سلام من که موافقم
Printable View
سلام من که موافقم
ببين سوء تفاهم نشه! من مي دونم شما بسيار زحمت كشيدي. اصلا منكر زحماتت نيستم صميمانه هم بهت تبريك ميگم. كاملا هم درك مي كنم كه 2 گيگ آپلود بسيار سخته. فقط اميدوارم حذف جنرال هاي اسرائيل و اون چيزهايي كه گفتي بهش ضربه نزده باشه. همين.نقل قول:
بعد از این کار نمیخواین کاره دیگهای بکنین؟راستی کسی مد جنگ آمریکا وعراق راداره برای دانلود
سلا منقل قول:
چرا الان مشغول ساخت یک داستان بر ای این بازی هستم که احتمالا خبر های جدید ی به تون می دم و دومین پر وژه کار روی یک بازی با موتور گرا فیک قویتره که اوهم اعلا م می کنم این پر وژه یک کار بسیار قوی و با حالیه که توش حتما ار تش ایر ان رو قر ار می دم و احتمالا داستانش داستان جنگ ایر ان و اسر ائیل و آزادی قدسه .....:46:
البته نیاز به همکاری عهدهای از دوستان گرافیست خواهم داشت که هر کس تری دی کار حر فهای هستش و مایل به همکاری باید اعلا م کنه تا در این پر وژه همکاری کنیم که شر ایط رو می گم ...
مدجنگ امر یکا و عراق هم که یک مد بو د قر ار تو سط یک عر اقی سا خته بشه که تقر یبا سه ساله هنوز خبری نشده ...
من فکر کنم این مدا یک جایی دادی تو همین سایت
او ن فقط خبر قرار سا خت ه شدن این مد در آینده بود ن توسط یک عراقی با نام : Ali.M نه اینکه سا خته شدهنقل قول:
اسمش هم اینه:Iraq War
انهم چند تا عکس از این مد که هنوز سا خته نشده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] l
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم ادرس سایتی که آخرین اطلا عات رو سازنده در اون بیان کرده:
کد:http://www.pccstudios.com/forums/showthread.php?t=15
من اینا میگفتم نه آن را ببخشیدنقل قول:
نقل قول:
بر و این ادرس :
کد:http://www.strategyinformer.com/pc/commandconquergeneralszerohour/mod/20426.html
جدي جدي بايد 45 روز صبر كنيم .
بيخيال اگه اينطور بگو يدفه بيخيالش شيم
این حرفی که زدی یک نوع بی احترامیهنقل قول:
کی مود واسه خرید میاد؟راستی از این جور رشته ها مثلا بازی سازی تو ایران است؟
بازی سازی فکر نکنم ولی انیمیشن هست ( اگه منظورت رشته دبیرستانی بود )
سلام
ببخشید پس این مودی که حرفش بود چه شد؟!
توی ایران رشته ی بازی سازی نیست مگر اینکه بری خارج از کشور کشور های دیگه شنیدم داره
ببخشید میشه جواب من رو هم بدید !!!!!!!!!!!!!!!
صفحه ی 80نقل قول:
اگه میشه یک قسمت پیام های تصویری رو هم بهش اضافه کن .مثل بازی جنگ های صلیبی
مثلا موقعی که یکی از اتم هاشون رو بزنی پایین صفحه یه پیام تصویری بیاد و حریف ازت شکایت کنه.اینطوری باحال تره
سلا منقل قول:
واقعا ببخشید علی جان پست شما رو یا دم رفت سر م خیلی شلو غه در گیر رفع اشکالا ت وارد شده به بازیم ....پیشنهادت بسیار زیبا ست و فکر کنم با یک تلاش بشه عملیش کرد و شدنیه و لی در این پک نمی تونم جون پک رو به شر کت تحویل دادم ولی در پک و ورژن بعدی حتما از این ایده قشنگ استفا ده می کنم چون در حال نوشتن یک داستان برای این بازی هستم در او ن پک حتما اجراش می کنم .....انشا ء الله
نقل قول:سلا منقل قول:
نمی دونم کی بتونم کارای مجوز رو تموم کنم شاید یک هفته شاید دو ماه ایر انه دیگه معلوم نیست ....اگه ایر اد بگیر ند بیشتر میشه وگر نه نه با پی گیر ی های من و سیریش بازی های من زود .....من اولین کارمه و نمی دونم چقدر طول می کشه.....
تو ایر ان این رشته نیست ولی شما می تونید در کلا سهای بنیا د ملی باز های را یانهای شرکت کنید :
کد:http://www.ircg.ir/?sn=links
اول سلام خدمت شما عزیزاننقل قول:
بخدا من بیصبر تر از شما هستم برای ار ائه این پک به شما دوستان خوبم .
من پس از تجقیق فر اوان به این نتیجه رسیدم به علت حجم بالا و اینکه بشه بی در دسر به دست همه برسه و دیگه مشکل دانلود و قطعی و سرور بد و... اینجورچیزا پیش نیاد تصمیم گرفتم این پک رو از این طر یق انتشار بدم و به علت اینکه بازی جنر ال زرو در ایر ان ممنو عه باید من مجوز بگیر م والان هم در گیر این کار ا هستم و مطمئن باشید من از شما بی تاب ترم تا نتیجه کارم رو در خدمتتون بذارم و الن مشغول رفع اشکالاتی هستم که گر فتند و تا جائی که بخدا جا داشته از خواب و خوراک افتادم من روزی کلا 5سا عت بیشتر استر احت ندارم . باور نمی کنید این کار چقدر گستر ده و وقتگیر ه من الان فقط بخاطر اینکه یک مشکل موچیک رو حل کنم بیش از چهار روزه در گیر این قسمتم اونم قسمت سا خت و ساز اسکله نیر وی در یایی هستش .........
ميدونم چي ميگي ولي از طريق خود بچها بخش ميكردي بهتر نبود .اين همه دردسر نداشت.
ببخشید که اینو میگم!!نقل قول:
ميدونم چي ميگي ولي از طريق خود بچها بخش ميكردي بهتر نبود .اين همه دردسر نداشت.
که ضرر کنه و همه ی زحماتش هدر بره
با این روشی که شما میگید به دست اولین نفری که میرسید فقط کافی بود یه کپی ازش بزنه تا کل تهران بعدش کل استان و بعدش کل کشور اون رو داشته باشند . این تجربه ایه که من سه ساله به دستش آوردم .
یه بازی 800 مگی رو دانلود کردم . بعد زدمش روی سی دی بعد دادم به پسر دائیم بعد دیگه ندیدمش رفت که رفت . این اتفاق حدود 3 سال پیش افتاد .
بعد پارسال که رفتم خونه یه یکی از فامیل هام تو مشهد اونجا دیدمش.
فهمیدی برای چی میگم.
من خودم تو استان تهران زندگی میکنم.
آقایufo-alien میشه آموزش کوئست تری دی رو برام بزاری؟ ممنون میشم
راستی آموزش midlet pscal هم اگه بلدی برام بزار .(میدونم با این موضوع سایت ربطی نداره)
سلا منقل قول:
فعلا سرم خیلی شلوغه در گیر رفع اشکالات پک هستم تا رفع و رجوعکامل این اشکالات و انتشار این پک وقت آموزش ندارم صبر کنید ...:46:
سلا منقل قول:
فعلا سرم خیلی شلوغه در گیر رفع اشکالات پک هستم تا رفع و رجوعکامل این اشکالات و انتشار این پک وقت آموزش ندارم صبر کنید ...:46:
اگه عجله داری بر و این ادرسها انشا ئالله کمکی باشه
بر ای آموزش : این هم فایل های اموزشی برای دانلود :
کد:http://modernetwork.parsiblog.com/Archive83936.htm
کد:http://www.--------------/forums/archive/index.php/t-5750.html
موفق باشیکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=98132
آقا توراخدا یک نفر کمک کنه من هر مدی نصب میکنم ارور میده
آ قا اگه کسی هست کمک کن همن امروز جنرال 2 رار برام آوردن ووقتی مد هارا نصب میکنم ارور میده
اول بگو چه مدهایی برایت آوردن تا راهنماییت کنم چون بعضی مد ها با هم جور در نمی یاد :27:
سلامنقل قول:
میشه اون مد های رو که میگی بزاری
حالا مد ایران اومد یا ساختین ؟
مد reborn6را میگم
از منم همین اتفا ق میفته پس برام توضیح بدیدنقل قول:
نباید حتی یک فایل یک کیلو بایتی ازپچ قبلی باقی مانده باشد وگرنه ارور میدهد
میتونی بازی را پاک کنی ودوباره نصب کنی
یا از سیستم ریستوری استفاده کن
اگه پچ دیگه ای ریختی حتما تمام چیز هایش را حذف کن وگرنه ازدو راه بالا استفاده کن
ببین هیج فایل دیگه ای نریخته ای
مثلا مپی تانکی چیزی
وگرنه ایراد از پچ است
:10:
پس این مود کی میاد؟خسته شدیم.راستی بعد از این ،آموزش کوئست هم برامون بذار.فعلا عجله ای نداریم.
سلامنقل قول:
مد reborn6 تا او نجا که من می دونم و دانلود کردم ایر اد نداره شما یکبار کاملا بازی رو آنیستال کن بعد دو باره نصب کن و سپس این کرک زیر رو دانلود کن و در محلی که بازی رو نصب کردی آنزیپش کن (یعنی موقع نصب کرک آدرس محل نصب بازی رو بده )
بعد پک 1.04 یا همو ن آپدیت 1.04 رو در محل بازی گپی کن و در او ن محیط اجراش کن ( نصب کن و مطمئن شو 100% پر شده و کامل نصب شده )
بعد یک بار امتحان کن ببین وارد بازی می شه یا نه ؟
اگه وارد بازی شد مد رو نصب کن ولی اگه نشد کرک رو درست آنزیپ نکردی
ببینید دو ستان بر ای نصب هر مدی روی بازی جنر ال باید حتما آپدیت بازی رو که برای بازی زرو آپدیتهای 1.04 یا 1.06 وجود داره رو نصب کنید وگر نه ارور می ده البته آپدیت 1.04 اغلب بیشتر با تمام مد ها ساز گار تره تا آپدیت 1.06
برای بازی جنر ال یک هم اگه می خواهید مدی اضا فه کنید باید حتما آپدیت 1.07 رو نصب کنید .
دانلود مستقیم کرک بازی جنر ال زرو :
کد:http://ufo-alien.persiangig.com/other/zip%20general/نسوز%20کننده%20جنر%20ال%20زرو/ZERO%20HOUR%20-%20Double%20Click%20For%20Patching.exe
لینک در یا فت فا یل آپدیت 1.04 حجم:17.5 مگا با یت (تو جه داشته با شید این فایل بر ای آپدیت کردن بازی است و یک پک بازی نیست و نیاز به پا ک کرد ن ندارد )
لینک مستقیم :
کد:ftp://ftp.ea.com/pub/eapacific/generals/generalszh/DownloadablePatches/GeneralsZH-104-english.exe
----------------------------------------------------------------------------------------
من که بار ها گفتم در حال در یافت مجوز بر ای انتشار هستم اخذ مجوز شاید یک ماه شاید هم دو ماه طول بکشه شاید هم دوهفته کار دولتیه دیگه ....نقل قول:
لطفا از ساختمانها وتانکها وهواپیاهای ایران عکس بگذارید باتشکر:10:
سلام ufo-alien یه سوال دارم در مورد رشته ی بازی سازی(.یعنی من از هیچ طریقی نمیتونم تو ایران بازی سازی رو یاد بگیرم؟آیا از طریق انیمیشن سازی نمیشه یاد گرفت؟چون من خیلی دوست دارم تو یکی از این شرکت های ایران مشغول به کار بشم ان شا الله.البته منظور من برای این رشته تو دانشگاه است نه کلاسهای آموزشی.ممنون میشم اگه جواب منو بدی؟)
کسی اینجا کوئست بلده
مچکر م از شما آقای ufo :11:
کسی میتونه maya for gamesرو برام آپ کنه؟
سلام
من الان بازی Command & Conquer Generals Zero Hour رو نصب کردم وقتی میرم توی بازی یک دقیقه نمیشه که کل بیسم میترکه لطفا به من یک پچ واسه این بازی بدید خیلی ضروری هستش
خواهشا توجه کنید
انگار چند وقته کسی پست نمیذاره این جا داره به تاریخ میپیونده تا وقتی که مد ایران منتشر بشه:5:
کسی نیست اینجا جواب مارو بده
این یه پچ:نقل قول:
mod: An Act of War 1.5 Alpha
C&C Generals: Zero Hour
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 702x542 و حجم آن 64 کیلوبایت میباشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جزئیات بازی ها | دریافت فایل فهرست
توضیحات :
یک تبدیل در کل مجموعه در شرق میانه است. آن را در اطراف یک جنگ بین عراق و آمریکا ادامه جزئیات کامل مراکز
نام فایل :
an_act_of_war_v1_5_alpha.exe
حجم :
119،21 مگابای
جنگ آمر یکا و عر اق
تعقییر ات:
اضافه شدن زنرال عر اق
ار تشهای هر دو طرف تعقییرات اساسی کردند
شکل سا ختما نهای امر یکا
اضافه شدن ساختمانهای اضافی به تیم GLA
تعقییرات اساسی در سا ختما نهای عر اق و امر یکا
اضافه شدن نیر وی هو ایی به عر اق
اضافه شدن تا نکهای سر یع و قوی به امر یکا
اضافه شدن تانکهای جدید به GLA
اضافه شدن تانک ها به چین و امکانات بسیار دیگر .....
سر عت بی امان حملات
اضافه شدن هوش مصنو عی بی نظیر
یک نکته که در سا خت مد ها به آن تو جه نمی شود هوش مصنو عی بازی است که بر عکس اغلب مد ها که با اضافه کردن امکانات هوش مصنوعی بسیار افت می کند ولی این بازی بی نظیر است در حالت:1v2 در درجه سخت شما به را حتی نمی توانید کا مپیوتر را شکست دهید ....
دانلود و بازی کردن این مد را به همه توصیه می کنم
لینک صفحه دانلود :
کد:
http://www.strategyinformer.com/pc/commandconquergeneralszerohour/mod/20426.html
موفق باشید
وبرای اون مشکلت که همه چیز میپکه یک بار بازی راپاک کن ودوباره نصب کن فکر کنم درست میشه:5: