کد:http://www.google.com/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=1&url=http%3A%2F%2Fwww.dou.sgdls.nl%2Fengels%2Fboekjeslezen%2Fskyjack.worksheet.pdf&ei=2rf0SYCSD5iGsAb5t-SJAQ&usg=AFQjCNHpL8Aiab1IXt2rGESDmIMEcCJv-g
Printable View
کد:http://www.google.com/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=1&url=http%3A%2F%2Fwww.dou.sgdls.nl%2Fengels%2Fboekjeslezen%2Fskyjack.worksheet.pdf&ei=2rf0SYCSD5iGsAb5t-SJAQ&usg=AFQjCNHpL8Aiab1IXt2rGESDmIMEcCJv-g
سلام
اگر از کاربران عزيز کسي دسترسي به ترجمه کتاب an introduction to database systems دارد لطفاً يه حالي هم به ما بده خداييش خيلي گيرم مهم نيست چقدرش باشه مش يا قسمتي از کتاب راستي يادم رفت بگم نوشته c.j.date است
ممنون :11:
با سلام
یک E-mail می خواستم که بین دو تا آدم مشهور یا دو تا شرکت مشهور رد و بدل شده باشه با محتوای جالب
البته تمام قواعد رو هم رعایت کرده باشه
با تشکر
hi
Please let me know your comments about speaking books for basic and intermediate leves
سلام من متن ورد این را Brain Diseases که مال voa special english development است میخوام
نقل قول:Hi
can you give us the link??l
با سلام
من دنبال کتابی میگردم که جنبه تمرینی برای کتاب 504 واژه داشته باشه
به این صورت که مثلا شامل تعدادی داستان و یا متن کوتاه باشه که در اونها از کلمات کتاب 504 واژ استفاده شده باشه و هم سطح این کتاب باشه
لطفاً اگه کسی همچین کتابی رو میشناسه اسم اونو برای من بنویسه
با تشکر
tank you for your considerationنقل قول:
here you are
i uploaded it
کد:http://www.4shared.com/file/103477332/817584c7/04_Brain_Diseases.html
سلام من یک خبر حداقل 5 دقیقه ای که text و voice خبر با هم موجود باشند را می خواهم بهتر است درسال2009 باشد اگر ممکن است برای پیدا کردن این خبر کمکم کنید.
بهترین و عالی ترین سایت واسه خبرهای روز که اتفاقا واسه آموزش زبان انگلیسی هم ایجاد شده بخش in the news از سایت voa.com و بخش specialEnglish هست که متاسفانه متاسفانه بیخود و بیجهت ----- شده. بهتره با یه --- بری به این سایت و خودت ببینی. من که واسه اخبار، بهتر از این سایت سراغ ندارم.
نقل قول:Hi,
I transcribed the audio file. Hope it's useful.
نقل قول:
National committee of doctors says that the number of cases of brain diseases in developing countries is rising. The doctors were reporting the information for the United States national academy of sciences. They say that brain diseases affect at least 250 million people in the developing world. These diseases include strokes, epilepsy and mental sicknesses such as schizophrenia and depression. They also include abnormal development of the nervous system which cause mental slowness and cerebral palsy. Richard Johnson of John Hopkins University, in Baltimore Maryland, was one of the leaders of the committee. He says poor countries usually do not have the resources to deal with brain diseases. This is because most developing countries are already struggling with food problems the spread of infectious diseases and child health issues. Syrinaveta Merthi also served on the committee. She works for the national institute of mental health and neuro-sciences in India. She criticized the lack of international interest in Brain diseases. For example, Dr. Merthi says 50 percent of all countries have no policies about Brain diseases. In addition, she says health care centers in 40 percent of the world’s countries do not offer common drugs to treat Brain diseases. Dr, Merthi says there are 2 reasons for this. One is a lack of money. The other is a lack of human resources. For example, a recent study shows most developing countries do not have enough doctors who treat mental sicknesses. Another barrier to action against Brain diseases is the unfair way in which the public acts toward victims. Many victims of Brain diseases are treated poorly. The committee says there are effective and low cost medical treatments for these diseases. Yet, these treatments are not often provided in developing countries. The committee says more treatments should be offered to poor countries. It says health care systems in developing countries should provide mental health services for their people. The committee says effort should be made to increase public understanding of brain diseases. The committee says national research programs should be established to study brain diseases. This VOA special English developing report was written by Jill Moss and this is Bill White.
با تشکر از تمامی دوستان عزیز
کسی هست که یه لینک دانلود از سری کتابهای Readers Storybook
داشته باشه ؟
من که خیلی گشتم ولی موفق نشدم چیزی پیدا کنم :41:
من یه مقاله در مورد زندگی یکی از شعرای بزرگ یا یه فیلم برای لکچر میخواستم
خودم یه چیزایی پیدا کردم ولی جالب نبود
ممنون میشم اگه کسی چیز جالبی داره معرفی کنه
سلام.کسی سؤالات final کانون زبان ایران رو داره ؟ ترمش فرق نمیکنه .
:31::31::31::31::31::31::10::10::10::10::10::10::1 0::19::19::19::19:
IN THE NAME OF GODسلام . من به دنبال یک متن انگلیسی به همراه ترجمه فارسی آن هستم .موضوع این تحقیق من خبری است . هر خبری ( جدید ) باشد مناسب کار من است .حدودا هم 1 صفحه A4 باشد .من منتظر شما هستم . کمک کنید .ممنونم. :40::40::40::40::40::40::40::40::40:
کاش شما خبری که لازم دارید رو اتتخاب کنید تو قسمت ترجمه بزارید تا اگه کسی رسید ترجمه کنه شما هم به هدفتون برسید]
ما که نمی دونیم چه چیزی مطلوب شما هست
نقل قول:کد:http://press.blogfa.com/
سلام . من در هر موردی باشد . فقط اخبار برای 1 هفته پیش یا چند روز پیش باشد .
در وبلاگ بالا اخبارش برای 1 ماه پیش است .
ممنون می شوم به من کمک کنید .
BBCNEWS
Minister… Ted…Gas exporting countries including; Russia, Iran, Libya and Venezuela…in Moscow discuss political...It understood be gathering could if technical and electrical…became lead to the creation of organization similar to OPEC….
Russia has baste reserve natural gas which is long with huge…to the Russia economy as the global size in a global predict…Russia hops to increase…in the energy market. The Russia government wants gas…working relationship in future…some observe of adapt to gas OPEC, but there is concern among number of vesting country that depend on natural gas but this…to control prices.
There are technical differences in the oil and gas market which would make creation of exact OPEC difficult for now at least. Russia has…to national community that the main idea of would be organization is to exchange use to talk about future cost and gas production on the affect of the oil prices, somehow so producing…head of gas companies and so Russia and other big gas plays would be making sure that interest of protected…BBCNEWS
…meeting in Moscow it is interesting this is coming now a head of gas supply they worry of gas supply in New Year.
Yes, absolute means, it is right the interest. It is the bigger than Moscow something more than 20 minuets...but neither to say January of this spot going to Russia price of gas and it is expected…happen again like to contract…Russia has to renew gas…which is the biggest gas supply in Russia has contract with you cream oil fighting the price, you cream all his…held…and rest June and we solve problem with a supply…rest of Europe and this is always…worries to the European reigns of…other source of energy and every things else so we keeping it really consider of today Moscow…in negotiation in January so…in 20 minutes but also we mentioned before I go but we looking at made of…as well revolution continue to…from scandal surrounding the US money manager investigators try to get a more accrued picture of how much money invested lost the degree on a play form which they can detail how much they lost…paid at least one big investor David…explicit...about a risk involved so we look at the detail also we are looking…getting…in the three month of the end of September the economy shrank by…in a row.
The economy has contrast in the gorgeous place as you can see that from the pictures but unfortunately it is facing very difficult economic times so…and a lot more involved this is report as very…in twenty minutes…
…many thanks for wait to see you.
