میگم metapex این روشو آزمایش کن جوابو بگو !نقل قول:
Printable View
میگم metapex این روشو آزمایش کن جوابو بگو !نقل قول:
پس باید آپدیت کنی. تو پستهای قبل بگرد، هست:31:نقل قول:
نسخه نرم افزاری که روی گوشیته اگه اشکالاتی داشته باشه کارخونه سازنده میاد برطرفشون میکنه و تو میتونی گوشیتو به روز کنی همون آپدیته اینم که من نوشتم سریال های جدید ترین ورژنه... !نقل قول:
میگم من تو چند تا پست قبلی دیدم که بعضی ها باهاش مشکل داشتننقل قول:
نکنه یه دفه گوشیم رو از دست بدم؟؟:41:
بله دیگه، ما شدیم موش آزمایشگاهی؛ یکی یگه آپدیت کن بگو چه جوریه، یکی میگه برنامه تست کن، احتمالا فردا یکی میگه گوشیتو بنداز تو جوب ببین چی میشه! :19:نقل قول:
والا من اصلا اهل نصب برنامه نیستم و P990 رو همینطوری که هست دوست دارم. بعدشم تازه آپدیت کردم، شانس که نداریم، گوشی قاطی میکنه و... یکی از بچه های برنامه باز که هنوز آپدیت نکرده و میخواد بکنه، اول نصب کنه، اگه شد که هیچ، اگه گوشیو ریخت بهم، آپدیت کنه و به بقیه بگه که نصب نکنید. فقط قبلش بک آپ نشه فراموش. برنامه رسمی Crystal که اونجوری بود، وای به حال این که ایرانیه... بعدشم این سایت سازنده تعطیل شده و آقا رفتن دنبال امور شخصی و این یعنی اینکه نسخه های جدید و پشتیبانی و... هیچ. از من میشنوید، بیخیال این زبان شیرین فارسی بشید، فعلا. اگر هم ریسک میکنید که..:27:
اگه همه مراحل رو درست انجام بدی، مشکلی پیش نمیاد،فقط قبل از شروع به ترتیب:نقل قول:
1- درایور های گوشی رو از CD همراه روی کامپیوتر نصب کن.
2- برنامه Adobe Flash Palyer رو دانلود و روی کامپیوترت نصب کن.
3- برنامه Sony Ericsson Update Service رو از اینجا دانلود روی کامپیوترت نصب کن.کد:http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash&promoid=BIOW
4- گوشی از خود کابل به کامپیوتر وصل کن، نه از استند.کد:http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=ae&lc=en&ver=4000&template=ps7_1&zone=ps&fid=21839&numItems=18&esi=true
بقیه مراحل رو برنامه میگه، و اگر درست انجام بدی، مشکلی نخواهد بود.
نــــــــــــــــــــــــ ــه حسن خیلی خطر دارهنقل قول:
من با اینکه فایله exe بود نصبش کردم
ولی فارسی نشد
اصلا صبر کن ببینم:18:
از وقتی این برنامه رو نصب کردم سایز نوشته های گوشیم تغییر کرده
بدبخت شدم
چه کار کنم
نقل قول:
آقا دمت گرم خوب .... به هیکلمون !
بفرمایین، اینم آخر و عاقبت برنامه نصب کردن... حالا کو گوش شنوا... آخه چطور میشه به یه نرم افزار ایرانی اعتماد کرد؟:13:نقل قول:
ببینم برنامه رو روی مموری نصب کردی یا گوشی؟ اگه مموری، فرمتش کردی؟
اگه هیچ راهی جواب نداده، باید بری تو کار آپدیت...:27:
نه عزیز، من هیچ کاری نکردم. به خودت نگیر...:10:نقل قول:
اون دوستمون الان گفت نصب کرده و فونتاش ریخته بهم... اینم تست. :13:
من رو مموری نصبش کردم
بعد الان هر چی میخوام مموری رو از و گوشی فرمت کنم میگه که in use و فرمت نمیکنه
اگه با رم ریدر فرمت کنم جواب میده؟
ببین Task Manager رو باز کن و اگه این برنامه باز هست، ببندش. بعد برو Control Panel>Other>Uninstall و Uninstall کنش، اگه درست نشد، بعد از Uninstall ببین خود گوشی مموری رو فرمت میکنه یا نه، اگه نشد، با ریدر حتما فرمت میشه...نقل قول:
به نظر شما p990 بهتره یا p990i؟:18:
اقا درست شد:40: :40: :40: :40: :27: :27: :27: :27:نقل قول:
دست همگی درد نکنه:11:
با رم ریدر فرمت کردم حل شد
فقط اون کسی که این برنامه رو معرفی کرده بود رو پیدا نکنم:13:
این چه برنامه ای بود؟؟؟؟!!!!!:13:
حالا به نظر شما بازم اپدیت کنم؟
با حال تر میشه؟
چه تغییراتی میکنه؟
من برنامه رو داونلود کردم
اپدیت خود برنامه هم تمام شد
چه کنم؟
agha kasi nemikhad be ma ye ram ba marke khoob moarefi kone
[SIZE="4نقل قول:
مگر شما چه برنامه اي به آن زديد؟
Sony یا Sandiskنقل قول:
اگه میگشتی، صفحه های قبل خودم دو بار یه مموری مارک سونی معرفی کرده بودم...
گوشیم دیگه عکس هایی رو که با دوربین گرفتم نشون نمیده . مشکلش چیه ؟ چکار کنم؟ (بازم مستر ریست؟)
یه سوال دیگه : p990 عکسهای jpg رو نمیتونه باز کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نیست کمک کنه؟نقل قول:
سلام
یکی از دوستان راجب خشخشی که از گوشی در میاد پرسید!!
منم گوشیم همین جوری بود اول فکر کردم بم انداختن ولی بعد که آپدیتش کردم گوشی درست شد فکر نکنم مشکل حادی باشه
راستی دوستان بابا به این تاپیک یه سری بزنید و نظراتتون رو بگید
من و یکی دیگه از دوستان واقعا" تاپی کو ترکوندیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونی فرمتشم بکنی در موردش گفتم چجوری فرمت کنی ولی خوب به مطالب توجه کننقل قول:
من بودم برنمه رو معرفی کردم، خیلی ها ازش استفاده کردن جواب داد، شما طبق دستورالعملی که توی فایل exe بود نسب کردید؟نقل قول:
بله دقیقا همون کار ها رو کردمنقل قول:
حتی پیغام هم داد که با موفقیت انجام شده ولی متاسفانه فونت های دستگاه رو ریخت بهم
و جالب اینکه این برنامه توی بعضی از اهنگ های مموریم هم جا خوش کرده بود
و با رم ریدر هم با هزار بدبختی رمم فرمت شد
شما ساعت 2 صبح سوال میکنی، انتظار داری همون موقع هم جواب بگیری؟ بابا یه کم انصاف داشته باش...نقل قول:
اگه عکسهایی رو که میگی، روی گوشی باز میشه و فقط روی مموری این مشکل رو داره، مشکل از مموریه. اول فرمتش کن، اگه نشد باید عوضش کنی. صفحه های قبل نوشتم چی بگیری، عکسش هم هست...
منهم توي صفحات قبل گفته بودم اين مموريهاي پك آبي رنگ با پي 990مچ يا هماهنگ نيستندنقل قول:
به تازگي مموريها كيفيت گذشته را ندارند
سلام
metapex جان گوشیم رو هر کاری میکنم تاریخ sms ها درست نمیشه فارسی هم نمیشه به نظر شما من چه بکنم آپدیتم کردم
یه فارسی ساز برای p990 می خوام. به غیر از cristal arabic
تا جایی که من میدونم، باید با آپدیت درست بشه. البته من سیمکارت ایرانسل دارم و قبل از آپدیت آخری هم مشکلی نداشتم. حالا نمیدونم به شبکه هم ربط داره یا نه. من تنظیمات Location رو اینطور گذاشتم:نقل قول:
.
و sort مسیج ها هم بر اساس زمان هست.
metapex جان
از کجا بفهمم که گوشیم اصله یا نه؟
راستی من دیشب که گوشیم رو اپدیت کردم خیلی خفن شد
اینقدر سرعتش رفته بالــــــــا
بارکد روی جعبه گوشیتو، اینجا وارد کن: en.barcodepedia.comنقل قول:
روی لیبل جعبه و پشت گوشی هم نوشته Made in France ؛البته در صورتی که فروشنده لیبل رو پرینت نگرفته باشه...
اگه توی این ارزون شدن خریدی، که سخت میشه فهمید ولی اگه قبلش خریدی که مطمئن باش.
دیگه هواسم نبودنقل قول:
از شنبه تا حالا پیدا نشده:13: :41:
ببخشید ولی آخه چند نفر اون موقع on بودند .نقل قول:
من قبلا یه بار با مموری مشکل پیدا کردم فروشنده برام عوض کرد ولی این دفعه فکر کردم که از ویروسه ولی اسکن کردم چیزی پیدا نکرد ، تا حالا چند بار هم فرمت کردم . بنظرتون چکار کنم ؟
بهترين راهش اينه كه بروي سراغ تعميركاران بزرگ . آنجا گوشيهاي استوك و خاموشي خورده را دارند از آنجا بهتر ميتوني گير بياورينقل قول:
مموریت چیه؟نقل قول:
باید از اینا بخری تا مشکل نداشته باشی، فکر کنم 25 تومن یا یه کم بیشتر باشه...من خودم هم از همین دارم.
سلام
آقا عجب p990گوشی عجیبیه
همین دیشب گوشیم دبلیو 810 رو 200 تومن فروختم و با یه مقدار پول که داشتم یه پی 990 خریدم 340 تومن
البته اصل فرانسوی خریدم
مموری 512 دبلیو رو از گوشی قبلیم هم گرفتم از موبایل فروشیه
ولی خداییش عجب گوشی هست
حقیقتا کار کردن باهاش سخته
بس که پیشرفتست
اول خیال کردم که ویندوز موبایل روش نسبه
ولی خداییش دلم رو برده با اون امکاناتش:19: :31:
اين ورژن تون صدا بالاتر رفته اما متاسفانه سرعت ذخيره عكس پائين آمده كه خيلي اعصاب خرد كن شدهنقل قول:
بچه ها صداش پایین نیست نسبت به دبلیو 810؟
مموری منم sony هست و 28 تومن هم گرفتم ولی عبارت High speed و اون نار قرمز روشو نداره ، یعنی واسه من تقلبیه؟
( فرمتش کردم فعلا که درست شده ، ولی میترسم دوباره خراب بشه )
مبارکت باشه :11:نقل قول:
خوبه خودت میگی W . معلومه که صداش پایین تره