ممنون
پس بدرد شرکت هم نمیخوره
Printable View
ممنون
پس بدرد شرکت هم نمیخوره
نقل قول:
ممنون پس بدرد شرکت هم نمیخوره
بنده مدت بسیار زیادی تحقیق داشتم، توصیه میکنم برای شرکت جز مودم رومیزی نگیرید، چه TD و چه FDD، اگر هم کمی صبر کنید مودم های ۴.۵ رومیزی هم بیاد(چه TDD، چه FDD)، بنده بسیار توصیش میکنم.نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
قطعا ایرانسل وقتی که بازار از این مودم اشباع شد و سودش رو گرفت
مودم های ارزونتری میاره برای دهک های پایین جامعه :D
بردین برا تست؟نتیجه؟نقل قول:
من بردم بسیار هم جالب بود
سرکار خانوم بسیار پر ادعایی که اونجا تشریف داشتم با برخورد بسیار سلطنتی که انگار مالک کل شرکت ایرانسل هستش و هیشکی چیزی سردرنمیاره(درصورتیکه واقعا بی سواد بود و از یه بچه 10 ساله اطلاعات اکثر اپراتورای ایرانسل پایین تره)برام کلاس آموزشی در مورد پوشش در مناطق مختلف ممکنه تاثیر بزاره و از این چرت و پرتا گفتن منم گفتم کل شهر رو زیر ورو کردم همه جا اینطوریه اگه جای مناسبی سراغ دارید برم اونجا تست کنم معنی نداره در جایی سرعت 4جی و حتی 3جی بیشتر از 4جی پلاس بخاطر این چرندیات باشه تو خود مرکز ایرانسل سرعتش اومد به 10 مگابیت!!! در صورتیکه مودم 3جی یو اس بی دی لینک که همرام داشتم و سیم کارته ایرانسل روش بود میداد 13 مگابیت فرمودن طبیعیه مودمای دی لینک از مال ما قوی تر باشه کیفیتش!!!که آخرش گفتن حقیقتا تقریبا همه جا در یه سطحه و پوشش کامل نیست و گفتم پس چرا ایرانسل نقشه پوشش مناطق رو گذاشته؟مگه نه اینکه طبق اون نقشه مشتریا برا خرید تصمیم میگیرن این یه جور اطلاعات غلط دادن صرفا برای فروش بیشتره و جوابشون برام واقعا جالب بود فرمودن همه تو ایران سر هم کلاه میزارن یکیشم ما!!! اینم نتیجه تست ایرانسل!!یعنی خودشونم به مودما و تکنولوژیهاشون اصلا اعتقادی ندارن و فقط بهشون یاد دادن که بگید ایراد از ما نیست
نقل قول:
سلام نتيجه اينكه والا بردم مركز صادقيه. اونجا سيم كارت خودمو دراوردن گذاشتن تو همون مودم مقايسه كردن با سيم كارتي كه تو مودم بود.
به اين نتيجه رسيدن كه سيم كارت مودم اشكال داره، عوضش كردن تقريباً سرعت سيم خودم با مودم يكي شد، ولي هنوز سرعت نت رو موبايلم بيشتر بود.
چند تا نكته رو بهم گفتن :
١) آيفون ٧ سرعت نتش بيشتر از اين مودمها هست چون قويتره
٢) از سايت speed.net تست بگيريم چون تست سرعت خود ايرانسل بيخوده.
حالا بعضي وقتها سرعت اوكيه بعضي وقتها هم نيست،
مثلا. الان رو گوشي ٢٥ ميگيرم رو مودم ٨ !
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان عزیز من هم تازه این مودم رو نهیه کردم و تست کردم.
با توجه به نتیجه ای که گرفتم اینطور بود که متاسفانه چند وقتی هست که سرعت 4G ایرانسل در تمام مناطق افت پیدا کرده است . سرعت دریافتی خیلی پایین تر از حد انتظار هستش .
اما باید به دنبال این باشیم که این مودم رو آنلاک کنیم ... دوستان از آنلاک این مودم خبری دارن ؟؟
آقا من بالاخره آنتن که خریده بودم رسید
نتیجه :
قبل نصب آنتن تقویتی ۴ خط آنتن داشتم ، بعدش هم همون ۴ خط بود
ولی تست سرعت قبل از نصب آنتن حد اکثر ۳۵ مگابیت بود که بعد از نصب تا ۸۰ مگابیت هم میرسه لعضی اوقات
فقط برا دوستانی که آنتن رو خریدن و تغییری احساس نمیکنن :
سر کانکتور ts09 که راستین بازار برا من فرستاده بود ایراد داشت (مغزی وسط تقریبا ۲ میل داخل تر از لبه دورش بود) که این مودم ، سوکتش خیلی کوتاهه و مغزی کاملا داخل نمیرفت
یه مقدار دورش رو با سنباده کوتاه کردم که ارتفاع مغزی وسط هم اندازه قسمت دورش شد. و بعد از نصب تغییر سرعت داشتم.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
نمی دونم این پست بدون حتی یک لینک یا عکس از انتن چقدر می تونه مفید فایده واقع بشهنقل قول:
نقل قول:
با رسم شکل توضیح دهید