ولی ایرانسل برای خطوط دائمی 50هزار اعتبار در نظر گرفته بیشتر از اون نمیشه استفاده کردنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
Printable View
ولی ایرانسل برای خطوط دائمی 50هزار اعتبار در نظر گرفته بیشتر از اون نمیشه استفاده کردنقل قول:
یعنی هیچ راهی نیست من این دایمی رو با همین شماره اعتباری بگیرم ؟
من الان برم ایرانسل تمامی طرح هاش رو میتونم استفاده کنم دیگه ؟
شاید راه داشته باشه برای اطلاعات بیشتر با 700 از خطوط ایرانسل یا 09377000000 از سایر خطوط تماس بگیریدنقل قول:
خیر یه سری طرح ها و بسته ها برای سیم های اعتباری هست فقط
متاسفانه هیچکدوم از کدهای USSD کار نمی کنه.نقل قول:
باید به 700 اطلاع بدیم تا در شبکه مشکل حل کنن.
من از طریق اینستاگرام گفتم گفتش از طریق ایرانسل من شکایت کنی حل میشهنقل قول:
دوستانی که از اعتباری رایتل ترابرد کردند روی ایرانسل من خط رایتلم قطع شده میخوام ببینم پیامک ترابرد موفق براشون روی سیم کارت قطع شده رایتل میاد یانه که بعدش سیم کارت ایرانسل رو فعالش کنم البته من عدد 1 رو به 667 روزی که سیم کارت ایرانسل رو گرفتم فرستادم
این درست میشه ایکاش همراه اول اون پیام چند ثانیه رو نمیزاشت کارش اصلا درست نبودنقل قول:
دوستانی که مراحل ترابردشنون تمومشده لطفا این پیام آزار دهنده همراه اول رو ضبط کنید و در شبکه های اجتماعی youtube و آپارات و امثالهم بزارید .... ما هم همه لایک می کنیم تا بیاد بالا توی سرچ :n30: واقعا ظلمه .... :n30:
الان از سازمان تنظیم مقررات باهام تماس گرفتن و کلی معذرت خواهی کردن...جالبه کارمندی که با من تماس گرفته از پیام همراه اول شاکی شده بود خودش...و قول داد تا یک هفته اینده تکرار پیام رو بردارن...تعجب کردم واقعا یه نفر مسئولیت بی دقتی رو به عهده گرفت....
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا رضا، من با اینکه آنتنم پره اکثر مواقع با پیام مشترک مورد نظر در دسترس نمی باشد مواجه میشم!!! آیا شما هم مشکل منو داری !؟
سوال دوم چطور بسته خریدی ؟ می خوام بسته بخرم کد USSD که کار نمی کنه! از مای ایرانسل هم میگه موجودی شما کافی نیست. چی کار کنم !؟