واقعآ ازت ممنون میشم ازت.......
نقل قول:
من A1200 هم دارم(یعنی برا مامانم گرفتم) خیلی خوبه ولی خب سیستم عاملش linux هست و تا دلت بخواد عیب داره نسبت به w950 . بزرگترین عیبش bluetooth ش هست که جدو اباد ادم رو میاره جلو چشم ادم
ولی بد نیست . صداش از k800 کمتره ولی کیفیتش بد نیست . تاچ سکرین p990 بهتر از a1200 هست . تاچ سکرین w950 هم که بهتر از p900 هست.
در مورد s550 بگم گوشی خوشکل خوش استیل و خوب و کاملیه. کشویی هست که خب من خوشم نمیاد کلا
در مورد w960 هم که منم منتظرشم بیاد ولی فعلا دوست دارم w950 داشته باشم تا اون ارزون بشه
در مورد صدای اسپیکر w950 هم فکر میکنم مثل p990 باشه..... دوستام p990 شون رو که اپدیت کردن صداش 20% بیشتر شد ... سرعت گوشی هم به حد زیادی بیشتر شد...
خوب شد پیدات کردم یه اطلاعاتی بهم درباره 1200 بدی.
درباره سیستم عامل که فکر کنم تا چند ماه دیگه توسعه پیدا کنه و برنامه هاش زیاد بشن نه؟
درباره بلوتوث خوب حرفی زدی اصولآ بلوتوث موتورولا پدر آدم رو در میاره و بلوتوث هم زیاد به کار من میاد که اگه مشگل بزرگی داره شاید بتونم بگم به درد من نمی خوره.
درباره کیفت تصاویر پخش شده شنیدم که در حد صفحه کامپیوتر هستش و تصاویر فوق العاده هستش پس یعنی دروغه؟
صدا هم برای من مهم هستش من خودم به شخصه صدای کا 800 رو قبول ندارم و اگه بخواد از کا 800 هم کمتر باشه که دیگه هیچی.
میشه کلآ یکم درباره خصوصیاتش بگی و تو این مدتی که کار کردی چه معایبی و چه مزایایی داره و آیا ارزش داره من با حدود 560 این گوشی رو بخرم؟
واقعآ ازت ممنونم:10: