فعلا كه معلوم نيست...اين ارشاد لعنتي ببينيم چي ميگه...نقل قول:
Printable View
فعلا كه معلوم نيست...اين ارشاد لعنتي ببينيم چي ميگه...نقل قول:
اين خبر داشته باشيد ... اخر خندست !
همچنين قرار است بعد از پايان اكران «محاكمه»(ايرج قادري)، فيلم «سرگيجه»(محمد زريندست) اكران شود اما در صورت كسب پروانه نمايش «سنتوري» احتمال اكران اين فيلم پس از «محاكمه» وجود دارد.
منبع : فارس
:::انگار قبليه جعلي بوده!!!!:::
بچه ها.من یه آهنگ دارم که این یارو محمد یاوری با یکی دیگه می خونه(البته فک نکنم هاکان باشه) آهنگش اولاش میگه تا دیدمت دوباره...
نکته باحالش اینه این مرتیکه یاوریه که انگار داره تو چاه توالت می خونه،شعر کلا دو سه بیتیشونو می خونه بعد انقدر صداش نامفهومه که اون یکی پسره همون بیتو ترجمه می کنه به زبون آدمیزاد.
خدایی اگه محسن بدبخت بدونه چه اسکلایی دارن صداشو تقلید می کنن باید خودکشی کنه
بابا اين و بيخيال...شما اهنگ نشكن دلمو كه اين مرتيكه خونده رو بگير ديگه خندت بند نمياد...
فکر کنم خود محمد یاوری صداش و تغییر میده . مثلا می خواد صداش و شبیه محسن چاوشی کنه . :2::2:نقل قول:
خيلي تابلوئه...بازم يه ذره نتونست صداي محسن چاووشي تقليد كنه..فكر كرده الكيه...نقل قول:
تقلید صدای استاد! هرگز!
خود محسن هم نمیتونه صدای خودش را تقلید کنه!دیگه چه برسه به این جوجه ها!!!
خودموني شدي ... محسن !نقل قول:
همیشه من میگفتم محسن
اشکالی داره؟
همش مشكله....نقل قول:
دوباره خزون اومد
نم نم بارون می زنه تو صورتم
بوی خاک و نم کوچه
می گه هنوز دیونتم
رعد و برق فهمیده انگار
زندگیم شده غم انگیز
دستای کی را گرفتی
زیر بارونهای پاییز
می خوام اینجا با تو باشم
زیر بارونا دوباره
ولی افسوس نه تو هستی
نه دیگه بارون می باره
خزونم داره می ره
نموند برگی رو درختا
من هنوز منتظرم
توی جاده تک و تنها
دیگه بارون نمی باره
توی جاده پر برفه
به خدای آسمونها
عشقت از یادم نرفته
می خوام اینجا با تو باشم
زیر برف و باد و بارون
نیایی با خاطراتت
سر می ذارم به بیابون
حسرت خیس
اگه نتونستی ربطش رو پیدا کنی خیلی ضایعی....
در ضمن گفتم که این قسمت اولشه، هنوز اصل کاریش مونده.....
اگه بخواین بقیه رو هم میزارم...
به من ميگي ضايع؟نقل قول:
دارم برات! :«چشمك»
بقيش بذار شايد يه چيزي فهميديم...
خبر
محمد یاوری اعلام کرد هرگز کلیپ نخواهد داد... علتی که برای این خبر بیان شده ازدیاد دود در سر صحنه فیلم برداری میباشد.
امیدواریم که این خواننده بتونه جایگزین مناسبی بجای مواد مخدر و منقل برای کلفت کردن صدا پیدا کند.
در ضمن گمانه زنیهایی در مورد صاحب صدای همخوان با محمد یاوری در ترانه نشکن دلمو صورت گرفته، احتمالا این صدا متعلق به مادر بزرگوار ایشان است چون حدود سنی صدا به 45،50 می خورد
باحال بود...نقل قول:
دمت گرم...
اخطار نو هم مبارك...
نقل قول:
متن ها را که من قبلا هم به طور کامل اینجا نوشتم
هم فایل PDF اش را 2 بار گذاشتم!
ولی بازم بسیار ممنون
پ.ن:لااقل از PDF من کپی بگیر!
نقل قول:
خودت رکورد دار اخطاری اونوقت به مردم تبریک هم میگی!
