کسی در مورد gamecopypro چیزی میدونه ؟؟؟ میگن میشه باهاش بازیای ps3 رو رایت کرد و ازشون مثل اورجینال استفاده کرد!!!
Printable View
کسی در مورد gamecopypro چیزی میدونه ؟؟؟ میگن میشه باهاش بازیای ps3 رو رایت کرد و ازشون مثل اورجینال استفاده کرد!!!
رايترش كه تو ايران نيست چه كار كنه چه نكنهنقل قول:
رایترش هست لپ تاپای وایو داره
بهترین بازی PS3 رو خریدم GTA IV می خواستم بپرسم که به من گرون داده یا نه ؟
بازی Assassins Creed به اضافه ی 38000 تومن = GTA IV
در تاریخ 1387/3/23 از تبریز فروشگاه جهان تصویر
خودش که می گفت 15000 تومن واسه حق تعویض و 23000 تومن به خاطر اختلاف قیمت
در ضمن من گفتم که تو تهران یگانه واسه حق تعویض کمتر از 10000 تومن می گیره ولی گفت که اون 20000 تومن می گیره:13:
روی بعضی بازی ها می نویسن Pal یا NTSC دستگاه من هم NTSC آیا ممکنه اون بازی ها رو که Pal هستند با کیفیت خوبی در مقایسه با پال نشون نده ؟
نه اینطور یست. البته ممکنه gat روی sdtv اجرا نشه. برا بعضیا اتفاق افتادهنقل قول:
روی بعضی بازی ها می نویسن Pal یا NTSC دستگاه من هم NTSC آیا ممکنه اون بازی ها رو که Pal هستند با کیفیت خوبی در مقایسه با پال نشون نده ؟
بازیه شما پاله یا Ntsc?
کسی می دونه که چه جوری می شه Ps3 رو به اینترنت کاننکت کرد ؟ Adsl می خواد یا نه ؟
شما احتیاج به یک روتر دارید، پس بنابراین احتیاج به خطوط برود بند هم هست دیگه.نقل قول:
اصلا همچین چیزی امکان نداره و تنها کاری که جهت پایرت کردن بازیها روی PS3 شده، اجرای بازیهای PS2 ی کپی از هارد اکسترنال هست و ازین مرحله هم جلوتر نرفتن.نقل قول:
آقایون در مورد تلویزیون مورد نیاز Ps3 هم یه توضیحی به من بدید
حتما Hd میخاد یا میشه با تلویزیون های معمولی هم یه کاریش کرد ؟
با تلویزیون معمولی هم میشه بازی کرد ولی گرافیک خراق العاده بهت تحویل نمیدهنقل قول:
آقایون در مورد تلویزیون مورد نیاز Ps3 هم یه توضیحی به من بدید
حتما Hd میخاد یا میشه با تلویزیون های معمولی هم یه کاریش کرد ؟
ميشه.ولي بعضي بازيهارو نميتوني اجرا كنينقل قول:
مثال:بازي Pal رو tv NTSC جواب نميده
كه با multi tv اين مشكل هم برطرف ميشه
نه.با کابل خودش به کامپیوتر وصلش کن و روی کامپیوتر انتخاب کن که تمام شبکه از طریق این کامپیوتر به نت وصل شن.البته اگه روتر داری میتونی مستقیم وصلش کنی به همون.نقل قول:
یه توضیحات کلی در مورد روتر و قیمتش بدین ؟
می خوام یه مانیتور کامپیوتر بخرم و Ps3 رو با کیفیت عالی مانند تلویزیون های Hd بازی کنم به نظر شما شدنیه ؟
در صورت امکان نام و مدل و قیمت تقریبی مانیتور رو بگین ؟
روتر یه چیزیه که باهاش شبکه درست میکنن(!).یعنی چند تا کامپیوتر یا دستگاه های دیگه وصل میشن به یه روتر و همشون به نت وصل میشن.بعضی از مودم های Adsl خودشون روتر هم هستن،ولی اگه بخوای فقط یک دستگاه رو به نت وصل کنی یا اگه مودمت وایرلس باشه احتیاجی به روتر نیست.یعنی مثلا اگه فقط خواستی Ps3 رو به نت وصل کنی و کامپیوترت رو نه،میتونی مستقیم Ps3 رو وصل کنی به مودم Adsl.متوجه شدی؟
سلام.
من ps3 ندارم ولی یه سوال در موردش دارم:
قیمتش کی پایین میاد و وقتی پایین بیاد چقدرمیشه؟
بعد از تابستون ایشالا میاد پایین.نقل قول:
قیمتش کی پایین میاد و وقتی پایین بیاد چقدرمیشه؟
خدا میدونه
آره پس اسم اون دستگاهی که تو کافی و گیم نت ها ازش استفاده می کنن همینه (روتر) .
بچه های تهرانی عزیز من یه خواهشی ازتون دارم و از تبریز مزاحم می شم . می خواستم که از کنسول فروش های اونجا بپرسین که رویه ی اصلی پلی استیشن 3 رو دارن همون رو یه که روش نوشته PLAYSTATION 3 آخه یه قسمت ماله من زیر نور شدید یه لامپ هالوژنی داخل میز تلویزیون ذوب شده می خوام عوضش کنم و از دیروز تا حالا حالم خیلی گرفته .
به هر حال دستتون درد نکنه می دونم زحمت می شه ولی اگه ممکنه زودتر جواب بدین .
لطفا قیمتش هم بپرسین .
اونا جدا گير نمياري .مگر شايد شايد از تعميرگاهها كه لاشه دارن بخاي كه ps3 لاشه هم نداره
کسی pes 2008 فروشی نداره ؟
سلامنقل قول:
من یک pro 2008 کامل با دفترچه و کدرجیستربرای بازی آنلاین دارم
اگه خواستی در خدمتم
:20:
فقط پلمش باز شده
خواستی تو یاهو بهم pm بده
racky_r
توی یه اتاق 2تا پلی استیشن 3 رو میشه با هم شبکه کرد؟به چیز خاصی نیاز هست ؟بعد که شبکه شد برای بازی گروهی باید 2تا بازی مثل هم داشت تا بشه بازی کرد یا یک بازی کافیه؟
بله-نه-بله ولي گروهي منظورتون چيه ؟نقل قول:
تو اين حالت بازم شما off line بازي ميكنيد اينو در نظر گرفته بوديد؟
منظورم این بود که مثل گیم نت ها میشه به جای چنتا pc چنتا ps3 رو به هم شبکه کرد؟(بدون استفاده از اینترنت)
نه از 2تا بيشتر نميشه چون نميتوني Ip براشون تعريف كني
دوستان عزیز قیمت دقیق الان چنده ؟
متغيره.از 480 تا 730 پيدا ميشه
ژاپنی اند یا چینی ؟
بيشتر ين كه تو ايران چيني
آره چینی هستن
بچه ها من 6 7 ماه p30 نیومدم
حالا می خوام یه کنسول بگیرم گیر کردم بین xbox360 یا ps3
به خاطر اینا lcd مدل 40x350 گرفتم
نمی دونم چه خبر شده تو این 6 ماه.مثلا مدل 65 نانومتری اومد یا مثلا بازی های ps3 کپی خور شدن.قیمتشون چه قدره.80 گیگ یا 60 گیگ تو بازار هست
اطلاعات کاملی دربارشون می خواستم مثلا چه وسایل جانبی دارن.Pal یا NTSC چی هست
خلاصه بهترین نوع این دو کنسول چیه با وسایل جانبیشون.می خوام یه چیزی بگیرم که بعد 3 ماه پشیمون نشم
خوب شما که پول 40x350 داستی وخریدی بهتره که هر دو کنسولو بگیری.
آره هم 360 هم Ps3 مدل 65 نانومتری الان دارن.
ps3 فقط مدل 40گیگش 65 هست فعلا!
هنوز ps3 کپی خور نشده
ps3 مدلاهای 80 و 60 خیلی کم هست تو بازار. تولید 60 که مطمئنم متوقف شده. 80 هم فکر کنم متوق شد تولیدش!
هر کنسولی که خواستی بگیری PAL بگیر. بهتره. قفل منطقه ایش هست. همون ریجن
دیگه الان هر کدومو بگیری پشیمونی تو کار نیست.
ولی همون پیشنهادی که بهت دادمو عملی کن
مگه قیمت این lcd چقدر هست؟(میدونم به اینجا ربطی نداره اما چون مطرح شد پرسیدم.)اگه لطف کنید اطلاعات کامل تری بنویسید یا پ.خ کنید ممنون میشم.نقل قول:
حدودا 3.100
ممکنه بالا پائین داشته باشه
عکسشو میتونی تو امضام ببینی
مدل 40 یا 60 گیگش با هم فرقی ندارن
قیمتش؟
من یه جا قیمت گرفتم گفت 770 با 4 تا بازی که تو پک هست
وسایل جانبی چی باید بخرم
سلام دوستان من یک Ps3 گرفتم که نیاز به یک آداپتور 220 به 110 دارم و همچنین یک کابل Hdmi 1.3 که میخواستم در صورت امکان راهنمایی بفرمایید که از کجا و با چه قیمت و چه مارکی میتونم تهیه کنم و یهترینش چی هست خیلی خیلی ممنونم:41:
اختلاف قیمتشون بیشتر از 100 تومنه. الان 60گیگ هم کم گیر میادنقل قول:
مدل 40 یا 60 گیگش با هم فرقی ندارن
قیمتش؟
4تا بازی داشت؟ مطمئنی؟ آخه فقط استارترپک با دو بازی هست. 4تا بازی نداشتیم تا حالانقل قول:
من یه جا قیمت گرفتم گفت 770 با 4 تا بازی که تو پک هست
وسایل جانبی چی باید بخرم
------------------------
آقا رضا شما چرا پال نگرفتی که احتیاج به آداپتور نداشته باشی؟
راستش سفارش دادم برام از کانادا آوردن:20:نقل قول:
یکی میگفت برین تو تنضیمات Display از اونجا فقظ گزینه 1080i رو بزارین باشه بعد بازی که تا 720 ساپورت میکنه رو با 1080 اجرا کنید
البته با Hdmi حالا راسته یا نه ؟