اميد عزيز حجم اين نرم افزار بالاست به نظره من اگه cd اون رو بگيري بهتره و دانلودش كمي مشكله اما اگه خيلي مشتاقي ميتونم يه لينك واسط پيدا كنم
Printable View
اميد عزيز حجم اين نرم افزار بالاست به نظره من اگه cd اون رو بگيري بهتره و دانلودش كمي مشكله اما اگه خيلي مشتاقي ميتونم يه لينك واسط پيدا كنم
سلام. اصلا کاره درستی نکردی:13:. ور رفتن بدونه اطلاعات ممکنه کار دستت بده.نقل قول:
شما یه اسکینه سالم + فایلهایه mma_dcp و mma_ucp. رو گوشیت بریز. احتماله بسیار زیاد مشکلت حل
میشه(به نصبه اسکین مراجعه کن). اینکه به صورته ماتریکس نشون نمیده. در این مسیر میتونی درستش کنی
main menu>personalise>main menu>view>icon
البته مدله گوشیت رو هم نگفتی!این مسیر برایه v3x هستش:12:
طبق معمول مسعود گل با پست هاي اموزندش يه مطلب ديگه به ما ياد داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Itunes خود گوشي داره اما هيچي باز نميكنه
هيچي نمياره
نميدونم چيكار بايد كرد تا كار كنه
قربانه لطفت تورج جان.کوچیکتم عزیز.:11:نقل قول:
منظورت چیه که کار نمیکنه عزیز؟؟نقل قول:
مشکل کجاست؟ مشخصاته گوشیت رو هم بزار..
دوست عزيز ituns معمولا وقتي اولين بار باز ميشه خودش سرچ ميكنه و فايل ها رو مياره
شما اين ituns رو نصب كردي يا ماله خوده گوشي هست؟
دوستان سلام
یه کمک حیاتی حیاتی
یه v3i امانتی دست ما بود بعد یه تماس بهم ریخت و مدام می خواست به اینترنت متصل بشه هر کاری کردم درست نشد بعد یه چند ساعتی کلید های بالایی قفل کرد ولی اعداد هنوز فعال بود
دادمش واسه فلش بنده خدا نتونسته بود فلشش کنه(اندازه خرم فکر کنم حالیش نبود) بعد گوشی رو داد به خودم گفت فلش قبول نمی کنه و خاموش میشه حالا داده دست خودم
روشن دیگه نمیشه
حالا یه راهنمایی کنید که امانتیه و شرمندگی
سلام
من گوشي V3X الان حدوده 5 ماه خريدم عالي كار ميكرد تا حدوده 1 ماه قبل كه وقت هايي كه خاموشش ميكردم وقتي دوباره روشن ميكنم وقتي گوشي مياد بالا تو بعضي از بخش ها كه ميرم كادر please wait ... مياد و همين جوري رو loading ميمونه
اين بخشها مخصوصا
recieved calls
dialled calls
game and applications
بعدش هر كس sms ميزنه يا زنگ ميزنه بهم به شمارش ميفته و اون اسمي كه تو phone book دادم نميفته
يعني تو خود phonebook هم كه ميرم please wait مياد و همينجوري تا بي نهايت load ميكنه
تو اين 1 ماه حدودا 4 يا 5 بار خاموش كردم كه هر بار اين جوري ميشد تنها راه درست شدنش اين بود كه در حالت روشن باتري گوشي رو در بيارم و دوباره جا بزارم و رو شن كنم
اما از ديشب ديگه اين روش جواب نميده
و هر چي خاموش روشن ميكنم يا حتي با نرم افزار p2ktools گوشي رو restart ميكنم بازم همين وضعه
خواستم گوشي رو master reset كنم كه بعد از زدن yes اونجا هم رو please wait ميمونه با اين تفاوت كه اصلا load نميكنه و يك بار اون ساعت شني ميچرخه و وا ميسه
ولي گوشي به هيچ وجه قفل نميكنه و تماس و sms كار ميكنه اما تو اون قسمت ها كه گفتم نميره
كسي ميدونه مشكل از كجاست ؟
براي flash كردن گوشي غير از نرم افزار Motorola RSD Lite به چه چيزهاي ديگه احتياج دارم ؟
سلام عزیز..نقل قول:
شما صفحه ی بوت لودرت باید بالا بیاد.. باتری که داری؟؟؟
ابتدا * سپس#و در ادامه دکمه ی قرمز رو نگه دار(3 تا رو) تا گوشیت با بوت مد بالا بیا.حالا مشخصاته این صفحرو
بنویس برام.. شما باید فلشش کنید.. به یک مانستر پک نیاز داریم که مشخصات رو بدین امیدوارم براتون پیداش
کنم..:12:
سلام. master clear چی جواب نمیده..؟؟؟نقل قول:
احتمالا اطلاعاته رو یه حافظه ی داخلیتون آسیب دیده(اگر اشتباه نکنم!).. آیا با نرم افزاره خاصی کاری ..چیزی
رو گوشیتون انجام دادین؟؟؟
مثله پسته قبلی که نوشتم اطلاعاته بوت لودر رو بزارید.. در ضمن غیر از این نرم افزار یه مانستر پک هم میخایم..:12:
نه بابا خود گوشي ITunes دارهنقل قول:
يه دكمه هم براي همين داره
اما كار نميكنه
گوشي را هم يه برا فلش كردم
البته فكر كنم فلش اورجينال بود : R47A_G_08.D8.35R_PDS005_LP0034_DRM0101_VSTUK_ENGLI SH206_JPJAVA_G_08_V3iiT_07_00_06R_GSPSLQAT677DY061 _1FF
بازم مشكل حل نشد
تا همین عصری میومد الان دیگه بوت لودر هم نمی یاد حالا میزنم شارژ شاید از باتری باشهنقل قول:
چه غلطی کردیم ما
با سلامنقل قول:
master clear رو نگفتم master reset رو گفتم
نه كاري انجام ندادم . گفتم كه يك ماهي ميشه اينجوري شده
بوت لودر رو با همون 3 تا كليد زدم
اينا رو نوشته :
boot loader
0.6.8.2
sw version
R252211LD_U_85
.9B.C0R
زيرشم نوشته battery ok
تو خود گوشي هم اين اطلاعات هست :
flex version
USRAZRV3XBNLRTR2522100F
اگه FLASH كنم دفتر چه تلفن و SMS ها هردو از بين ميرن ؟
فقط اون اطلاعاتی که تو گوشی هیتن از بین میرهنقل قول:
شماره هاتو ذخیره کن تو سیم کارت
و در مورد اس ام اس ها : تعدادی از اس ام اس ها تو سیم کارت ذخیره میشن ( شاید همشون )
پس اس ام اس ها از بین نمیره (( البته فقط Inbox منظورم هست )):11:
دوست عزيز به نظره من ان پكي كه باهاش فلش كردي مشكل داشته كه اين جوري شده يه پك كه مشكل نداشته باشه بريز درست ميشهنقل قول:
دوست عزيز من احتمال ميدم كه با شارژر خودش شارژ نشه البته اگه اون طرفي كه دادي فلش كنه گوشي كله بار كد ها رو پاك كرده باشه بده به يكي كه باتري رو واسط شارژ كنه براي فلش هم بايد rsd lite يه مانستر پك داشته باشي البته درايور رو هم لازم داري تا گوشي رو به pc بشناسوني انقدر نگران نباش درست ميشه چيزي نشده(win كامپيوتر رو هم عوض من و يه سرويس پك 2 رو نصب كن)نقل قول:
موفق باشي
ببين دوست عزيز با فلش كردن فقط هر چيزي كه در خوده گوشي باشه پاك ميشه اگه شماره تلفنها روي سيم كارت باشه پاك نميشه در ضمن sms ها پاك نميشه در صورتي كه شما با refresh كردن گوشي اون ها رو در memory ريخته باشينقل قول:
این مانستر پک عالی. الان جزوه بهترین ها تو سایته modmymoto هستش.
بفرما اینم
کد:
اگر عضو نیستی از اینا استفاده کن.کد:http://www.modmymoto.com/forums/downloads.php?do=file&id=6908
corvette
12345
بهتره توضیحاته سازندش هم بخونی.
کد:
یادت باشه حتما با MotoKup فلشش بزنی. اینم برنامشکد:http://www.modmymoto.com/forums/showthread.php?t=43921
کد:
من با اجازه اقا مسعود اين رو گذاشتم اخه اين لينك ها رو طبق معمول ايشون زحمت كشيدنکد:http://www.modmymoto.com/forums/downloads.php?do=file&id=795
با سلام
من نرم افزار Motorola RSD Lite رو دارم . اما از وقتي كه گوشي اين جوري شدن با كامپيوتر كه وصل ميكنم وMotorola RSD Lite گوشي رو ميشناسه و اسم اون رو مينويسه اما اون گزينه device information رو كه ميزنم از وقتي اينجوري شده همه گزينه ها رو N/A ميده
در ضمن فايل flash رو از كجا بايد بگيرم ؟ اصلان اين Monster pack چي هست ؟
كدوم version به گوشي من ميخوره ؟ ميشه link رو بگذارين ؟
pedram عزيز
احتمالا بار كد ها پاك شده يا مشكلي پيدا كرده كه اين جوري ميشه
من تو پست بالا واسط يه پك به همراه moto cup گذاشتم
اين پك اخرين پكي است كه واسه v3x اومده
دوست عزيز شما بايد يه پك كه با ورژن بوت لودرت همخوني داره رو دانلود كني و بعد با نرم افزاري كه معمولاrsd هست گوشي رو فلش كني اما بعضي از پك ها مثل بالايي فقط با motocup بايد رو گوشي ريخته بشه
راستي مانستر پك يكسري بار كدهايي هست كه نقش سيستم عامل رو اجرا ميكنه(تقريبا)
با سلام و تشكر فراواننقل قول:
يعني براي اين پكي كه لينكش رو گذاشتين حتما بايد نرم افزار motocup رو داشته باشم يا همون rsd elite كافيه :eh:
حجم اين فايل حدوده 25 مگابايته !!!!!:44:
من اينترنت معمولي دارم بعني هر 3 مگابايت 45 دقيقه طول ميكشه:37:
كه براي اين ميشه حدود 6 ساعت !!!:grrr::23::42:
درسته دوست عزيز منم اين پك رو حدود 6 ساعت طول كشيد كه دانلود كردم pc رو روشن كردم و 6 صبح كه ميخواستم برم كلاس خاموش كردم و خودش دانلود كرده بود
در ضمن اين پك بايد حتما با motocup ريخته بشه با rsd امتحان كردم EROR ميده و نميريزه
بزوره شوک دادن به باطری تونستم بوت لودر رو بیارمنقل قول:
boot loader
0A.30
SW version:
R3443H3_G_GE_C
4.2IR
PHONE CODE SIG
ERROR
اینا رو نوشته بود
دوست عزيز براي فلش كردن سعي كن باتري رو شارژ كني چون لازمه
با سلامنقل قول:
خدا براي هيچ كدومتون پيش نياره جريان ديشب منو:13:
من رفتم اين فايل رو دانلود كنم بعد از اونهاي بود كه با نرم افزار DAP گزينه RESUME رو SUPPORT نميكرد يعني اگه به هر دليلي تو طوله دانلود connection با اينترنت قطع ميشد بايد از اول دانلود ميكردم:13:
مجبور شدم با مرورگر opera دانلود كنم از ساعت 2 شروع شد و ساعت 5 صبح تموم شد
خودم هم نشستم پاي كام
و البته تونست 2 تا فيلم محشر هم با كارت --- ببينم :27::27:
ولي دنيا رو سرم خراب شد وقتي نوشت download complete و بعدش كه فايل رو ميخوام باز كنم مينويسه
the archive is either in unknow format or damaged
:41::18::18::18::18:
حالم اساسي گرفته شد:41:
حجم فايل دقيقا همون 24.7 . كامل دانلود شده ولي باز نميشه
كاش ميشد يكي برام اين فايل رو روي سي دي ميزد ميفرستاد چون تو طوله روز كه نميتونم همچين مدت زماني رو تلفن رو اشغال كنم واسه دانلود دوباره و خيلي فوري هم به فايل نياز دارم:41:
گوشي miss call ها رو ديگه نشون نميده :41:
نصبه itunes دردسر داره... شما با یه مانستره خوب یه فلش بزن .حل میشه...:12:نقل قول:
ok.دفترچه تلفن ار بین نمیره.. اما sms هات چرا ..البته میتونی از هر دو بک آپ بگیری...نقل قول:
حتما با motocup باید فلش کنی.. در غیره این صورت ممکنه گوشیت break بشه...نقل قول:
ok.اول بدون که باتریت باید فول شارژ باشه و بعد شروع کنی به فلش زدن... !!نقل قول:
در ضمن ظاهرا گوشیت v3t هستش!!! اگر اشتباه نکنم..
با دانلود manager خوده IE دانلودش کن... اونم از این لینک.. حتما موفق میشی...نقل قول:
در ضمن میتونی بری یه کافینت که ADSL داره و راحت کارو تموم کنی..:12:کد:http://www.4shared.com/file/31874727/10ea6ac/HeartlessMODV3XV2_with_ITUNES_FOR_0683-84.html?s=1
pedram عزيز شما اهل كدوم شهر از سرزمين پهناور ايران هستي؟
منم با مسعود موافقم لينك رو به يك كافينت بده بگو واسط دانلود كنه
با سلام و تشكر فراوان از همگينقل قول:
من امروز عصري از همين خونه از ساعت 2 تا 5 طول كشيد و فايل رو دانلود كردم:5:
بعد از اون نرم افزار motokup 2.0 رو هم كه حجمش حدود 750 kb بود رو هم دانلود كردم:5:
نرم افرار motorola sms manager رو هم كه حجمش حدود 900 كيلو بايت بود رو هم دانلود كردم:5:
جالب ميدونين چيه ؟:8:
اين كه گوشيم يهو درست شد . درست وقتي همه چيو با بد بختي دانلود كردم درست شد . چندين بار خاموش روشن كردم اما خوبه و ديگه اونجوري نميشه:31:
اما با اين حال فكر كنم فلش كنم بهتره چون بعدا ممكنه بازم اينجوري بشه:21:
فقط ميخواستم بدونم من اس ام اس هام برام خيلي مهمه . من با p2ktools كاري كردم كه حجم sms هام بره بالا و الان حدود 110 تا sms تو inbox دارم كه با اين sms manager كه گرفتم فقط 16 تاي اخر رو كه lock نكردم رو ميشناسه:18:
ميخواستم بدونم با اين تغيير ظرفيت الان sms هام پاك ميشه ؟:11:
چون يك سيم كارت ديگه گذاشتم رو گوشيم ولي بازم inbox هام بود پس فكر كنم رو گوشي save شدن
سلام. عجب!!نقل قول:
خب sms هات رویه گوشیه عزیز ..110 تا sms که رو سیم جا نمیشه اصلا...
برایه کپی گرفتن از همشون یه راه ساده و کارا داری.
اگه از روی فایل MDSM_FAT_FILE و MDSM_MSG_BLK_FILE و mdsm_file توی شاخه a/mobile روی گوشی یه کپی روی سیستم بگیرید و بعد از ، از دستدادن SMS ها دوباره اون و تو همین شاخه کپی کنید کلیه SMS های شما به inbox , draft , outbox روی گوشی بر می گرده.
از somayehns
:12:
مرسي مسعود جان از راهنمايي هات واقعا اموزنده هست
با سلام و تشكر زياد از همه شمانقل قول:
امروز گوشيمو فلش كردم و اول با motokup يك backup گرفتم كه حدود 35 دقيقه طول كشيد و بعد از اون فلش زدم كه حدود 20 دقيقه طول كشيد . گوشيم خيلي باحاتر از قبل شد از فونت جديد گرفته تا اسكين هاي جديد و انيميشين خاموش روشن شدن جديد و تغيير icon ها:8::8:
از همگي متشكر كه كمك و راهنمايي كردن:10:
از اقا مسعود هم ممنون كه اون روش رو گفتن چون با كپي اون فايل ها و بعد دوباره ريختن اونها نمام sms هام برگشت:20:
بازم ممنون:10::11::11::11:
پدرام عزيز
فقط يه نكته مهم ميمونه
زياد فلش نكن (بعضي از دوستان خوششون مياد وقتي ميبينن فلش ميكنن اين كار رو زياد انجام ميدن)
اين كار باعث سوختن يك برد در گوشي ميشه كه بهش ميگن PCB BOARDS اين بورد حدود 20 تومان هست اما خوب بستگي به طرف داره كه بهت چند بفروشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم عكس برد هست
اينم لينكش
ممنون از آقا تورج... کاملا درسته .. ابته این روهم اضافه میکنم که این برد اصلا گیر نمیاد!!! پس خیلی مراقبنقل قول:
باش آقا پدرام:12:
نقل قول:با سلام و تشكر هم از شما هم از اقا تورج:11:نقل قول:
بله كاملا ميدونم:20:
دليل اين بار فلش كردن هم مشكلي بود كه پيش اومده بود من از گوشيم فوق العاده راضي بودم با اين پك جديد چندين برابر راضي شدم:8::8::8:
در كل از هر دو شما عزيزان نهايت تشكر رو دارم به خاطر راه نمايهاتون:10::10::11:
سلام. ببخشيد .. من هي سوال ميپرسم ... در ادامه مشكلاتم بعد از ور رفتن با گوشي با برنمه p2ktools ديگه menue (صفحه اصلي) صفحه كار نمي كنه و برنامه هايي كه روي memory مي رزم تو app java نشون نمي ده و اصلا نصب نمي شه