بله فوق العادهنقل قول:
رفته بودیم مسافرت ۶ کیلومتر فاصله تا شهر داشتیم
گوشی اصلا حتی تری جی هم نیاورد
ولی mr200 با ۷۵ درصد فورجی میگرفت
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
به اميد ايراني آزاد و آباد
Printable View
بله فوق العادهنقل قول:
رفته بودیم مسافرت ۶ کیلومتر فاصله تا شهر داشتیم
گوشی اصلا حتی تری جی هم نیاورد
ولی mr200 با ۷۵ درصد فورجی میگرفت
به تاپیک مودم منتقل کردمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
امروز مودم e5336 هواوی که سفارش داده بودم به دستم رسید
توضیحاتی که تو اینترنت خوندم اینطور نوشته که با شارژرهای گوشی های اندرویدی شارژ میشه، اما تو دفترچه راهنما هم اشاره شده که اگه با شارژرهای سازگار با مودم شارژ نشه ممکنه مشکل بوجود بیاره
من هم گوشیم سامسونگ هستش و در نتیجه شارژر سامسونگ دارم
نمی دونم میتونم بدون مشکل باهاش شارژ کنم یا نه
از دوستانی که تجربه دارن یا مودم های هواوی دارن ممنون میشم نظرشون رو بگن
مرسی
شارژر فابریکش چند آمپره؟ ببین اگر شارژر موبایل هم همون باشه هیچ ایرادی نداره. و الا باز مشکل خاصی ایجاد نمی کنه و احوط ترک آن استنقل قول:
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
سلام نظر شما در مورد مودم LH92 ایرانسل چی هستش چه معایبی داره تو منطقه ما آنتن 3g ضعیفه تو خونه هم یه گوشه 3 خط آنتن دارم دو قدم اونطرف تر میری اصلا آنتن ندارم به نظر شما آنتن دهی این مودم از گوشی قویتر هستش؟
سرعت دانلودش چطوره به پای گوشی میرسه؟من یه دانگل دلینک مدل dmw-156 دارم سرعت اینترنت گوشی 1 مگ باشه سرعت این دانگل 200 کیلو بایت هست و انتن دهی خیلی ضعیفی داره گوشی سه خط آنتن بده این به زور یک خط آنتن میده اونم با کلی قطع و وصل شدن این مودم هم اینطوری نباشه :n35:
مودم ۱۵۶ = پیکاننقل قول:
Lh۹۲ = سمند
این فرغشه یک مثال ساده و اگر مودم درست حسابی میخای برند huawei بخر چون جای اتصال انتن هم داره خود این برند مودم های با کیفیت بالا تولید میکنه
سلام دوستان ببخشید دوباره این سوال را می پرسم اما من قصد خرید مودم TP-Link MR200 را داشتم اما چند نفر که مراجعه کردم من را پشیمان کردند و گفتند که از لحاظ قدرت سیگنال با گوشی هیچ فرقی نمی کند و 920% مودم Huawei B315 را دادند . می خواستم کمکم کنید و آیا کسی آزمایش قدرت این دو مدل را انجام داده است و مقایسه ای بین این دو مدل وجود دارد واقعا گیج شدم که کدام را تهیه کنم البته بگم در خانه ما موبایل ایرانسل را 2g میگیرد
دوست من چند صفحه قبل مقايسه بين گوشي آيفون ٦ هواوي ٣٣٧٢ و mr200. رو گذاشتمنقل قول:
جايي بودم گوشي تري جي نميتونست پيدا كنه با مودم ٧٥درصد فورجي گرفتم ٦ كيلومتر فاصله تا شهر
شك نكن به قدرت اين مودم فقط mr200
ممنونم از پاسختون شما درست می گوئید اما من چند روز پیش به بازار کامپیوتر طالقانی (اصفهان) جهت خرید همین مودم مراجعه کردم فروشنده با اینکه این مدل را داشت و مدل هوآوی را نداشت این مدل را پیشنهاد نداد و گفت که با موبایلت هیچ فرقی نداره از لحاظ سرعت و من را پشیمان کرد واقعا الان سر دوراهی هستم کاشکی یک فیلم از مقایسه دو مودم بود هرچه گشتم حتی سایتهای خارجی هم مقایسه ای نکرده اند شاید هنوز این مودمها فراگیر نشدهنقل قول:
دوست مننقل قول:
سعي کنیم بحث قدرت و گيرندگي رو از سرعت جدا كنيم
درست است كه معمولا هر چي سيگنال بيشتر باشه سرعت بيشتره ولي تا ي حد
وقتي سرعت منطقه و آنتني كه وصل هستیم و تعداد کاربر انتن زیاد باشه بین هیچ مودمی و حتی گوشی اختلاف سرعت پیدا نمیشه چون واقعا سرعتی نیست که اختلافی ایجاد کنه
ولی وقتی بحث سیگنال و مقدار آنتن پیش بیاد ان موقع هست که فرق مودم و گوشی مشخص میشه بیشتر و دستگاهی که قدرت بیشتری داشته باشه معمولا سرعت بالاتری داره
اگر در مکانی هستین که کیفیت سیگنال خوبی دارین دقیقا سرعت هر مودمی که بگیرین معمولا با گوشی که استاندارد حداقل cat 4 باشه يكي
ولي اگر از نظر سیگنال ضعیف هستین مثل مورد مذکور خودم اون موقع واقعا قدرت mr200 رو متوجه میشوید که چه سرعتی رو برای شما به ارمغان میاره با توجه به ابنکه ممکن اصلا گوشی یا مودم ضعیف تر نتواند به تری حتی وصل شود چه برسد به فورجی
در کل مابین مودم های سطح بالا اختلاف زیادی نیست جزء سلیقه شخص مصرف کننده
با سپاس