Now Russia is to give…forces more weapons for next three years…nuclear officials in Moscow reported Russia was spent…forty billion dollars of military weapons in…combat…,helicopters, tanks, …missiles.
UN Security Council has paused to revolutions design to prevent foreign government companies are individuals seeking any compensation of damage caused by government of Saddam Hussein create with an occupied and…run the troops in 1990…expected to transform substantial liberations.
The France President Nicola Sarkozi says Brazil shouldn’t have… and international…UN Security Council…January between Brazil and European Union.
وزیر...تد...کشورهای صادر کننده نفت شامل: روسیه، ایران، لیبی و ونزوئلا...در مسکو...سیاسی بحث و گفتگو کردند. دریافتند که این گردهمایی درصورت...فنی و سیاسی به تشکیل سازمانی مشابه اوپک منجرشود...بی بی سی...گزارش میدهد.
روسیه اقدام به ذخیره گاز طبیعی کرده است که...طولانی و بزرگی برای اقتصاد روسیه بعنوان وسعتی جهانی درپیش بینی جهانی...روسیه امیدوار است...در بازارعرضه انرژی افزایش دهد.
دولت روسیه قصد دارد فعالیتهای در رابطه با...گاز را در آینده...برخی ملاحظات را درمورد گاز را با سازمان اوپک تنظیم کنند، ولی نگرانی هایی در میان تعدادی از کشورهای...وجود دارد که این به کنترل قیمت گاز طبیعی بستگی دارد.
تفاوتی اختصاصی در بازار فروش نفت و گاز وجود دارد که حداقل درحال حاضرسبب ایجاد اوپک برای همین تفاوت شده است. روسیه دارای کمیته ای ملی...که هدف اصلی آن صحبت در مورد تغییر قیمت آینده ی گاز و دیگر محصولات آن است که بر روی قیمت نفت تاثیر خواهد گذاشت.
هرجورهست تولیدات...رئیس کارخانجات گازو...روسیه و دیگر...بزرگ گاز اطمینان دارند که منفعت محافظت از...اخباربی بی سی
نشست انجام شده در مسکو...قابل توجه بود. رئیس ذخیره گاز، نگران وضیعت ذخیره گاز در سال جدید خواهد بود.
بله، کاملا همین طوراست. حق دارند زیرا این موضوعی مهم است. مسئله ای مهمترازمسکو است که چیزی حدود 20 دقیقه...ولی نمیتوانیم بگوئیم که این زمان مختصردرماه ژانویه این قیمت نفت روسیه ادامه داشته باشد... انتظار میرود...مجدد اتفاق بیافتد. روسیه بدنبال منابع جدید گازاست...که بزرگترین منبع تامین گازروسیه میباشد که با وجود جنگی که برسر بهای نفت است، قرارداد بسته است. شما تمام...هایش را جدا کرده اید...درباقیمانده از ماه جون ما مشکل ذخیره گاز را حل کردیم...دیگر اروپائیان و این همیشه هست...نگرانی اروپائیان از...دیگر منابع انرژی و هر چیز دیگری را تا به امروزمسکو مورد ملاحظه و توجه قرار داده ایم...درگفتگویی که ماه ژانويه...20 دقیقه... ولی همانطور که ما قبلا اشاره( ذکر) کردیم،دیدیم که...همانطور که این حرکت انقلابی خوب...از شایعاتی که حول مدیریت مالی ایالات متحده قرار دارد، ماموران بررسی سعی کردند تا بتوانند تصویری ازجزئیات مقدار پولی که در سرمایه گذاری از دست داده اند، تهیه کنند...یکی از ماموران بازرسی دیوید...درمورد ریسک (خطر) که ما جزئیات آن را مورد ملاحظه قرار دادیم،تصریح کرد....در سه ماه آخراز ماه سپتامبراقتصاد رکود یافته...در سطح...
همانطور که در تصویر مشاهده میکنید اقتصاد با مناظر زیبا در تضاد قرار گرفته است ولی متاسفانه با زمان اقتصادی سختی روبرو است، بنابراین...و درگیریهای بیشتری گزارش شده است...در20 دقیقه...
...با سپاس فراوان ازصبرشما برای با شما بودن ( دیدنتان).
روسیه اکنون...داده است...تجدید قوا و جنگ افزار برا ی سه سال آینده...مقامات هسته ای در مسکو گزارش دادند، روسیه...بیش از چهل میلیون دلاربرای سلاحهای نظامی هزینه کرده است،در...جنگ...هلیکوپتر، تانک، موشکهای....
شورای امنیت سازمان ملل،طرح انقلابی را برای مقابله با اتحادیه های دولتهای خارجی که به صورت فردی درجستجوی هیچ غرامتی ازآسیبی که توسط دولت صدام حسین وارد کرد و با اشغال بوجود آورده است، متوقف کرده است...با اعزام نیروهای نظامی در یال 1990...آزادی اساسی را انتظار داشت.
رئیس جمهور فرانسه، نیکولا سارکوزی اظهار داشت: برزیل نباید...و بین المللی...شورای امنیت سازمان ملل...در ماه ژانویه میان برزیل و اتحادیه اروپا...
سلام امیدوارم براتون مفید باشه
البته چون خودم نوشتم و ترجمه کردم به صحتش اطمینان ندارم. خودت edith کن.
راستی جاهای نقطه چین رو نفهمیدم.
ممنونم . اگر بازهم بود ممنون میشوم .
سلام . یکی از دوستانم یک متن انگلیسی ؛ با ترجمه ی فارسیش برای درس زبان عمومی لازم داره . 2 ؛ 3 صفحه باشه کافیه . اگه کسی داره ممنون میشم برام بزاره ؛ اگه هم نه که هیچی :31:
ممنون
در ضمن دوستان ؛ متن مثلا میتونه یه اخبار جالب و یا یه متن علمی یا چیزی توی این مایه ها باشه . اگه فارسیشو ندارین ؛ انگلیسیشو بدید خودم ترجمه میکنم دیگه . . . مرسی
مثلا این رو چک کن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا این یکی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نکنه ؛ متن اولی رو بررسی کردم خیلی خوب بود . واقعا ممنون :)
dear freinds
i want requst your sugest about this magazine(teenager magazine) is it a good magazine for
a primary lerarner ? by
I bought it for my kid brother once or twice , IMO suitable for latter years of high school
is it useful for adults? thanks for answer
hmm ... I'd say it's a good read for 17-20 ... plus/minus 1-2 yearsنقل قول:
ooH ! Great ! Where can we get it ??نقل قول:
hmm ... I'd say it's a good read for 17-20 ... plus/minus 1-2 years
l
as far as I know, most newsstands have it ... (Keshavarz Blvd. area) ... or maybe foreign language bookstoresنقل قول:
سلام دوستان. من یک مقاله کامل از بین این موضوعات میخواستم . فرقی نمیکنه هر کدوم رو که دارین خواهشا برام بزارین ...
موضوعات :
Teaching English
learning English
listening English
Applied Linguistics
Linguistics
Testing in Engish
بعد هم باید این چیزا رو داشته باشه . مثل نویسنده ، چکیده ، منابع ....
با تشکر :11::11::11::11::11:
این یه مقاله خوب و کم حجم با همه اونایی که گفتی (نویسنده و چکیده و منابع و ...) ، درباره "ظهور گرایش های جدید در آموزش زبان انگلیسی در مدارس ژاپن" : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
you already have it the books name is american accentنقل قول:
but it is some how collequal
from my poin of view british is not only more prestigioes but also easier
thats up to you
یه کتابی هست به نام american accent training فکر میکنم اون بدردتون بخوره...نقل قول:
Hi,
I want to learn how to speak with american accent
any body got a book about it?
Thanks.
یه cd هم باهاشه در ضمن...
كسي ميدونه منابع ارشد زبان گرايش تدريس چيه؟
من هنوز هطنينان ندارم كودوم گرايش برم
ميگن بازار تدريس خرابه
كسي ميتونه كمك كنه؟
با سلام
میخواستم بدونم چقدر میشه به برنامه های کامپیوتری آموزش زبان انگلیسی اعتماد کرد این برنامه ها چقدر ما رو کمک میکنه؟
اگه فایده داشته باشن:
بین این دو برنامه Roseta stone و tell me more کدومشون بهتره که بخرم .
من جفتش به گوشم خورده ، ولی Tell me more رو خیلی اسمش رو شنیدم ، فکر کنم برنامه قابل اعتمادی باشه ، ولی من که استفاده نکردم ...
در مورد این قضیه و بخصوص همون دو برنامه ای که اشاره کردید (رزتا و tell me more) مکرر در این بخش بحث شده .. کافیه با همین کلمات توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه سرچ بزنی... اون بالا ، سمت چپ : بخش جستجو (گزینه "نتایج براساس پستها" رو انتخاب کن)
منابع کنکور کارشناسی ارشد آموزش زبان انگلیسی
از بین چهار گرایش
۱) مترجمیزبان انگلیسی
۲) زبانشناسی همگانی
۳) ادبیات انگلیسی
۴) آموزش زبان انگلیسی
گرایش چهارم (آموزش زبان انگلیسی) بیشترین داوطلبان را به خود اختصاص داده است. شاید اشتغال زایی و فرصتهای شغلی بیشتر داوطلبان را به تحصیل در این گرایش سوق میدهد. بسیاری از فارغ التحصیلان آموزش زبان انگلیسی به عنوان اعضای هیئت علمی دانشگاهها، مترجم، مدرسین مرکز آموزش عالی و مؤسسات وابسته به آموزش و پرورش، مدیران روابط بازرگانی شرکتهای تجاری مؤلفین کتب کمک آموزشی و . . . جذب میشوند. داوطلبان این گرایش باید از سطح علمی بالایی در دروس عمومی (گرامر، لغت و درک مطلب) و نیز دروس اختصاصی مربوط به این ریشه (روش تدریس، زبانشناسی، آزمون سازی) برخوردار باشند. علاوه بر توانایی علمی آنها در آزمون کتبی عمومی و اختصاصی، داوطلبان این گرایش باید از قدرت تکلّم و شنیداری عالی برخوردار باشند. به همین دلایل، اهمیت دورههای آمادگی این رشته، بیش از بیش آشکار میگردد.
(روشتدریس) Methodology:
1- Principles of Language Teaching and Learning (D. H. Brown).
2- Teaching Foreign language skills (M.Celce Murcia).
3- Developing Second Language Skills (K. Chastain).
4- Chomsky’s Universal Grammar (V.J.Cook).
5- Approaches and Methods in Language Teaching (J.C.Richards, T.S. Rodgers).
6- Teaching Foreign language skills (W.M. Rivers).
7- Techniques & Principles in language Teaching (D.L. Freeman)
8- Longman Dictionary of applied Linguistics (J.C.Richards et.at.)
(آزمونسازی) Testing:
1- Testing Language skills: (Farhady, Jafarpour, Birjandy).
2- Testing English as a Second language (Harries).
3- Writing English Language Tests (Heaton).
4- Testing for language Teachers (Hughes).
5- Techniques in language testing (Madsen).
6- Language Testing (Birjandi, Mosallahnezad, Bagheridoost)
(زبانشناسی) Linguistics:
1- Teach yourself linguistics (Jean Aitchison).
2- Linguistics and Language (J.S. Falk).
3- An Introduction to Language (Fromkin & Rodman).
4- Phonetics and phonology (Peter Roach).
5- The study of language (G. Yule).
6- Semantics: A course Book (J.lyon)
7- Language & Lingnistics (J.lyon
کد:http://forum.patoghu.com/thread29473.html
سلام
لطفا اگر کسیpdf کتاب 504 وازه را داره برام بفرسته به ایمیلم.خیلی لازم دارم و نمی توانم دانلود کنم:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]