وااااااااااای!پس شاعر شعرای چاووشی شما هستید؟؟؟؟؟؟؟؟:18:نقل قول:
یه جوری میگه من گذاشتم انگار خودش سروده! خوب تو هم یا کپی گرفتی یا گوش کردی نوشتی دیگه!!!من نمیدونم جو این تایپیک چرا اینجوریه؟!هیچ کس جرات نداره هیچی بگه!اینجا شده مرکز رفع ایرادهای دیگران!!!
نقل قول:
بابا چرا دیگه میزنی!
من کی گفتم گذاشتم؟ من گفتم نوشتم(دقیقا تیکه دوم حرف شما)
بعدشم برای شوخی گفتم و برای اینکه عسل بانو به دل نگیره گفتم از نوشته های من کپی بگیره!
سلامنقل قول:
راسیاتش من قبل از گذاشتن سرچ کردم دیدم چیزی نبود
واسه همین گذاشتم...
در هر حال شرمنده که پست تکراری دادم
نقل قول:
دشمنت شرمنده.
خوب ديگه دليل نميشه كه چون من ركورد اخطار گرفتن هستم به ديگران تبريگ نگم...!نقل قول:
منظورت كه اصلا با من نبود؟!نقل قول:
فرامرز فرازمند تهيه كننده «سنتوري» : تا فيلم را در ايران اكران نكنيم به آمريكا نمي رويم / صداي بهرام رادان سوز صداي چاووشي را ندارد / نشریات گفته های من در باره ی نظر وزیر ارشاد را خیلی تند و تحریف شده انعکاس دادند
اختصاصي سايت سينماي ما - امير كاظمي: اکران « سنتوری » که پیش از این قرار بود با حضور عوامل و بازیگران فیلم٬ از هفته آینده در امریکا و کانادا آغاز شود بنا به دلایلی منتفی شد. فرامرز فرازمند (تهیه کننده فیلم ) در گفتگو با سینمای ما گفت: «اکران سنتوری در امریکا و کانادا فعلاً منتفی است و من می خواهم ابتدا فیلم را در ایران اکران کنم. اکران سنتوری در خارج از کشور قرار بود ۱۰ روز پس از اکرانش در ایران آغاز شود و همچنان نیز بر این حرف هستیم که سنتوری را ۱۰ روز پس از شروع اکرانش در ایران٬ در خارج از کشور اکران می کنیم .»
فرازمند درباره تدابیر امنیتی در اکران های خارج از کشور گفت : « نگران سی دی و دی وی دی های قاچاق نباشید چون فیلم ها قطعاً با شرایط خیلی سخت امنیتی به نمایش در می آیند. »
فرازمند درباره صدای خواننده ی آنونس فیلم به سينماي ما گفت : « آنونسی که از فیلم موجود است آنونسی است که با صدای میکس شده ی بهرام رادان و محسن چاووشی است . صدای رادان نیز خیلی خوب از کار در آمده و وقتی صدا ها را گوش می کنیم تفاوت زیادی را متوجه نمی شویم . خدا را شکر با دستگاه هایی که وجود دارد با هر صدایی می شود خواننده شد. »
فرازمند افزود : « من صدای رادان را هم خیلی دوست دارم . بهرام رادان فرد با هوشی است . اما صدای رادان سوز صدای چاووشی را ندارد . » فرازمند در رابطه با حرف های برخی نشریات گفت : « نشریات گفته های من در باره ی نظر وزیر ارشاد را خیلی تند و تحریف شده انعکاس دادند که از برخی از روزنامه های صبح انتظار نمی رفت بدین شکل عمل کنند. »
silent... جان بذار مسعود ما خوش باشه یکی باید فضای تاپیک رو عوض کنه یا نه؟
میخوام از این به بعد از این جور پست ها بیشتر بدم
یک متن تو یکی از این نشریه های زرد بر ضد محسن چاووشی(یه قول مسعود) بود که البته با چند نکته اش خودمم موافقم اگه دوست دارین بزارم.... لحنش خیلی تند نیست ولی اگه طرفدار 2 آتیشه این نزارم بهتره
سينماي ما پيگيري مي كند؛ دلايل اكران نشدن سنتوري به طور شفاف از زبان تهيه كننده فيلم / مي گويند نمي توانيم جو داخل سالن را كنترل كنيم / اكران سنتوري در عيد فطر ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سینمای ما ـ امیر کاظمی : روز گذشته پس از ارسال نمابر از طرف وزارت ارشاد به تهیه کننده فیلم، اکران نشدن «سنتوری» در کمال ناباوری قطعی شد و «سنتوری» که تنها ۳ روز به اکرانش باقی مانده بود٬ جای خود را به « محاکمه» ساختهی ایرج قادری داد.
تهیه کننده فیلم سنتوری در گفتگو با خبرنگار سایت سینمای ما گفت : « دلیل اکران نشدن سنتوری هیچ ارتباطی با ساختار آن ندارد. وزارت ارشاد دلیل اکران نشدن فیلم را تنها جو حاکم بر فضای سینما می داند و میگوید : پس از چند فیلم اخیر که با مخالفت برخی از سازمانها پس از اکرانشان مواجه شدند و جو سینما را به هم ریختند٬ حال اکران شدن سنتوری در این شرایط درست نیست. وي افزود : گفتهاند شاید نتوانیم جو داخل سالن سینما را کنترل کنیم . این اتفاق٬ اتفاق جدیدی برای فیلم های مهرجویی نیست. ما از فیلم میکس همواره دچار چنین مشکلاتی بودیم، حتی مهمان مامان هم از این قاعده خارج نبود .
بنا به این گزارش اگر قرار باشد « سنتوری » اکران شود ٬ نزدیک ترین تاریخ برای اکران سنتوری عید فطر است .
نقل قول:
متن را بگذار ببینیم چی گفتن.
از نظر من مشکلی نیست.
تو چقدر باهوشي...از كجا فهميدي كه من خوشم...؟نقل قول:
در ضمن اون مطالب رو هم بذار ...استاد silent-assassin گفتن كه از نظر ايشون مشكلي نيست!
بابا دمت گرم/...نكنه اين مطالب ميگفتي؟نقل قول:
اينا خيلي جديد بودن!
با کمال احترام ولی به نظرم بهتره تا پخش شدن آلبوم صبر کنیم ، هرچی جو آرومتر باشه کمک بیشتری به محسن عزیز میکنه.... ولی برای اینکه یه چیزایی از نوع مطلب دستگیرتون بشه عنوانشو میزارم
حربه ای به نام دوست بد!
پرفسورنقل قول:
تو مطلب نوشته بودم (تو یک روزنامه زرد نوشته)
بعد نقل قول من از سینمای ما رو به اون مطلب نسبت میدی؟
کسی متن آهنگ های یه آلبوم بی نصیب که هوادارا از آهنگهای محسن درست کردند نداره
آهنگ هاش نمیتونه -- صفا -- خود فریبی و ...
نقل قول:
متن تمامی خونده های چاووشی
کد:http://files.myopera.com/silent-assassin/files/Mohsen%20Chavoshi%20-%20Lyric.pdf
دكتر من خبر سينماي ما رو گفتم خيلي جديد بود!نقل قول:
ماله يه ماه پيش تازه الان ميگي...!؟
ببين كار به كجاها كشيده شد!
مجلس «سنتوري» را بررسی می کند / سعيد ابوطالب عضو كميسيون فرهنگی مجلس: اعمال سليقه وزير ارشاد براي ممنوعيت اين فيلم كار اشتباهي است
سینمای ما - بيش از دوهفته از ممنوعيت اكران آخرين ساخته داريوش مهرجويي ميگذرد و در حالي كه همچنان ميان وزير ارشاد با تهيهكنندگان و شوراي عالي نظارت براي قانوني بودن اين ممنوعيت بحث و كشمكش است، كميسيون فرهنگي مجلس با كنارهگيري از این ماجرا سعي داشته هيچ دخالتي در اين كشمكشها نداشته باشد.
عماد افروغ عضو كميسيون فرهنگي ، در خصوص ممنوعيت سنتوري گفت:" تا فيلم را نبينم، هيچ اظهارنظري در اين زمينه نميكنم."
اين در حالي است كه سعيد ابوطالب عضو كميسيون فرهنگي معتقد است صرفنظر از محتواي فيلم ، نحوه برخورد با فيلم سنتوري اشتباه است چرا كه وقتي شوراي نظارت اكران وجود دارد و اين شورا بر اساس قوانين خود فيلمي را مجاز براي اكران داشته است، هيچ مسوولي حتي وزير ارشاد هم حق جلوگيري اكران آن را ندارد.
ابوطالب با تاكيد بر اينكه هنوز فيلم را نديده است و هيچ اظهارنظري در خصوص محتواي آن ندارد، افزود: " اين فيلم براي فيلنامه، توليد و اكران مجوز دريافت كرده است و شوراي عالي نظارت نيز در چارچوب قوانين خود اين فيلم اكران مناسب دانسته است. در اين شرايط اعمال سليقه وزير ارشاد براي ممنوعيت اين فيلم كار اشتباهي است."
