من فکر نمی کنم شما الان اجازه انتخاب رشته داشته باشیننقل قول:
یعنی پارسال که این طوری بود.
دفتر چه رو بخونین اگر قانون عوض شده باشه حتما توش نوشته.
Printable View
من فکر نمی کنم شما الان اجازه انتخاب رشته داشته باشیننقل قول:
یعنی پارسال که این طوری بود.
دفتر چه رو بخونین اگر قانون عوض شده باشه حتما توش نوشته.
کسی لینک یا دفترچه انتخاب رشته سال 1386 رو نداره..؟
سلام به همگی.بین شما کسی هست که کاردانی به کارشناسی ناپیوسته دانشگاه ازاد سال قبل قبول شده باشه،رشته مهندسی برق قدرت؟(بوشهر یا کازرون).اگه کسی هست لطفا در صد هاشو بزاره...(البته بدون سهمیه).
سلام.دوست عزيز شما فقط ميتونيد نيمه دوم ها رو انتخاب كنيد.و احتمال ميدم اگه نيمه اول روزانه انتخاب كنيد و قبول بشيد به احتمال زياد چون مدرك شما تا بهمن آماده نميشه و شما نميتونيد ثبت نام كنيد اولا كه نميتونيد بريد و ثانيا اگه روزانه باشه محروم ميشيد.پس همون نيمه دوم رو با خيال راحت بزنيد.چند تا از دوست هاي من پارسال بهمن فارغ التحصيل شدن و همون بهمن هم كارشناسي قبول شدن و بدون هيچ مشكلي رفتن دانشگاه.نقل قول:
سلام...
دوستان تاريخ ثبت نام كنكور كارداني به كارشناسي آزاد كي هست؟
ممنون...
سلام
دوستان کسی اطلاعی از تاریخ نهایی جواب انتخاب رشته داره؟
ثبت نام آزاد کی بید ؟
کدوم کتابها برای نرم افزار بهتره ؟
اگر امکان داره منابع و سرفصلهای آزمون آزاد نرم افزار رو بزارید . ممنون میشم .
کدوم کتابها واسه مطالعه بهتره ؟
دفترچه ازاد کی میاد؟
نیاز فوری دارم . دعا میکنم هر کس جواب داد حتما قبول بشه .
سرفصل دروس کاردانی به کارشناسی رشته کامپیوترنقل قول:
ریاضی: اتحاد - معادلات – مثلثات – دستگاه معادلات – مجموعه ها – معادلات خط – توابع – حد - هم عرضی – هوپیتال – پیوستگی – مجانب ها – مشتق و کاربردهای آن – قضایای رول و میانگین – دیفرانسیل – انحنا – مشتقهای جرئی – توابع چند متغیره – روشهای انتگرال گیری معین و نامعین – قضایای اساسی – محاسبه سطح ، حجم زیر منحنی و طول کمان – انتگرال دوگانه و سه گانه – معادلات دیفرانسیل – تبدیلات لاپلاس – دنباله و سری – بردار – اعداد مختلط – مختصات قطبی – ماتریس.
آمار و احتمالات : آمار توصیفی ( شاخصهای مرکزی ) – آمارهای توصیفی ( شاخصهای پراکندگی ) – آنالیز ترکیبی – احتمال – متغیرهای تصادفی – توزیع های خاص – توزیع های نمونه ایی – برآورد فاصله ایی – آزمون فرضها – معادله خط رگرسیون.
زبان تخصصی : مقدمه ( تاریخچه و تعاریف کامپیوتر ) – توصیفهای کلی ( سخت افزار و نرم افزار ) – واحد سیستم – CPU – حافظه – دستگاههای ورودی و خروجی – سیستم عامل – برنامه نویسی – مفاهیم شبکه – مفاهیم اینترنت – پایگاه داده ها.
مدار منطقی : اعداد و کدگذاری – جبر بول – ساده کردن توابع – مدارات منطقی – جدول کارنو – مدارات ترکیبی – مقایسه کننده – رمزگشا ( Decoder ) – رمزگذار ( Encoder ) – مدارات ترکیبی ماژولار ( مالتی پلکسر ) – دی مالتی پلکسر – فلیپ فلاپ و خواص ان – تحلیل مدارات ترتیبی – شمارنده و ثباتها.
برنامه نویسی C : کلیات – متغیرها – دستورات ورودی و خروجی – عمرگرها – جملات شرطی – حلقه ها ( دستورات کنترلی ) – آرایه – رشته – اشاره گر – زیربرنامه ( تابع ) – کلاس حافظه – ساختار – یونیون – داده های شمارشی – فایل.
برنامه نویسی C++: کلیات و ساختار برنامه نویسی C++ - متغیرها – سیستم ورودی و خروجی – کلاس و شی – توابع و زیر برنامه ها – عملگرها – فایلها – ارث بری – حلقه ها – جملات شرطی .
برنامه نویسی VisualBasic پیشرفته : فعلا سرفصل خاصی در دسترس نیست ولی میتوان از سرفصل کتابهای مرجعی همچون کتاب آقای جعفرنژاد قمی استفاده کرد.
