سلام بیلچه جان
من دیروز و پری روز تمام تهران را زیر پا گذاشتم ولی هیچ جایی این 5500 رو نداره تا اینکه یکی از دوستان که تو کار گوشیه به من گفت این گوشی نایابه:41: خیلی ناراحت شدم تو جایی رو می شناسی که این گوشی را داشته باشه البته توی تهران
Printable View
سلام بیلچه جان
من دیروز و پری روز تمام تهران را زیر پا گذاشتم ولی هیچ جایی این 5500 رو نداره تا اینکه یکی از دوستان که تو کار گوشیه به من گفت این گوشی نایابه:41: خیلی ناراحت شدم تو جایی رو می شناسی که این گوشی را داشته باشه البته توی تهران
آقا این اسکرین سیور و نشد کاریش بکنین؟
شرمنده تهران زنگی نمی کنم. اصفهان هستم.نقل قول:
سلام بیلچه جان
من دیروز و پری روز تمام تهران را زیر پا گذاشتم ولی هیچ جایی این 5500 رو نداره تا اینکه یکی از دوستان که تو کار گوشیه به من گفت این گوشی نایابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی ناراحت شدم تو جایی رو می شناسی که این گوشی را داشته باشه البته توی تهران
تو اصفهان یجا هست 5500 داره ولی اینطور که میگین شما تهران هستید. شرمنده.
پی گیرش هستم ولی متاسفانه به غیر از روشی که در صفحات قبلی گفتم فعلا راه دیگه ای وجود نداره.نقل قول:
آقا این اسکرین سیور و نشد کاریش بکنین؟
سلامی دوباره به بچه های تاپیک محبوبم 5500
اینبار یه برنامه جدید پیدا کردمکهباهمون قابلیت 3d MOTION SESOR کار می کنه. این برنامه میزان انحراف و تراز سطحرو نشونمیده .البته از ظاهر برنامه اینطور که پیداس برای استفاده در اتومبیل استفاده شده.
خدمت همگی بچه ها. بفرما 340 کیلو بایت ناقابل:
کد:http://www.4shared.com/file/19295763/b5d214c9/CarMeter_By_ACTION_GAMER.html
آقا کسی میتونه به من بگه چطوری navigatoreگوشیم رو فعال کنم؟وبه چه درد میخوره؟(gprsدارم)
میشه خواهش کنم یه مرورگر خوب و سازگار هم بذارید من دانلود کنم
سلامبدون رجیستری270000ریجستری شده با گارانتی متفرق375000
آقا چند صفحه قبل عکس 5500 قرمز رو انداختین که نوشتین این رنگ مخصوص 5500music edition می خوام بدونم که رنگ دیگری از این گوشی (نقره ای) وجود داره که music edition باشه
یه سوال دیگه : ممکنه بگین فرق بین گارانتی اتصالات و اینترنشنال اتصالات چیه؟؟؟
و خداوند انسان را آفرید و انسان نیز گوشی 5500 را
استاد عزیز جناب آقای بیلچه
من نبودم و چند روزی را در سفر بودم
در سفر باید شناخت.........
من در این سفر گوشی خودم رو شناختم من با جرئت میگم این گوشی یعنی نهایت ....( البته تا الان07/07/2007)
یک چیزی من رو خیلی ناراحت کرده بود در سفر:
اونم این بود هرکی میومد می گفت گوشیت رو بنداز تو آب منم هی مینداختم (جو گیر شده بودم)
تا اینکه همه رفتند و من گوشی رو ریست کردم و دیدم نوشته که هدفون را ساپرت نمی کند
بعد متوجه شدم دکمه شماره 2 گوشی هم کار نمیکند و بعد در تاریکی متوجه شدم که چراغ قوه اتصالی انگار کرده و آب داخل گوشی رفته زیرا چراغ قوه گوشیم کمی روشن بود...........
من درب پشت گوشی را باز کردم و باطری را جدا کردم و شب تا صبح را به همین حال گذاشتم
گفتم اگه خراب بشه میبرم اتصالات ولی میترسیدم این گوشی به خاطر کمیاب بودنش لوازمش پیدا نشه......
ولی خدا را هزار مرتبه شکر فردا همه مشکلات درست شد فکر کنم آبی که داخل گوشی بود بخار کرد (نظر شخصی)
در آخر خیلی با حاله و بامرامه این 5500
اگه برنامه فارسی نویس اس ام اس و ضبط مکالمات بدون بوق را دارید من رو بی نصیب نگذارید
من فارسی نویس 3250 را میگیرم نصبم میکنم اما هیچ چیزی نصب نمیشه (منظورم برنامه است) اما در app manger نصب میشه...........
آیا بیلچه جان شما تونستی رو گوشیت نصب کنی .........
منم راهنمایی کن
هر چی برنامه هم گرفتم تا صدای مکالماتم رو ضبط کنم بیپ زد
برنامه ای میخواهم با کیفیت wav ضبط کنه و بدون بیپ
در آخر مرسی بابت بازی snake
بودن شما در این تاپیک یه صفای دیگه داده................
دوستارت علیرضا از تهران
با سلام
سری موزیک این گوشی فقط قرمز است ولی یک رنگ زرد هم دارد که سری موزیک نمیباشد
با سلامنقل قول:
سری موزیک این گوشی فقط قرمز است ولی یک رنگ زرد هم دارد که سری موزیک نمیباشد:8: