نقل قول:
حضور مسی می تواند برای ما بسیار خوب باشد، او می تواند در خط حمله قدرت ما را افزایش دهد؛ مسی در بازی های ملی استراحت کرده است و احساس بسیار خوبی دارد، در تمرینات لا او به طور مفصل حرف زده ایم تا شرایط او را بررسی کنیم، او بهبود یافته است، اما نمی توانم تضمین کنم که او به طور 100 درصد آماده است و می تواند بازی کند! من با اشتیاق کامل تمرینات بازیکنان را دنبال کردم و اعتماد به نفس بالای بازیکنانم را مشاهده کردم که چگونه با شوق فراوان تمرین می کنند، ما از حضور دوباره مسی هیجان زده ایم و این خود یک خبر خوب است.
------------------------------------------------------------
نقل قول:
من نمی خواهم از رقیب همیشه گی خود دفاع کنم اما مردم بسیار مبالغه می کنند و رئال مادرید را ضعیف جلوه می دهند، اینگونه نیست، ما برای پیروزی در این دیدار مهم به سانتیاگو برنابئو خواهیم رفت، ما بسیار خوب تمرینات خود را پیش برده ایم و احساس بسیار مثبتی داریم، ما آنالیز دقیقی از حریف خود داریم و به شناخت کافی دست یافته ایم.ما در بازی برابر رئال از تمام توان خود استفاده خواهیم کرد، ما به خوبی تمامی بخش های قدرتمند رئال مادرید را بررسی کرده ایم، من فقط می خواهم بازیکنانم بهترین بازی خود را ارائه دهیم تا در نهایت به پیرزوی دست بیابیم، این بازی هفته دوازدهم ماست و هنوز راه طولانی در پیش است، ما بازی فصل گذشته خود در سانتیاگو برنابئو را از شکست خوردیم و می خواهیم آن را جبران کنیم، بازی در نیوکمپ برای مانند پیروزی است، این دیدار برای ما مهم است اما در تعیین قهرمانی سرنوشت ساز نخواهد بود؛ رئال مادرید بسیار با نظم و ساماندهی دقیق کار می کند و در خط حمله دارای قدرت ویژه ای است که می توانیم با هجوم بر روی دروازه ی آنها اجازه فرصت سازی را به آنها ندهیم.
جدا از نتیجه ی این دیدار، دیدار های دیگری برگزار خواهند شد که برای ما مهم هستند، ما غیر از رئال رقبای دیگری در لالیگا داریم که انها نیز می توانند برای ما خطر ساز باشند، بازی رئال مادرید و بارسلونا تنها نتیجه ی مهم این هفته نخواهد بود، به نظر من رئال مادرید از ما قدرتمند تر است و در شرایط بهتری قرار دارد، هرچند که دیگران نظری مخالف این را دارند!
ما به خوبی می دانیم که آنها با کیفیت هستند و اگر نتوانیم کیفیت خود را نشان دهیم شکست خواهیم خورد، همه چیز به این بستگی دارد که شما چه انتظاری از ما داشته باشید!