دوست من سرعت این گوشی از 6630 بالاتره اما کندی سرعت به چند عامل مثل پر بودن مموری کارت , وارد شدن ویروس از طریق بلوتوث و نصب نرم افزار و .... بستگی داره .... شما اگه این مسائل رو رعابت کنید سرعت گوشیتون بالاتر از این چیزی که هست میرهنقل قول:
Printable View
دوست من سرعت این گوشی از 6630 بالاتره اما کندی سرعت به چند عامل مثل پر بودن مموری کارت , وارد شدن ویروس از طریق بلوتوث و نصب نرم افزار و .... بستگی داره .... شما اگه این مسائل رو رعابت کنید سرعت گوشیتون بالاتر از این چیزی که هست میرهنقل قول:
دوست من همونجوری که میدونید فقط از یکی از اسپیکرهای بالای گوشی N73 Me صدا پخش میشه و اون یکی فقط برای توازن و زیبائی هست ...نقل قول:
خیلی خوب!!اینکارو کردم وسرعت اومد بالا!مچکرم!!
اگر گوشیو بروزکنیم (اپدیت) چه تغییراتی میکنه؟
با اینکار بسیاری از باگ ها و اشکالاتی که من و شما متوجه اونا نمیشیم و نامحسوس هستند برطرف میشه ... همچنین ممکنه یکسری امکانات جدید مثل Maps که در فریمور جدید هست به گوشیتون اضافه بشه ...
بله خیلی جالبه!! من فکر می کنم یکی از اشکالات کند بودن n73me اینه که music player بصورت اتوران توی استارت اپ خودش اجرا میشه!! نمیشه اینو غیر فعال کرد!؟
كسي منو راهنمايي نمي كنه مگه ما آدم نيستيم جواب همه رو مي ديد جز من!!نقل قول:
سلام سامان جان این دوستمون راست میگه شماها که سرعتتون بالاهست به سوالات همه جواب بدید اگه هم مشکلی هست که مانع جواب دادن میشه به اطلاع پرسش کننده برسونید که دلخوری پیش نیاد حیفه تایپیک به این خوبی صمیمیتش از بین بره:10:
دوست من تا اونجائی که اطلاغات ناچیز من جواب بده در خدمتتون هستم ....نقل قول:
نوشته شده توسط nokia.n73 music ed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا شاهده تا اینجا هم سعی کردم توضیحات و جوابهای درست و منطقی بهتون بدم نه اینکه فقط بخوام از سرم باز کنم و یه پست داده باشم .... اگر هم درخواست برنامه و ... داشتید اگه در آرشیو برنامه هام داشته باشم براتون آپلود میکنم و لینکشو میزارم...
در هر صورت میتونید روی کمک من حساب ویژه ای باز کنید .....
دوست من در آپدیت جدیدی که برای این گوشی معرفی شده دکمه Exit در Option موزیک پلیر اضافه شده که در فریمور قبلی نبوده .... یعنی شما وقتی از پلیر گوشی استفاده نمیکنید Option رفته و گزینه Exit رو انتخاب کنید تا از برنامه بطور کامل خارج بشید ....نقل قول:
:7:سامان جان داداش منظورم این نبود که شما به هیچکس جواب نمیدی در حالی که اگه شما نباشی تقریبا"نصفه ی بیشتر این سوالها بی جواب میمونن.از دست ما ناراحت نشو من در حدی نیستم که بخوام توی این تایپیک اظهار نظر کنم.ما نسبت به شما پیشکسوتا هیچیم:20:
دنیا دوروزه از دست ما دلخور نشو:40:نقل قول:
من نمي تونم باگوشي ان 73 از طريق پورت يو اس بي ارتباط برقرار كنم كامپيوترم پنتيوم تري است خواهش ميكنم راهنماييم كنيد
اگه توجه کرده باشید اکثرا زمان بوت شدن گوشی طولانی هست و به مرور زمان هم طولانی تر میشه. برای رفع این مشکل و سریع تر بوت شدن گوشی ها می تونید روش زیر رو بکار ببندید.
۱) گوشی رو خاموش کنید و کارت حافظه و Sim Card رو خارج کنید.
۲) یک Sim Card دیگه از یک شرکت ارائه دهنده سرویس دیگه (مثلا تالیا و یا ایرانسل) رو داخل گوشی بذارید.
۳) گوشی رو روشن کنید و صبر کنید تا بوت بشه و بعد از چند لحظه٬ گوشی رو خاموش کنید و Sim Crad رو خارج کنید.
۴) مجددا Sim Card اولیه و کارت حافظه رو نصب کنید.
۵) گوشی رو روشن کنید.
حالا می بینید که زمان بوت شدن گوشیتون کمتر شده و خیلی سریع تر بوت میشه. دلیل این هم اینه که سیستم عامل سیمبیان بعد از گذاشتن سیم کارت جدید کلیه فایل های بدرد نخور که مربوط به سیم کارت قبلی بوده رو پاک می کنه و بهمین دلیل کلی حافظه گوشی آزاد میشه.
فقط یادتون باشه بعد از گذاشتن کارت حافظه و سیم کارت اصلی٬ مجددا باید تنظیمات مربوط به بخش Message گوشی رو تغییر بدید که روی کارت حافظه ذخیره بشه و همچنین کلیه برنامه های ضبط صدا٬ تصویر و عکس رو چک کنید که اطلاعات رو روی کارت حافظه ذخیره کنند.
اقا این گوشی بیچاره کرد منو!!حالا که بعد از سعی زیاد تونستم اپدیت کنم حالا اون برنامه های که قبلا نصب میکردم حالا
میخوام نصب کنم نمیشه:((
ببخشيد يه سوال داشتم ميخوام گوشي بگيرم ولي نمدونم n73 me بگيرم يا n91 me كه مموريش 8 گيگه اما در عوض صداش نسبت به n73 me پايينتره لطفا اگه ميشه راهنمائيم كنين ممنون :41:
دوست من گول 8 گیگ حافظه شو نخور ....
N91 گوشی هست که فقط صداش در هدفون عالیه وگرنه در کار کردن باهاش و سرعت پردازش اطلاعات خیلی کمه و واقعاَ ادم رو اذیت میکنه ....
در ضمن وزنشم نسبت به N73me بیشتره .....
کارکردن با کیبوردش راحت نیست .....
حداقل روزی یکبار هنگ میکنه ......
سلام.دوستان من يك گوشي دارم و اكثر اين برنامه ها كه براي 3rd Edition هست را كه از انجمن گرفتم روي گوشي نصب نميشن و يا كركشون كار نميده و در دو حالت پيغامي مبني بر Expired Certificated (يه همچين چيزي) ميده.......
ميخواستم ببينم همه اين مشكل را دارند؟
لطفا كمكم كنيد كه چه كنم؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
ممنون سامان جان از راهنمائيت خيلي متشكرم :11:
ممنون سامان جان از راهنمائيت خيلي متشكرم :11:نقل قول:
دوستان كسي من را راهنمايي نميكنه؟ساسان جان حداقل تو يه كاري بكن واسمون..........:)
اگه منظورت منم ساسان نیستم سامانم ....نقل قول:
اما در مورد مشکلت باید بگم اول ببین اون برنامه هائی که میخوای نصب کنی احتیاج با ساین شدن دارن یا نه ..؟ اگه نبود تاریخ گوشیتو یکسال به عقب برگردون بعد نصب کن ببین چی میشه ....
نتیجه رو بگو ....
سامان جان شرمنده كه اشتباه اسمت را گفتم.ممنون از راهنماييت............
سلام
به نظر شما فرق بین آلمان و فنلاندش چیه و چقدر اختلاف قیمت دارن؟؟
...............
نقل قول:
جواب سوال دومت را ميدونم كه قيمت 8/20 فلانديش 359 و آلمانيش 347 بود..........
نقل قول:
ممنون از شما؛
البته من امروز قیمت آلمانش رو 332 گرفتم ولی نمی دونم چه اندازه با فنلاند تفاوت داره دنبال اطلاعات مفیدی می گردم.........
به نظر من این گوشی هیچ فرقی با N73 نمیکنه با یک آپدیت ساده میتوان عین N73 Me کردش
دوست من فرقشو شما متوجه نمیشی ..... بهتره از کسی که موزیک داره فرقشو بپرسی .....
با سلام خدمت دوستان
يك كمك فوري مي خواستم من ديروز يك گوشي n73 me ساخت فنلاند گير آوردم آخه چون الان فنلاندش كمه اما چون شك داشتم اصليه يا چينجه نخريدمش و فقط IMEIشو يادداشت كردم تا بدونم اصله يا نه لطفا اگه كسي ميونه كمكم كنه ممنون
اينم IMEI 357651016626490 :41:
میشه شما فرقش رو بگی؟:5:نقل قول:
1- داشتن رم فابریک 2 گیگ نوکیا ....نقل قول:
2- دکمه موزیک پلیر بصورت جدا ....
3- رنگ یکدست مشکی ...
4- دارا بودن حالت Visualisation در پلیر گوشی
5- قسمت Audio Setiing در پلیر گوشی
6- قسمت Maps که به تازگی و در فریمور جدید به موزیک اضافه شده ...
در رابطه با سرعت پردازش و صدای موزیکش خودت باید متوجه بشی .... اگه میخوای بیارم دم در خونتون تا اونم متوجه بشی ..؟
با سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان.
من 2 هفته است كه اين گوشي را خريداري كرده ام.اما يك مشكل هست كه ديگه داره رو اعصابم راه ميره و اونم اينه كه من يك مموري كارت با مارك DOTCOM به ظرفيت 2 گيگابايت خريداري كردم و بعد از فرمت آن در مموري ريدر با فرمت FAT و همچنين داخل خود گوشي بعد از ريختن 500 مگابايت فايل روي آن گوشي به من پيغام Memory Card Corrupted نشان داد.به فروشنده مراجعه كردم و مموري كارت رو برام عوض كرد و دوباره من همون مراحل بالا رو انجام دادم ولي باز هم بعد از ريختن 500 مگابايت اطلاعات دوباره همون پيغام رو نشون داد.براي بار سوم هم مموري كارت رو عوض كردم ولي مشكل همچنان باقي است.:18:
ديگه واقعا روم نميشه برم بگم مموري عوض كنيد فكر كنم اين گوشي يك مرگيش هست!:2:
اگه دوستان در اينه زمينه اطلاعاتي دارند يا قبلا به اين مشكل برخورد كرده اند لطفا راهنمايي كنند.پيشاپيش از راهنمايي شما ممنونم.
نقل قول:
بعد از فرمت با کامپیوتر
با خود گوشی هم فرمت میکنی ؟
مموریتو وقته در اوردن از گوشی چطوری در میاری
؟
از هات اسواپ استفاده میکنی ؟
اون 5 تا مورد اول رو که گفتی همش رو وقتی آپدیت کنی گوشی و به موزیک ادیشن تبدیل کنی داره :27:نقل قول:
نمیدونستم با آپدیت رنگ گوشی هم عوض میشه ...نقل قول:
نمیدونستم با رم فابریک 2 گیگ بهش اضافه میشه ....
بابا گرفتی مارو ...؟؟؟ یک کلمه بگو دلم نمیخواد برم موزیک بخرم ...همین ..چرا خودتو عذاب میدی ....؟
آره با خود گوشي هم فرمت مي كنم و مموري ابتدا از توي گوشي قسمت Remove Memory Card به صورت نرم افزاري قطع مي كنم بعد در ميارم.نقل قول:
از هات اسواپ استفاده نمي كنم.
ولي باز هم مموري خطاي خرابي ميده و نكته جالب اينكه بعد از اولين باري كه خطاي خرابي داد ديگه نه با مموري ريدر نه با خود گوشي فرمت ميشه ( در هنگام فرمت با گوشي ، گوشي هنگ ميكنه )
همكنون به ياري سبزتان نيازمنديم :10:
خوب دوست من , من نمیدونم اون رم رو چند گرفتی ولی میدونم مارک معروفی نیست بهتره یه رم اصل مثل Advance یا Kingston بگیری هم همچین مشکلاتی نداری و هم میدونی یه جنش درست حسابی گرفتی ...
من اصلا قصد خریدش رو ندارم رنگ هم برام مهم نیست مشکی :2: بعدش هم من گفتم فرق چندانی نمیکنه بیشتر امکاناتش هم میشه با یک آپدیت کوچیک انجام داد همین :10:نقل قول:
آره منم دمدماي عيد يه N73 Music Edit گرفتم با قيمت 600.000 هزار تومان
حتما ميگي كار خوبي نكردم ولي كسي كه ازش استفاده ميكنه اينو نميگه
من با اون همه كار از جمله ضبط كردن صداي دوست دخترم رو كردم
چون خيلي دوسش دارم LoOoOoOoOoOoO yOu
غير از هندزفزي خود گوشي كه تو گوش آدم جا نميگيره چه هندزفري ديگه رو پيشنهاد ميديد كه كيفيت و بلندي صداش بهتر باشه؟
بهتره هندزفری N91 رو هم یه امتحان بکنی ....