سلام
به نظره من ir-tci
از بیشتره جهات
Printable View
سلام
به نظره من ir-tci
از بیشتره جهات
با سلام...
حدود 2 ماهه که ایران سل خریدم .نه بخاطر اینکه ارزون بود بلکه پشتیبانی 32 بیتی اون دلیلش بود.
قرار بود شماره تلفنها بصورت )Database( در سیم کارت ذخیره بشه مثل حافظه تلفن که حداقل فعلا"
اینطوری نیست و بعیده دیگه بعدا" بشه.شاید هم من اشتباه منوجه شدم.
چند وقتیه فکر اینکه احتمالا" فریب تبلیغات رو خوردم منو آزار میده.
تازگیا آنتن اون خود به خود بعد از 4 الی 5 ساعت که تماسی ندارم کاملا" پائین میاد و صفر میشه !!!!!!
ولی وقتی سعی میکنم تماسی برقرار کنم بعد از دوبار سعی کردن آنتن کاملا"پر میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!
در این حالت وقتی با تلفن ثابت هم شمارمو میگیرم دو الی سه بار که سعی میکنم آنتن دستگاهم کاملا" پر میشه!!!!!!!!!!!!!!!! و تماس برقرار میشه!!!!×!!!!!!!!!!
امشب سعی کردم این قضیه را حل کنم و با 130 تماس گرفتم بعد از 8 بار تماس و هر دفعه کلی پشت خط موندن
هنوز موفق نشدم آخه یا الان نمیتونن پاسخ گو باشن یا فقط باید موزیک اجباری گوش بدی و stay on line باشی
و آخرشم مجبور بشی قطع کنی !
آخه مثل اینکه به حد نساب فروش ایندوره رسیدن .پیش خودم فکر میکنم خدا بداد مردم برسه فعلا" چند ماهه که
به بازار اومده و دیگه از اون اپراتور های خوش اخلاق خبری نیست
شرکت ایران سل باید بدونه" خوش امد و تشکر از تماس رو "به همه زبانهای دنیا هم که پخش کنه جای پشتیبانی
لازم رو پر نمیکنه.
از بیشتر جهات؟؟؟!!!!نقل قول:
همش یه جهت داره. جهات مختلفش کدومه که شما دیدی و ما متوجه نشدیم؟ میشه یه کم توضیح بدین؟
تنها برگ برنده ای که ir-tci داره اینه که الان همه جا آنتن میده.
از جهات دیگه تالیا و مخصوصاً ایرانسل واقعاً بالاترند.
سلامنقل قول:
1. آنتی خوب در تمام نقاط ایران و ...
2.ارسال sms با گزارش تحویل
3.بیش از 10 سال سابقه
4.پاسخگویی خوب امور مشترکین
و خیلی دیگه (الته این نظره من)
یکی دیگه از اشکالات تالیا اینه که
picture message نمیفرسته و ...
مورد 1: هر سرویسی بعد از 10 سال باید بتواند آنتن دهی کاملی داشته باشد. (2 سال بعد ایرانسل و تالیا را خواهید دید!)نقل قول:
مورد 2: حتی سرویس های سطح پایین هم مشکل ارسال SMS ندارن! مشکل ایرانسل و تالیا هم در این مورد به خاطر عدم همکاری شرکت ارتباطات سیاره.
مورد 3: بیش از ده سال سابقه گند آلود. به خاطر زحمات این عزیزان در ذهن همه, موبایل و مشکل آنتن ندادن امر عادی تلقی میشود. 10 سال بدون رقیب بودن!!!!
مورد 4: این مورد هیچ نیازی به توضیح نداره!:laughing:
نظر شما برای ما محترم است!
در مورد تالیا اطلاعات کافی ندارم تا پاسخ جمله آخرتان را بدهم. ولی با اتفاق آرا, تالیا بهتر از TCI است!!!
فکر کنم امضام قشنگ باشه!
نظرتون چیه؟!
امضات ترکونده. خیلی باهاش حال کردم.
خودت درستش کردی؟
یا از کجا گیر آوردی؟
چرا ميفرسته هم از تاليا به تاليا هم به دولتي.نقل قول:
ايران سل رو هنوز امتحان نكردم.
راستي آنتي دهي دولتي درسته توي همه جاي ايران هست ولي انصافا با توجه به سابقش كه حدود 10 ساله اومده اصلا نميشه بهش گفت آنتن دهي خوب!!
فقط آنتن داره ولي موقع حرف زدن من يكي كه اعصابم به هم ميريزه با اين دوستام كه دولتي دارن صحبت مي كنم پشت سر هم قطع و وصل ميشه يه جمله رو درست نمي توني ادا كني.
تاليا هنوز پوشش اون كامل نشده ولي در جايي كه پوشش دهي داره خيلي خوب آنتن ميده و كيفيت صدا هم بسيار بالا و رسا هست و به هيچ وجه قطع و وصل نميشه.
مزایا:1-قیمت آن یک سوم قیمت سیمکارتهای کد 4 است!!! 2-هر کجای تهران که می روم نام خیابان بر روی صفحه نمایش گوشی نوشته میشود!!! 3-مموری سیمکارت 10برابر سیمکارتهای دیگر ظرفیت دارد(توانائی ذخیره 500 شماره تلفن و...)!!!
البته 2 برابر سیم کارت های معمولی... سیم کارت های معمولی 250 تا حافظه داره
«اگه ممکنه یکی بگه مورد 2 چطوری کار می کنه؟؟؟؟»
shoma to goshit call information ra on kon bebin che jori mishe shire iran cell"]
برای اینکه در سیم کارت ایرانسل نام Bts بر روی صفحه موبایل نمایش داده شود باید در قسمت تنظیمات گوشی گزینه Call info display را ON کنید .