بازم یه دنیا ممنون.
Printable View
بازم یه دنیا ممنون.
گوشیم w700 cda102295/7 r2a هستش
فول flash کردم الان اررور configortion error... میده از custom فراموش کردم کپی بگیرم.
اصلاً این cda تو لیست xs نیست .
نمیدونم چه کنم توش مو ندم.
میتونی از Custom های آماده Xs بسته به نوع FS استفاده کنی. یا کاستوم فایل دلخواهتو از اینترنت سرچ و دانلود کن بعد روی گوشی بریز.
نقل قول:
مرسی
یه بک آپ از custom گوشی k750 داشتم روش ریختم درست شد. خودم تعجب کردم.
یه skin برای walkman گوشی k750 گرفتم مسیرش رو فراموش کردم کجا بود؟
یه مسیر دیگه بود که می تونستیم فایل فلش رو گوشی k750 اجرا کنیم کجا بود؟ همونی که یه فایله xml رو ادیت می کردیم بعد آدرس این فایل swf. رو می دادیم منو عوض می کردیم.
این مسیر فولدر Skin مدیا پلیر:نقل قول:
tpa\system\multimedia\mp
ولی به نظر من از این استفاده نکن.از پچ gfx استفاده کن.
پخش فایل فلش یا منوی فلش تو K750 امکانپذیر نیست.فقط یک فریمور قدیمی W800 فایل فلش رو پخش میکرد که من هر چی زور زدم نتونستم روش منوی فلش اجرا کنم.
سلام به بروبچه های باهال این تاپیک مخصوصا داش مصطفی گل!
باز من سرو کلم پیدا شد.
2تا سوال داشتم:
1-کسی میدونه چه جوری این تایمر تماس رو برداشت؟موقعی که با گوشی صحبت میکنم صحبت بیشتر از 1ساعت رو قطع میکنه.یعنی وقتی 1ساعت و 2دقیقه یا مثلا 1ساعت و 4دقیقه میشه خودش قطع میکنه باید دوباره زنگ بزنم.خیلی ضد حاله.کسی میدونه چه جوری میشه این تایمر رو غیر فعال کرد؟
2- با photo dj گوشی وقتی میخوای عکس رو ویرایش کنی میتونی واسش قاب(FRAME) بذاری.میخواستم کسی میدونه آدرس این فریم ها تو photo dj کجاست تا بتونم چنتا فریم هم خودم اضافه کنم؟
کسی اینجا نیست؟
1-فکر نکنم بشه از کارش انداخت
2-واله با فوتو دی جی ور نرفتم اگه چیزی فهمیدم خبرت میکنم
اره من که دیگه کم میام....از امضام همه چیز معلومه...بقیش به بچه ها بستگی داره دیگه
قربونت گل پسر
یک سوالبی ربط...
ایا گزارش تحویل سیم کارت برای اس ام اس هزینه ای دارد یا نه
TPA\Preset\System\Multimedia\PE\CLIPARt
funlayer
frame
این سه تا فولدر اخری باید در PE باشند
من قبلا گزاشته بودم
مرسی داداشی!:10:نقل قول:
این پست جواب منه؟من 55 تا فریم ریختم ولی تو حالت عکس گیری فقط 33 را رو نشون میده.مشکل از کجاست؟نقل قول:
از کجا میشه فریم های بیشتری به دست آورد؟
خودمون میتونیم بسازیم؟
بله همین جوابه. از عکسهای درون فولدرها میتونی بفهمی هر کردوم مال چه قسمتهایه. منم وقتی تعداد زیادی فریم تو این فولدرها ریختم فقط یکسری از اونها رو نشون میداد.فکر کنم حجم به خصوصی داره و از یک تعداد بیشتر نشون نمیده.ولی با روشن / خاموش کردن گوشی عکسهای جدیدتری رو نشون میده. به این مشکل تو کلوپ آموزش هک و نفوذ هم اشاره شده بود.نقل قول:
این پست جواب منه؟من 55 تا فریم ریختم ولی تو حالت عکس گیری فقط 33 را رو نشون میده.مشکل از کجاست؟
از کجا میشه فریم های بیشتری به دست آورد؟
خودمون میتونیم بسازیم؟
مال منم همینطور فقط بعضیاش اومد..
دوستان کسی نبودنقل قول:
معلوم نیست . بعضیا میگن داره ....بعضیا میگن نداره.
من فک کنم داشته باشه.
1) من دو سال قبل پرینت مکالمات گرفتم اون موقع که قیمت هر دو حالت یکی بود. (هزینه ندارد)نقل قول:
2)در دفترچه سیمکارت های دولتی نوشته گزارش دریافت اس ام اس هزینه ندارد.
سلام دوستان من اومدم w810 رو فلش کنم این ارور رو داد
ChipID:8040,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:49
Speed:921600
loader payload not accepted
phone pre-boot failed,possible RECOVERY needed.
Elapsed:16 secs.
نقل قول:من فهمیدم موضمع چیه!:31:نقل قول:
عکسها سایزشون 320*240 با پسوند png باید باشن.
تو حالت عکس گیری عکسهایی که تو پوشه های FRAMES و FUNLAYER باشن نشون داده میشن ولی تو حالت ویرایش فقط عکسهایی که تو پوشه FRAMES هستن میان.علت نشون ندادن همه ی عکسها این بود.
من چندتا فریم ساختم واسه گوشی اگه طرفدار داره بگین تا بزارم.از دوستان هم اگه کسی فریم های ساخته داره بذاره اینجا بد نیست ما هم استفاده میکنیم.:10:
ولی واسه من نزدیک به 60 تا عکس بود هر سری فقط 40 تاش میومدنقل قول:
من فهمیدم موضمع چیه!
عکسها سایزشون 320*240 با پسوند png باید باشن.
تو حالت عکس گیری عکسهایی که تو پوشه های FRAMES و FUNLAYER باشن نشون داده میشن ولی تو حالت ویرایش فقط عکسهایی که تو پوشه FRAMES هستن میان.علت نشون ندادن همه ی عکسها این بود.
نیکی و پرسش؟نقل قول:
من چندتا فریم ساختم واسه گوشی اگه طرفدار داره بگین تا بزارم.از دوستان هم اگه کسی فریم های ساخته داره بذاره اینجا بد نیست ما هم استفاده میکنیم.
نمیدونم چرا اینجوری میشه ماله من که فعلا خوبه اذیت نمیکنه.نقل قول:
بیا اینم چندتا فریم که خودم ساختم البته فقط واسه تست کردن ساختم.اگه وقت کنم یه 30-40تا دیگه هم میسازم.
شما هم اگه دارید بذارید.
اینم پک 8تایی فریم:
کد:http://storm.persiangig.com/Frames_By_REZA.zip
مگه این آدرس جای نیست که باید فایل swf. رو انجا کپی کنم تا منوی گوشی عوض بشهtpa\preset\system\desktop\flash پس چرا این آدرس نیست فقط تا این قسمتش هست tpa\preset\system\
گوشی k750.
K750 منوی فلش نداره. پس ئلیلی داره که این آدرس رو داشته باشه. این آدرس در گوشیهایی که فایلهای فلش رو اجرا میکنن موجود هست مثل W810.نقل قول:
مگه این آدرس جای نیست که باید فایل swf. رو انجا کپی کنم تا منوی گوشی عوض بشهtpa\preset\system\desktop\flash پس چرا این آدرس نیست فقط تا این قسمتش هست tpa\preset\system\
گوشی k750.
مرسینقل قول:
این پچ sysgfx برای w800 کارش چطوریه پچو نصب کردم ودیگه هیچ ایکونی تو گوشی بالا نیومد حالا نمی دونم بقیه مراحلش چطوریه.
چندین نوع پچ gfx برای w800 موجوده.شما پچت رو با نوثت پد باز کن و اطلاعات داخلش رو بخون.اگر متوجه نشدی همون متن رو اینجا بزار تا بهت بگن چیکار کنی.نقل قول:
مرسی
این پچ sysgfx برای w800 کارش چطوریه پچو نصب کردم ودیگه هیچ ایکونی تو گوشی بالا نیومد حالا نمی دونم بقیه مراحلش چطوریه.
وقتی گوشیمو وصل میکنم SETOOL2Lite گوشیمو نمیشناسه .و وصل نمیشه.چند بار هم نصب کردم گوشیمو اما نمیشه.حتی بعضی وقتها کامپیوتر هم دیگه نمیشناسه.خیلی نصبش کردم.چی کار کنم؟
من کامپیوترم ویروسی شد ویندوزم را عوض کردم.
حالا برنامه setool2lite دیگه اجرا نمیشه.
هیچ کدوم از .رژنهاش هم اجرا نمیشه. توی سه تا جای مختلف هم سیوش کرده بودما...
ارور میده.
کسی میتونه کمک کنه؟
مسلمه مشکل از پورت usb گوشی هست...تمیزش کنید...نقل قول:
الانم ویروسی هست؟از انتی ویروس کمک گرفتی؟نقل قول:
الان یعنی چی اجرا نمیشه؟یه کم بهتر توضیح بده مهرداد
من آموزش كامل كار با باكس seetool رو ميخوام ، كسي داره؟( بصورت pdf)
[quote=mostafa_khan;1778326]مسلمه مشکل از پورت usb گوشی هست...تمیزش کنید...
راستی سوکت گوشی من همین جایی که شارژ میشه یا ....... اون فلز های توش از بین رفته .
میشه عوضش کرد؟؟؟؟
مصطفی جان میشه یه نگاهی اینجا
بکنید و بگید که با مال چه گوشی مشابه هست.برای افزایش صدا میخوام.کد:http://cnn.cn/shop/sonyericsson-k800i-c-28_168.html?osCsid=270552457026f04c18cd5245503ae77d
ممنون.
I Want U Az My Love.
سلام به همه ی عزیزان من یه سوال داشتم می خواستم بدونم چطور میشه skin واکمن گوشی رو عوض کرد(ورژن 2) من فقط فایلها رو در مسیر مورد نظر ریختم آیا کار دیگه ای هم لازمه؟ ممنونم
برنامه setool دیگه گوشیمو نمیخونه.
باید چی کار کنم؟
اگه همه آیکونها رو توی مسیر خودش ریخته باشی باید کار کنه.نقل قول:
سلام به همه ی عزیزان من یه سوال داشتم می خواستم بدونم چطور میشه skin واکمن گوشی رو عوض کرد(ورژن 2) من فقط فایلها رو در مسیر مورد نظر ریختم آیا کار دیگه ای هم لازمه؟ ممنونم
چیکار کردی که اینجوری شد؟نقل قول:
برنامه setool دیگه گوشیمو نمیخونه.
باید چی کار کنم؟
تو قسمت يوزر و پسورد چي بنويسيم.نقل قول:
وقتی خاموش میکنم.و وصل میکنم و بقیه کار هارو انجام میدم دیگه مثل قبل گوشیم رو نمیخونه و اون خته تا تهش میره اما گوشیم رو نمیخونه.نقل قول:
اخرش که میبینم کار نکرد c رو مل میکنم و بعد از چند دقیقه گوشیم روشن میشه.
همین.
ویندوزم که عوض کردم این طوری شده ربطی داره؟
اگه با عوض کردن ویندوز اینجوری شده احتمالا ایراد از درایور هست. یکبار Usb Flash driver رو حذف و دوباره نصب کن.نقل قول:
وقتی خاموش میکنم.و وصل میکنم و بقیه کار هارو انجام میدم دیگه مثل قبل گوشیم رو نمیخونه و اون خته تا تهش میره اما گوشیم رو نمیخونه.
اخرش که میبینم کار نکرد c رو مل میکنم و بعد از چند دقیقه گوشیم روشن میشه.
همین.
ویندوزم که عوض کردم این طوری شده ربطی داره؟
نقل قول:
از کجا باید پاکش کنم؟تو کونترول پنل؟
میشه کامل بگید.
ممنون.
نقل قول:
از کجا باید پاکش کنم؟تو کنترول پنل؟
میشه کامل بگید.
ممنون.
ببخشید 2 تا پست شد.
ببخشید 2 تا پست شد.
.
این Pdf رو یکی از بچه های سایت درست کرده اولش کاملا در مورد Usb Flash Driver و طریقه نصب و حذفش کامل توضیح داده:نقل قول:
از کجا باید پاکش کنم؟تو کونترول پنل؟
میشه کامل بگید.
ممنون.
کد:http://www.freewebs.com/moidz/----%20new%20edit.rar