بازی قبلی که تعویض کردیم و محرمی اومد تو بازی،نمی تونست جاش رضاییان بیاد؟نقل قول:
Printable View
بازی قبلی که تعویض کردیم و محرمی اومد تو بازی،نمی تونست جاش رضاییان بیاد؟نقل قول:
اقا تیم داره نتیجه میگیرهنقل قول:
سرمربی با این سابقه بهتر میدونه یا من و شما؟
بله سرمربی تیم ملی با اون سابقش خیلی بهتر از من و شما می دونه من هم نگفتم رامین از اول فیکس باشه(همین چیزی که امروز دیدیم) اما در کل به نظر من ترکیب رامین و ماهینی سمت راست یه ترکیب رویایی تو مایه های شاهرودی و میناوند هستنقل قول:
امروز هم دو نیمه متفاوت داشتیم
هر وقت مسلمان خوب نباشه تیم هم خوب نیست نمونش نیمه اول اما نیمه دوم با یکی دو تعویض عالی ورق برگشت
اس خوزستان هم حسابی نیمه اول پرس کرده بود که همین باعث شد نیمه دوم کم بیارن
مطمئنم اگه پنالتی گل میشد می تونستیم بازی رو ببریم
بازی واقعا قشنگ بود... نه موقع گل خوردن ناراحت شدم و نه موقع گل زدن... دروغ چرا موقع گل زدن دو تا پشتک خفن زدم!!!! ولی کلا بازی قشنگ و هیجانی بود!! خیلی وقت بود اینجوری بازی نداشتیم انصافا
این هم رضائیان ، متاسفانه مردم عجول هستند و نمی زارن سرمربی کار خودش رو بکنه
آیا قبول دارید، ماهینی به خاطر هجوم و فشاری که روش گذاشتند به خاطر رضائیان ، تمرکز نداشت و پنالتی رو خراب کرد؟
حتی این فشار ها ، تمرکز سرمربی هم داره میریزه بهم
وقتی کسی کارش رو بلده باید صبر کرد و اعتماد کرد بهش
درباره متن سبز رنگ :نقل قول:
شاهرودی و میناوند همزمان به بازی گرفته نمیشدند مگر زمانی که محرمی خدا حافظی کرد و میناوند اومد. جایگزین خوبی هم نداشتند که بگیم اگه بد شدن برن روی نیمکت
برای رضائیان اوضاع فرق میکنه. الان احمد زاده سمت راست بازی میکنه. شما اگه بودین با توجه به هماهنگی و نحوه بازی تیم احمد زاده رو انتخاب میکردین یا رضائیان رو ؟ احمد زاده و عالیشاه یه توازن ایجاد کردن برای دو طرف پرسپولیس. دریبلینگ خوبی هم دارن. توی محوطه های کوچیک هم میتونن مانور بدن. به وسط زمین هم میان.اما رضائیان فقط نقش وینگر رو میتونه بازی کنه.همیشه کنار خط هست. احتیاج به فضا داره. و در نهایت ارسال توپ روی دروازه.
با این شرایط من ترجیح میدم فعلا احمد زاده توی ترکیب اصلی باشه و رضائیان گزینه تعویض
البته وقتی میناوند اومد محرمی هم بود ولی مهرداد رو زیاد بازی نمی دادن یه چند ماهی با هم بودن اما خوب یادم نمیاد مهرداد اوایل چقدر بازی می کردنقل قول:
و البته با زور و تشویق تماشاچیان تعویضی بشه.ولی اگه سیاست باشگاه خرید قطعی سروش رفیعی باشه که دیگه تصمیم گیری در این مورد بسیار بسیار سخت و پیچیده میشه
کلاً از همون زمانی که قرار شد رامین برگرده مخالف بودم و بیشتر تمایل داشتم یه دفاع مرکزی یا فوروارد بگیریم تا ترافیکمون در این سمت زیاد بشه ولی الآن هم که هست باید به نحوی ازش استفاده بشه که نه تیم و نه خودش ضرر نکنن
به گزارش "ورزش سه"، در حالی که تیم فوتبال پرسپولیس یک روز پیش از دیدار برابر صنعت نفت آبادان اردوی خود را در هتل المپیک برپا کرده است اتفاق عجیبی جو این تیم را تحت الشعاع قرار داد.
اسپانسر طرف قرارداد باشگاه پرسپولیس برای ضبط یک برنامه تبلیغاتی قصد داشت از فرشاد احمدزاده و مهدی طارمی استفاده کند اما این دو بازیکن حاضر به انجام این کار نشدند که این اتفاق خوشایند علیاکبر طاهری سرپرست این باشگاه نیامد و او با احمدزاده و طارمی جر و بحث کرد ولی با این وجود هر دو بازیکن حاضر به رفتن مقابل دوربین نشدند و حتی قصد ترک اردو داشتند.
پس از چند دقیقه و وساطت بازیکنانی همچون محسن مسلمان، احمدزاده از تصمیم خود منصرف شد اما طارمی اردوی سرخ پوشان را ترک کرد و از هتل المپیک رفت.
کمتر از یک ساعت بعد از این جنجال در اردوی پرسپولیس طارمی هم با دخالت بازیکنان برگشت و با مسلمان هماتاق شد.
با این وجود پیشبینی میشود برانکو ایوانکوویچ سرمربی پرسپولیس در بازی روز جمعه طارمی و شاید احمدزاده را نیمکتنشین کند و با ترکیبی که از قبل پیشبینی داشت برابر صنعت نفت آبادان قرار نگیرد.
دو هفته پیش که بعد از تعویض ، طارمی به حالت قهر رو نیمکت نشست، گفتم این بازیکن بازی بعدی باید نیمکت نشین بشه یا زودتر از بازی قبل عوض بشه تا بفهمه، تیم رو نریزه بهم.
الان علاوه بر خودش ، یکی دیگه رو همراه کارهای ناشایست خودش کرده،
طارمی پشت ش به کی و کجا گرم هست که این قدر ادعا میکنه؟
:n34:
بیایم به عنوان هوادار بیش از این به حاشیه سازی های رسانه ها دامن نزنیم. تنها چیزی که می تونه ما رو از مسیر اصلی دور کنه همین چیزاست که ماشالا رسانه ها در ایجاد و گسترش و بزرگنمائیش استادن !
در نظر بگیرید هواداران با این پیش زمینه ذهنی برن ورزشگاه و اگه طارمی به عنوان مهاجم فیکس بازی امروز چند تا موقعیت رو خراب کنه، چه فشاری می تونن بهش وارد کنن.
هر اتفاقی هم دیشب در اردو افتاده الان نباید بهش پرداخته بشه، به جز بر هم زدن تمرکز تیم چی داره؟ دشمن شاد کن نباشیم.