[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک(وی تری ایکس)
Printable View
خيييييييييييييييييييلي باحالينقل قول:
[QUOTE=leila87;868731][QUOTE=gsm;864531][url=http://www.p30mob.com/forum/attachment.php?
سلام ببخشید میشه این برنامه LeaderGL FlexEditor لینکشو برام بزارید چون اینی که من دانلود کردم از سایت شما مال v3 هست من مال v3x میخوام بعد اون لینکی که گذاشتید اول از من پسورد سوال میکنه با اینکه پسوردمو درست میدم ولی باز ارور میده میشه برنامه شو بزارید طوری که راحت دانلودش کنم[/QUOTE]
سلام دوست عزيز
اين هم لينك دانلود برنامه LeaderGL براي V3x
http://www.earlbentley.com/downloads/LeaderGL_FlexEditor_10_6_XP_Setup.rar
سلام دوست عزيزنقل قول:
اين هم لينك يك برنامه توپ براي بك آپ گرفتن از فلش گوشيت
فقط يك مشكل هست و اون اينكه اين برنامه تريال است كرك هم نداره و فقط 15 بار مي توني از اون استفاده كني
پس حواستو جم كن كه از 15 بارت خوب استفاده كني
ممنونم دوست خوبم تريالشم كافيه لطف كرديد
قربانتنقل قول:
اميدوارم تونسته باشم مشكلتو حل كنم
نقل قول:
بفرمایید سریال !! :
این سریال برنامه flash & backup 3.0.53 هست ! حالشو ببرید !! :laughing:
Name: random-fb3
Serial: E824-20D0-B9A6-9988
ممنون از حمید عزیز (hamid110) برای مهم کردن این تاپیک.
ممنون دوست عزيزنقل قول:
خيلي حال دادي
فقط اگه واسه ورژن 3.0.58 هم داشتي بزار
سلام
من موتورولا ال6 دارم
اما نمیدونم چطوری میشه توش برنامه های جاوا رو آپلود و نصب کرد البته با استفاده از wap و از اینترنت این کار رو کردم اما نمیدونم چطوری از توی کامپیوتر بریزم تو موبایلم اگه میشه کمکم کنید
سلام دوست عزیز....نقل قول:
سلام
من موتورولا ال6 دارم
اما نمیدونم چطوری میشه توش برنامه های جاوا رو آپلود و نصب کرد البته با استفاده از wap و از اینترنت این کار رو کردم اما نمیدونم چطوری از توی کامپیوتر بریزم تو موبایلم اگه میشه کمکم کنید
ورودت رو تبریک میگم...........
اگه گوشیتون همانند گوشی v3i v3x l7 باشه!!! وقتی از روی کامپیوتر درایوش رو بازمی کنید...
باید برنامه هاتون رو در فلدر kjava بریزید.....
موفق باشین...
دوستان برای آشنایی با معتبر ترین و مفید ترین برنامه های موتورولا حتما به این تاپیک سر بزنید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم یه آموزش .. که من دیدم و فکر کردم حتی برای اطلاعات هم بد نباشه یه نگاه به این بکنید.. ساده ... اما حرفه ای....
گوشی مورد تست V3 است ... اما V3I و V3X هم یه جورای زیادی شبیه هستن.... و میشه از یک روش استفاده کرد.. تصاویرگویای همه چیز هست و نیاز به توضیح اضافه نیست..
امید وارم جالب و مفید باشه....
موفق باشین....:icon_biggrin:
Gsm جان ممنون بخاطر آموزش بالا
Gsm جان قاب V3x و شیشه Lcd خارجی عوض می شه
خواهش میکنم....نقل قول:
Gsm جان ممنون بخاطر آموزش بالا
Gsm جان قاب V3x و شیشه Lcd خارجی عوض می شه
والا من خودم شنیدم میشه.. حتی قیمت که گرفتم گفتن قابش از 30 تا 50 تومان است....
ولی حتما میدونی .... خیلی سخته....
راستش من فرد حرفه ای رو تو این ضمینه نمی شناسم که بهتون معرفی کنم....(شرمنده)
اون دوستی هم که به من این موضوع رو گفت .... فقط قیمت دستش بود...
در کل عوض میشه....
من از هر کی می تونه کمکم کنه خواهش دارم که این کار رو بکنه...
اینترنت من بسیار کنده و نمی تونم نرم افزارهای v3x رو دانلود بکنم...
در ضمن من تازه اینو خریدم و نمی دونم برای اینکه اونو به کامپیوتر از طریق دیتا وصل کنم چی کار کنم...
اگه ممکنه کسی نرم افزارهای مربوطه و همچنین آموزش وصل کردن به کامپیوتر رو به وسیله سی دی برام بفرسته هر چقدر هزینه شد من می پردازم...
منظورم leader gl و غیره... است که میتوان با ان اس ام اس های فارسی رو خوند و همچنین صدای اون رو افزایش داد... متشکرم..... ادرس mail من : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شرمنده ام v3iدارم وگرنه نوكرتم بودم
بچه ها اگه كسي از دستش بر مياد به دوستمون كمك كنه
نقل قول:
از راهنمایت متشکرم
:biggrin: ;) :rolleye:
سلام بچه ها. من تازه این سایت رو پیدا کردم. من یک V3x دارم که چند تا مشکل داره. یعنی خودم مشکل دارش کردم. یکی اینکه مثلاً از Sms شماره 15 دوتا دارم یعنی دوبار شماره 15 را نشان می دهد. بعد اینکه وقتی کسی می خواهد به من زنگ بزند حدود یک ثانیه زنگ می زنه و بعد قفل می کنه و بعد گوشی کاملاً خاموش می شه و دوباره باید روشنش کنم. بعضی وقتها هم خودبخود خاموش می شه . تا حالا 3 بار هم فلشش کردم درست میشه اما همین که به هر کامپیوتری وصلش کنم دوباره همین مشکلات رو پیدا می کنه انگار که به کامپیوتر آلرژی داره. خلاصه پاک دیونم کرده. اگر کسی راهی بلده لطفاً یادم بده. ضمناً با همین برنامه بلند کردن صدا گوشی این طوری شد.
سلام مهدی جان...خوش اومدی...نقل قول:
سلام بچه ها. من تازه این سایت رو پیدا کردم. من یک V3x دارم که چند تا مشکل داره. یعنی خودم مشکل دارش کردم. یکی اینکه مثلاً از Sms شماره 15 دوتا دارم یعنی دوبار شماره 15 را نشان می دهد. بعد اینکه وقتی کسی می خواهد به من زنگ بزند حدود یک ثانیه زنگ می زنه و بعد قفل می کنه و بعد گوشی کاملاً خاموش می شه و دوباره باید روشنش کنم. بعضی وقتها هم خودبخود خاموش می شه . تا حالا 3 بار هم فلشش کردم درست میشه اما همین که به هر کامپیوتری وصلش کنم دوباره همین مشکلات رو پیدا می کنه انگار که به کامپیوتر آلرژی داره. خلاصه پاک دیونم کرده. اگر کسی راهی بلده لطفاً یادم بده. ضمناً با همین برنامه بلند کردن صدا گوشی این طوری شد.
ببین عزیز... شما میکین گوشیتون درست میشه ولی وقتی به کامی وصل میکنی این جور میشه....
فکر کنم بیشتر باید دنبال مشکل سیستم باشی تا گوشی....
gsm جون بابت اون لینکهای اسکینها ممنون از بچه های دیگه هم میخوام مشکلاتشونو تو تایپیک تخصصی موتو مطرح کنند انشاالله برطرف بشه بزارید این تایپیک همونطور که از اسمش مشخصه مربوط به بازی. اسکین و برنامه های دیگه موتو باشه.
با تشکر موفق باشید.
خواهش میکنم امیر جان....نقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------
gsm جون بابت اون لینکهای اسکینها ممنون از بچه های دیگه هم میخوام مشکلاتشونو تو تایپیک تخصصی موتو مطرح کنند انشاالله برطرف بشه بزارید این تایپیک همونطور که از اسمش مشخصه مربوط به بازی. اسکین و برنامه های دیگه موتو باشه.
با تشکر موفق باشید.
درسته .. نظر همه اینه.. اما چند تا مشکل وجود داره...
1- خیل از تازه وارد ها نمیدونن و نمیشناسن این 2 تا تاپیک رو
2-و اینکه الان اینجا 83 صفحه داره... فوقش 20 از اون به موضوعش مربوط باشه...اگه 63 صفحه دیگه برای مثال اونجا بودن الان اونجا 114+60 صفحه میشد . حالا فکر کن چقدر ...دستر رسی سخت میشد ...
البته من یه مدت یه بار اگه دیده باشی صفحه هارو به صورت لیست درآوردم.... تا آسون تر بشه دسترسی...
موفق باشین
با سلام خدمت دوست عزیزنقل قول:
من گوشی را تا حالا به 3 تا کامپیوتر وصل کردم و با هر 3 تا مشکل پیدا کرده. من نمی دونم واقعاً مشکلش چیه.؟ راستی اگر ممکن است طریقه فلش کردن V3X را بگید ممنون می شم.
سلام دوست خوبم....نقل قول:
راستی اگر ممکن است طریقه فلش کردن V3X را بگید ممنون می شم.
2 تا هست اولی پی دی اف هست که باید دانلود کنی ....
دومی هم لینک یک سایت هست.....
دوستان عزیز.. من برای اینکه این 2 تاپیک شلوغ نشه از نظر صفحه.. مطالب را در هر دو تا پیک نمیزارم و تنها در یکی از اونها میزارم و در دیگری .. خبرش...
الان در تاپیکی که در امضا هم اومده.....از صفحه 112 تا 115 آموزش بک آپ گرفتن و همچنین معرفی چند برنامه ... آمده است...
امید وارم مفید باشه....
سلام بچه ها. من یک V3x دارم که چند تا مشکل داره. یکی اینکه مثلاً از Sms شماره 15 دوتا دارم یعنی دوبار شماره 15 را نشان می دهد. بعد اینکه وقتی کسی می خواهد به من زنگ بزند حدود یک ثانیه زنگ می زنه و بعد قفل می کنه و بعد گوشی کاملاً خاموش می شه و دوباره باید روشنش کنم. بعضی وقتها هم خودبخود خاموش می شه . تا حالا 3 بار هم فلشش کردم درست میشه اما همین که به هر کامپیوتری وصلش کنم دوباره همین مشکلات رو پیدا می کنه کامپیوترم هم تا حالا با 3 تا آنتی ویروس kasper sky و Mac Afee و Norton بروز شده گشتم و جالب اینکه با هر 3 تا هیچگونه ویروسی پیدا نکردم. اگر کسی راهی بلده لطفاً یادم بده. ضمناً با همین برنامه بلند کردن صدا گوشی این طوری شد.بعضی وقتها هم در موقع صحبت کردن قفل می کنه و خاموش میشه.
من می خوام گوشیم رو از طریق دیتا به کامپیوتر وصل کنم. چه برنامه هایی رو باید دانلود کنم و به چه ترتیبی باید عمل کنم. چون من leder gl رو دانلود کردم ولی نتونستم اون رو به کامپیوتر بشناسم... باید چی کار کنم..چی رو دانلود کنم.. گوشی رو خاموش کنم یا نه.. سیم کارت رو در بیارم یا نه.. چی کار کنم.. اگه می شه روند کار رو از اول برای من و امثال من توضیح بدین...
عزیز من این کا رو به شکل تصویری هم گذاشتم....نقل قول:
من می خوام گوشیم رو از طریق دیتا به کامپیوتر وصل کنم. چه برنامه هایی رو باید دانلود کنم و به چه ترتیبی باید عمل کنم. چون من leder gl رو دانلود کردم ولی نتونستم اون رو به کامپیوتر بشناسم... باید چی کار کنم..چی رو دانلود کنم.. گوشی رو خاموش کنم یا نه.. سیم کارت رو در بیارم یا نه.. چی کار کنم.. اگه می شه روند کار رو از اول برای من و امثال من توضیح بدین...
فقط قبل از اینکه این آموزش رو بخونی این رو میگم که..قبل از این کار هر چیز که از موتورولا نصب کردی رو پاک کن و بعد .. طبق آموزش برو...
در ضمن این درایور ها رو هم دانلود کن
اینم 2 آموزش برای این کار
موفق باشین/.....
یکی از دوستان اسکین برای e770 میخواستن....البته خیلی وقته.. ولی من تازه گیر آوردم....
سلام
1-ببخشيد تاجايي كه مي دونم براي تقويت صدا ابتدا با همه خروجي صداها رو روي 2 قرار داد
خوب آيا بجز آيفون و دوربين فيلم برداري و پخش موزيك و صداي زنگ جاي ديگري هم هست كه بايد
ولوم روي 2 قرارگيرد ؟
2- ضمننا آيا پچ فارسي كردن براي V3x را داريد يا لااقل براي Sms فارسي ..ممنون
نقل قول:
سلام
دوست عزيز 1A1 offset روي گوشي v3x من بيت 01 است نه 07
ضمننا بعد از نصب فايل افزايش زوم دوربين فيلم برداري
حالا زوم دوربين من شده : 1 ... 2 ... 4 يعني حالت زوم 3 ندارد !
ممنون ميشم توضيح بدي
از زحمات همه دوستان و شما متشكرم
سلام دوست عزیز...نقل قول:
سلام
1-ببخشيد تاجايي كه مي دونم براي تقويت صدا ابتدا با همه خروجي صداها رو روي 2 قرار داد
خوب آيا بجز آيفون و دوربين فيلم برداري و پخش موزيك و صداي زنگ جاي ديگري هم هست كه بايد
ولوم روي 2 قرارگيرد ؟
2- ضمننا آيا پچ فارسي كردن براي V3x را داريد يا لااقل براي Sms فارسي ..ممنون
در مورد سوال 1 چون من v3x ندارم .. متاسفانه نمیتونم کمکتون کنم.....
سوال دو _.. پک نیست.. اما زبان هست.....
برای راهنمایی بهتر به اینجا سر بزن.. اگه مشکلی داشتی بگو....(این لینک ها برای هر دو سوالت خوبن)
موفق باشین
دوست عزیز _____نقل قول:
سلام
دوست عزيز 1A1 offset روي گوشي v3x من بيت 01 است نه 07
ضمننا بعد از نصب فايل افزايش زوم دوربين فيلم برداري
حالا زوم دوربين من شده : 1 ... 2 ... 4 يعني حالت زوم 3 ندارد !
ممنون ميشم توضيح بدي
از زحمات همه دوستان و شما متشكرم
سمیه.. خیلی وقته از پیش مارفته.. ...
شما وقتی روی اون آفست مزنی.. 7 بیت برای شما باز میشه.. و باید 1 و 7 رو تیک بزنی...این امکان نیست که فقط 1 باشه..
یک باره دیگه تست کنی....
در مورد سوال بعدتون هم باید بگم.... خودتون رو ناراحت نکنید .. در موتو این چیز ها عادیه....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه منستر پک برای کسانی که پک عربی می خواستن....
راستي تو خواب نداري ؟! عين مننقل قول:
اين لينك فايل :
اين هم منبع :
اساتيد لطفا چك كنيد ممنون
يك سوال : اگر بخواهيم فقط sms فارسي داشته باشيم آيا باز هم بايد با اين فايل فلش بشه ؟
يا راه آسان تري هم هست
بچه ها دمتان گرم من نمی توان انجمن را بگردم لطفاً فایل تقویت صدا V3i را برای من بزارید