خجالت هم نمیکشن، این همه پول میگیرن، یه سرویس شبانه هم که میدن، هی اذیت میکنن....جدیدا که سرعت رو کردن 128، الان هم که هر شب سر ساعت 4 و 2 دقیقه، یک قطعی میدن که یک موقع با خیال راحت نتونی استفاده کنی....
کیه که بگه بالا چشتون ابروئه!
Printable View
خجالت هم نمیکشن، این همه پول میگیرن، یه سرویس شبانه هم که میدن، هی اذیت میکنن....جدیدا که سرعت رو کردن 128، الان هم که هر شب سر ساعت 4 و 2 دقیقه، یک قطعی میدن که یک موقع با خیال راحت نتونی استفاده کنی....
کیه که بگه بالا چشتون ابروئه!
سلام..
کسی اینجا 128 نامحدود فن آوا داره ؟ راضیه ازش ؟ خوبه ؟
سلام به همه کابران
بچه ها 1 دونه سوال داشتم.
من در منطقه مخابراتیه شهید چمران هستم 2 روز پیش رفتم مخابرات که بپرسم adsl اومده یا نه. گفتن اومده شماره تلفنشم دادن و گفتن اسمش اریانیک است.زنگ زدم شرکتش گفتن پول مودمو خط میشه 95000و ماهانه 30000که با سرعت 128 با 8 گیگ در ماه.
شنیدم که فن اوا هم در این منطقه adsl داره . این درسته؟
در ضمن من که رفته بودم مخابرات گفتن خود مخابراتم می خواد adsl بده. می دونین جریانش چیه؟
به نظرتون چیکار کنم ؟
دمتون گرم.
نقل قول:
سلام دوست عزیز
شما چه سرعتی و با چه قیمتی نامحدود گرفتید؟
512 و 22900 تومان هر ماه . البته اين را فقط نماينده اصفهان فن آوا ميده شهرها ديگه را خبر ندارم ...نقل قول:
خدا بده شانس !نقل قول:
پ.ن: یادش به خیر اون زمانی رو که چوب کبریت (!) تو تمام مملکت یک قیمت بود.... چه برسه به ADSL !
سلام به همه
من ساکن منطقه مخابراتیه شهید چمرانم.
دیروز رفتم مخابرات ببینم adsl اومده یا نه گفتن اومده و اسمش ارینیک است.شماره تلفنشم دادن و گفتن اسمش اريانيک است.زنگ زدم شرکتش گفتن پول مودمو خط ميشه 95000و ماهانه 30000که با سرعت 128 با 8 گيگ در ماه.
شنيدم که فن اوا هم در اين منطقه adsl داره . اين درسته؟
در ضمن من که رفته بودم مخابرات گفتن خود مخابراتم مي خواد adsl بده. مي دونين جريانش چيه؟
به نظرتون چيکار کنم ؟
دمتون گرم.
سلام به همه
من ساکن منطقه مخابراتیه شهید چمرانم.
دیروز رفتم مخابرات ببینم adsl اومده یا نه گفتن اومده و اسمش ارینیک است.شماره تلفنشم دادن و گفتن اسمش اريانيک است.زنگ زدم شرکتش گفتن پول مودمو خط ميشه 95000و ماهانه 30000که با سرعت 128 با 8 گيگ در ماه.
شنيدم که فن اوا هم در اين منطقه adsl داره . اين درسته؟
در ضمن من که رفته بودم مخابرات گفتن خود مخابراتم مي خواد adsl بده. مي دونين جريانش چيه؟
به نظرتون چيکار کنم ؟
دمتون گرم
سلامنقل قول:
من هم همین مرکز هستم.
به نظر من از مخابرات بگیر اگر که پورت آزاد دارن، اگر هم ندارند از یک شرکتی بگیر و به مخابرات هم درخواست بده.
ببین فن آوا همون سرویس رو، اما با سرعت 256 میده 32 تومن در ماه. (باز هم گرونه البته، ولی باز مقایسه کن)
راستی شماره و آدرس اون شرکت آریانیک رو هم برای من پیغام خصوصی کن.کد:http://www.fanava.com/adsl-prices/p.htm
من خودم از فن آوا دارم.
درود بر شما جناب lordmmd
متاسفانه نمی تونم pm بدم چون کمتر از 10 پست در فروم دارم.
دوستان ، مهمترین فاکتوری که اکثر ما دنبالشیم "شبانه رایگان" شرکتهاست، چون روزانه حجمش محدوده ، اگر بجای سرعت قرارداد 2 مگ هم بدن ، خیلی فایده ای نداره، حتی بدتره چون زودتر مصرفش میکنیم. در مورد شبانه دو نکته مهم هست:
1 - مدت زمان سرویس شبانه.
2 - سرعت قابل قبول و عدم قطعی های مکرر در خلال این سرویس.
الان شرکتهایی مثل شاتل ، صبانت و مدتیه پارس آنلاین، در طول روز فارغ از سرعت قرارداد ، سرعت های یک تا دو مگ به کاربرا میدن! این ترفند جالبیه چون در چشم اکثر کاربرای معمولی که کاری به شبانه ندارن، سرویسشون جلوه میکنه و زبونزد میشه ، از طرف دیگه ناخودآگاه ترافیک روزانه زودتر مصرف میشه، مجسم کنین تو یک ساعت با سرعت یک مگ شما چند برابر صفحه رو می بینید ، پس این بیشتر به نفع شرکته.
حالا شبانه قضیه اش اینه. من با چند نفر که تو این شرکت ها مشغول کار هستن مفصل صحبت کردم ، خیلی ازونا واقعا سرعت رو محدود نمیکنن. مجسم کنین یه جوب آب داره میگذره، یکدفه یه عده تشنه رو به مرگ حمله میکنن برا آب خوردن! خواه ناخواه با شلوغی که بوجودمیاد سهمی که به من نوعی میرسه کم میشه و هر بار متفاوت با دفعه های دیگه.
طبق بررسی های کاملی که انجام دادم الان شرکتای عمده، سرویس شبانه شون مشکلداره. مثلا پارس آنلاین که تو روز به 2 مگ میرسه ، شبانش میشه حدود 300 تا 400 کیلوبیت. البته این عددا کاملا شناوره چون یک شب ممکنه کاربرای بیشتری بیان به قصد دانلود، یکشب کمتر. ازین گذشته فاکتورهای محلی هم اثر داره مثل وضع خط تلفن و مرکز مخابراتی و حتی شهری که توش هستین...
شما خودتون یکسر تو تاپیکای همین فروم p30worldبزنین :
نتیجه : اونقدر عوامل تاثیر گذار تو سرعت شبانه یک شرکت زیاده که نمیشه به نتیجه قطعی و 100 مطمئن و فراگیر برای همه شهر ها و مناطق دست پیدا کرد. تنهابه یک دید متوسط و حدودی میشه رسید.:13:کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=317
تو این آشفته بازار وضع فن آوا در کل بد نیست، متوسطه. من الان با night@fanava تا حدود 38 کیلو بایت برثانیه با سرویس 512 دانلود شبانه دارم. یعنی انگار شبانش میشه حدود 300 کیلوبیت بر ثانیه. راضی کننده نیست ولی گزینه های خیلی بهتر دیگه ای هم وجود نداره.
سلام دوستان.من از فن آوا استفاده ميكنم.
چند وقتيه با اينكه هيچي دانلود ندارم و اگرم باشه نهايتا 10 مگابايت هستش......اما خيلي خيلي زود شارژم تموم ميشه.مثلا وقتي 3 ساعت كانكت ميشم 100 مگابايت مصرف ميشه. 2 گيگ رو تو 1 هفته تموم ميكنه ! تاحالا 100 بار با پشتيباني صحبت كردم اما همش ميگن ويندوزت آپديت ميشه اما من آپديت رو غير فعال كردم.آپديت برنامه ها رو هم همرو غير فعال كردم.....ويندوز عوش كردم........خلاصه هر كاري كردم بازم مشكل دارم ! كسي اين مشكل رو داشته تاحالا ؟ ميدونيد راه حلش چيه ؟ تورو خدا كمكم كنيد ! مرسي
شما يك روز اصلاً كانكت نشو بعدش ببين بازم ترافيكت مصرف شده يا نه. اگر نشده باشه احتمالاً بايد ويروس باشه. اگرم مصرف شده باشه مشكل از شركته زنگ بزن پدرشون را .... البته علي الحساب پسوردت را هم عوض كني بد نيست.نقل قول:
عزیزمنقل قول:
شما کلا مسئله رو اشتباه متوجه شدین
فن آوا خودش ریت دانلود شبانه رو گذاشته 128 و ربطی به 512 شما نداره
با شبانه که کانکت میشی سرعت همینه
من نگفتم فن آوا اونجوریه که دوست گلم! بر عکس من خودم پیگیری کردم گفتن شخصی به اسم آقای منتظری تو فن آوای تهران دستورکاهش سرعت عمدی شبانه رو داده. من بیشتر شاتل و صبا و پارس آنلاین منظورم بود و هدفم از بیانش ، نشون دادن تفاوت دلیل کاهش سرعت شبانه تو شرکتهای مختلف بود همین.:10:نقل قول:
فناوا رسما دزده
دیشب 3 ساعت به طور کامل آکانت شبانش قطع بود
شده کار هر شبشون وقتی توی سایتشون می نویسن که شبانه رایگان و موقع عمل که می رسه انجام نمیدن یعنی دزدی رسمی
من که در اولین فرصت سرویسمو جمع می کنم
به کسایی هم که تازه می خوان سرویس بگیرن توصیه می کنم سمت فناوا هم نیایید
فناوا یعنی اعصاب خوردی برید با یک شرکت پدر و مادر دار سرویس بگیرید تا روی اعصابتون راه نره
پیدا کن اگه میتونی! :27:نقل قول:
این هم نتیجه تست فن آوا با سرویس سنجش سرعت وزارت ارتباطات :
Download speed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 437 Kbps Upload speed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 398 Kbps D/load QOS [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 76 % U/load QOS [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 89 % RTT [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ms Max Delay [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 421 ms Avg Delay [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 168 ms Max Bandwidth [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 437 Kbps Route Speed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 524280 Kbps Forced Idle [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - % Route Conc [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - Download test [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] s Upload test [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] s
شمام تست کنین:
کد:http://speedtest.iran.ir/ITCspeed.html
دوستان اين شركت فن آوا به من sms زده كه شما برنده دوماه adsl رايگان شديد.
به نظر شما برم بگيرم؟
من اصلا adsl ندارم، مودم هم ندارم. به نظر شما مي ارزه كه برم مودم بخرم و اين دوماه رو رايگان استفاده كنم؟
شبانه رايگان داره يا نه؟
احتمالا سركاريه از فن آوا اين كارها بعيده. شما اگر ميخواي adsl بگيري كيفيت و قيمت شركتهاي ديگه را هم ببين و اونوقت انتخاب كن. خود من دارم از فن آوا ميرم داتك. هم يك ساعت شبانه بيشتر داره و هم قيمتش كمتره.
چطور؟ خيلي داغونه؟نقل قول:
من كه نميخوام پول بدم. گفتم رايگانه برم استفاده كنم.
چون از دايال اپش استفاده ميكردم برنده شدم
قبلا خوب بود ولي الان بدرد نميخوره البته واسه من اينطوريه. هم قطعي زياد داره هم اين كه سرعت را كردن همون 128. قيمتش هم نسبت به آسياتك و داتك بيشتره و از سرويسهاي اقتصادي هم همين طور. به نظر من در حال حاضر لااقل سرويس هاي S فن آوا خوب نيست چه از لحاظ قميت و چه از لحاظ كيفيت.
از نظر پشيباني هم كه كلا تعطيل هستن. براي من كه تا سرويسم وصل بشه حدود 2 ماه طول كشيد كه دليلش گيج زدن بخش پشتيباني بود و البته يك مقدار هم مخابرات.
اگر دو ماه اينترنتي كه برنده شديد از نوع سرويس هاي S باشه بايد به ازاي هر گيگي كه استفاده مي كنيد از 3000 تومان به بالا بديد اين دو ماه رايگان فقط مربوط به آبونمان ميشه. و اينكه بعد از دو ماه چي بالاخره بايد ادامه بديد ديگه اگر نخواهيد ادامه بديد ارزش نداره كه مودم بخريد و ده هزار تومان هزينه رانژه شدن را بديد.
در كل از نظر من فن آوا در حال حاضر بدرد نميخوره من خودم هم ميخوام از داتك بگيرم اگر نشد از آسياتك. متاسفانه مركز مخابرات ما سرويس هاي اقتصادي را ساپورت نميكنه وگرنه اقتصادي ميگرفتم.
این sms برای منم اومده یعنی منم که الان دو ساله دارم از فناوا سرویس می گیرم می تونم دو ماه آینده را مجانی استفاده کنم؟
تایید میشه، معنی سر گردنه رو عینیت بخشیدن ! (البته وضع کل اینترنت کشور همینه، ولی این فن آوا دیگه شاهکاره)نقل قول:
آخرش هم باید بری خود شرکت (یا زنگ بزنی!) بپرسی ...نقل قول:
دوستان شما هنوز هم درگير سرعت اكانت nightfanava هستين؟بابا اين 100 بار
اگه سرعت قراردادتون 256 با ترافيك حجم 2 گيگ به بالا و سرعت قرار داد 512 با ترافيك حجم 3 گيگ به بالا هستين ميتونيد بين ساعت 2 تا 7 شب براي 256 با سرعت حدود 30 و 512 با سرعت حدود 60 و بدون نوسان سرعت دانلود داشته باشيد بدون اين كه از شارژ شما كم شه
من از همون اول كه كه nightfanava رو 128 بعد 256 كردن با اكانت روزانه ي خودم كه 512 هست راحت مثل سرعت گذشته دانلود دارم
فقط در پنل كاربريتون ببينيد اين گذينه هست يا نه.اگه نباشه از شارژ اكانت كم ميشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي در كل صبانت>شاتل>پارس به ترتيب خيلي خيلي بهتر و به صرفه تر از سرويس مزخرف فناواي دزد هستش
128 سرويس هاي بالا سرعتشون 1.5 تا 2 برابر سرعت سرويس 512 فناوا هستش و ماهي 6 هزار تومان هم ارزان تر در مياد
ميگن قرار هست سرورش رو عوض كنه isp و كيفيت سرويس ها بره بالا ولي اين هم دروغي بيش نيست،مطمئنم
از ماه ديگه بعد از 1 سال مشترك فناوا بودن خداحافظي ميكنم با اين شركت جيب خالي كن
نميدونم والا. دوستان اينقد بد گفتن كه من بيخيال شدم.زنگ هم نزدم.نقل قول:
تازه دوبار به من sms زده. گويا خيلي مصر هستن :31:
من دو ساله دارم با فناوا کار می کنمنقل قول:
اگر دانلود زیاد داری مخصوصا دانلود شبانه سمت فناوا هم نیا چون یک دزد به معنای واقعی کلمه است منم می خوام سرویسمو عوض کنم
سلام
دوستان جدیدا فن اوا سرویس شبانشو برداشته چون night@fanava دیگه شبا کانکت نمیشه
فناوا یک شرکت دزده به تمام معناست
-سرعت خیلی پایین دائیم دارن مرکز تعمیر میکنن ( نمیدونم هر هفته یعنی مکر احتیاج به تعمیر داره )
- پشتیبانی خیلی خیلی ضعیف !!!
- سرویس نا مناسب ( من فقط برای شبانش این سرویس گرفتم 2-3 ماه پیش سرویس شبانش کردن 128 زنگ هم زدم به مدیر عامل بی تربیتش وصل کردن گفت اصلان شماها حق ندارید که میگید چرا شبانش 128 کردیم ما اینو مجانی میدیم !!! هرچی گفتم من برای شبانش گرفتم تو کتش نرفت )
توصیه من به همه کاربران اینه که به هیچ امکان از این شرکت دره پیت سرویس نگیرن هرکی گرفته خدا وکیلی پشیمون شده !!!
دوستان من توصیه میکنم هیچ کی فن اوا نگیره چون اولش با 1000 تا التماس میان مشتریت میکنن بعد این کارا رو میکنن :
موارد عمومی در کلیه تعرفه ها: مبلغ آبونمان مخابراتی در تمام سرویسها توسط شرکت فن آوا پرداخت خواهد شد. سرعتهاي ارسال و دريافت تمامی سرویسها برای مصارف خانگي ( Kbps 128/128 ) مي باشد. هزینه اموراداری و فنی نصب و راه اندازی سرویس مشتریان تک کاربره 20،000 تومان و چند کاربره 50،000 تومان است. قیمت مودم های دو پورت تحویلی فن آوا به مشترکین 40،000 تومان میباشد. شرکت مجاز به حذف ، کاهش یا افزایش سرویسهای ارزش افزوده و یا رایگان میباشد. طبق قانون " مالیات برارزش افزوده " معادل 1.5% مالیات و 1.5% عوارض در هر پرداخت مشترک محاسبه و اخذ میگردد.