نماينده مردم تهران افزود:" اگر وزير با اكران اين فيلم مخالف است، بايد از طريق راههاي قانوني وارد شود نه اينكه به طور دستوري جلوي اكران فيلم را بگيرد و به قوانين شوراي عالي نظارت هم بيتوجه باشد."
ابوطالب افزود:" اگر اين شيوه برخورد با سينماي ايران باب شود، امنيت حرفهاي و تخصصي فيلمسازي از بين ميرود و ساخت فيلم با محدوديت روبهرو ميشود."
عضو كميسيون فرهنگي مجلس با تاكيد بر اينكه وي به اين تصميم وزير ارشاد اعتراض داشته است، تاكيد كرد كه هيچ اقدام عملي ديگري در اين خصوص صورت نگرفته است.
امیررضا خادم نيز به نطق پيش از دستور روز سهشنبه اشاره ميكند كه از خبرگزاريها و سايتهاي خبري و ساير محصولات فرهنگي حمايت شده است و با تاكيد بر اينكه هنوز فيلم را نديده است، ميافزايد: "من مخالف ممنوعيت اكران فيلم هستم."
وي افزود:" هنوز فيلم را نديده ام اما در جلسات آينده كميسيون فرهنگي اين فيلم بررسي خواهد شد
منبع خبر : عصر ايران
ایول از اول میگفتی
من متن روزنامه کیهان رو تازه خوندم..... تا چند دقیقه دیگه چند سوتی از این متن رو براتون میزارم
منتظر مي مانيم...نقل قول:
خوب دوستان عزیز تا 1 شهریور دیگه نمیتونم مزاحمتون بشم و چرت! بگم.
دلم برا همه تنگ میشه.
امیدوارم اول که اومدم خبر های خوبی بخونم.
خداحافظ
پ.ن:
من که توی سیاهی یا از همه رو سیاترم
میون اون کبوترهاش با چه رویی بپرم
حال میکنین چقدر گ...دم؟:31:
ذکر چند نکته از مقاله روزنامه کیهان:
متاسفانه در این نقد غیر کارشناسانه مواردی ذکر شده که با واقعیت اختلافات فاحشی دارد و هیچ هدفی جز تشویش اذهان عمومی ندارد.....
1: آمده است که پدر علی در یک ارگان دولتی و در پستی بسیار حساس مشغول به فعالیت است ولی واقعیت آنست که پدر علی به حرفه بلورسازی مشغول است و از کسبه معتمد محل است
2: آمده است که علی در طول فیلم عبا به تن دارد، خیلی جالب است که این نویسنده محترم فرق عبا را با ردا نمی تواند تشخیص دهد
3: در آنجایی که ذکر شده است پدر علی تنها به فکر کمک به فرزند خود است و زندگی دیگران برایش اهمیتی ندارد، نکته اینست که پدر علی هرگز در صحنه پارک جنگلی دیده نمیشود و این ماموران آگاهی هستند که شروع به جمع آوری معتادان میکنند و پس از آنکه علی را به ندامتگاه میبرند سکانسهایی با حضور پدر علی (مسعود رایگان) نمایش داده میشود.... حال اگر هم مطلب این نویسنده را هم قبول کنیم یک سوال این بند را تکمیل میکند، آیا اگر شما یا هر کس دیگر پسری در میان عده ای معتاد داشته باشید، اول میروید دیگران را نجات میدهید یا پسرتان را؟ کافیست کلاه خود را قاضی کنید...
4: در خصوص تضاد میان دین و موسیقی هم مطالبی بیان شده بود که واقعا خنده دار است، افراط و تفریط هایی که هر روزه اسلام ناب محمدی را در باتلاق نیستی بیشتر فرو میبرد. اینکه شما نباید موسیقی گوش کنید چون به گفته شیوخ امروزی لهو و لعب است ولی از زبان حضرت مولانا از موسیقی چنان تعریف میشود: موسیقی نداییست بهشتی که چون در بهشت انسان هر لحظه از آن بهره برده اینگونه بر دل مینشیند....
ذکر این نکته هم خالی از لطف نیست که در برنامه های اجرای موسیقی که از صدا و سیما پخش میشود شما اگر صدای آلت موسیقی را بشنوید مشکل شرعی ندارد ولی اگر آلت موسیقی را ببینید به قول بچه ها : خطر ناکه حسن!!!
و من ا... توفیق