سیستم عامل : مفاهیم و تعاریف اولیه سیستم عامل – ساختار سیستم عامل – پردازش و زمان بندی – مدیریت حافظه ( قطعه بندی و صفحه بندی ) – حافظه مجازی – بن بست – سیستم فایل.
ذخیره و بازیابی اطلاعات : رسانه های ذخیره سازی – رکورد، بلاک و روشهای بلاک بندی – سیستم فایل و بافرینگ – برسی نوار و دیسک به صورت پارامری – فایل پایل ( Pile File ) – فایل ترتیبی – فایل ترتیبی شاخص دار – فایل B-Tree – فایل مستقیم .
ساختمان داده ها : الگوریتم – الگوریتمهای بازگشتی – پیچیدگی های زمانی و مرتبه اجرایی – آرایه – ماتریس – رشته – لیستهای پیوندی – صف و پشته – درخت و انواع آن ( Heap و BST و ...) - گراف و مرتب سازی.
ضرایب آزمون کاردانی به کارشناسی (البته به این ضرلایب خیلی اعتماد نکنید!)
نام درس-------------- ضریب ---------- تعداد سوال
معارف اسلامی-------------1 ---------------- 30
ادبیات فارسی --------------1 ---------------- 30
زبان عمومی ----------------1 ---------------- 30
ریاضی و آمار --------------- 3 ---------------- 15
مدار منطقی --------------- 2 ---------------- 15
زبان تخصصی--------------- 1 ---------------- 10
برنامه نویسی پاسکال ---- 4 ---------------- 7
برنامه نویسی (سی) ----- 4 ---------------- 8
سیستم عامل------------- 5 ---------------- 15
ذخیره و بازیابی ------------ 6 --------------- 15
ساختمان داده ها ---------- 5 --------------- 15
امیدوارم که کمکی کرده باشم.
موفق باشید :11:
سلام دوستان
من تو رشته خودم مجاز شدم ولي براي انتخاب رشته ديگه وقتش گذشته بود يعني تا 6 شهريور مهلت داشت :41:
كسي نمي دونه ميشه كاري كرد يا نه؟
فکر میکنم ثبت نامش باید تو همین روزها باشه...نقل قول:
از سایتش خبر بگیر...
متاسفانه فکر نکنم بشه کاری کرد..!نقل قول:
کسی اینجا اطلاع دقیق از زمان کنکور کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد نداره ؟؟؟ فرضی نمیخوام دقیق میخوام .. خیلی گشتم اما چیزی ندیدم .. کسی نیست بتونه کمکم کنه ؟؟؟
گفتن آذر ماه کنکورشه .. پس دفترچش کی میاد ؟؟؟؟ سایتشم که هیچی نزده ... لطفا هرکی میدونه جواب بده
نه همون کارشناسی روی مدرک نوشته میشهنقل قول:
همین روزا اعلام میشه باید منتظر باشیمنقل قول:
(( صبر ))
نقل قول:
سرفصلهارو که وقتی دفتر چه اومد توش مینویسن
کتابای تخصصی آقای ((مقسمی)) عالیه
همچنین دروس عمومی مدرسان شریف حرف نداره ( زبان-ادبیات-معارف)
سلام
دوستان دفترچه آزاد کاردانی به کارشناسی و دفترچه علمی کاربردی کاردانی به کارشناسی کی میاد؟
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
موفق باشید...کد:http://notification.azmoon.org/
ممنون بابات اطلاع
حالا کسی زمان دقیقشو نمیدونه که کی دفترچه کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد میاد؟
دفترچه کاردانی به کارشناسی علمی کاربردی چی؟
دانشگاه آزاد همین روزا اعلام میکنه ...نقل قول:
برو اینجا ثبت نام کن.
کد:http://notification.azmoon.org/
علمی کاربردی هم دی ماه اعلام میکنه ...
سلام دوستان
من امشسال کنکور شرکت کردم و دانشگاه آزاد کاردانی معماری قبول شدم
به نظرتون برم یا نه؟؟؟؟؟؟؟
ممنون بابت اطلاعتون :11::40: رفتم ثبت نام کردمنقل قول:
پس علمی کاربردی دی ماه میادش
بیشتر توضیح بدهنقل قول:
خودت دوس داری؟
میتونی واسه دولتی بخونی ؟
به نظر من برو اگه میتونی
خواهش میکنم وظیفست.نقل قول:
علمی کاربردی کارش معلوم نیست میگن دی ماه تا بیاد میشه بهمن تا کنکور بدی میشه اسفند بعد عید هم میری کلاس.
سلام دوستان ..