شما فقط یک شرکت دیگه به من معرفی کن که اینکارا رو نکنه!نقل قول:
توجه! این نرم افزار اکانتینگی که فن آوا استفاده میکنه امکان نظارت بر کاربرا رو بخوبی داراست !!! :31: اونا دارن نگامون میکنن !!! :21:
گزارش سایتهای در حال بازدید کاربران Online
گزارش سایتهای بازدید شده گذشته کاربر
من هرچی میگردم همه شرکت ها یه ایرادی دارن... یادش به خیر اسیا تک بهترین سرویس بود که اومدن تعرفه ها رو عوض کردن خراب کردن...نقل قول:
کاش میشد یه تاپیک جدید واز کنید یه سرویس خیلی خوب برای تهران معرفی کنید...
این چه جورشه انا غلط میکنن که دارن مانیتورینگ میکنن پس حقوق شهروندی کجاست " به جز سرویس اطلاعاتی هیچ ارگانی نمیتونه سرویس ها اینترنتی مانیتورینگ کنه " پس چرا اینا مانیتورینگ میکنن!!!نقل قول:
در ضمن شما از کجا این اطلاعات دارید ؟
اشتباه نشه این فقط مربوط یه فن آوا نیست تمام شرکتهایی که از نرم افزار IBSng استفاده میکنن! مثل پارس آنلاین و پیشگامان یزد هم...:27: اطلاعاتشم خود سایت سازنده نرم افزار، شرکت پارس پویش تو سایتش معرفی کرده و این عکسها ازونجاست:نقل قول:
کد:http://www.parspooyesh.com/interface/show.php?page=products/ibsng/ibsng_screenshots
بدبخت شديم يعني؟آبرومون رفت.هرچي سايت *** رفتيم رو اونا ميديدن )):
اگه با --- هم تو سايت بري مي تونن ببينن؟البته من همش با phproxy ميرم كه ديگه 100% نشون ميده بهشون
نقل قول:
:23: :38: اون بکنار! اگه سایت سیاسی رفته باشی که دیگه...
پس چی فکر کردین !؟
درسته که آزادی نزدیک به مطلقه، اما هر وقت بخوان، پروندتو میکشن بیرون !!
چی میگید شماها؟؟
من تابستون فن آوا داشتم ، همین نرم افزار درپیت بود ، تا تونستم مفتکی باهاش دانلود کردم ، نه بدهی برام رد شد ، نه مونیتور کردن!!
مگه بیکارن بنشینن کاربرا رو مونیتور کنن؟
ضمنا مگه با چیز پی ان یا پیلترشکن هم قابل شناساییه؟
نقل قول:
من با شماره هایی که در sms گفته بود تماس گرفتم وقتی زنگ می زدم می گفت شماره های مورد نظر در شبکه
موجود نمی باشد مثل همه چیزهای دیگه این شرکت دزد دروغ بود
بازم می گم فناوا دزده دزده دزده
به دوستان تازه وارد می گم سمت این شرکتم نیایید
فناوای دزد را چه به سرویس مجانی دادن
اون موقع بله ولی الان کلی روش کار انجام دادن و نرم افزار جامعی شده.نقل قول:
بهر حال احساس خوبی نداره، آدم فکر میکنه لخت تو یه جای عمومیه
نه اتفاقا هنوزم .....نقل قول:
ولی بازم فکر نمیکنم با چیز پی ان یا پیلترشکن ، بتونن مونیتور کنن!
چون اگه میتونستن بفهمن که شما داری با پر.وکسی به چه سایتایی میری و ثبت میشد توی سیستم ، خب حتما میتونستن کاری کنن که شما وارد اون سایتا نشی!
و ضمنا علت وجودی چیز پی ان زیر سوال میره!
دوست عزیز شما نقل قول نگیر ، اون گزارش تخلف رو اون پایین برای همین موقعها گذاشتن!نقل قول:
تورو قرآن حرف سیا.سی رو بیخیال شین ، کار دستمون میدین ها...:41: