سلام. ممنونم از کمک شما ولی می خاستم یکم جزیی تر وارد بشین. مثلا به جای سری Need For Speed بگید کدوم ورژنشو بگیرم(که البته آخریش که پرو استریت باشه حالمو به هم زد با اون منوی پیچیدش). راستی رالی چی؟ بهترین رالی چه بازییه؟نقل قول:
باز هم ممنون. :10:
Printable View
سلام. ممنونم از کمک شما ولی می خاستم یکم جزیی تر وارد بشین. مثلا به جای سری Need For Speed بگید کدوم ورژنشو بگیرم(که البته آخریش که پرو استریت باشه حالمو به هم زد با اون منوی پیچیدش). راستی رالی چی؟ بهترین رالی چه بازییه؟نقل قول:
باز هم ممنون. :10:
در مورد Need For Speed به نظر من بهترین هاش به ترتیب :نقل قول:
سلام. ممنونم از کمک شما ولی می خاستم یکم جزیی تر وارد بشین. مثلا به جای سری Need For Speed بگید کدوم ورژنشو بگیرم(که البته آخریش که پرو استریت باشه حالمو به هم زد با اون منوی پیچیدش). راستی رالی چی؟ بهترین رالی چه بازییه؟
باز هم ممنون.
NFS Most Wanted
NFS UnderGround 2
NFS UnderGround 1
NFS Carbon
NFS Pro Street
در مورد رالی هم بهترینش این هست :
Colin MC Rally : Dirt
واقعا عالیه . هم گرافیکش ، هم گیم پلی .
اینم چند تا عکس که با گرافیکش آشنا بشی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://-------------/files/htmq04o5hprijavg757i.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://-------------/files/og2e0fy8eg1uvd6be3o7.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://-------------/files/dee845agwf6nid510ejs.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://-------------/files/fbp9bwobsf2lw11c80dn.jpg
کد:http://-------------/files/riv36ahkf5ncx46fm3wc.jpg
شاید باورت نشه ولی گرافیک بازی دقیقا همینه !
دوست عزیز! از سری Need For Speed بهترینشون این 2 مورد هست که هر دو خیابانی هستند:نقل قول:
Need for Speed Most Wanted - 2005
Need for Speed Carbon - 2006
نکته: Need for Speed Carbon ادامه داستان Need for Speed Most Wanted هست.
بهترین سری رالی متعلق به Colin McRae هست که نسخه آخرش Colin McRae:DiRT محصول 2007 عالی هست.
ممنونم از شما 2 دوست عزیز.
سلام...بچه ها من چند سال پيش كه كنسول ps1 داشتم يه بار يه بازي رو توي يه جا ديدم كه وحشتناك بود....جريانش توي مايه هاي خون اشامي بود...يه عده پليس بودند ( 15 نفر) كه همشون كشته شدند بعد يكيشون موند اين يكي هم شونش زخمي شده بود و ميرفت واسه نبرد با خون اشامها !!
بعد اسم بازي رو از اون فروشنده پرسيدم ولي يادم رفت...اين بنده خدا هم از اون بازي يكي داشت و گفت واست ميارم و ديگه تغيير شغل داد و من هم نتوستم هيچ اسمي ازش پيدا كنم...كسي از دوستان احيانا اسمي چيزي از اين بازي داره و ايا واسه pc اين بازي هست يا نه...مرسي از لطفتون..
ببینم شما Resident Evil رو نمیگی ؟نقل قول:
سلام...بچه ها من چند سال پيش كه كنسول ps1 داشتم يه بار يه بازي رو توي يه جا ديدم كه وحشتناك بود....جريانش توي مايه هاي خون اشامي بود...يه عده پليس بودند ( 15 نفر) كه همشون كشته شدند بعد يكيشون موند اين يكي هم شونش زخمي شده بود و ميرفت واسه نبرد با خون اشامها !!
بعد اسم بازي رو از اون فروشنده پرسيدم ولي يادم رفت...اين بنده خدا هم از اون بازي يكي داشت و گفت واست ميارم و ديگه تغيير شغل داد و من هم نتوستم هيچ اسمي ازش پيدا كنم...كسي از دوستان احيانا اسمي چيزي از اين بازي داره و ايا واسه pc اين بازي هست يا نه...مرسي از لطفتون..
نقل قول:
نه سروش جون..رزيدنت اويل رو كه ميدونم .....اين از اون هم ترسناكتر بود.....يه قسمتش اين جوري بود كه اين پليسه داشت دوربينهاي مدار بسته رو نيگا ميكرد بعد يه خون اشام توي راهرو راه ميرفت يهو متوجه دوربين مدار بسته شد و پريد روش و همينطوري داخل دوربينو نيگا ميكرد !
ببین بازی های ترسناک اینا هستند :نقل قول:
نه سروش جون..رزيدنت اويل رو كه ميدونم .....اين از اون هم ترسناكتر بود.....يه قسمتش اين جوري بود كه اين پليسه داشت دوربينهاي مدار بسته رو نيگا ميكرد بعد يه خون اشام توي راهرو راه ميرفت يهو متوجه دوربين مدار بسته شد و پريد روش و همينطوري داخل دوربينو نيگا ميكرد !
Silent Hill
Alone In The Dark
خوب اولش رو بگو چطوری بود .
سلام.
من دنبال یه بازی ماشین سواری هستم که مثل nfs ps1 باشه .یعنی دزد و پلیس،رانندگی آزاد و از همه مهمتر تورنمنت داشته باشه.مکانهای مسابقه هم سطح شهر باشه نه پیست...من از Need for Speed ProStreet اصلا خوشم نیومد.
خوب میتونی اینا رو امتحان کنی :
Need For SPeed Most Wanted
Need For Speed Carbon
ولی تورنمنت ندارند ...
پس چه کار باید کنم توشون؟؟؟؟نقل قول:
یعنی هیچی مسابقه ندارن؟؟؟؟
عزیز دل ! مسابفه دارند تا دلت بخواد ! مخصوصا Most Wanted .نقل قول:
پس چه کار باید کنم توشون؟؟؟؟
یعنی هیچی مسابقه ندارن؟؟؟؟
منظور من از تورنمنت اینه که مسابقات مثل مسابقات ماشین های رالی نداره .
شما توی یه مسابقه شرکت میکنی ، اول شدی پولتو میگیری و میری مسابقه بعدی !
مدونم دارم اذیتت میکنم که معذرت میخوام ولی میخوام بدونم مسابقاتش توی جادهای شهر هست؟؟؟ماشیناش چی؟؟؟؟اخه میخوام مثل ps1 باشه:46:نقل قول:
نه عزیزم اذیت چیه ؟نقل قول:
مدونم دارم اذیتت میکنم که معذرت میخوام ولی میخوام بدونم مسابقاتش توی جادهای شهر هست؟؟؟ماشیناش چی؟؟؟؟اخه میخوام مثل ps1 باشه
این تاپیک واسه همین هست دیگه !
بله مسابقاتش داخل جاده های شهر هست .
بیشتر ماشین های مطرح رو داره :
Lamborghini
Porche
Golf
Benz
ببینم منظور شما از PS1 همون Play Station 1 هست ؟
سروش جون يه جوري ميگي كه انگار من هيچي بازي نكردم قربونت برم:31:...تموم سري سايلنت هيل و تنها در تاريكي رو هم بازي كردم....اصولا بازي ترسناكي نيست كه بازي نكرده باشم...نقل قول:
اندكي به مغزم فشار همي اوردم و يادم افتاد كه توش زالو هم بود...اون هم از ديوار زالو ميوفتاد...اولش هم همون پليس زخميه رفت توي يه جايي سراغ بروبكس خون اشام !
نه عزیز منظورم اون نبود .نقل قول:
سروش جون يه جوري ميگي كه انگار من هيچي بازي نكردم قربونت برم...تموم سري سايلنت هيل و تنها در تاريكي رو هم بازي كردم....اصولا بازي ترسناكي نيست كه بازي نكرده باشم...
اندكي به مغزم فشار همي اوردم و يادم افتاد كه توش زالو هم بود...اون هم از ديوار زالو ميوفتاد...اولش هم همون پليس زخميه رفت توي يه جايي سراغ بروبكس خون اشام !
آخه منم بازی ترسناک زیاد بازی نکردم .
اونایی که بازی کرده بودم همینا بود !
هیچی از اسمش یادت نیست ؟
که توش چی بود . یه کلمه هم کافیه !
ممنون واقعا...:10:نقل قول:
اره منظورم از PS1 همون Play Station 1 هست:11:
سلام من یه بازی تو مایه های gost riconمی خوام یا وگاسیه بازی تو مایه های کال او دیوتی هم می خوام
این بازی ها :نقل قول:
Battlefield 2
America's Army: Special Forces
Joint Operations: Typhoon Rising
اینایی که گفتم از گیم اسپات زیر 8 نگرفتن !
نقل قول:
بازیهای شبیه Tom Clancy's Ghost Recon و Tom Clancy's Rainbow Six Vegas که پیشنهاد میشه:
Freedom Fighters
SWAT 3 و SWAT 4
سری Tom Clancy's Ghost Recon
و سری Tom Clancy's Rainbow Six
بازیهای شبیه Call of Duty که پیشنهاد میشه:
سری Call of Duty
سری Medal of Honor
با سلام خدمت دوستان
ميخواستم در مورد بازي هاي gta سوال كنم.ميخواستم بدونم اين نسخه هاي فارسي كه از vice city و san anderias ساخته شده سرعتشون پايينه؟شنيدم مثل نسخه ديگه نيستن(يعني شنيدم صحنه ها سانسور شدن)
اگه سانسور شده در چه حدي ؟
كامل توضيح بديد:31:
دوست عزیز Gta فارسی شده سانسورش طوری نیست که زن ها وسط خیابون چادر سرشون باشه !
یه قسمت از بازی هست که میتونی با دوست دختر هات یه سری کارها انجام بدی ! که اونا حذف شده .
وگرنه کل بازی سرجاش هست .
دوستان سلام
اگه کسی دنبال نقشه های اماده شده stronghold crusader شماره یک می گرده توی تاپیک زیر هر چند وقت چندتا اپلود میشه:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2264270#post2264270
دوستان بازی دلتا فورس هنوز تو بازار پیدا میشه ؟؟
آخرین ورژنش چند ه (هفت & هشت &شیش)؟؟
چند مگه (گیگ) ؟؟ (میخوام دانلودش کنم)
ماموریت به ایران هم داره؟؟
ماله چه سالیه ؟؟
اگه جواب بدی ممنونتم.
محصولات شرکت NovaLogic:نقل قول:
سری Delta Force
Delta Force - 1998
Delta Force 2 - 1999
Delta Force: Land Warrior - 2000
Delta Force: Task Force Dagger - 2002
Delta Force: Black Hawk Down - 2003
Delta Force: Black Hawk Down - Team Sabre - 2004
Delta Force: Xtreme - 2005
سری Joint Operations
Joint Operations: Typhoon Rising - 2004
Joint Operations: Escalation - 2004
Delta Force: Black Hawk Down - Team Sabre و Joint Operations: Escalation نسخه های تکمیلی هستند.
Delta Force: Black Hawk Down - Team Sabre دارای Campaign کلمبیایی و ایرانی میباشد.
سلام . لطفآ يه بازي استراتژيك جنگي turn base كه board game هم باشه معرفي كنيد. (غير از civilization )
بازیهای مشابه :نقل قول:
Close Combat 3
( در مورد این زیاد مطمئن نیستم )
Oasis
Call to Power II
Birth of America
موفق باشید .
دوستان سلام...
اين بازي ورژن 2 هم داره برا pc
Obscure
جريانش چجوريه؟
ميخوام بگيرم ميگن 2 هم داره اما من نديدم...
باسلام
من چندتابازي پازل ميخواستم البته باكرك يافول باشدچون هيچ كرك ياسريالي براي پازلهاي خودم پيدانميشود.
متشكرم
بله شماره دومش هم برای PC هست.نقل قول:
من شنیدم که به ترسناکی نسخه اولش نمی رسه.
درخواست بازی در تاپیک زیر :نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=56372
دوست من اینم تاپیک مخصوصش »»»نقل قول:
اینجا اطلاعات بیشتری هست .کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=159065
salam
bebakhashid finglish minevisam chon alan far30 nadaram
man donbale bazii hastam ke chand sal pish chan marhalasho rafteh boodam alan dobare mikham oon bazi ro anjam bedam vali esmesh yadam nist
marhaleie 1 oon bazi injoori bood ke ta vared mishodi dorobarat sang bood va 1 mardo koshteh boodan
vaghti az tanha rah mirafti birun 3 ta mar va chand gorg betarafet mioomadan
too oon bazi az tofanag khabari naboob va ba mosho laghat baiad kar mikardi
akhare har marhale div dash
marhale 4resh to jangal bood
marhale 3sh to ye keshti manand man mikham esme inbazi roo age midoonin begin?
با سلام
من بازی رویین تن که سازندش کلایو بارکر بود رو بازی کردم و شنیدم که کلایو بارکر یه بازی جدید ساخته. لطفاً دریاره این بازی مقداری اطلاعات به من بدین و درباره داستان بازی توضیح دهید. راستی نوین پندار اونو فارسی کرده؟ چون من روئین تن نسخه فارسی نوین پندار رو گرفتم که عالی بود. اصلاً این بازی جدید بارکر ارزش خریدن و بازی کردن رو داره یا نه؟
ممنون
اطلاعات کامل اینجا :
تاپیک مخصوص بازی Clive Barker's Jericho
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=119427&highlight=jericho
من هرچی فکر میکنم اینطور چیزی بازی نکردم !نقل قول:
salam
bebakhashid finglish minevisam chon alan far30 nadaram
man donbale bazii hastam ke chand sal pish chan marhalasho rafteh boodam alan dobare mikham oon bazi ro anjam bedam vali esmesh yadam nist
marhaleie 1 oon bazi injoori bood ke ta vared mishodi dorobarat sang bood va 1 mardo koshteh boodan
vaghti az tanha rah mirafti birun 3 ta mar va chand gorg betarafet mioomadan
too oon bazi az tofanag khabari naboob va ba mosho laghat baiad kar mikardi
akhare har marhale div dash
marhale 4resh to jangal bood
marhale 3sh to ye keshti manand man mikham esme inbazi roo age midoonin begin?
سلام.
یک بازی می خواستم عین سیمز ( یا شبیه سیمز ) باشه ولی صحنه نداشته باشه.
ممنون.
دوست عزیز! اتفاقا Sims سالمترین بازی هست که صحنه نداره... جای تعجب هست که شما به این نتیجه رسیدید.نقل قول:
تنها موردی که شبیه به این سری هست, سری Singles, ولی به زیبایی این بازی نیست و همچنین دارای صحنه های زیادی هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سری Singles
Singles: Flirt Up Your Life - 2004
Singles 2: Triple Trouble - 2005
منظور من از صحنه ، تیپ و قیافه ( لباس ها ) ی آدم هاش هست. آخه من تو اینترنت یک سرچی کردم عکس های خیلی ضایع آورد.:4::35: :rolleye:نقل قول:
ولی به هر حال دستتون درد نکنه. :10::46::12::laughing::)
من خیلی وقت از اخبار شنیدم بازی هایی مانند سیمز و... ممنوع ورود شده شاید دیگه از سیمز 3 خبری نباشه :(
عزیزم وارد نشه دانلود که میشه :دی
سلام
بازی به سبک مدال افتخار چی هست؟ من از سری بازی های مدال افتخار خیلی خوشم میاد. لطفاً چند تا بازی به این سبک رو به من معرفی کنید. راستی بازی به سبک مافیا چی هست؟ من خیلی بازی ها رو که روش نوشته بود به سبک مافیا خریدم اما هیچ کدوم ربطی به مافیا نداشت!!!
ممنون