من از شاتل سرویس ندارم ولی در تکمیل پیشنهاد شما؛
شاید تا حالا از سایت virustotal استفاده کردین. این سایت مجموعه بزرگی از آنتی ویروس ها رو داره و وقتی شما فایلی رو بخوایین اسکن کنین اگه قبلا اون فایل در سرور سایت موجود باشه به شما پیام میده که " آیا تمایل دارین نتایج قبلیو ببینین -که سریعتره- یا اسکن جدید بشه".
این سایت با استفاده از الگوریتم هایی مثل sha1 یا sha256 و... مقدار hash فایلو به دست میاره. دقت این مقدار از الگوریتم md5 به بعد خیلی بالاتر رفته و تقریبا میشه گفت درصد خطاش صفره (حتی هش خود الگوریتم md5 هم خطای پایینی داره). یعنی نیاز نیس که نام یا پسوند فایل یکی باشه اگه مقدار hash اونها یکی باشه یعنی بیت به بیت فایلها مشابه هستن.
تا اینجا تشابه فایلها حل میشه. یه قسمت تکمیلی هم این میتونه باشه که اگه فایلی رو یوزر x داشت و میخواست پاک کنه ولی هم زمان یوزر y قبلا اونو به پنل خودش اضافه کرده بود فقط فایل از لیست یوزر x پاک بشه نه از سرور (طبیعتا)!
شاتل سرعت اینترنت خوبی داره و من با هاست خارجی تا 40 مگابایت بر ثانیه هم رو سرور موجود تو دیتاسنترش آپلود کردم. اگه سخت افزار سرورای شاتل لند مناسب باشه فکر نکنم دیگه کندی قابل محسوسی رو کاربر ببینه!