این باندی که دست های وب هست خیلی خوب همه جا انتن میده. دمشون گرم کاشکی این فرکانسو میدادن به ایرانسل.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my F8332 using Tapatalk
Printable View
این باندی که دست های وب هست خیلی خوب همه جا انتن میده. دمشون گرم کاشکی این فرکانسو میدادن به ایرانسل.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my F8332 using Tapatalk
چرا؟ مگه ایرانسل چکار میکنه با فرکانسا؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
خوب 800 برای مناطق روستایی خوبه نه برای شهری درسته بردش زیاده اما سرعت بالایی نخواهید گرفت به یه دکل کلی آدم وصل میشه و چه شود. برای شهر همون 1800 و 2600 خوبه
البته اگر ایرانسل 800 و 2600 رو باهم داشت جالب بود تجمیعشم فعال می کرد
این فرکانس اگه دست ایرانسل بود پوشش بیشتر میشد مث سیگنال 2600 افتضاح نمیشدنقل قول:
الان اگه دقت کنید میبنید تو وایفای فرکانس 2.4 پوشش بهتری داره ولی فرکانس 5 گیگاهرتز پوشش کمتری داره هرچی فرکانس میره بالاتر دیتا بیشتر میتونه انتقال بده همینطور بردش کمتر میشه
ی نمونه دیگه شما اگ برید رو شبکه 3g رایتل میبیند از لحاظ انتن دهی بهتره چون فرکانسش پاین تره ولی ایرانسل یا همراه اول فرکانس بالاتر دارند انتن ضعیف تری هم دارند
فرکانس این مال ایرانسل بود CA فعال میکرد میشد 3 تا فرکانس 1800 2600 900 ایرانسل CA میشد و پهنای باندش تا 30 مگاهرتز میرفت در عوض سرعت هایی مثل 160 مگابیت همه تجربه میکردن و یه سریا که تو خونه هم میخواستن استفاده کنن دیگه مشکل انتن دهی نداشتن:n09:
فرمایشاتون کاملا درستهنقل قول:
منم هیمن تجمیع رو میگم مشکل انتن دهی میپرید
تجمیع چیز شاخی ازش در نیمومد چون باند 8 نهایت میتونه 10 مگا bw داشته باشه
ایرانسل اگه همین bw 1800 و 2600 رو تا 20 مگاهرتز ببره تجمیع 40 مگاهرتز باشه شاهکار میکنه تجمیع عالی در میاد حالا یه فرکانس دیگه هم بگیره اونم تا 20 مگاهرتز کشش داشته باشه فک کنم اون موقع CAT 9 رو میداد بیشتر از 200 مگابیت رو همه میتونستن بگیرن اما هنوز زیرساخت های ممکلت خرابه فعلا نباید انتظار زیاد داشت دکل ها ایرانسل و رایتل فعلا با مایکرو نت خودشونو تغذیه میکنن همراه اول هیچ حرکتی نمیتونه بزنه چون پولی در بساط نداره
باید برای روستاییا و این شرکت های isp TD-LTE رو بده
این شبکه در منظقه ما قعلا خاموش شد .نقل قول:
عمری گذشت و سیم کارتی ندیدیم فقط تبلیغات و حرف های زیادی...
ای بابا مسخره کردن ملت رو.. پوشش شبکه که خوب بود دیگه چرا سیم کارت نمیدن.. حالا اگر پوشش ضعیف بود برعکس میشد راه به راه سیم کارت پخش میکردن
sent from Huawei mate 8
من حدس میزنم توی تامین لینکهای اینترنت مشکل دارننقل قول:
احتمالش کمهنقل قول:
اگر مشکل داشتن بعضی از نقاط حداقل کار میداد
مثلا شهر هیا بزرگ و یا شهرهای کوچیک با زیر ساخت خوب
من احساس می کنم هنوز آماده نشدن
یه احساسی هم بهم میگه به بعضی از نقاط روستایی داره اینترنت میده