یه گلدون سفالی دارم که تهش سوراخ نداره؛ میخوام گل توش بکارم ولی میترسم خراب بشه
راهی هست که گلم خراب نشه ؟
Printable View
یه گلدون سفالی دارم که تهش سوراخ نداره؛ میخوام گل توش بکارم ولی میترسم خراب بشه
راهی هست که گلم خراب نشه ؟
اینجا از 10 تا گلخونه 9 تاشون اطلاعات کاملی در زمینه گلها دارن خیلی عجیبه که تو یه کشور پیشرفته اینجوری هستند.هر مشکلی دیگه هم باشه بازم میگه عادیه.
تقریبا همه گیاهان نیاز به زهکشی دارند و باید حتما گلدون سوراخ بشه که زه اب خارج بشه وریشه نگنده و جذب مواد توسط ریشه دچار مشکل نشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خب دیگه اینطوریه, کلا همه چیز از نظرشون عادیه حالا تو هرموردی که باشه,
پس گلدونو بندازم دور؟یعنی راهی نداره ؟ آخه من از یه گلفروشی بزرگ خریدم وجالب اینه که اکثر گلدوناش تهش سوراخ نداشت منم فکر کردم زیاد مهم نیست که این گلدونارو اینطوری زدن خریدم دیگه
چرا بندازی دور عزیز!
خودتون سوراخش کنید
داخل گلدون رو کاملا پرکنید با پارچه یا روزنامه (کاملا پر بشه ) سر و ته کنید گلدون رو .جوری پر شده باشه که سر و ته میکنید باز با فشار گلدون رو نگه دارید .
انتهای گلدون رو یک چسب ضربدری بزنید و بین اون 2 چسب رو که میشه وسط انتهای گلدون رو با میخ سوراخ کنید. ضربه اروم بزنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تشکررررررررررررررررررررر , گفتم حتما میشکنه ولی خیلی راحت بود به همین روشی که گفتید تهشو چندتا سوراخ کردم
بارم ممنون
نقل قول:سلامنقل قول:
شمعدونی شما ممکن هست بیماری قارچی یا باکتریایی داشته باشه برای تشخیص اگر همراه با لکه های قهوه ای ریز به تدریج برگ های پایینی شروع به قهوه ای شدن
و ریزش کردن یا با گذشت زمان و پیشرفت بیماری سوختگی به ساقه و کل گیاه رسیده بیماری بلایت باکتریایی (سوختگی باکتریایی) هست که باید درجه حرارت محیط کمتر
از 25 درجه سانتی گراد باشه تا از پیشرفت بیماری جلوگیری بشه و برای مبارزه میشه از سموم مس مثل Kocide 101 به ميزان يک در هزار استفاده بشه ..
ولی در صورتی که لکه های قهوه ای رنگ آفتاب سوخته ایجاد شده و لکه ها حالت دوایر متحدالمرکز داره بیماری قارچی لکه برگی آلترناریایی است از سم زینِب برای کنترل
استفاده میشه.
در صورتی که با روش هایی که دوستان گفتن به نتیجه نرسیدین برگ های آلوده رو جدا کنید و گلدون رو در محیطی با دمای کمتر از 25 با تهویه مناسب قرار بدین و با یکی از
دو روش بالا که به علایم گلدونتون نزدیک تر هست بیماری رو کنترل کنید ..
بیرون از ایران هستند برا زینب یه سم جایگزین معرفی کنید
نمی دونم این سموم خارج از ایران هست یا نه ولی غیر از zineb می تونن از سموم دیگه خانواده دی تیو کاربامات ها مثل mancozeb (مانکوزب) و maneb (مانِب) استفاده کنن.
یا سمومی مثل تيوفانات متيل، كلروتالونيل و بنوميل که روی کنترل لکه برگی آلترناریایی گونه های دیگه مفید بوده ..
به نظرم اگر اسم بیماری رو بگن برای خرید قارچ کش خود فروشنده راهنمایی می کنه قارچ کشی رو که دارن رو معرفی میکنن:n15:(لکه برگی آلترناریایی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون از زاهنماییتون
دوتا شمعدونی گرفته بودم ,اون یکی که خیلی به شدت برگاش زرد میشد رو که پس دادم گفت عادیه دوباره برگ درمیاره :n13:, جاش یه شمعدانی سفید گرفتم که تو این چندروز مشکلی نداشته و فقط دوسه تا برگاش زرد شدن به صورت عادی لکه ای هم روش ندیدم ؛ولی اون یکی که اوضاش بهتر بود رو پس ندادم اخه قرمز بود,شمعدونی قرمز هم به ندرت پیدامیشه اینجایی که هستم, برگای زردشو که همه رو کندم انداختم دور الان نمیدونم چطوری بوده :n17: ولی 2تا از شاخه هایی که غنچه داشته غنچه ها بدون باز شدن از بین رفته , وساقه هاش تا چندسانت زیر غنچه ها قهوه ای شده ولی بقیه ساقه ها کاملا سبز, تو عکس که گذاشتم معلومه , راستی چندتا گل دیگه هم مثل نازیخی و کاکتوس و آلوئه ورا کنارشه اگه بیماری داشته باشه به اونها هم سرایت میکنه ؟
من یه قازچ کش آوردم از ایران که اسمش میشوکاپ 35%پودروتابل, از سم ها اطلاعی ندارم نمی دونم این خوبه یا نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم ..
اگر گلدون های کناری جزو میزبان های قارچ و باکتری باشن و میزان آلودگی در حدی باشه که بیماری ایجاد بشه امکان آلودگی گلدون ها هست ...
میشوکاپ( اکسی کلرور مس )پودر وتابل 35% [COPPER OXYCHLORIDE MAC 35%WP ] هم قارچ کش و هم باکتری کش هست (بیشتر برای بیماری های قارچی استفاده میشه)
و فقط برای موارد مصرف خودش کاربرد داره مثل بعضی سفیدک ها برای بعضی گیاهان ..برای چه بیماری بهتون این قارچ کش رو دادن و برای کدوم گلدون ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من اطلاعی راجع به سم ها ندارم, به گل فروشه گفتم یه قارچ کش میخوام براگلهای آپارتمانی اینوداد گفت خوبه , نپرسید چه بیماری و چی ..........
کنار شمعدونی گل نازیخی, آلوئه ورا, ارکیده, کاکتوس و کالانکوا هست , نمیدونم حساسن به این بیماری یا نه
خب چون عامل بیماری هنوز مشخص نشده با اینکه احتمال آلودگی برای این نوع گیاها خیلی کم هست ولی گلدون رو فعلا از بقیه گلدون ها جدا کنید ...
برای شمعدونی که غنچه هاش باز نشدن و احتمالا شاخه اصلی هم باید گل دهیش کم شده باشه ساقه ها حالت ضخیم تر پیدا نکردن ؟ شما گیاه رو چه
طور آبیاری می کنید ؟ روی برگ و گل هم مه پاشی میشه؟ هوای اتاق یا محلی که گلدون رو نگه میدارین گرم و مرطوبه ؟ اگر اینطور هست دمای محل
نگهداری رو به 25 یا کمتر برسونین محیط باید خشک باشه و برگ و گل مرطوب نشن و میزان آبیاری زیاد نباشه نور کافی باشه(شمعدونی نیاز داره 12
ساعت از نور آفتاب به صورت مستقیم استفاده کنه) و در محل نگهداری تهویه انجام بشه ...برگ های زرد شده رو هم حذف کنید..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون
آب رو روی خاک نزدیک سافه می ریزم روی برگ و گل که نه, دمای هوا اینجا الان 18 درجه هست و کاملا خنکه, روزا پنجره رو باز میکنم که هوا بخورن , نورش هم کافیه, اینجا الان از ساعت 4 صبح که افتاب میزنه ساعت 11شب غروب میکنه , نور به اندازه کافی هست, برگهای زرد رو جدا میکنم ولی باز فرداش چندتادیگه زرد شده, اون شمعدونی قرمزه رو امروز صبح دیدم یکی از ساقه هاش قهوه ای رنگ شده و پایین ساقه ها یه چیزایی شبیه کرک بود که نمیدونم طبیعیه یا نه, منم بردم بیرون از همون سمی که داشتم به صورت محلول رو تمام برگ و ساقه ها پاشیدم :n13: حالا ببینم تا چند روز آینده چی میشه , ولی خودم احتمال میدم مشکلی داشته چون شمعدونی سفیده هم که بعداز اون گرفتم و کنارش بود داره برگاش به همون صورت زرد میشه , ولی کاملا سرحاله و غنچه هم زیاد داره که هر روز باز میشن, برگها از لبه شروع میکنه به زرد شدن و یه حالت سوختگی مانند داره
سلام
نتیجه محلول پاشی که انجام دادین چی شد ؟ تغییری تو ساقه های قهوه ای دیدین ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام
اون چیزایی که گفتم شبیه کرک هست دیگه تموم شده, تو این ده روز فقط دوتا از برگاش زرد شدن وبقیه خوب موندن درصورتی که قبل سم پاشی هر روز چندتابرگ زرد میشد , گلهاش به علت سم پاشی از بین رفتن ولی الان دو سری غنچه درآورده که کوچیکن و اماساقه تا همون جا که قهوه ای شده بود قهوه ای مونده ! نمی دونم طبیعیه یا نه
یه سوال دیگه هم داشتم
بذر شمعدونی چطور به دست میاد؟ وقتی گلش خشک شد؟
یعنی هیچ کس نمیدونه بذر شمعدونی چطور به دست میاد ؟:n13:
نقل قول:
همونطور كه خودتون گفتيد بعد از خشك شدن گل بذرهاي ريز ايجاد شده باقي مي مونه كه اون ها رو هم بايد به صورت سطحي و در خاكي كه مرطوب بمونه كاشته بشه. (تجربه ي شخصي نيست و بعد از جست و جو اين مطلب رو پيدا كردم.)
ممنون, گلهاش خشک شدن ولی من بذری توش ندیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز فکر میکنم شما شمعـدونی هاتون رو از ایران تهیـه کردین و شمعـدونی های ایران اغلب از جنس Pelargonium هستن این جنـس به ندرت
تولید بذر می کنه چون این گیاه Hermaphrodite هست و اندام جن*سی نر و ماده هر دو روی یک پایه گیاهـی قرار دارن ممکن هست تو این شرایط گرده
افشانی به صورت موفقیت آمیزی اتفاق نیوفتـه یا پرچم ها به گلبـرگ تبدیل بشن برای همین ما تو جنـس Pelargonium تولیـد بذر نداریم می تونیـن برای
تکثیر از همون روش قلمه زدن استفاده کنید یا اگر علاقه به تکثیر با بذر دارین بذر یه جنس دیگه رو بکارین ولی برای این جنس تولید بذری وجود نداره. برای
تکثیر با قلمه از ساقه های نیمه خشبی استفاده کنید و قلمه رو در اوایل فصل پاییز انجام بدی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام
نه شمعدونی هارو از همین جا گرفتم, پدرم یه مدل شمعدونی ایران داشتن که قرمز خوش رنگ بود از اون میخواستم که وقتی اومدم ایران خشک شده بود واسه همین نیاوردم دیگه از همین جا گرفتم, دیگه
فکر میکنم همون روش قلمه رو باید استفاده کنم
اینجا هوا کاملا خنکه الان, 12تا 18 درجه , الان نمیشه قلمه بزنم ؟
سلامنقل قول:
شمعدونی هایی که بذر تولید می کنن 1 ساله هستن و یکبار گل میدن و بذر هم تولید می کنن و معمولا در فضای آزاد کشت میشن .
شمعدونی که شما دارین و گل داده و بذر تولید نکرده هم احتمالا از همین جنس Pelargonium هست ..
اینکه تاکید میشه اوایل پاییز قلمه زده بشه به خاطر درجه حرارت هوا نیست علتش اینه که همه گیاها تو این زمان از حالت تولید برگ و
ساقه خارج میشه و اصطلاحا به خواب میرن و وقتی قلمه رو می زنید انـرژی برای تولید ریشه صرف میشه و برای سـاقه و برگ هدر
نمیره شما تو هر فصلی می تونید قلمه بزنید ولی وقتی قلمه رو تو فصلی مثل تابستون و بهار میزنید انرژی به جای اینکه صرف تولید
ریشه بشه صرف برگ و ساقه دادن میشه یا ممکن هست زمینه ایجاد آلودگی و بیماری ایجاد بشه ..
به نظر من برای قلمه از ساقه ای که گل نداره و 2-3 تا برگ داره استفاده کنید ولی اینطور گفته میشه که ساقه هایی که انتهاشون یه
گل سالم دارن برای قلمه زدن قوی هستن ..
این پست هم بخونید برای قلمه زدن هست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون از راهنماییتون , میزارم پاییز قلمه میزنم که مطمئن باشه
سلام. دیروز چندتا گل از یه گلخونه تهیه کردم برای داخل آپارتمان. یکیشون کالانگوئه ست اون یکی رو نمیدونم! مشکلی که دارم اینه که بعضی از برگهای این گیاه لبه های سوخته دارن. پشت برگهای گیاه رو که نگاه کردم احساس کردم نقطه های ریزی روی گیاه هستند که بعضی وقتا هم راه میرن! فکر کنم آفت داره احتمالا شته. با دقت بیشتر متوجه شدم برگهای پایینیش بیشتر دارن و یه برگش هم یه چیزی شبیه حلزون روش چسبیده بود و یکی دوتا برگهاش هم کامل پژمرده شده بودند. بلافاصله از حشره کش معمولی با اسپری از فاصله 20 سانتی زیر برگها به صورت کم استفاده کردم. عکسهایی که گذاشتم رو لطفا ببینید و لطف کنید بگید مشکل چیه و چه کار باید کرد. ضمنا اسم گیاه رو هم بگین اگه میدونید. ممنون...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
با توجه به اینکه پشت برگ هست و نشونه های ایجاد شده روی برگ (پیچیدگی برگ) به نظر میاد حشره های سیاه رنگ شته هستن (احتمالا در محل فعالیت عسلک هم
باید تولید کرده باشن )برای کنترل شته در صورتی که تعداد کمی هستند از حشره کش های معمولی هم میشه استـفاده کرد.در غیر این صـورت از سم دیازینون (با روشی
مصرفـی که معمـولا روی بسته نوشته شده ) یا مالاتیون استفـاده کنید (استـفاده از سـم بهتره در هوای آزاد باشه و از ماسک استفاده کنید).
برای حشره ای که گفتین شبیه حلزون هست عکس چندان واضح نیست ممکن هست حلزون یا لیسک باشه که اگر فقط روی یک برگ دیده شده از گیاه جداش کنید.
ممنون از پاسختون. یه جای دیگه همین عکسا رو گذاشتم بهم گفتند آلودگی قارچیه!! یعنی ممکنه آلودگی قارچی باشه؟ من امروز حشره کش رو زدم ببینم تا یکی دو روز دیگه اگه خوب نشد میرم سراغ مالاتیون. فقط اسم این گل رو میشه لطف کنید بگید. هرچی سرچ کردم پیدا نکردم.نقل قول:
علت اینکه بهتون گفتن آلودگی قارچی هست منظره ریسه مانند (اندام زایشی قارچ) روی برگ و تیره شدن برگ هست که امکان آلودگی به وسیله قارچ رو میده
ولی شته ها هم بعد از تولید عسلک حالت دوده ای شکل تولید می کنن بهترین مرجع خودتون هستین دقت کنید قسمتی از برگ که آلوده هست حالت چسبنده
و تولید عسلک می بینین قسمت های تیره رو نگاه کنید حشره دیده میشه ؟ اگر در قسمت های آلوده حشره دیدین آلودگـی مربوط به حشـره هست . شته ها
ناقل بیماری های ویروسی هستن که باعث دِفرمه شدن برگ هم میشه در هر حال اولویت مبارزه با چیزی هست که اطمینان دارین.فعلا باید آفتی که دیده میشه
از بین بره.. اسم گیاه هم سرچ می کنم براتون
ممنون از حوصله و دقتتون. این چند روزه خیلی باهاشون درگیرم. دو روز پیش بردمشون تو حمام و با دوش و فشار آب ملایم و دمای آب ولرم زیر و روی برگها رو شستشو دادم. ولی امروز دیدم بازهم برگهاش دارن پژمرده میشن. یه سری لکه های قهوه ای رنگ روی بعضی برگها دیده میشه و نوک بعضی از برگها هم حالت سوخته دارند. یکی از برگهای پژمرده رو برداشتم دیدم پشتش یه چیزی شبیه عنکبوت ریز با رنگ روشن (سبز یا قهوه ای روشن بود نمیدونم) راه میره. از حشره کش تار و مار هم به مقدار کم دوباره استفاده کرده بودم دیروز ولی ظاهرا تأثیر نداره. استرس خسته م کرده. نمیخوام گلهای نازنینم پر پر بشن. لطفا کمک کنید...نقل قول:
اینکه می گین شبیه به عنکبوت هست به نظر میاد ممکنه کنه باشه ولی کنه خیلی ریزه و تشخیصش با چشم غیر مسلح سخته..نقل قول:
ولی اینکه با چشم تشخیص دادین و اینکه گفتین سبز یا قهوه ای هستن به نظرم به احتمال زیاد شته هست باید بدونین شته و کنه
خیلی زود تولید مثل می کنن مثلا شته در عرض 2 هفته می تونه چند نسل تولید کنه و کل گیاه + گیاه های اطراف رو از بین ببره..
به نظرم بهتره هر چه سریعتر کنترلش کنید
آفت کش مالاتیون 1 قاشق چایخوری، قارچ کش مانکوزب 1 قاشق چایخوری و کنه کش (با احتمال اینکه ممکنه کنه باشه) با 1 لیتر آب
مخلوط کنید و در خاک بریزید یه مقداری هم رو قسمت های آلوده اسپری کنید هر 7 روز این کار رو تکرار کنید (تا 21 روز)
واقعا از این همه راهنمایی و سعه صدر شما ممنونم...
امروز که اومدم خونه با این برگها مواجه شدم که هنوز به ساقه بودند. کندمشون و عکس گرفتم تا شما هم ببینید. محل خشک شده و دفرمه شده هیچ عسلکی نداره. ضمن اینکه یکی از برگها مال حسن یوسفمه که تازه از آب در آوردم و کاشتم توی خاک. ضمنا دیشب با سم سوین که روش نوشته کمی سیستمیک هست و تماسی نفوذی و 19 حشره رو از بین میبره با همون دوز 2 در هزار اسپری روی برگها رو انجام دادم و امروز هم بعد از این صحنه کمی پای گل ها ریختم. نمیدونم قارچ کش هم لازمه حتما؟ گیاه اذیت نمیشه با این همه سم؟
یه توضیح هم بدم اون برگی که تو تصویر اول سفیدی روش داره رد سمه فقط یه وقت فکر نکنین رد تار مانند یا آرد مانند و اینهاست... گفتم بگم که به اشتباه نیافتین...
الان با چراغ قوه زیر برگها رو به دقت نگاه کردم. سایه اون موجودات بسیار ریز رو میشد دید. رنگ روشن تقریبا هم رنگ پشت برگ. یه حالت تار عنکبوت مانند هم پشت یکی از برگها بود که فقط توی نور فلش موبایل پیدا بود. به احتمال زیاد کنه هستند. شپشک آرد آلود که بعید میدونم. فردا شب ترتیبشو میدم. امیدوارم دیر نشده باشه...
فقط کنه کش دیازنون بگیرم؟ یا چیز دیگه؟
راستی اسم گیاهم هم ایمپیشنت هست. گل های زیبایی داره. حیف که گلش پژمرد...
خواهش می کنم
علائم که به نظر من به خاطر همین آفات ایجاد شده و با همون سمومی که تو اولین پست معرفی کردم با از بین بردن آفت علایم هم رفع میشه
ولی گفتین که جای دیگه بهتون گفتن آلودگی قارچی هست که علت معرفی قارچ کش هم احتمالی بود که بهتون داده بودن ..
سوین رو بهتر بود فقط قسمت آلوده اسپری می کردین و تقریبا این سم دیگه استفاده نمیشه با همون سم های تماسی که معرفی کردم هم
مشکل حل می شد (در کل بهتر هست از سم های سیستمیک و نفوذی کمتر استفاده بشه چون این سم ها حتی به مقدار ضعیف هم وارد
شیره گیاهی میشن و البته برای شته و کنه که از شیره گیاهی استفاده می کنن مفید هستن ولی در کل استفاده از سم سیستمیک بهتره
تو مراحل بعدی باشه) بهر حال الان که از سوین استفاده کردین بهتر هست صبر کنید طبق دستوری که بهتون گفتن سم رو مصرف کنید تا نتیجه
مشخص بشه ..
درباره توضیحتون هم این علایمی که دیده میشه به خاطر تغذیه آفت و گاهی انتقال بیماری ویروسی ایجاد میشه برای کنترل بیماری های ویروسی
قارچی و باکتریایی که عامل انتقالشون آفات هستن باید اول آفت کنترل شه که بعد از کنترل آفت این بیماری ها هم کنترل میشن ...
امروز عصر اومدم و دیدم 80 درصد برگها به همون حالت دچار شدند... با اینکه صبح هم با آب ولرم برگها رو شستشو داده بودم. من هم تمام برگها رو چیدم و هیچ برگی باقی نذاشتم. به نظرتون دیگه فایده ای داره نگهداریش؟ دوباره برگ میده؟ نمیدونم چرا سوین هم موثر واقع نشده. امروز صبح بازهم کنه ها رو میشد دید که روی برگها راه میرن. انگار نه انگار که سم بهشون دادم... هر دو تا ایمپیشن رو بدون برگ کردم یکم هم از سرشاخه هاشون رو چیدم. اگه فکر می کنید میشه امیدوار بود برم دیازنون و مانکوزب بگیرم بهش بدم که اگه قارچی هم بوده برطرف بشه...
علت اینکه اولین پستم به شما سم معرفی کردم همین بود شته قدرت تولید مثل بالایی داره و آلودگی رو در زمان کم افزایش می ده
نمی دونم سوین رو چه کسی به شما معرفی کرده ولی شما هم دیر اقدام کردین هم روشی که چندان کاربرد نداره رو انتخاب کردین
الان باید نگران بقیه گلدون ها باشین ...
الان که آلودگی انقدر گسترده شده می تونین از یه سم سیستمیک مثل متاسیتوکس استفاده کنید .استفاده از سموم قبلی هم به
تصمیم خودتون بستگی داره زمان استفاده این سموم خیلی قبل تر بود..
سم رو همون گل فروشی معرفی کرد که ازش گل ها رو گرفتم. 90 درصد این گل فروش ها سواد شناخت یک سم ساده رو ندارند. متاسفانه از گل فروشی فقط فروختن و سر کیسه کردن مردم رو بلدند و هیچ اطلاعی راجع به گل، شرایط درست نگهداری و دفع آفاتش ندارند... این گل ها رو به نظرتون نگه دارم؟ امکان رشد دوباره دارند؟ راستی این سمی که معرفی کردید(متاسیستوکس) رو تو هیچ فروشگاه ایترنتی پیدا نکردم. تو تهران سمت غرب (ستارخان ) جایی سراغ دارید که بتونم تهیه کنم؟
اگر پیدا نمی کنید بهتره همون سم ها که معرفی کردم رو استفاده کنید ..
در صورت کنترل شته و یا بیماری ها و تقویت و رسیدگی به گیاه امکان رشد مجدد وجود داره فقط تا زمانی که مطمئن نشدین
آلودگی کامل از بین رفته دور از بقیه گلدون ها نگهداری کنید ...
سعی کنید قبل از سم پاشی برای شته به گیاهان آب داده و کف را خیس کنید چون شته ها برای فرار به کف زمین می روند و اینجوری بیشتر از بین می روند.
نقل قول:
سلام
متاسیستوکس دیگه وارد نمیشه و شرکت هایی که این سم رو وارد میکردن و بسته بندی میکردن هم سم های مال 2007 رو دارند
2ماه قبل 3500 تومن بود الان 5 تومن
و نمیدونم چرا این که مال قبله و دلار هم ارزون تر شده (از اون موقع کع 4 تومن بود) ولی بازم گرون میشه
نکته اصلی اینه که اسن سم بسیار بد بو هست و اگه توی خونه مصرف بشه وحشت ناکه
توی حیاط هم چند روز بوش میمونه ولی واقعا کارآمد هست
کنه تاذعنکبوتی و شته رو کشت اما شپشک آردآلود رو از بین نبرد
من پست قبلی رو نخوندم که گیاهتونو بدونم اما اگه گلذون کوچیک خونگی هست با آب ریکا ی رقیق بشورید 90 % از بین میرن
موفق باشید
سلامنقل قول:
نور مناسب و اسپری آب روی ساقه ها بسیار خوبه
موفق باشید