بهتره اين طور بگيم كه براي گوشي 7610 mp3player واقعا بهتره و براي گوشي 6600 برنامه ultramp3 مناسب تره
Printable View
بهتره اين طور بگيم كه براي گوشي 7610 mp3player واقعا بهتره و براي گوشي 6600 برنامه ultramp3 مناسب تره
جدي ميگي مهيار خان :?: :roll:نقل قول:
نوشته شده توسط Mahyar_p30
يعني با عوض كردن نرم افزار حداكثر حجم صداي قابل پخش زياد ميشه :?:
ميدوني چجوري :?:
اصلا به نوع گوشي هم بستگي داره يا نه :?:
راستي بچه ها كسي برنامه photo sms v1.65
رو روي 6630 امتحان نكرده :?:
براي من كه نميتونه عكس رو بفرسته و خطاي زير رو ميده:
Feature not supported by photosms
اگه ورژن جديدتر يا توضيحي داريد يا اينكه شما هم با اين مورد برخورد داشتيد يه ندا بديد ممنون 8)
سلام
يه نرم افزار توپ واسه اونايي كه گوشي شون دوربين عكس برداري هم داره. با اين برنامه نويز هايي كه تو عكس مي افته رو ميتونين از بين ببرين.
بعد از اصلاح عكس هاتون با اين نرم افزار عكس شما مثل عكس يه دوربين 3 مگا پيكسلي ميشه. البته خودتون استفاده كنين و نظر بدين بهتره آخه اين نرم افزار كه مال من نيست كه :mrgreen: پولم نگرفتم كه تبليغشو كنم.
اينم آدرس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برين استفاده كنين بعد بگين آقاي يگانه بد بود :wink:
دوست عزيز من اينو دانلود كردم اما موقع نصب اين پيغامو دادنقل قول:
نوشته شده توسط يگانه
This archive has an an unsuported version
من كه موقع نصب مشكلي نداشتم. شايد لينك خود سايت مشكل پيدا كرده. يا تغييرش دادن.نقل قول:
نوشته شده توسط شیدا
اگر باز مشكل داشت و نتوسنتين نصب كنين لطفا بگيد تا خودم آپلود كنم و لينك رو بدم.
نرم افزار خيلي خوبيه خواستم با دوستان p30world شريك باشم و اونا هم استفاده كنن.
سعي مي كنم دو نمونه عكس براتون بذارم تا خودتون ببينيد
فعلا
دوباره سلام اينم عكس ها البته عكس ها كوچيك شدن و ممكنه تفاوتي نبينيد ولي اگر دوربين موبايل شما 1280 رو ساپورت كنه متوجه اهميت اين نرم افزار ميشين
قبل از ويرايش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از ويرايش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یگانه جان نشد اگه لطف کنی لینک بدی بهتره
دوباره سلام
اينم لينك شيدا جان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرهنقل قول:
نوشته شده توسط محمد امين
اولترا ام پی تری صداش واقعا خیلی کمتر از ام پی تری پلایره :sad:
چه جوری نداره که نرم افزار mp3 player رو نصب کن
فکر کنم به کیفیت اسپیکر گوشی هم بستگی داشته باشه!
Nokia unlock codes calculator v3.0
سازنده ی آنلاک کد برای گوشیهای نوکیا (رایگان)
دیگه نیازی نیست برید گوشیتونو بدید جایی واستون قفلشو باز کنن خودتون این کارو بکنید
این برنامه سرال نامبر گوشیو از شما می خواد و بر اساس تنظیماتی که در اون اعمال کردید آنلاک کدش رو بهتون میده!
کد:http://mahyar-p30.persiangig.com/Mobile%20SoftWare/PC/Nokia_unlock_codes_calculator_v3_By_Mahyar_p30.zip