میشه از منابع احتمالی کنکور کاردانی به کارشناسی نرم افزار کامپیوتر دانشگاه آزاد امسال بگید؟
شنیدم دروس برنامه سازی عوض شده، صحت داره؟
و در مورد زمان برگزاری آزمون کسی چیزی میدونه؟
مرسی.:11:
سلامنقل قول:
منم شدیدا به منابع ازاد نرم افزار نیازمندم . کسی می تونه کمک کنه ؟
در ضمن اگه کتاب هم معرفی کنید برای تک تک درسها خیلی خوب میشه
منابعش که فعلا چیزی معلوم نیستنقل قول:
باید دفترچه ها بیاد تا مشخص بشه
یک صفحه برمیگشتی این پستمو میدیدی:::
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2910958&postcount=100
هر درسی باشه کتب آقای مقسمی عالیهنقل قول:
دوستان مگه دفترچه دانشگاه آزاد مقطع کاردانی به کارشناسی اومده؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
من دارم کاردانی عمران/کارهای عمومی ساختمان
میخونم.
یه چند تا سوال راجبه کنکور کاردانی به کارشناسی داشتم
1.ظرفیت پذیرش خوب شده ؟؟ یا مثل قبل خیلی قبول شدن خیلی سخته ؟؟ از هر چندتا چند نفر قبول میشه ؟؟
2.کل کسای که شرکت کردن جند نفر بودن و چند نفر مجاز شدن ؟؟
3.مثلا با رتبه ی 8000 کجا قبول میشم ؟؟
4.این درسته که میگن بچه های فنی تو این رشته نیستن یا کم هستن ؟؟؟ آخه تو هنرستان عمران نیست !!!
ممنون میشم اگه جوابمو بدید
با تشکر و احترام
نه هنوز نیومدهنقل قول:
چطور مگه؟ خبری شده؟
بچه ها سلام نتایج رو کی میدن؟
کسی از نتیجه سراسری خبری نداره ؟
این سوال منم هست کسی میتونه پاسخ بده؟نقل قول:
یعنی من که ریاضیم باید واسه کارشناسی با فنی امتحان بدم یا که نه
نرم افزار میرم کاردانی
نقل قول:
اخه تو چند تا پست بالاتر گفتند که اومده و داشتن روش بحث میکردن
سلامنقل قول:
چند جا خوندم که 23 شهریور میاد البته موثق نیست ولی من که هر روز یه سر میزنم به سایت سنجش واقعا از استرس دارم می میرم
موفق باشید
اینی که نیومده نتایج کنکور کاردانی به کارشناسیهنقل قول:
رتبه نه نتایج...
بچه ها خواهشا یکی جواب بده عجله دارم.
سلام دوستان
من دارم کاردانی عمران/کارهای عمومی ساختمان
میخونم.
یه چند تا سوال راجبه کنکور کاردانی به کارشناسی داشتم
1.ظرفیت پذیرش خوب شده ؟؟ یا مثل قبل خیلی قبول شدن خیلی سخته ؟؟ از هر چندتا چند نفر قبول میشه ؟؟
2.کل کسای که شرکت کردن جند نفر بودن و چند نفر مجاز شدن ؟؟
3.مثلا با رتبه ی 8000 کجا قبول میشم ؟؟
4.این درسته که میگن بچه های فنی تو این رشته نیستن یا کم هستن ؟؟؟ آخه تو هنرستان عمران نیست !!!
ممنون میشم اگه جوابمو بدید
با تشکر و احترام
پس این نتایج کی میاد ؟ ....
کسی خبر نداره جواب نهایی کاردانی به کارشناسی کی میاد ... ؟؟؟؟
نقل قول:
دل میـــرود ز دستــــم؛ کنکوریــــها خـــدا را ---------------------- دردا کـــه سوتـــی هایم خـواهـد شد آشـــــکارا
دوست عزيز بشنو اينها را ولي باور مكن......هر وقت تلويزيون گفت كي مياد مطمئن باش همونه و غير اين نيست.يكي ميگه 27 يكي ميگه 23......!!!!!!اينا رو مردم خودشون در ميارن و فقط استرس من و شما رو بيشتر ميكنه.پس عجله نكن.اندكي صبر سحر نزديك است...........نقل قول:
خوب دوستان زمان اعلام نتایج رو بالاخره گفتن : توکلی معاون اجرایی سازمان سنجش و آموزش کشور در گفتگو با سایت شبکه خبر گفت : نتایج آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 1387 از ساعت 9 صبح سه شنبه 26/6/87 بر روی سایت سازمان سنجش کشور قرار داده خواهد شد تا هر داوطلب با مراجعه به سایت از نتیجه آزمون خود مطلع شود .
وی ادامه داد : نتایج آزمون کاردانی پیوسته آموزشکده های فنی و حرفه ای سال 1387 از ساعت 9 صبح پنجشنبه 28/6 بر روی سایت سازمان سنجش قرار خواهد گرفت .
منبع :ایشاا... همتون هر جا که دوست دارین قبول بشین.کد:http://www.irinn.ir/Default.aspx?TabId=55&nid=101406
سلام دوستان
یه سوال داشتم
من شنیدم اگه معدل هر 4 ترمت بالای 17 بشه میتونی بدون کنکور به کارشناسی بری
این مطلب صحت داره ؟؟
والا منم شنیدم فکر میکنم درست باشه ! البته 17 نه فکر کنم 18 است.