كه تيمم موفق شود و هم اكنون نيز خوشحالم كه توانستيم در هفته دهم نيز سه امتياز كامل را كسب كنيم.
بادامكي افزود: اين پيروزي و سه امتياز را به خانواده هواداري كه در ديدار ما برابر استقلال جانش را از دست داد، هديه ميكنيم.
بادامكي استقلال اهواز را تيمي پرقدرت توصيف كرد و گفت: يكي از دشوارترين بازيهايي كه در ليگ داشتيم همين بازي بود. سرعت ويژگي اصلي استقلال اهواز بود. بازيكنان اين تيم هم تكنيكي بودند و هميشه تيمهاي كريمي تاكتيكي هم بازي ميكنند. فكر ميكنم كه شيرينترين سه امتيازي بود كه تا به اين هفته كسب كرده بو دیم
نوري: حاشيه سازي استقلالي ها بي نتيجه بود
پژمان نوري در پايان ديدار مقابل استقلال اهواز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: به لحاظ فني مسابقه در شرايط بسيار مطلوبي انجام شد و هر دو تيم بازي خوبي را ارائه كردند. وي ادامه داد: هفته گذشته در ديدار با استقلال تهران يكي از هواداران نوجوان ما درگذشت و به همين دليل بازيكنان در اين ديدار براي كسب پيروزي بسيار با انگيزه بودند. اين موفقيت را به خانواده آن مرحوم تقديم مي كنيم.
مدافع پرسپوليس به اعتراض مسئولان و كادر فني استقلال اهواز اشاره و تصريح كرد: فصل گذشته آنها در اهواز به بازيكنان و كادر فني پرسپوليس فحاشي كردند و اين بار نيز در پايان بازي به داخل زمين آمده و حاشيه سازي كردند، در حالي كه ما در ميدان مسابقه به پيروزي رسيديم. نوري خاطر نشان كرد: هفته آينده مقابل ملوان بازي سختي را پيش روي داريم، بنابراين در اين ديدار خانگي نياز به پيروزي داشتيم و خوشبختانه به هدف خودي رسيديم.
نصرتي: درگذشت هوادار پرسپوليس بازيكنان را تحريك كرد
محمد نصرتي در ديدار برابر استقلال اهواز به دليل انجام خطاي فاحش روي مهاجم حريف از زمين اخراج شد تا پرسپوليس به مدت 20 دقيقه 10 نفره بازي كند. وي در اين زمينه تصريح كرد: زماني كه مهاجم استقلال اهواز مرا جا گذاشت، نمي خواستم پرسپوليس گلي را دريافت كند و به همين دليل روي وي مرتكب خطا شده و به درستي با دريافت كارت قرمز از زمين مسابقه اخراج شدم.
نصرتي اظهار داشت: مهاجم استقلال اهواز با عبور از من با حسن رودباريان تك به تك مي شد، بنابراين به هر طريق ممكن سعي كردم كه وي را متوقف كنم. وي ادامه داد: بعد از 10 نفره شدن متاسفانه دروازه ما باز شد؛ اما بازيكنان با دوندگي زياد به خوبي فضاهاي خالي را پر كردند و با برتري مقابل تيم قدرتمند استقلال اهواز نشان دادند كه لياقت قهرماني را دارند.
نصرتي عنوان كرد: هفته گذشته يكي از هواداران پرسپوليس درگذشت و همين موضوع بازيكنان ما را براي كسب پيروزي و در نهايت جام قهرماني به شدت تحريك كرد، بنابراين 3 امتياز ديدار با استقلال اهواز به خانواده آن مرحوم تعلق دارد.
مدافع ملي پوش ايران خاطر نشان كرد: به دليل حضور فيروز كريمي روي نيمكت مربيگري استقلال اهواز اين ديدار به لحاظ فني در سطح بالايي انجام و يكي از بازي هاي زيباي ليگ به نمايش گذاشته شد.
خلیلی:قهرمانی با پرسپولیس طعم دیگری دارد.
محسن خليلي با اشاره به ديدار پرسپوليس برابر استقلال اهواز گفت: بازي فوقالعاده دشواري بود و پرسپوليس يكي از سختترين روزهايش را پشت سر گذاشت. فكر ميكنم پس از آن كه خيليها انتقاد ميكردند و ميگفتند كه پرسپوليس تيمهاي ضعيف را شكست داده، پيروزي مقابل استقلال اهواز چيزهاي زيادي را ثابت كرد. اين سه امتيازي كه در ديدار برابر استقلال اهواز كسب كرديم در روزهاي آخر ليگ قطعا به كار ما خواهد آمد.
