۲تا البالو یه الوکه پیوند زردالو زدم بهش که خشک شده !!!یه ۲ تا هم انگور تاک دارم .نقل قول:
iphone4
v/5.1
j...
Printable View
۲تا البالو یه الوکه پیوند زردالو زدم بهش که خشک شده !!!یه ۲ تا هم انگور تاک دارم .نقل قول:
iphone4
v/5.1
j...
بهترین کار اینه که تمام برگایی که از دختاتون میریزه رو یه گوشه از باغچه چال کنید وبعد از چند ماه اونارو در بیارین و به ازای هر متر مربع از باغچه 3-5 کیلو گرم کود پوسیده دامی و 10 - 20 گرم کود کامل 20-20-20 مخلوط کنید و روی خاک باغچه پهن کنید بعد تا اونجایی که میتونید عمیق شخم بزنید.نقل قول:
این کارو باید هر سال اواخر زمستان تا اوایل بهار انجام بدین.
توجه داشته باشید که اگر خاک باغچه شما رسی هست باید 1-3 کیلو گرم ماسه بادی به ازای هر متر مربع با اون ترکیبی که گفتم مخلوط کنید...
سلام دوستان
من یه باغچه دارم که کناره هاش و زیرش بسته هست (( سیمان و قیر گونی شده ))
عمق حدود 70 سانتی متر
2 انگور - 1 گل محمدی - 1 گل رز و سبزیجات کاشتم
خاک باغچه رو زیرورو کردم و کود دامی پوسیده دادم
هر 3-4 روز 1بار ابیاری میکنم
اول بهار اینارو کاشتم
بعضی از دوستان میگن که انگور و گل محمدی اصلا اینجا رشد نمیکنه و بعضی دیگه میگن که رشد میکنه ...
نظر شما چیه ؟؟ امکان داره یا .....
باید چه کار کنم ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
عمق 70 سانت برای انگور و رز قابل تحمل هست اما چون باغچه شما زهکش نداره احتمال پوسیدگی ریشه زیاده، پس مواظب آبیاریشون باش .
قم هستم و تابستون خیلی گرمی داریمنقل قول:
هر ۳-۴ روز یک بار اب بدم خوبه ؟
ممنون از راهنماییتون
ipad - MC110
[قم هستم و تابستون خیلی گرمی داریم
هر ۳-۴ روز یک بار اب بدم خوبه ؟
بهتره که هرموقع میخوای بهشون آب بدی حداقل تا عمق 10سانتی خاک رو نگاه کنی که خشک باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیار کاشتم اینجوری شده چیکار کنم باید ؟؟؟ ممنون
Sent from my iPhone4 using Tapatalk
سلام
یه سوال دارم
یه باغ انگور داریم که میخوایم حدود 25 بوته انگور رو از جا در بیاریم و جای دیگه بکاریم
لطفا راهنمایی بفرمایید چه طور جابجا کنیم ایا بعد از کاشت در جای دیگر باز هم رشد میکنه و انگور میده
لطفا سریع جواب بدیدن
کسی نبود جواب ما رو بده
سلام
شما باید در موقعی از سال این کار رو انجام بدی که یا درخت در خواب باشه ویا در غیر این صورت رطوبت هوا زیاد باشه.قبلش درخت رو کاملا هرس کنید و تا میشه ریشه ها رو سالم بیرون بیارید و قبل از کاشت ریشه های شکسته رو جدا کنید.
سلامنقل قول:
ظاهرا خيار شما رو مينوز گرفته و همينطور سفيدك ...بهتره تشريف ببريد مغازه هاي فروش سموم و سم مخصوص با دوز مصرفي رو تهيه بفرماييد.
در ضمن به طوري كه مشاهده ميشود خاك باغچه شما خيلي تركيب مناسبي نداره و همين باعث رشد نامناسب گياهتون ميشه حالا فرقي نميكنه كه چي كاشته بشه.
نقل قول:
سلام ...با اجازه
ببخشيد اما به نظر من اصلا نوع گياهان انتخابيتون مناسب نيست...الان كه كوچك هستند مشكلي نخواهند داشت اما فرض كنيد كه يكسال از كاشت شما بگذرد...اونوقت نه گل محمدي ها ميتوانند رشد كنند نه انگورتون ...
در واقع شما باغچه نداريد بلكه گلدان بسيار بزرگي داريد ...پيشنهاد بنده جسارتا اين هست كه از اين گلدان بزرگ استفاده كنيد و گلهاي فصلي بكاريد تا هم به زيبايي باغچه شما افزوده شود و هم مصرفي بهينه از اين محيط داشته باشيد.
سلام
اتفاقاً فکر کنم دیگه یکسال از کاشت باغچه ایشون گذشته. به تاریخ پستها دقت کنید.
اِ نزن تو ذوق مارجين،
مارجين جان خو ش آمدين
من يه سري گل دارم كه ميبينم روشون شپشك ها سفيد 3-4 ميليمتري كه شاخك هاي كوچكي هم دارن روي گل هام نشته چيكارشون كنم!! روز بروز دارن تپل تر ميشن، روي سيكاس و گل ناز نشستن. ميترسم به بنجامين و كپي ناژ هم برسن
سلامنقل قول:
شرمنده حق باشماست...فقط قصدم كمك بود و فكركردم شايد كسي ديگر هم همين شرايط رو داشته باشه...
ممنونم از تذكرتون...تازه واردم.
سلام ممنونم دوست عزيزنقل قول:
مشكل شپشك روي بيشتر گياهان خصوصا كروتون و ناز و شمعداني و اكثر گياهان آپارتماني بروز ميكنه...
بهترين راه اينه كه اگه ميتونيد با پنبه آغشته به الكل ابتدا شپشك ها و تخمهاشون رو از روي گياهتون با دقت و حوصله زياد پاك كنيد...بعد با سم ديازينون يك بار سم پاشي كنيد و بعد از سه روز دوباره سم پاشي كنيد .
اميدوارم زودتر حالشون خوب بشه..
با درود دوستان گرامی
یک زمین 2000 متری رو می خواستم آروم آروم به باغ شهری تبدیل کنم. یه جورایی بشه ویلا.
ربع سهم آب داره که دقیقا مقدارشو نمی دونم چه اندازه هست
کاری که می خوام بکنم این هست که درخت هایی رو به عنوان دیوار طبیعی گرداگرد باغ بکارم. این درخت ها دو ویژگی باید داشته باشن:
1- خیلی زود رشد کنند و پس از سه چهار سال بزرگ شده باشن
2- کمترین مقدار آب رو نیاز داشته باشن
همچنین می خواستم برای این که در مصرف آب صرفه جویی بشه آبیاری این درخت ها رو قطره ای بکنم. برای این آبیاری قطره ای (اگر خودم بخوام کارهاشو انجام بدم):
3- چه ابزارهایی نیاز دارم؟
4- برای گرداگرد یک باغ 2000 متری چه اندازه هزینه می شه؟
در پایان اگر تجربه ی ویژه ای در این زمینه دارید که کمک می کنه دریغ نکنید
با سپاس فراوان
سلام دوست عزیر من بر اساس اطلاعات خودم جواب میدم بهتره با یه مهندس طراحی فضای سبز هم مشورت کنیدنقل قول:
برای انتخاب یه درخت مناسب باید به نوع خاک و آب و هوا و وزش باد توجه کنید به همچنین سایه دوست یا آفتاب دوست بودن گیاه هم توجه شه ..بعضی درختان ریشه قوی دارن که برای کنار دیوار مناسب نیستن
بزرگ بودن درخت منظورتون اینه که در حدی باشه که از دیواره های باغ بلند تر باشه و داخل باغ رو بپوشونه درسته ؟
زبان گنجشک سریعالرشد هست ولی نیاز آبی متوسط داره (ریشه قوی داره)- سرو نقره ای سریع الرشدو مقاوم به خشکی هست - سرو خمره ای رشد متوسط تا زیاد (5-12 متر) داره با نیاز آبی متوسط
برای ویژگی سریعالرشد بودن :
سرو نقره ای – عرعر- دم موشی - زیتون تلخ - چنار - سدروس - افرا سیاه –اقاقیا – پائولونیا- توت آمریکایی – لاله- ابریشم سریع الرشد هستن
اگر نوع خاک آهکی باشه
سرو خمره -چنار -زبان گنجشک ...
افرا:
نسبت به بادهای تند حساس است. به آفتاب کاملی نیاز دارد. افرای سرخ زیباترین نوع افرا است که برگهایش قرمز ارغوانی هستند اما برخلاف سایر افراها سایه پسند است.
ارغوان:
هر چند نهال جوان ارغوان به بوته بلند شباهت دارد، اما به سرعت رشد می کند و شاخه های خود را به اطراف می گستراند. در
اوایل اردیبهشت قبل از آنکه برگهایش ظاهر گردند، گلهای صورتی رنگ آن به شکل خوشه های زیبایی خود را از شاخه ها می آویزند. ارغوان نسبت به کم آبی بسیار مقاوم است اما به آفتاب کامل احتیاج دارد.
زالزالک:
این یک گیاه پرچینی است که می تواند حصار مناسبی برای باغچه ها باشد. گلهای سفید، صورتی یا قرمز زالزالک، از اواسط تا اواخر بهار به صورت خوشه مانند ظاهر می شوند. در پاییز میوه های نارنجی رنگش زیبایی خاصی دارد.
برگهای زالزالک در هر فصلی به رنگی درمی آیند که جلوه خاصی به آن می بخشند. حسن زالزالک به این است که نسبت به هر نوع خاکی اعم از سنگین، آهکی و گچی سازگاری دارد، در هوای دودآلود خم به ابرو نمی آورد و برای زالزالک مهم نیست که در معرض آفتاب کامل قرار بگیرد و یا سایه آفتاب.
اکالیپتوس:
رشد سریع داشته و مطلوب آب و هوای گرم است. نسبت به شوری مقاوم بوده و سایه انداز خوبی ایجاد می کند. در زمینهایی که خاک باتلاقی دارند و سطح آب زیرزمینی بالا است، به آسانی رشد می کند.
زبان گنجشک:
در شرایط مناسب تا هجده متر رشد می کند. عمر طولانی دارد تا جایی که گاهی عمر آن به سیصد سال می رسد. ریشه های آن بسیار قوی بوده و منطقه وسیعی را می گیرد. به همین دلیل نباید آن را در کنار دیوار ساختمانها کاشت. نسبت به نوع خاک و نور، کم توقع است. رنگ برگهایش در پاییز به بنفش می گراید.
چنار:
برای حاشیه پیاده رو مناسب است اما باید به اندازه کافی به آن آب داده و خاک را مرطوب نگهدارید.
اقاقیا:
گلهایش شبیه گل نخود به صورت خوشه های آویخته و بسیار معطر است. گلها از اواسط بهار ظاهر می گردند. جایی که اقاقیا غرس می شود باید به دور از بادهای تند باشد زیرا نسبت به بادهای تند حساس است.
گاه گداری باید به وسیله کود آهن تقویت گردد؛ بخصوص زمانی که در خاکهای شور کاشته شود. نوعی اقاقیا که گلهای قرمزرنگش در اوایل بهار ظاهر می گردند به اقاقیای سرخ شهرت دارد که می توان آن را روی اقاقیای معمولی پیوند زد.
بید:
در باغچه های بزرگ می توان از انواع بید برای زینت خانه سود برد. بیدمجنون یکی از بهترین درختان برای ایجاد سایه به شمار می رود. بیدمشک زینتی یکی از مشهورترین درختچه هایی است که در این خانواده قرار داشته و برگهایش در اوایل بهار ظاهر می شوند. بیدسرخ به دلیل شاخه های رنگی اش بسیار مورد توجه علاقه مندان به درختان زینتی است. شاخه های آن در پاییز به رنگ قرمز می گرایند. در مورد درخت بید توجه نمایید که به آب زیاد نیاز داشته و در خاک مرطوب بهتر رشد می کند. از ویژگیهای انواع بید این است که همه آنها به آسانی به روش قلمه تکثیر می گردند.
البته زمان تکثیر بید به وسیله قلمه، بهار و تابستان است. قلمه هایی به طول سی سانتی متر از شاخه های آن جدا نموده، در داخل آب قرار دهید تا ریشه دار شود. ضمنا در صورتی که سر شاخه های بید با آب یا خاک مرطوب تماس داشته باشد، خیلی سریع ریشه دار می گردد که می توان شاخه های ریشه دار را از پایه اصلی جدا نموده، به محل مناسب منتقل نمود.
برای آبیاری قطره ای
باید نوع خاک و آب (از نظر شوری و شیرینی و رسوب) آزمایش بشه و اینکه هر درخت چه میزان آب نیاز داره+ شیب زمین باید مناسب باشهبرای آزمایش هم تا اونجا که میدونم برای کشاورزها جهاد کشاورزی به صورت رایگان آزمایش رو انجام میده
برای آبیاری قطره ای به منبع آبی ،موتور پمپ ،سیکلون،فیلترشن ، تانک کود ، مرکز کنترل ، فیلتر توری ، لوله اصلی ، لوله آبرسانی ، لولههای جانبی یا لولههای فرعی ، قطره چکان
برای آبیاری قطره ای نوع قطره چکان اهمیت داره بهتره مطالب زیر رو بخونید
برای هزینه هم اطلاعی ندارم بهتره با شرکتی که میخواین ازش سیستم رو خریداری کنید تماس بگیریننقل قول:
انتخاب قطره چکان
انتخاب قطره چکان مهمترین کاری است که در یک شبکه آبیاری قطرهای باید انجام گیرد. انتخاب صحیح باعث میشود که هزینههای نگهداری به مقدار زیاد کاهش مییابد و زیانهای ناشی از مسدود شدن مجرا (هزینه تعویض قطره چکان ، آبیاری نشدن بوتههایی که قطره چکان آن بند آمده و در نتیجه کاهش محصول) در بر خواهد داشت
انواع قطره چکانها
سادهترین قطره چکان لولهای است که در طول آن بفواصل مختلف روزنههای بسیار ریزی ایجاد شده و آب از این روزنهها خارج میشود
قطره چکان دکمهای
این قطره چکانها کوچک بوده و دارای دهانه کوچکی به قطر کمتر از یک میلیمتر هستند. با سوراخ کردن لولههای آبرسانی فرعی این قطره چکانها در آن سوراخها قرار میگیرند. آب از دهانه وروی داخل قطره چکان شده و پس از طی بدنه از دهانه خروجی آن به سطح خاک میچکد. از مزایای این قطره چکان ارزانی قیمت آن و سرعت نصب و ساده بودن کار با آنهاست
قطره چکان با مجرای طولانی
این نوع قطره چکان در مسیر لوله فرعی قرار گرفته و آب از دهانه ورودی وارد قطره چکان شده و پس از طی مسیر مارپیچ طولانی از دهانه خروجی خارج میگردد. عیب عمده این قطره چکان احتمال مسدود شدن مسیر در اثر رسوبات نمکی و یا ذرات جامد معلق در آب میباشد. این قطره چکان قابل تعمیر نبوده و در اثر انسداد مجرا باید با آب اسید شسته و یا تعویض شود
قطره چکان صفحهای
این قطره چکان از چند صفحه منطبق بر هم تشکیل شده بطوریکه هر صفحه دارای دیواره عرضی عمودی بر صفحات است. آب در مسیر خود این دیوارههای عرضی را دور زده و از سوراخ انتهایی به صورت قطره خارج میشود. مجموعه این صفحات روی هم قرار گرفته و به قطره چکان شکل صندوقی کوچکی میدهد
قطره چکان چند دهانهای
برای آبیاری درختان در باغهای میوه اجبارا از قطره چکانهایی که با فشار زیادتر و با چند دهانه خروجی آب را به پای درخت برسانند استفاده میشود. به هر یک از دهانهها لوله باریکی وصل شده و آب را تا فاصله چند متری منتقل مینماید. بدین ترتیب با یک یا دو قطره چکان میتوان نسبت به آبیاری یک درخت اقدام نمود. تعداد این خروجیها از 5-1 متغیر است
سپاس از شما
منظورم از بزرگ بودن درخت داشتن پوشش هست به عنوان دیوار طبیعی. یعنی تا نزدیک به 5 متر بلندا داشته باشه و البته پایینش هم پوشش داشته باشه. گرداگرد باغ رو می خوام چنین درخت هایی بکارم و درون باغ رو درختان میوه گوناگون. اینطور که من از نوشته های شما متوجه شدم انگار سرو نقره ای از همه ی گزینه ها بهتر هست.
چون از پایین پوشش گیاهی داره تا بالا
آب کمی می خواد
پیش تر توی ذهن این سه درخت بود: چنار، سپیدار و صنوبر. این درخت ها گویا زود رشد می کنند و در پاییز و .. برگ های زرد زیبایی دارن و .. ولی بدبختانه گویا نیاز به آب فراوان دارند.
در نتیجه به نظر میاد درخت سرو نقره ای بهترین گزینه باشه. آیا گزینه ی همانند دیگه ای هم مانند سرو نقره ای وجود داره؟
نهال سرو نقره ای حدودا چند تومن هست؟ در هفته حدودا نزدیک به چه اندازه آب نیاز داره؟
درباره ی آبیاری قطره ای یعنی من لوله ها رو تهیه کنم و بکشم پای درخت ها و توی اونها سوراخ ایجاد کنم و در هنگام آبیاری آب رو با فشار توی لوله ها بفرستم حله؟
با سپاس
سلام
من فکر میکردم برای پرچین و حفاظ داخل باغ میخواین و داخل باغ اصلا کاشتی ندارین
اگر درخت میوه میکارین به نظرم از درختایی به عنوان پرچین استفاده کنید برای نگهداری درختای وسط باغ هم مفید هستن میتونین از بوته ها و درختچه ها هم استفاده کنید
خود مهندسین کشاورزی معمولا به عنوان پرچین و حاشیه باغ و مزرعه گیاهانی رو پیشنهاد میکنن که بتونن تاثیری روی آفات و بیماری های درختان داخل باغ داشته باشن
بسته به نوع درخت میوه ای که میکارین نوع درختی که اطراف باغ هست متفاوت میشه برای همین میگم با نظام مهندسی و جهاد کشاورزی در ارتباظ باشین مشاوره یا رایگان هست یا هزینه خیلی
کمی داره که از ایجاد هزینه های بعدی جلوگیری میکنه..
میتویند از درخت حاشیه باغ به عنوان بادشکن یا حتی وسیله به دام انداختن آفات و بیماری های های درختان میوه استفاده کنید(درختان تله)
همچنین توجه کنید برای هر درخت میوه چه درختی در حاشیه نباید کاشته شود (مثلا شته سیب دو میزبانه هست و باید توجه کنید درخت میزبان شته رو تو باغ نکارین ..(درخت نارون) )
(باید از سطح آب زیر زمینی باغتون اطلاع داشته باشین از جنس و نوع خاک و سازگاری با درخت مورد نظر + حساسیت به باد مطلع شین و برای آبیاری قطره شیب رمین رو در نظر بگیرین ..)
درخت تبریزی از گونه های صنوبر که خودتون گفتین هم گزینه خوبی هست چون میشه به عنوان تله ازش استفاده کرد (تله برای سوسک برگخوار درختان میوه = علاقه زیادی
به برگ این درخت دارن) که بخاطر ریشه خیلی قوی کاشت کنار لوله یا دیوار توصیه نمیشه ) نیاز آبی متوسط داره و باد شکن هست(به عنوان بادشکن باید کنار هم کاشته شوند تا واژگون نشن)
درخت ارغوان خوبه و ارتفاع 3 تا 10 متر داره(آفتاب نیاز داره) ،مقاوم به کم آبی هست
سرو تبری یا سرو خمره ای همیشه سبز با ارتفاع 5-15 متر درخت مقاوم که تا دمای 8- هم تحمل میکنه مناسب خاک های لومی با زه کش مناسب
اقاقیا سریعالرشد هست و نیاز آبی چندانی نداره ولی یه علت داشتن شاخه شکننده مقابل باد حساس هست و 2 -20 متر ارتفاع داره در خاک خشک و فقیر هم رشد میکنه
در کل از نظر من حاشیه باغ باید گیاهی کاشته بشه که هزینه های مربوطه به نگداری و مراقبت، سم پاشی و.. درختان میوه رو کاهش بده اگر وزش باد شدید هست گیاهی رو انتخاب کنید
که نقش بادگیر داشته باشه همه انتخاب های شما بستگی به نوع درختان میوه داره
درباره سرو نقره ای برای آبیاری از محل خرید نهال سوال بپرسین بسته به نوع ،جنس و زه کش خاک و شوری آب شیب زمین .و.. میزان آب متفاوت هست قیمت نهال 1 سال پیش 800 تومن بود
برای آبیاری قطره ای و ایجاد فشار آب در لوله باید یا از طریق پمپ یا اختلاف ارتفاع آب رو داخل لوله هدایت کنید عمل کود دهی و یا اگر درخت نیاز به عنصر غذایی داشته باشه این کار
رو با همین سییستم میتونید انجام بدین
برای سیستم آبیاری قطره ای نمیشه فقط لوله بخرین و قطره چکان چون ممکنه بعد از یه مدت داخل لوله ها رسوب جمع شه برای همین به صافی یا فیلتر نیاز دارین و همونطور که
تو پست قبل گفتم آب از نظر شوری و رسوب باید آزمایش شه تا میزان آب مورد نیاز هر درخت مشخص شه به نظرم درباره سیستم آبیاری حتما با جهاد کشاورزی منطقتون مشورت کنید
درباره نوع درختانی که مخواین بکارین هم اول انتخاب کنید و بر اساس اون درختان حاشیه باغ رو انتخاب کنید (این قسمت هم ازمهندسین گیاهپزشکی و باغبانی جهادکشاورزی میتونید مشورت بگیرید)
سپاس فراوان از روشنگری فراگیر و خوبی که داشتیدنقل قول:
امروز میزان آبی که در هفته خواهیم داشت رو به دست آوردم. برای 2 هزار متر در هفته 1750 لیتر آب خواهیم داشت.
با توجه به راهنماییی هایی که انجام دادید من به این نتیجه رسیدم که:
گرداگرد باغ رو به گونه ی یک در میان درخت سرو سیمین + درخت ارغوان بکارم چون نیاز به آب کمی دارند و رشد خوبی دارند و زیبا هم هستند و پوشش ایجاد می کنند
حالا چند پرسش دیگه اگر زحمتی نباشه
با این میزان آب اگر بخوام درختان میوه از هر گونه یکی در باغ بکارم. سرجمع آبیاری قطره ای هم راه بندازم آیا این میزان آب یعنی هفته ای 1750 لیتر برای این باغ جواب می ده؟
همچنین می تونم میون این درخت ها درخت نارنج هم بکارم به خاطر بهار نارنجش و زیبایی و همیشه سبز بودنش؟ (منظور در میون درخت های گرداگرد باغ هست) نارنج چه اندازه آب نیاز داره و ...
همچنین آب و هوای این زمین همون آب و هوای شیراز هست و وضعیت آب و هواشو حتما بهتر از من می دونید.
با سپاس
:n16:نقل قول:
این میزان آب رو بر چه اساسی به دست آوردین یعنی بر اساس خاک و آب و نوع درخت این میزان تخمین زده شده ؟
درباره آبیاری نمیتونم برآوردی کنم چون تشخص میزان آب مورد نیازتون بستگی به نوع ، جنس خاک ، زه کش مناسب و شوری و املاح آب و نوع درخت کاشته شده داره
میزاان آبیاری هم باید شامل درختان گرداگرد باغ بشه (مقدار آب کمتری نیاز دارن) هم درختان میوه داخل باغ که برای هر درخت بر حسب نیازآبی متفاوت هست
نیاز آبی و رشد نارنج متوسط هست ولی نسبت به سایر مرکبات کمتره ارتفاع هم که همون 5 متر هست
برای آب و هوای شیراز >> مناسبترین دما برای رشد نارنج 25-28 درجه سانتیگراد هست که تنها عامل محدود کردن کشت در مناطق گرمسیری گرما ، شوری و کم بودن آب هست ولی در کل
نارنج درختیه که به خوبی با شرایط اکولوژیکی سازگار میشه تو شیراز برای کاشت مناسب هست به شرطی که در تابستان چندین نوبت آبیاری شه (درصورتیکه کیفیت و عملکرد محصول نارنج براتون اهمیت داره)
باید دقت کنید وقتی نارنج رو میکارین کاملا از نظر بیماری و آفت تحت کنترل باشن کافیه یه شته روی درخت نارنج باشه شته به سرعت تولید مثل میکنه و علاوه بر اینکه خودش باعث ضرر اقتصادی
نه تنها روی نارنج و سایر مرکبات باغ بلکه روی تمام میوه های باغتون میتونه داشته باشه + اینکه میتونه ناقل بیماری های ویروسی به درختان میوه باشه
درکل همونطور که گفتم درخت گرداگرد باغ باید نقش حامی برای درخت داخل باغ ایفا کنه و باعث ضرر یا انتقال بیماری بهش نشه ..(درباره نارنج مخصوصا کاشت مرکبات داخل باغ به علت یکی بودن
آفات و عوامل بیماری زا دقت در نگهداری باید بیشتر باشه )
نکته دیگه اینکه مراقب علف های هرز باغ باشین چون از طریق ریشه های قوی که دارن هم توان خاک و هم توان درخت میوه رو کاهش میدن و میتونن خیلی راحت مواد غذایی و آب مورد نیاز درخت رو
جذب کنن + اینکه محل زمستان گذرونی و انتقال آفات و بیماری به درختان میوه میشن
برای کار با ادوات باغبانی که به هر دلیل با درختان و نهال های میوه سر و کار دارن ادوات باغبانی رو قبل از استفاده ضد عفونی کنید
موفق باشین ..
با درود
دوستان گرامی من می خوام زمین 2000 متری رو آبیاری قطره ای بکنم. دیروز رفتم برای خرید لوله که هر کسی یک پیبشنهادی می داد
من نزدیک به 70 درخت سرو سیمین و ارغوان می خوان گرداگرد باغ بکارم و بقیه باغ رو درختان میوه از گونه های گوناگون. حالا با این شیرایط اگر فرض کنیم زمین چهارگوش هست و چهار ضلع برابر داره باید چه لوله هایی تهیه کنم؟
گرداگرد باغ رو لوله زخیم تر بگیرم و به پای هر ردیف درخت لوله های نازک تر بکشم. این لوله ها چه اندازه ای باشن و چه جنسی باشن و ....
سپاس گزار می شم اگر پاسخ بدین
سلام به همه ی دوستان گلم...
یک سوال در مورد روش تکثیر لاکی بامبو داشتم...
من 5 عدد لاکی بامبو دارم حدود 1.5 ساله تو منزلم...
خیلی خوشگل و سر حال تشریف دارند از بس بهشون میرسم... :n02::n02:
الان که دیگه قد کشیدن حسابی و به نظرم یکم بلند تر بشه قدشون از اون زیبایی میوفتند...
میخوام که هم تعدادش رو افزایش بدم و هم یه جورایی قدشون به حالت نرمال برگرده....
تو اینترنت سرچ کردم و دیدم که نوشته بود :
یعنی چی پیچ نمیخورد؟؟نقل قول:
تكثیر به روش قلمه زدن :
با قلمه تکثیر می یابد.از هر جا که خواستید قلمه می زنید اما دیگر پیچ نمی خورد.
از قسمت پایین ساقه ، بالای ریشه ، 3 بند را در نظر بگیرید ، از وسط بند 4 به بعد می توانید آن را قلمه بزنید . شما می توانید تعداد بند های بیشتری را انتخاب كنید ، اما اگر کمتر از سه بند داشته باشد ، ممکن است گیاه از بین برود . قسمت پایین ساقه را به صورت اریب، برش زده و قسمت بالای آن را به وسیله ی چسب مخصوص و یا شمع بپوشانید.
یعنی که صاف میره واسه خودش بالا؟؟؟مگه میشه؟؟؟
چکار کنم که مثل همینا در بیاد؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید...
پ.ن:من در آب نگه میدارم لاکی بامبو هامو (آب با کمترین درصد فلوراید ممکن + بامبو فود ) و در خاک نگه نمیدارم این گیاه رو...
نقل قول:
سلام
به نظرم تو خاک قرار بدینش و از دانه لیکا یا پرلیت تو گلدون استفاده کنید ( دانه های ضد عفونی شده هستن و رطوبت رو تو خودشون نگه میداره)
ولی باید مواظب باشین محیط مرطوب باعث رشد قارچ نشه .. محیط نگهداری گیاه رو بعد زمانی که میخاین آب رو عوض کنید با یه ماده ضده عفونی کننده
مثل وایتکس ضد عفونی کنید آبی که استفاده میکنید باید بدون کلر باشه .میتونید مقدار آبی که به گلدون میدین رو 24 ساعت نگه دارین تا کلر و فلراید خارج شه
خاک گیاه هم باید بین دو آبیاری مرطوب بمونه
برای قلمه هم از زیر بند (برآمدگی) به اندازه 3 گره قلمه بزنید قسمتی که شیره گیاه بیرون میاد رو با خاکستر زغال بپوشونید.
برای حلقوی کردن قلمه ای که زدین :
یه روشش اینه گیاه رو از آب کامل جدا کنید ولی تو رطوبت 90 درصد نگهداری کنید این باعث نرم شدن ساقه گیاه میشه
بعد با قالب های مخصوص بسته میشه و بعدش دوباره آبیاری میشه و ساقه گیاه سفت میشه و شکل میگیره
یه راه دیگه اینکه منبع نور ثابت باشه و گیاه تو ظرف هر روز بچرخه ، چون گیاه خاصیت نور جذبی داره به طرف نور میچرخه و حالت مارپیچ میگیره
یه راه دیگه اینکه میتونید ساقه رو خودتون با دست فرم بدین
در مورد آبش بگم که کلا شدیدا حساس هستم ....
تو خونه دستگاه تصویه ی بزرگی دارم که کلا واسه لاکی بامبو حتما سختی آب رو با دستگاه چک میکنم و بعدش لاکی بامبو های عزیزم رو تو آب قرار میدم و هر 2 هفته هم آبش رو عوض میکنم بلااستثنا... :n02:
کلا هواش رو دارم...
کلا علاقه ای به در خاک نگه داشتن لاکی ها ندارم :n06:
WOOOOOOOOW
خیلی دردسر داره که قلمه زدنش...!!
پس کلا بیخیال تکثیر فعلا...بعدا یکی رو میارم برام اوکی کنه...
فقط اینکه بخوام کوتاه تر کنم قدش رو باید چه کار کنم؟؟؟؟
همون چند بند رو با قیچی باغبونی ببرم کفایت میکنه؟؟
ریشه هاش چی میشه پس؟؟
برای کوتاه کردن گیاه سه سانت بالاتر از آخرین برآمدگی روی گیاه رو جدا کنید(این قسمت دوباره رشد میکنه)
قسمت جدا شده هم میتونید توی آب بذارین بعد از ریشه دادن به عنوان یه گیاه جدید میتونین
نگهداری کنین ازشون
برای هرس کردن گیاه ار برگها هم از قسمت آخرین جوانه برگ که مورد نظرتونه برش بدین اگر نمیخواین دیگه
رشد کنه هرس که کردین در قسمت برش باید یکم پارافین بمالین و کامل اون قسمت رو مسدود کنید
قیچی هم ضد عفونی شده باشه ..
درود دوباره
دوستان ممکن هست نام درختان تله آفات رو بگین؟ تا بتونیم این درخت ها رو دست کم از هر کدوم یکی در پیرامون باغ بکاریم؟
با سپاس
نقل قول:
سلام
بستگی به نوع درخت(میزبان آفت) و آفت درخت میوه داره که البته برای کنترل همه آفات از گیاه تله نمیشه استفاده کرد
مثلا برای سوسک برگخوار درخت میوه یکی از راههای کنترل استفاده از درخت تبریزی هست چون این سوسک علاقه
زیادی به خوردن برگ درخت تبریزی داره از این طریق + سمپاشی درخت میوه ،میشه خسارت درخت میوه رو کاهش داد و
آفت رو تحت کنترل در آورد.یا برای سوسک گرده خوار هر گیاهی که دارای گل سفید یا مایل به سفید باشه و یا گل آذین
درشت داشته باشه مثل نسترن های سفید ..زمان گل دهی این گیاهان باید همزمان با گلدهی درخت میوه باشه تا آفت به
جای حمله به درخت میوه از گیاه تله تغذیه کنن . برای سوسک شاخک بلند رزاسه (کرم زرد شاخه خوار) چون به شدت جذب
گلهای سفید میشه میتونید تو باغ از گلهای سفید استفاده کنید مثل ازمک
برای کاشت درختان سیب از کاشت پرپشت درخت خودداری کنید چون شته مومی مکان های سایه دار رو ترجیح میده و
از واریته مقاوم استفاده کنید مثلا واریته های Northern spy و Winter majetin مورد هجوم شته مومی(شته خونی سیب)
قرار نمیگیرند .برای شته سبز هلو دوره ای از زندگی خودشون رو روی میزبان دوم خودشون که شامل بعضی از علف هرز ها و
گیاهان زراعی خانواده بادمجانیان و پنیرکیان هست مهاجرت میکنن که میتونید تو این مرحله مبارزه با علف های هرز رو داشته
باشین تا شته ها در نسل های بعد که به درخت هلو آسیب نزنن. برای درخت زیتون مگس زیتون به رقم های کشت آبی و
میوه درشت بیشتر از کشت دیم و میوه ریز حمله میکنه میتونید در کنار محصول اصلی از رقم میوه درشت استفاده کنید
و سم پاشی رو روی این نوع ارقام انجام بدین.
در کل تا اونجایی که ممکن هست ارقامی رو برای کاشت درختان میوه انتخاب کنید که نسبت به آفات مقاوم تر هستن .
سپاس از ویستای گرامی
یک پرسش دیگه داشتم. یکی از دوستان از اونجایی که قیمت صافی و .. گرون هست پیشنهاد داد که یک لوله اصلی بکشیم و لوله های فرعی رو از "نوار آبیاری" بهره ببرم. آیا شما توصیه می کنید؟ چون گویا خیلی نازک هستند و ممکنه سوراخ بشن و ...
این سامانه ی آبیاری هست که من مد نظر گرفتم. آیا تایید می کنید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علت استفاده از صافی جلوگیری از گرفتگی لوله ها و رسوب هست وقتی حذف شه اگر آب شور باشه یا جسم خارجی وارد لوله شه باعث ایجاد رسوب یا گرفتگی لوله مبشه ..نقل قول:
گرفتگی هم باعث کاهش دبی تخلیه و غیر یکنواختی پخش آب و صدمه به گیاه میشه ..برای همین استفاده از صافی توصیه میشه ولی اگر از نظر هزینه با وجود این مواردی که
نوشتم بازم مصر هستین که صافی استفاده نشه باید آب از نظر شیمیایی تصفیه شه تا گرفتگی تو قطره چکان ها تا حدودی کاهش پیدا کنه و مواظب ورود ذرات خارجی به داخل
لوله بود ...
برای نوع آبیاری که مورد نظرتون هست اگر سایر قسمت های مورد نیاز سیستم آبیاری قطره ای رو که گفتم رو تهیه کردین به نظرم مشکلی نداره
این راهنمایی در حد اطلاعات خودم بود بهتره با متخصص زراعت جهاد کشاورزی هم مشورت کنیدنقل قول:
برای آبیاری قطره ای به منبع آبی ،موتور پمپ ،سیکلون،فیلترشن ، تانک کود ، مرکز کنترل ، فیلتر توری ، لوله اصلی ، لوله آبرسانی ، لولههای جانبی یا لولههای فرعی ، قطره چکان
درود دوستان
می خواستم اگر شدنی هست چند گونه درخت معرفی کنید که نیاز آبی میانه داشته باشه و طول عمرش زیاد باشه و زیبایی هم داشته باشه
این درخت ها رو برای کاشتن کنار یک جاده کوچک که درون یک باغ هست می خواستم که مشخصا باید درختان زیبایی باشن و ..
سیب، گردو، گیلاس، هلوو؟؟؟؟
اگر چند گونه از درخت هایی که چنین ویژگی هایی دارند رو معرفی کنید می شه به گونه ی ترکیبی و یک در میان کاشت
با سپاس
سلام
اگر فقط درخت میوه مورد نظرتونه نیازهای آبی بر حست مترمکعب در سال :
نارنج هم زیباست هم نیاز آبی متوسط داره. بادام و آلو زود شکوفه میدن (اواخر زمستان) و خیلی قشنگ هستننقل قول:
نیاز آبی سیب 12000 متر مکعب ،گردو وهسته دارها ا10000،بادام وانگور8000،زیتون 7500
،انار وپسته 9000متر مکعب در سال است.که بخشی از آن نیز از طریق نزولات جوی
تامین می گردد ولذا دانستن اطلاعات میزان و پراکنش بارندگی منطقه در فصول
مختلف،همچنین میزان آب استحصالی از منابع آبهای سطحی وزیر زمینی لازم می
باشد
اگر درخت میوه به صورت خودکار لقاح میکنه و نیازی به گیاه دیگه نیست میتونید کاشت متنوع داشته باشین
اگر به تنهایی قادر به لقاح نیست و به اصطلاح دو پایه هست باید درخت هم نوع کنار هم باشن برای زمان گرده افشانی .
ولی مقرون به صرفه هست که معمولا درختان هم نوع کنار هم باشن برای سم پاشی آبیاری کود دهی و....
درود دوباره
ویستای گرامی آیا اندازه ی آبی که سروهای دیگه (ناز و خمره ای) مصرف می کنند و رشدشون در حدود اندازه های سرو سیمین (نقره ای) هست؟ که اگر سرو سیمین گیرمون نیومد از سروهای دیگه بهره ببریم؟
با سپاس
سلام ..البته وِستا درست تره :n16:نقل قول:
شرایط محیطی برای سرو نقره ای خشک ، برای سرو ناز کمی خشک (نیاز آبی کم تا متوسط )و برای سرو خمره ای باید مرطوب(نیاز آبی متوسط) باشد. پس از نظر نیاز آبی سرو ناز بیشتر
به سرو نقره ای نزدیک هست برای خاک هم سرو خمره ای در خاک های شنی، لومی متوسط، مرطوب و خوب زه کشی شده رشد خوبی داره و سرو ناز خاک رس ،لوم ، شن و ماسه به زهکش
خوب رشد خوبی داره در ضمن سرو ناز مقاوم به پوسیدگی و حشرات هست. نور مورد نیاز سرو ناز زیاد و سرو خمره ای متوسط هست (مقاوم به گرمای زیاد)
سپاس وستا جان
ببخشید من می خواستم این بخش رو هم به پرسش هام افزوده کنم که دیدم شما پاسخ دادین:
همچنین من با توجه به راهنمایی های شما و دیگران به این نتیجه رسیدم که برای درخت های میوه ی دو سوی جاده ی باغ (که نیاز به ویژگی عمر دراز + زیبایی و شکوفه دادن + نیاز آبی میانه) از سیب + گلابی بهره ببرم چرا که زمین در بخشی هست که زمستان ها ممکنه خیلی سرد بشه. می خواستم بدونم این دو گزینه گزینش های درستی هستند؟ یا گزینه های بهتری وجود داره که این ویژگی ها رو داشته باشه؟ (نارنج گویا جواب نمی ده چون زمستان سردی داره اونجا
با سپاس
نقل قول:
سلام
البته من تو شیراز میدونم که نارنج هم میکارن حالا اگر از افراد با تجربه پرسیدین نارنج رو نکارین .ولی گرمای شیراز به خصوص اواخر بهار و تابستان رو هم در نظر بگیرین سیب مناطق آب و هوایی خنک رشد میکنه
در مزحله شکوفه دادن به مقداری سرما بهاری نیاز داره ..
اگر قصدتون اینه که درخت نقش گیاه زینتی رو داشته باشه یه درختچه هست به نام سیب گل که تحمل زیادی نسبت و سرما و گرما داره ولی بیشتر تزیینی هست و میوه هم خوراکی نیست ماهانه یکبار آبیاری
میشود، سرعت رشد متوسط هست و ارتفاع 4 تا 10 متر دارد و نسبت به باد حساس هست پس در مناطق پست کاشته بشن..
گلابی در شرایط آب و هوایی معتدل رشد میکنه و نسبت به سیب یکم نسبت به سرما حساس تره و به گرما نسبت به سیب مقاوم تر..
درکل اگر آب و هوا خنک هست سیب و گلابی خوب هستن و نارنج هم در دمای 25 تا 28 بهترین بازدهی رو داره ..و تقریبا گیاه سازگاری هست به شرطی که در گرمای زیاد مقدار آبیاری ههم بیشتر شه
با سلام
دوستان توی حیاط منزل میخواستیم باغچه احداث کنیم اما اصلا اطلاعی در این ضمینه ندارم و نمیدونم باید از کجا شروع کنم و از چه گل و گیاهی استفاده کنیم که هم از نظر تزئین زیبا باشه و هم توی گرما و سرما زود از بین نرن و در مورد باغچه های سیار هم شنیدم که نمیدونم چطوری هستش و ...
ممنون میشم اگر اطلاعی دارید راهنمایی کنید .
سلام
اول باید ببینی نوع خاک چیه مثلا خاک رسی هست یا نه( سنگین هست یا سبک) و آهکی هست یا نه .. میزان زه کشی خاک مناسب هست یا نه بر این اساس
گیاه رو انتخاب کنی
خاک رسی وقتی تو دست میگیری و فشار میدی به هم میچسبه و سریع تکه تکه میشه ولی خاک کمی سنگین وقتی تو دست گرفته میشه و فشار داده میشه
به هم نمی چسبه یا به زحمت به هم می چسبه . بعضی گیاهان در خاک آهکی رشد خوبی ندارن و بعضی ها مثل آهکی بودن خاک ضرر زیادی براشون نداره مثل
پیچ اناری (در خاک های آهکی جذب اکثر عناصر معدنی توسط گیاه به کندی انجام می شود ممکن هست خاک غنی باشه ولی به علت وجود آهک و یون کلسیم
جذب عناصر به کندی انجام شود) برای اینکه تا حدودی میزان آهکی بودن خاک رو کاهش بدیم هم لازمه در خاک از مواد آلی و هوموس و یا کودهای اسیدی کننده
بیشتر استفاده شه. البته تشخیص آهکی بودن بیشتر خاک تا اونجا که من اطلاع دارم ب صورت دقیق تو آزمایشگاه خاک امکان پذیره ..البته به صورت خانگی هم
میتونید کیت های آزمایش Ph خاک که تو مراکز باغبانی به فروش می رسند استفاده کنید .
برای آزمایش خاک یه مطلبی رو میذارم :
نقل قول:
ارزیابی خاک به روشهای ساده و خانگی
از جمله تکنیک های کاشت و مراقبت از گیاهان ، شناسایی و ارزیابی خاکی است که تحت کشت قرار می گیرد. در این مبحث به صورت اجمالی به بررسی روشهای کنترل
خاک از نظر بافت و ساختمان می پردازیم.
- اولین قدم برای ارزیابی خاک، شناسایی گیاهانی است که تصمیم دارید در فضای سبز مورد نظرتان بکارید. آشنایی با نیازهای خاکی آنها، مقیاس خوبی برای کنترل شرایط خاک خواهد بود.
- دومین قدم، تعیین میزان نفوذ پذیری خاک مورد نظر شماست. خیلی ساده ، یک گودال در بستر کاشت به عمق 60 سانتیمتر حفر کنید و سپس آنرا پر از آب کنید و زمان را یادداشت کنید.
مدت زمانی که طول می کشد تا آب جذب خاک شود، نشان دهنده میزان نفوذ پذیری خاک شما و درصد رس و شن موجود در آن است. سطح آب در خاکهای با زهکشی خوب باید قبل از اتمام
یک ساعت، به میزان 25 تا 50 میلیمتری سطح خاک برسد. در صورتی که زهکشی آب به سرعت انجام شود (یعنی در زمانی حدود 15 دقیقه یا کمتر) بدین معنی است که خاک خیلی شنی
است. خاکهای شنی یا ماسه ای، نیاز به اصلاح بافت دارند، اصلاح خاک اغلب به هوموس یا کمپوست نیاز دارد، اما گاهی اوقات استفاده از اصلاح کننده های خاک می تواند مؤثر باشد.
- سومین قدم برای ارزیابی خاک، تعیین میزان عناصر ازت، فسفر و پتاسیم است . نمکهای نیتروژن(N) در آب محلول هستند و باید مراقب شسته شدن و خارج شدن آنها از ترکیب خاک بود.
دو عنصر دیگر پتاسیم و فسفر( P&K) به صورت شیمیایی با ذرات خاک پیوستگی دارند و بیشتر در خاک باقی می مانند. در تغذیه خاک باید از کودهایی استفاده کرد که از نظر فرمولاسیون و
ترکیبات ،با خاک مورد نظر، متناسب باشد. برچسب روی بسته های کود، درصد وزنی هریک از عناصر تشکیل دهنده را مشخص نموده است.
- قدم آخر در ارزیابی خاک، تست خاک از نظر تعادل اسیدی و بازی و تصحیح آن بر اساس نیاز گیاه است.
تست خاک
برای آزمایش خاک به روشهای خانگی و ساده ، راههای زیر را دنبال کنید:
1- یک مقدار کم از عمق 75 تا 100 میلیمتری خاک جدا کنید. اگر چند مکان متفاوت جهت کاشت گل و گیاه در باغ یا باغچه در نظر دارید، به دقت از هر مکان، مقداری از خاک به عنوان نمونه بردارید.
2- برای تعیین بافت، مقداری از خاک مرطوب را در دستتان فشرده کنید، سپس دست را باز کنید، اگر زبری بافت خاک را زیر دست احساس کنید و توده خاک به راحتی از هم پاشیده شود بافت خاک
شنی است. اگر ذرات خاک به هم چسبیده باشد، آن را بین دو انگشت سبابه و شست قرار داده و سعی کنید از آن یک نوار درست کنید، اگر این نوار قبل از اینکه به اندازه یک دوم اینچ یا 12 میلیمتر
برسد از هم گسست بافت خاک لومی – سیلتی است. اگر نوار مذکور تا اندازه حدود 25 میلیمتری هم از هم گسیخته نشود بافت خاک رسی است.
3 – تعیین میزان اسیدی یا قلیایی بودن خاک با استفاده از کیت های کوچک آزمایش pH که در اغلب مراکز باغبانی در دسترس است، امکان پذیر است.
برای استفاده از این دستگاه باید دستورالعمل روی کیت مطالعه شود.(این دستورالعمل برای هر دستگاه می تواند متفاوت باشد.) برای آزمایش سلامت دستگاه از آب مقطر استفاده کنید
4- برای کنترل میزان عناصر ازت، فسفر و پتاسیم در خاک ، از کیت های تست خاک که به راحتی در مراکز کوچک لوازم باغبانی در دسترس هستند می توان استفاده کرد.
5- از pH سنجهای الکترونیکی نیز می توان برای تعیین pH خاک استفاده کرد، برای کنترل صحت و سلامت دستگاه از شیر گاو که pH حدود 5/6 تا 7 دارد استفاده کنید. بعد از آن لوله مخصوص کیت را
تمیز کرده و در نمونه خاک مورد آزمایش قرار دهید.
بعد از تست خاک و اطلاعات کامل از نوع خاک باغچه پیدا کردین با در نظر گرفتن نوع آب و هوا میشه گیاه رو انتخاب کرد . اگر از گیاهی میخواین استفاده کنید که
ریشه قوی داره و به اعماق نفوذ میکنه کنار دیوار نکارین + اینکه از عدم وجود بستر گچی زیر باغچه مطمئن شین . به کدوم قسمت باغچه نور بیشتری میرسه؟
گیاهانی که به نور بیشتر نیاز دارن (گیاهان 1 ساله نور پسند هستن و به نور مستقیم خورشید نیاز دارن)همون قسمت باشن.. از نظر زیبایی گل ها گیاهانی رو
جلوی درخت ها بکارین که تنه درخت رو پوشش بدن . گیاهان حاشیه رو جوری انتخاب کنید که اگر در حاشیه درختچه یا درخت کاشته میشه مانع رسیدن نور به
گیاه میانی باغچه نباشه مثلا حاشیه درخچه باشه و مانع رسیدن نور به گل و گیاه نور پسند میانی بشه ... اگر درختچه در حاشیه هست باید حاشیه عریض کاشته
شه و فاصله کاشت گیاهان رعایت شه. گل ها و گیاه یکساله در باغچه های غنی از ترکیبات ازته خوب رشد میکنن و شاخه و برگ زیاد میدن ولی لازم نیست برای
گلکاری باغچه رو بیش از اندازه غنی از ازت کنید. آفتاب، خاک مناسب با زه کش خوب و آبیاری روزانه برای گیاه یکساله کافیه ...
درباره کود ها : کود ازته باعث رشد شاخ و برگ و اندام هوایی ، کود فسفره برای تقویت ریشه و کود پتاسه برای گل و میوه دادن مفید هست ولی در باغچه باید
تناسب رعایت شه و در صورت نیاز و لزوم از کود استفاده شه .
گیاهان پیشنهادی که مقاوم به سرما هستن :
پیچ اناری : تقریباه گیاه مقاومی هست و سرما ناراحتی چندانی رو براش ایجاد نمیکنه و خاک آهکی هم ضرر زیادی برای این گیاه نداره و در نور آفتاب سریعتر گل
میده.
پامپا نقره ای : در صورتی که آب و هوا گرم و خشک باشد. تو هر نوع خاکی هم رشد میکنه و به صورت بوته بزرگ هست . اگر باغچه بزرگ هست میشه روی
چمن باغچه استفاده شه.
گل طاووسی : نیاز به آفتاب داره و برای کاشت در حاشیه خوبه و همینطور به عنوان پوشش جلوی تنه درخت . نیاز به خاک معمولی با زه کشی خوب دارد و خشکی
خاک رو تحمل میکنه
گل محمدی : این گیاه خیلی مقاوم هست و اکثر شرایط آب و هوایی رو تحمل میکنه (ترجیحا مناطق باز و آفتابگیر با شب های خنک) نسبت به کم آبی هم مقاوم تا
حدودی مقاوم هست
یاس زرد : درختچه ای با گلهای بسیار زیبا به نور کامل آفتاب خاک مرطوب و عمیق با زه کشی مناسب نیاز دارد.
پیچ گلیسین : درختچه دارای گل های زیبا به رنگ ارغوانی ، آبی یا بنفش، سالی 2 بار گل میدهد نیاز به نور زیاد دارد به خاک لوم با زهکش مناسب نیاز دارد در خاک
سنگین نباید کاشته شود و به خاک آهکی و گچی حساس هست در محدوده دمایی 4 تا 35 درجه رشد میکند خشکی رو تحمل میکند و به رطوبت منظم و متوسط نیاز
دارد و به رطوبت زیاد حساس است.(مختص مناطق معتدل) قبل از گل دهی نیاز به کود دارد(بهار و تابستان) خاک باید غنی از مواد آلی و معدنی باشد.
یاس رازقی :حساس به سرماست ولی زیبایی و عطر گلها به باغچه جلوه میده .
رز ماری :در زمینهای آهکی سبک و آفتابگیر بخوبی رشد میکند. معمولاً از این گیاه بعنوان پرچین همیشه سبز در باغات استفاده میشود. گیاه رزماری مقاومت بالایی
به خشکی و شوری دارد (بیشتر از اسطوخودوس) و شدت بالای تابش خورشید را بخوبی تحمل میکند. از این گیاه در فضای سبز استفاده میشود.
گل سرخ ( رز ) : بهترین زمین برای کاشتن گل سُرخ ها زمینی است که دارای خاک رُسی و شنی تازه باشد . و خاک آهکی مناسب نیست .اگر زمین از زمین های سبک
( مانند زمین های شنی خالص یا هر نوع خاکی که شن آن زیادتر از سایر ترکیباتش باشد ) باید با آن ، کود سنگین که بتواند خاک را قابل نگهداری رطوبت کند مخلوط کنند .
بهترین کود برای چنین زمین کود گاوی ساخته شده است . زیرا کود گاوی بزمین های سبک قابلیت حفظ و نگهداری رطوبت را داده و از نظر مواد مغذی و پوسیده آنرا غنی
میسازد .
آهار خزنده : مقاوم به سرما در خاک نسبتا هوموسی و حاصلخیز به زه کشی مناسب رشد میکنه، در خشکی هم رشد میکنه و به نور کامل آفتاب نیاز دارد.
گل ابری : خاک سبک محل آفتابی. ریشه سطحی دارد و باید زود به زود آبیاری شود.
پریوش : به گرما و خشکی مقاوم و با سرما برگ هایش زرد می شود(حساس به سرما)
خیلی از گل های مختلف وجود دارن که به باغچه زیبایی خاصی میدن اگر فرصت شد معرفی میکنم .. دوستان دیگه نظری داشتن حتما اضافه کنن:n16:
javadetezadi.persianblog.ir
drgreen.ir
با درود دوباره
شادباش می گم سال نوی خورشیدی رو
بدبختانه نهال ارغوان امسال کلا گیر نمیومد و همه رو سرو گرفتم. نقره ای و ناز و زربین! امیدوارم همه رشد خوبی داشته باشن و نیاز آبی کم
میانه ی باغ رو هم ترکیبی از گلابی و سیب کاشتم
پرسشی که داشتم اینه که باید به این نهال های کاشته شده هر چند روز یک بار آب بدم؟ چون سهمیه آب اینجا هفته ای هست. همچنین نهال های گلابی و سیب رو باید نوکشون رو بچینم؟
و اینکه آیا درخت ارغوان رو می شه به صورت قلمه تکثیر کرد؟ روش کار چیه؟
با سپاس