سلام من يه سوالي داشتم من يه بازي ps2 از اينترنت دانلود كردم حجمش هم 4gig هست ميخواستم بپرسم كه چجوري رايت كنم تا كنسول (ps2)باز كنه
Printable View
سلام من يه سوالي داشتم من يه بازي ps2 از اينترنت دانلود كردم حجمش هم 4gig هست ميخواستم بپرسم كه چجوري رايت كنم تا كنسول (ps2)باز كنه
كسي نيست به من كمك كنه
فايل هايي كه من دانلود كردم iso يا فايل ايميج نداره
بايد چه جوري تو دي وي دي ريخت كه تو كنسول هم اجرا بشه
حالا راحی نداره که این مشکل رفع بشه؟نقل قول:
كسي بلد نيست
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:دوست عزیزنقل قول:
لازم به زدن این همه پست اونم پشت سر هم با فاصله زمانی کم نبود
این کارتون خلاف قوانین هست
برای سوالتون هم باید حتما فایل iso یا image اون بازی رو داشته باشین
و همون رو write کنید با سرعت 4 ایکس
اخه مساله اینه که این مشکل نیستنقل قول:
مدل اون modchip هست که این طوریه
اگه واقعا اذیتت میکنه برو بده modchip رو عوض کنن
که البته هم باید یک 30 تومانی خرج کنی هم اون modchip های قدیمی تر الان گیر نمیاد
عزيزم اگه داشتم(iso)كه چرا اينجا ميومدم ميگم راه حل ديگه نيست كه رايت بشه
سلامنقل قول:
شما اسم همه ی فایل ها رو بنویس.
یا یه بازی که مال ps2 هست رو توی دستگاه dvd خوان بزار ببین اون چه جوری هست شما هم مثل اون رایت کنید.
اگه با Nero میخوای رایت کنی باید Make DVD Data رو بزنی. فکر کنم اینجوری هست.
من که فقط از روی dvd بازی ps2 کپی گرفتم. :دی
بصورت data رایت کردم ولی کنسول باز نکرد این فایلیم که من دانلود کردم بازی CrashMindOverMutantهست که از تورنت دانلود شده معتبر هست ولی نمیدونم با چه فرمتی رایت میشه حالا نمیدونم تو این فروم به این بزرگی کسی بازی های ps2 رو بصورت دستی رایت نکرده کپی نمیگما بصورت فایلی
سلام این کاری رو که میگم امتحان کن احتمالا میشهنقل قول:
بصورت data رایت کردم ولی کنسول باز نکرد این فایلیم که من دانلود کردم بازی CrashMindOverMutantهست که از تورنت دانلود شده معتبر هست ولی نمیدونم با چه فرمتی رایت میشه حالا نمیدونم تو این فروم به این بزرگی کسی بازی های ps2 رو بصورت دستی رایت نکرده کپی نمیگما بصورت فایلی
اول فایلها رو با nero روی یک ایمیج رایت کن با فرمت دیتا(data DVD) بعد این ایمیج رو با نرم افزارAlcohol 120% با سرعت 4 رایت کن در ضمن تا جایی که میتونی DVD رو با Nero رایت نکن
سلام! میشه Image های بازی های PS2 رو دانلود کرد و روی DVD ریخت و بازی کرد؟ اگه میشه سایتی واسه دانلود image سراغ دارید؟
من دنبال بازيها يبا دوربينش مي گردم اما پيدا نكردم . اگه كسي مي تونه كمك كنه پيام بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.دوستان کسی می دونه پورت usb که در جلوی ps2 هست به چه دردی می خوره؟ کار آییش چیه؟
برای اتصال لوازم جانبی مثل keyboard و mouse و همچنین دوربین و flash memory هستنقل قول:
مرسی از جوابتون.اما می تونم بپرسم به چه دردی می خورن؟یا می تونید یه جایی معرفی کنید تا جواب سوالم رو بگیرم؟آخه کی برد و ماوس به چه درد پی اس می خوره؟یا مثلا چه بازیایی میشه توش از دوربین استفاده کرد؟یا مثلا اینکه میشه از فلاش بعنوان مموری استفاده کرد؟اگه نه پس چی کار میشه کرد باهاش؟ببخشید سوالام یکم زیاد شد...
منظورتون رو از جایی که جواب سوالتون رو بگیرید رو نفهمیدم ؟نقل قول:
keyboard و mouse برای اتصال به کنسوله
زمانی که شما کنسول fat رو داشته باشید میتونید روش linux نصب کنید روی هاردش
و با اون به internet برید و online بازی کنید
و همچنین یک سری نرم افزار خیلی محدود در حد player روی کنسول نصب میشه
که برای استفاده از اونها و همچنین surfing تو نت نیاز به keyboard و mouse دارید
دوربین این کنسول برای یک سری بازی های خاصی بود که مثلا خود sony میساخت به اسم eyetoy
که هنوز هم شماره های جدیدش برای ps3 ساخته میشه
و روی ps2 هم یکی از موفق ترین و محبوب ترین بازی ها بود
استفاده دوربین تو این بازی ها به این صورته که شما با دوربین تصویر چهره خودتون رو تو background بازی میزاری و روی اون بازی میکن
اکثرا هم تو بازی هایی مثل dance کار برد داره
و همچنین میتونی تو online به عنوان web برای بازی های online استفاده کنی
نه از flash به عنوان memory card نمیتونی استفاده کنی
ولی میتونی توش mp3 و divx بریزی و با نرم افزار هایی مثله sms player اونها رو پخش کنی
همچنین میتونی فایل های save رو با ااون به یک mc دیگه انتقال بدی
موفق باشی
قیمت یه ps2 چند است
ب
حدود 150 کمی بالا یا پایین اگه اشتباه نکنمنقل قول:
نقل قول:با توجه به این که sony باز هم کاهش قیمت رو در مورد ps2 اعمال کرده و قیمتش الان 99 دلار هستنقل قول:
الان تو ایران جایی مثل فتحی میده 130 تومان
سلام آقا پدرام و بچه های ps2
امیدوارم حالتون خوب باشه !
چند روز پیش یکی از بچه ها فروخت 130 !
منم ps2 دارم بفروشم 130 ؟
می ارزه ؟
خیلی خوب فروخته دوستتنقل قول:
من 10 ماه قبل تونستم با کلی بازی و زرنگ بازی 150 رد کنم :31:
الان اکش با 2 تا دسته 130 تومانه
تو اگه 80 هم رد کنی عالیه چه برسه به 130 :10:
ممنون از راهنماییت پدرام جون سعی می کنم همون 130 رد کنم اگر شد !
راستی 2 تا ps2 دست دو هم گیرم اومده به نظرت اونا رو هم بخرم 130 رد کنم ؟ d:
البته باید بدونین که چند مدل دارهنقل قول:
77004 pal الان تو بازار 170000 فروش میشه که بهترین مدلشه
90004 pal الان تو بازار 150000 فروش میشه که مدل جدیده و برق مستقیمه
دوستان سلام ایا هنوز هم برای این کنسول بازی میاد؟؟؟؟
sony کاهش قیمت رو برای تمامی مدل های ps2 اعمال کردهنقل قول:
یعنی الان ps2 قیمتش 123500 تومان هست
که خوب تو مملکت ما .....
سلام دوستان من eye toy (دوربین ) رو دارم به همراه یک بازی اورجینا ل که اسمش monkey mania هستش هر دو رو با هم میدم 20 تومن هر کی خواست همین جا بگه.
بله میادنقل قول:
طبق گفته sony تا 2010 یعنی حدودا 1 سال دیگه support میشه
سلام دوستان
من چطوری میتونم سیو هایی که تو اینترنت هستن رو به مموریم انتقال بدم ؟؟؟؟
سلام دوستان
من چطوری میتونم سیو هایی که تو اینترنت هستن رو به مموریم انتقال بدم ؟؟؟؟
نقل قول:شما باید این save ها رو روی flash memory بریزینقل قول:
و بعد با استفاده از نرم افزارهای جانبی مثل gameshark و sms از طریق flash به memory card انتقال بدی
سلام
dvd رو با چه سرعتی رایت کنم که پلی استیشنم بتونه بخونش (میخوام فیلم رایت کنم)
با تشکر
ممنون از جوابتوننقل قول:
فلش مموریو به جلوی ps2 که usb داره وصل کنم ؟؟
یه کم بیشتر توضیح بدین ممنونترتون میشم:11:
دوست عزیز
پست های پشت سر هم نزنید و سوالاتتون رو تو یک پست مطرح کنید
میتونید از ویرایش استفاده کنید
برای دیدن فیلم باید Dvd رو با 4x رایت کنیدنقل قول:
بالاتر از اون موقع خوندن دچارمشکل میشه
بلهنقل قول:
به usb جلوی کنسول نصب میشه
اول از لینک بالا برنامه uLaunchELF رو دانلود کنید و بعد اونو رو CD رایت کنید.(داخل فایل rar فایل ISO قرار داره) بعد CD رو بذارید تو PS2 و صبر کنید تا وارد محیط برنامه بشه. اونجا یه چیزی مثل فایل منیجر هست که میتونید به اطلاعات درون Flash Memory ,Memory Card, ... دسترسی داشته باشید یا انتقال انجام بدید.کد:http://www.sksapps.com/launchers/uLaunchELF_v4.16_CD.rar
در ضمن میتونید برنامه های دیگه رو هم ( ELF. ) از طریق کپی روی Flash Memory اجرا کنید.
کار این برنامه همونطور که از اسمش مشخص هستش اجرای برنامه های ELF هستش
اگه سوالی بود بپرسین:10:
با سلام خدمت همه دوستان
دوستان من یک دستگاه pro vision lcd tv box برای وصل کردن ps2 به مانیتور خریدم . چیکار باید کرد تا ازش تصویر گرفت ؟
کار خاصی لازم نیست. شما فقط کابل هاشو درست وصل کن بعد وقتی ps2 رو روشن کنی تصویر میره روش.نقل قول:
سلام مجدد.دوستان من به یه سری بازی نیاز دارم(مثل گاد آف وار 1 و 2 بصورت فول 9 گیگ).یه تاپیک زدم که بستنش و هنوز نفهمیدم چرا.کسی می تونه واسم رایت کنه؟یا جایی رو معرفی کنه که ازونجا بخرم؟یه 5 گیگش رو گرفتم از وسطای بازی هنگ می کنه...راستی...درسته میگن زیر نویس فارسی بازی هم اومده؟
اگه جای پستم اینجا نیست؛راهنمایی کنید آقای مدیران.نه اینکه زرتی پست رو پاک کنید...
بگردی پیدا می کنی !!
منم 1 سال دنبالش بودم همه جا رفتم آخر پیدا کردم !!
میخوای واست بفرستم ؟
اگر آره واسم آدرست رو پیغام کن !