وي با بيان اين كه در اين ديدار نشان داديم لايق صدرنشيني هستيم افزود: پس از آن كه با استقلال مساوي كرديم انتقادات زيادي مطرح شد اما در ديدار جمعه نشان داديم تيمي كه شايسته صدرنشيني و حتي قهرماني است پرسپوليس است. در بيشتر دقايق بازي توپ در اختيار ما بود و فرصتهاي خوبي را هم براي به ثمر رساندن گلهاي بيشتر داشتيم اما در فوتبال قرار نيست كه تمام موقعيتها به گل تبديل شود.
خليلي استقلال اهواز را تيمي قدرتمند توصيف كرد و افزود: استقلال اهواز جديترين حريف ما تا اين هفته از ليگ بود. آنها ميدانستند كه چه ميخواهند، دوندگي و سرعت دو ويژگي اصلي استقلال اهواز بود. واقعا بايد به فيروز كريمي تبريك گفت كه با تعدادي از بازيكنان جوان تيمي ساخته كه در تهران برابر پرسپوليس اين قدر شجاعانه بازي ميكند.
وي دربارهي درگيرياش در بازي با مصطفي حقيپور گفت: درگيري نبود. من با حقي پور دوست هستم و در بازي در حال خوش و بش با هم بوديم و اتفاق خاصي رخ نداد.
خليلي در پاسخ به اين سوال كه با توجه به اين كه در صدر جدول گلزنان رقابت تنگاتنگي وجود دارد چه قدر به آقاي گلي اميدواري؟ گفت: مهم تيم پرسپوليس است و موفقيت فردي اهميتي ندارد. هر چند كه قبول دارم كسب عنوان آقاي گلي ليگ مهم است.اما من تنها به فكر قهرماني تيمام هستم. ميخواهم دومين قهرماني خودم را در دو سال گذشته كسب كنم. سال گذشته با سايپا و امسال با پرسپوليس. ميدانم كه قهرماني با پرسپوليس و رسيدن به ليگ قهرمانان آسيا طعم ديگري دارد و ميخواهم با پرسپوليس قهرمان شود.
...
ضمنا برد استقلال در برابر تيم ته جدولي پگاه باستفاده از تاكتيك فوق العاده تيم ( بهيچ وجه ضربه ايستگاهي گل شانسي نيست كه .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا استقلال 93 دقيقه !! داشت حمله مي كرد . اصلا بابا فقط پرسپوليسه كه داره شانسي شانسي مي بره .. همه تيم ها خصوصا ناصر خان كاپلو داراي تاكتيك هستن.. اين ناصر خان هر شب با ويسنته دل بشكه و رابي بابسون !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ساير مربيان بزرگ از جمله استيو مك لاته ! و ... تو چت دارن تاكتيك هاي روز دنيا رو Replicate !! مي كنن ) خدمت ناصر خان و ساير بروبكس تبريك مي گوييم /.
سلام...
منم تبريك ميگم برد پرسپوليس رو......
سوپر گل از سوپر بادامكی......
واقعا بايد گفت نصرتی يه مدافع واقعيه.........كارش فوق حرفه ای بود......
آقا تبریک، تبریک ، 10000000000000000000000 تا تبریک به همه هوادارهای گل پرسپولیس!!!!
یه سر به تایپیک استقلالی ها بزنید چقدر خوش خیالند بیچاره ها من نمیدونم با چه امیدی زنده هستند وچقدر هم پر رو
سلام
با این که یک روز دیر شده
اما بسیار تبریک می گم
خیلی خوشحالم
شاهکار بود خدایی
10 نفره پوزه استقلال اهواز رو زد
پرسپولیس زلزله همینه
پرسپولیس بین المللی همینه
پرسپولیس سازماندهی شده همینه
افشین امپراطور ازت ممنوونییییممم
فرشاد پیوس سرمربی تیم فوتبال هما در مورد عملکرد پرسپولیس در مسابقات لیگ اینگونه می گوید؛ تحسین کردن عملکرد پرسپولیس کار سختی نیست. همه می توانند بگویند آفرین به تیمی که 10 نفره یکی از چهار تیم قدرتمند لیگ را شکست داده است، اما من به جای این تحسین، ضمن عرض خسته نباشید به افشین قطبی، حمید استیلی و مرزبان و تشکر از بازیکنان، یادآور می شوم که پرسپولیس برای نیم فصل باید حتما به مقوله پر کردن دو جای خالی خود با دو بازیکن مفید توجه کند.
تصور من این است که پرسپولیس برای حفظ روند خود در نیم فصل دوم باید دو بازیکن در سطح درجه اول بین المللی به ایران بیاورد. اگر این بازیکنان خارجی باشند، باید در اندازه و کلاس الونگ باشند و اگر قرار است یار ایرانی بیاورند، باید هم سطح مردان لژیونر شاغل در لیگ های خارجی، بازیکن به پرسپولیس بیاورند. اگر پرسپولیس بتواند اینگونه خود را تقویت کند و اسیر کمبود انرژی و کمبود بازیکن نشود، فاصله اش را تا پایان لیگ نسبت به نزدیک ترین رقیب، به 20 امتیاز می رساند.
ghermezeteh.ir
هافبك تيم فوتبال پرسپولس گفت: از حضورم در اين تيم لذت ميبرم و با همه توان براي آن تلاش ميكنم.
الونگ الونگ تصريح كرد: ديدارهاي فوتبال ايران در اين فصل، در سطح بالايي انجام مي شود. تيمها همه خطرناك هستند و جاي هيچگونه اشتباهي وجود ندارد.
وي ادامه داد: از روز اولي كه به ايران آمدم، به پرسپوليس پيوستم. از رفتار تماشاگران پرسپوليس لذت بردم؛ حتي باوجود مشكلاتي كه فصل گذشته برايم پيش آمد، به ايران برگشتم تا دوباره براي قرمزپوشان بازي كنم.
الونگ الونگ خاطر نشان كرد: بازيكني هستم كه به هيچ عنوان كم كاري نميكنم. هميشه تمام زحمتم را براي موفقيت به كار ميگيرم. در بازي مقابل استقلال اهواز ديدار بسيار سختي را برگزار كرديم. اين برد لذت بخش بود كه از صميم قلب خوشحال شدم.
وي افزود: از رفتن به شهرستانها خيلي خوشنود مي شوم چون واقعاً ايران شهرستانهاي زيبايي دارد و از لحاظ فوتبالي هم در سطح بالايي است. اميدوارم اين فصل دچار موضوعات فصل گذشته نشوم چون اگر دچار حاشيه شوم، از لحاظ تكنيكي ضرر خواهم كرد.
الونگ الونگ تصريح كرد: با كادر فني جديد بسيار راحت كار ميكنم چون هم استيلي و قطبي را دوست دارم و از تاكتيكهاي فني آنها لذت ميبرم.
ghermezeteh.ir
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: نمي خواهم وارد حاشيه شوم و پاسخ مدافع استقلال را نمي دهم.
شيث رضايي درباره ديدار با استقلال اهواز اظهار داشت: به نظرم بازي بدي را انجام نداديم و در پايان به خواسته اصلي خود كه كسب 3 امتياز بود، رسيديم.
وي ادامه داد: نبايد از عملكرد خوب استقلال اهواز غافل شويم. آنها تيمي جوان و با انگيزه بودند؛ اما مقابل پرسپوليسي بازي ميكردند كه سرشار از انگيزه بود و فقط به سه امتياز بازي فكر مي كرد.
وي افزود: وقتي تعويض شدم و بلافاصله گل سوم را به ثمر رسانديم، از خود بيخود شدم و افشين قطبي را در آغوش گرفتم، زيرا موفقيت پرسپوليس بيش از هر چيز ديگري برايم اهميت دارد.
رضايي درباره اظهارات موضع گيري مدافع استقلال كه عليه وي مصاحبه كرده بود، چنين پاسخ داد: به هيچ عنوان دوست ندارم وارد حاشيه بشوم، بنابراين جواب مدافع جوان استقلال را نميدهم و سعي ميكنم با عملكرد خوبم در هر بازي شايستگيهايم را به نمايش بگذارم.
تيم هاي پرسپوليس و ملوان در هفته يازدهم ليگ برتر در انزلي ديدار حساسي را برگزار خواهند كرد.
ghermezeteh.ir
خبرگزاري فوتبال ايران- هافبك كامروني پرسپوليس در ديدار با استقلالاهواز دچار آسيبديدگي شد.
دكتر زرينه در گفتوگو با خبرگزاري فوتبال ايران در خصوص مصدوميت الونگ اظهار داشت:الونگ در ديدار با استقلال اهواز از ناحيه رباط مچ پا دچار آسيبديدگي شد كه در همين رابطه اقدامات ويژهاي را به عمل خواهيم آورد.
پزشك پرسپوليس خاطرنشان ساخت: با اقدامات خاص پزشكي، الونگ را به بازي ملوان ميرسانيم تا مشكلي از بابت اين بازيكن خوب در ديدار آينده احساس نكنيم.
زرينه در پايان وضعيت عباس آقايي را نيز خوب توصيف كرد و اطمينان داد اين بازيكن مشكلي براي تمرين و بازي در پرسپوليس ندارد ضمن آنكه عباس آقايي در تمرين شنبه گذشته پرسپوليس حضور داشت و تمرينات اختصاصي را پشتسر گذاشت.
FootballIran.ir
تعطيلي يك روزه تمرينات پرسپوليس
خبرگزاري فوتبال ايران- تمرينات پرسپوليس پس از برتري مقابل هما، امروز برگزار نخواهد شد.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران؛ تمرين پرسپوليس پس از ديدار دوستانه روز شنبه مقابل هما، امروز برگزار نخواهد شد. كادرفني امروز را به بازيكنان تيمشان استراحت دادند تا از روز دوشنبه تمرينات برگزار شود.
تمرينات پرسپوليس از دوشنبه راس ساعت 10:30 در ورزشگاه نفت تهرانسر برگزار خواهد شد.
footballiran.ir
اقا دمت گرم بابت این خبر های دسته اول :40::40::11:
خواهش می کنم :11:نقل قول:
خوب مثل اينكه سخنگوي باشگاه استقلال در مورد آرش خان برهاني مطالب زير را بيان فرموده اند :
" آرش برهاني پديده ليگ و آقاي گل مسابقات خواهد شد . "
در راستاي اين امر خطير پيشنهاد مي گردد :
1 . آرش برهاني موهاي سيخ سيخ پس سرش را تغيير دهد چون براي يك پديده و آقاي گل ناشايست است.
2 . از جانب باشگاه استقلال تفاوت بين چشم تماشگر سكوي دوم ورزشگاه با دروازه تفهيم گردد.
خدمت تمام دوستداران استقلال عرض كنيم كه " اميد است در اين مصيبت كارزار و خطير صبر ايوب در اختيار داشته باشيد "
Gabana !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برهاني؟!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واي خدا!!!! بازياشو كه تو تيم اميد ميديدم آرزو ميكردم كاشكي تو پرسپوليس بود!!!! وقتي رفت استقلال به حال كاشاني افسوس خوردم! ولي حالا....! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب شد نگرفتيمش! كاشاني دوست داريم كاشاني دوست داريم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من به نوبه خودم از آقای فتح الله زاده (بمب افکن معروف!) تشکر میکنم
که عادت همیشگی خودش (جذب بازیگنانی که با پرسپولیس مذاکره و یا قرارداد داخلی امضا میکنند) رو حفظ کرده
تا به اینجای کار این عادت نسبتا زشت (به قول خودشون حرفه ای گری و زرنگی !!!) بیشتر به نفع پرسپولیس بوده تا استقلال
احمد مومن زاده ، آرش برهانی و ...
حاجی دوستت داریم ! :دی
ما بيشتر دوستش داريم در حد مرگ! :40:نقل قول:
منم همین فکر رو می کردم ! ولی الا =>:8::8::8::8::8::31::31:نقل قول:
رئيس سازمان تربيت بدني در ديدار امروز مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: سازمان به مشكلات دو باشگاه قديمي توجه يكساني دارد.
حبيب كاشاني مديرعامل باشگاه پرسپوليس پيش از ظهر امروز به منظور در ميان گذاشتن مسايل باشگاه با حضور در سازمان تربيت بدني با محمد علي آبادي ديدار و گفت و گو كرد.
در اين ديدار كاشاني گزارشي از فعاليت هاي صورت گرفته در جهت بهبود وضعيت تيم فوتبال و همينطور مشكلات موجود را به سمع و نظر رئيس سازمان تربيت بدني رساند و خواستار كمك مالي سازمان در جهت حل مسايل موجود شد.
محمد عليآبادي در اين ديدار با تأكيد بر اينكه سازمان تربيت بدني همواره به مشكلات دو باشگاه توجهي خاص داشته و كوشيده به طور يكسان مسايل را از پيش روي مديران آن بردارد، گفت: قدرتمندي پرسپوليس و استقلال و حضور پررنگشان، نشاط و شادابي فوتبال ملي را به همراه دارد. به طور طبيعي سازمان كوشيده در دو سال اخير، شرايط بهتري را پيش روي دو باشگاه قرار دهد.
وي عنوان كرد: سازمان تلاش دارد از طريق دولت، رديف بودجه اي مستقل را براي اين دو باشگاه به تصويب برساند. از مديران دو باشگاه نيز اين انتظار هست كه در جهت درآمدسازي و استقلال مالي، قدم هاي عاجلي را بردارند.
علي آبادي خاطر نشان كرد: سازمان همچون گذشته در حد توان نسبت به حل مشكلات پرسپوليس اقدام خواهد كرد و بزودي در راستاي كمك هاي قبلي، به باشگاه مساعدت مالي خواهد كرد.
مشاهده عکس در ابعاد بزرگ :
کد:http://www.ghermezeteh.ir/taghvim/taghvime_aban.jpg
سلام دوستان
یه امضا درست کردم واسه دوستای پرسپولیسی عزیز :40:
همینی که الان توی امضام هست .
ببینید چطوره .
بعد اگه موافق بودید ، بذاریم توی امضامون ، برای داشتن
یه امضای واحد :46:
در مورد متنش هم ، یه آلبوم 7-8 سال پیش قاسم افشار داده
بود بیرون . اسم آلبوم قرمزته بود .
متن آهنگ مورد نظرش این بود :
نه راست و کج ، نه خط خطی
آی عاشقای پاپتی
هرکی تونست که پهلوون بمونه
مشتی و بامرام و مهربونه
جنوب شهر و کوچه هاش هنوزم
گهواره ی هزار تا پهلوونه
واسـه همه عتیقه ای نفیـسه
قرمزته ، سمبل پرسپولیس ـه
دست که تو دست هم میدن
مردونه یا علی میگن
تو جنگ توپ و دروازه
خط ما خط قرمزه
دروازه ها نبردی سنگین میخوان
یه پاطلائی مثه پروین میخوان
حدیث ورزش نه که برد و باخته
قربون اون که خودشو شناخته
پرسپولیس ، چشم و چراغ ایران
زنده باشین به شادی ای دلـیران
...
منتظر نظرتون هستم :11:
...
خوب ، آهنگشم پیدا کردم :46:
Ghermezeteh - Ghasem Afshar[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.ghermezeteh.com/AUDIO/ghermezeteh1.mp3
...
موفق باشید
یا حق
مربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: در بازی های خارج از خانه عملكردی بهتر داشته ایم و به كسب نتیجه در انزلی امیدواریم.
حمید استیلی درباره پیروزی در هفته دهم لیگ برتر اظهار داشت: مقابل استقلال اهواز بسیار آماده و خوب بودیم، چون بازیكنان ما میخواستند بازی را ببرند و در پایان به خواسته خود رسیدند.
وی ادامه داد: بعد از ۱۰ نفر شدن كار برای بازیكنان مقابل تیم بسیار آماده و قدرتمند استقلال اهواز مشكل بود؛ اما نشان دادند كه شایستگی بالایی دارند و با شجاعت خاصی بازی كردند.
مربی پرسپولیس در خصوص دیدار برابر ملوان بندرانزلی تصریح كرد: تجربه نشان داده است در خارج از خانه بهتر بوده ایم و به همین دلیل باید بازی مقابل استقلال اهواز را فراموش كرده و به فكر دیدار سخت مقابل تیم متحول شده ملوان باشیم كه با مربیگری خوب احمدزاده در شرایط ایده آلی به سر می برد.
وی افزود: نتیجه گرفتن در زمین ناهموار انزلی كار سختی است. امیدوارم بازیكنان ما در این آزمایش با سربلندی میدان را ترك كرده و ۳ امتیاز با ارزش را كسب كنند.
استیلی تصریح كرد: حرف و حدیث زیادی در چند روز اخیر در مورد نیمكت نشینی عباس آقایی پیش آمد بود؛ اما باید بگویم كه تنها به دلیل سرماخوردگی و مصدومیت از ناحیه كشاله پا برابر استقلال اهواز بازی نكرد و با رفع مصدومیت آماده بازگشت به میدان است.
وی تصریح كرد: با انجام دیداری دوستانه برابر هما، سعی كردیم كه بیشتر نفرات ذخیره را به میدان بفرستیم تا در شرایط مسابقه قرار بگیرند. آنها با افزایش تجربه و قرار گرفتن در شرایط بازی می توانند در مسابقات لیگ به پرسپولیس كمك كنند.
پرسپولیس روز پنجشنبه در هفته یازدهم لیگ برتر در انزلی با تیم ملوان دیدار خواهد كرد.
مرسي از امضايي كه طراحي كردي:40: فقط به نطرم سايزش بايد كوچيكتر باشه :11:نقل قول: