سلام گرامينقل قول:
دقيقا مدلش كدومه: 48JU6400 يا hu6400 ؟
Printable View
سلام گرامينقل قول:
دقيقا مدلش كدومه: 48JU6400 يا hu6400 ؟
سلام استاد، یعنی شما هم hu6400 خریدین یا ju6400؟ چون تو مغازه به من hu6400 پیشنهاد شد.نقل قول:
اگه زحمتی نیس میتونین از جعبه اش مخصوصا اونجایی که نام کامل مدلش نوشته شده عکس اینجا بزارین؟ میخوام نشون کسی بدمش
کسی ایمجا hu7000 داره؟
Sent from my SM-T700 using Tapatalk
این تلویزیون یعنی ju6400 هم پورت USB3 داره و هم HDMI2.0. کلا مدلهای امسال همه حداقل یکی از هرکدوم رو دارن.نقل قول:
یه چیزی هم بگم. گویا من شما رو به اشتباه انداختم. USB2 توانایی پخش ویدیوی 4K رو داره اما تا حداکثر 30 فریم بر ثانیه. اما برای 4K@60fps شما به پورت USB3 یا HDMI2.0 نیاز دارید. دلیل اینکه تاکید روی اهمیت این دو پورت کردم این بود که بنظر میاد فیلمهای سینمایی 4K که در آینده شاید تعدادشون رشد زیادی بکنه، با 60 فریم بر ثانیه تولید میشن. الان هم اگر اشتباه نکنم دوربین های فیلمبرداری نیمه حرفه ای دارن با این قابلیت در قیمت های حدودا 2000دلاری به قروش میرن. پروژه های آماتوری ای میشه روی نت پیدا کرد با این کیفیت و فریم ریت.
در چشم انداز پخش شبکه های UHD، مسابقات ورزشی هم قراره با 60fps ارسال بشن.
جناب رمانتیک درمورد hu6400 هم اطلاعاتی دارین؟نقل قول:
خیر. من تنها مدلهای 4Kی که اسمشون رو شنیدم و نزدیک به این بوده HU6900/HU6950/HU6840 بوده که تقریبا معادل همون HU7000 توزیع شده در منطقه ما هستند.نقل قول:
نوشته شده توسط T E R M I N A T O R [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید فروشنده اشتباه کرده. شاید هم همچین مدلی باشه.
ُلامنقل قول:
یه سوال راجب web os دارم اطلاعاتی دارین در این مورد؟
مرسی
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط T E R M I N A T O R [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبی
انتخاب کردی؟
خیر فقط با نسخه سال قبلش کمی کار کردم.نقل قول:
میخوام یه جور برنامه ها ایرانیو بریزم نمیدونم چجوری انجام بدم :)) ایران ندارهنقل قول:
راستی سایت تخصی میدونی راجب اپدیت و تغیرات اطلاعات زده باشه
اپدیت داده 670 مگابایت نمیدونم چیا تغییر کرده
Sent from my LG-D380 using Tapatalk
سلام مهردادجان . من خیلی تو این زمینه وسواس دارم ولی اگه خدابخواد امروز میرم میخرم. مدلی که انتخاب کردم همون uf850 ولی ایده آلم سایز 55 هست که اگه باقیمت مناسب گیرم بیاد (هرچند بسیار نایابه) صد درصد میخرم. درغیر اینصورت مجبورم به سایز 49 بسنده کنم. دیشب هم ub850 سایز 55 با قیمت 3600 گیرم اومد ولی من فقط uf میخوام. اون مدل سامسونگ که فروشنده پیشنهاد کرد (hu6400) حقیقتش منو دودل کرد و به فکر فرو برد. ولی وقتی هیییچ اطلاعاتی ازش تو اینترنت (بجز یکی دو سایت هندی) موجود نیست و فروشنده هم خودشو نشونم نداد نمیشه ریسک کرد براش. احتمال هم داره فروشنده اسمشو اشتباه کرده باشه. متاسفانه سامسونگ مدل 4k خوب زیر 4 تومن بجز hu7000 چیزی نداره.نقل قول: