-
سازمان لیگ اعلام کرده نام دو دروازه بان پرسپولیس بین محرومان هفته دوازدهم لیگ برتر قرار دارد اما دروازه بان اول پرسپولیس مشکلی برای این بازی ندارد.
به گزارش وب سایت رسمی نود، دقایقی پیش سازمان لیگ برتر اسامی محرومان هفته دوازدهم لیگ برتر را اعلام کرد که در بین محرومان نام دو دروازه بان پرسپولیس دیده می شود. ایمان صادقی که به دلیل اخراج در بازی با ذوب آهن محروم شده اما اینکه چرا سوشا مکانی محروم شده یک سوال بزرگ است. در اطلاعیه سازمان لیگ برتر آمده که سوشامکانی (پرسپولیس)، مجتبی روشنگر(پدیده مشهد)، مسعود ابراهیم زاده(سایپا تهران) و حبیب گردانی(سپاهان اصفهان) در صورت کسب رضایت شاکیان خود و تأییده کمیته انضباطی می توانند تیم خود را همراهی کنند.داستان از این قرار است که یکی از کارگزاران فیفا از سوشا مکانی شکایت کرده و کمیته انضباطی رای به محکومیت سوشا داده است. مکانی محکوم شده که باید مبلغی بابت انتقالش به پرسپولیس به این کارگزار بپردازد و تا زمانیکه رضایت شاکی اش را جلب نکند حق بازی ندارد. با توجه به محرومیت صادقی ، پرسپولیسی ها باید تلاش کنند مجور حضور مکانی در بازی شنبه را کسب کنند.با این وجود مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس اعلام کرد سوشا می تواند برابر استقلال اهواز بازی کند.پندار خمارلو در این خصوص گفت: فردی که مدیربرنامه است از سوشا به کمیته انضباطی شکایت کرده بود اما چون مکانی همراه تیم ملی در خارج از کشور بود و فرصت حضور در کمیته انضباطی را نداشت به همین دلیل قرار شد او در بازی مقابل استقلال اهواز برای پرسپولیس بازی کند و پس از آن با حضور در کمیته انضباطی با این مسئله رسیدگی کند.
-
-
سلام :n01:
اول از همه یه تبریک بگم به هواداران تیممون بابت کسب 3 امتیاز از این دیدار :n06:
در مورد بازی باید بگم که:
از روند بازی تیم در حالت کلی راضی بودم
و از اینکه 3 امتیاز تو این بازی داخل خونه به دست اومد، خوشحالم.
اما حقیقتش از نتیجه راضی نیستم.:n23:
درسته استقلال اهواز تیم خوبی داره و همون تیمی هستش که هفته قبل با سپاهان 1-1 مساوی کرد.
اما انتظار داشتم بازی رو با اختلاف بیشتری ببریم. برد 1-0 برای من راضی کننده نبود.
خدا رو شکر تیم مون از لحاظ توان خلق موقعیت حرف نداره اما یک تموم کننده نداریم که از این موقعیت ها استفاده کنه.
به شخصه از بازی طارمی امروز راضی نبودم. :n24:
موقعیت هایی 100% خالص رو یکی پس از دیگری از دست میداد
موقعیت هایی که گل نکردنشون سخت تر هستش.
درسته با 7 گل، آقای گل لیگ هستش اما اگه حواسش رو جمع می کرد چند هفته پیش تعداد گل هاش دو رقمی میشد.
یعنی اینقدری که امروز از دستش حرص خوردم، تو بازی های قبلی حرص نخورده بودم.
فقط کافی بود ثانیه های آخر یکی از اون توپ های احتمالی استقلال اهواز وارد دروازه بشه.
اونجا بود که دیگه آه و حسرت دیگه فایده ای نداشت و این 3 امتیاز راحت از کف تیم میرفت و فقط حسرتش باقی میموند.
به هر حال امیدوارم تو هفته های بعد از این همه موقعیت بهتر استفاده کنیم. :n39:
نکته بعدی هم حضور یکی از گلر های خوب لیگ، پرویز کریمی تو استقلال اهوازه
امروز درسته طارمی کم دقت بود (و البته خیلی خسته اواخر بازی که از چهره اش هم مشخص بود)
اما پرویز کریمی هم روز خوبی رو تو آزادی داشت و ستاره تیمش بود.
نکات ویژه این دیدار هم:
* آقای گلی طارمی به تنهایی با 7 گل
* کامیابی نیا و عالیشاه با کارت زرد امروز، 3 اخطاره شدند و بازی بعدی (نفت تهران) رو از دست دادند.
* باز هم کلین شیتی دیگر از سوشا مکانی
یا علی :n40:
-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
خواستم یه اشاره ای بکنم به پیشرفت محسن مسلمان که واقعا تو چند هفته اخیر خیلی خوب عمل کرده و قشنگ تونسته خودشو به تیم ثابت کنه.
توی این چند بازی اخیر که تیم بازی کرده مسلمان دیگه اون محسن مسلمان ابتدای فصل نبود که پاس نمیتونست بده و خلق موقعیت نمیتونست بکنه و ...
خیلی قشنگ خودش رو (که میگفتن تحمیلی بوده و برانکو بخاطر همین تحمیلی بودن اصلا بهش بازی نمیداد) به برانکو با بازی خوبش تحمیل کرد.
محسن مسلمان اگه همینطوری خوب کار کنه و بتونه به این روند رو به رشدش ادامه بده هم به نفع خودشه که میتونه خودشو احیاء کنه (با توجه به عملکرد ضعیفش تو فولاد و ذوب)
و هم به نفع پرسپولیسه که دقیقا به بازیکنی با این سبک و استایل بازی احتیاج داره.
*
توی تصویر بالا هم میتونید آمار بازی رو ببینید که از هر لحاظ (مالکیت، شوت، پاس صحیح، خلق موقعیت و ...) از حریف برتر بودیم اما با این تفاوت فاحش، فقط 1 گل تونستیم بزنیم.
انشاا... که تو هفته های بعد بتونیم علی رغم بازی زیبا، نتیجه های به مراتب بهتری کسب کنیم :n12:
*
**
*
ویرایش:
تیم گوآنگژو اورگراند چین هم دو روز قبل تو فینال لیگ قهرمانان 2015 آسیا، الاهلی امارات رو شکست داد و قهرمان شد.
خواستم بگم اگه تیم پارسالمون میتونست از مرحله یک هشتم عبور کنه و به یک چهارم برسه (که از یک چهارم به بعد رسما میافتاد برای لیگ امسال) میتونستیم نتایج خوب گذشته رو ادامه بدیم و شاید نتایج بهتری می گرفتیم.
هرچند صعود از مرحله گروهی با اون تیم پارسال تحت هدایت درخشان (و در ادامه آقای برانکو) خودش یه معجزه بود :n02:
-
تیمی که انقد فرصت سوزی کنه مطمئنا نمیتونه مدعی قهرمانی باشه...
-
نمیتونم درباره بازی چیزی بگم چون بازی رو ندیدم .
فقط امیدوارم یکمی بیشتر دقت داشته باشن بازیکنا که مثل امروز هوادار بیچاره از شدت حرص و جوش سکته نکنه بمیره.
تسلیت میگم به خانوادش و غم آخرشون باشه :n27:
-
گزارش تصویری از اردو پرسپولیس در کیش
تیم فوتبال پرسپولیس پس از تساوی یک بر یک مقابل نفت به کیش سفر کرده تا ادامه تمرینات خود را در آنجا سپری کند.
-
حاجرضایی: ماندن برانکو در ایران به سود فوتبال ملی ماست
امیر حاجرضایی در خصوص مدعیان قهرمانی در فصل جاری لیگ برتر گفت: برخلاف سالهای گذشته دو تیم تهرانی را مدعیان جدی قهرمانی میدانم. من تیم برانکو را تیم خوبی میبینم، هرچند که فقط خوب بازی کردن کافی نیست. آنها هنوز در نتیجه گرفتن تیم موفقی نبودهاند، هرچند که دو موضوع در این هفتهها علیه تیم برانکو حرکت کرد، یکی از دست دادن فرصتهای گلزنی و دیگری اشتباهات ناخواسته داوری.
وی در ادامه افزود: این دو اتفاق تا حدودی سرنوشت پرسپولیس را تغییر داد. اگر این دو عامل از بین برود شرایط پرسپولیس بهتر خواهد شد. برانکو در حال ساختارسازی در پرسپولیس است و فکر میکنم ماندن او در ایران به سود فوتبال ملی ما خواهد بود.
مربی پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان با اشاره به شرایط حال حاضر تیم استقلال، خاطر نشان کرد: برنامه اصلی کادر فنی تیم استقلال در فصل جدید جوانتر کردن این تیم بوده است. سرعت بازی استقلالیها بالاتر رفته و یک نیمکت قوی هم دارند، در ضمن فوتبال استقلال خستهکننده نیست. جدا از دو تیم استقلال و پرسپولیس باید از ذوبآهن هم نام ببرم. معتقدم این سه تیم مثلث مدعیان قهرمانی هستند.
این کارشناس فوتبال ایران درمورد نظرسنجی برنامه 90 در هفته گذشته و انتخاب اشکان دژاگه به عنوان بهترین هافبک چپ تیم ملی بعد از انقلاب نیز گفت: اگر من در این نظرسنجی شرکت میکردم به درخشان رأی میدادم. او یک بازیکن بزرگ و تکنیکی بود، هرچند که اشکان دژاگه هم فوتبالیست توانمندی است. دژاگه در شرایط خوبی با تیم ملی ایران استارت زد، هرچند که امروزه پایینتر از آن سطحی قرار دارد که تازه به تیم ملی اضافه شده بود.
-
برانکو به دنبال مدافع زیر ۲۳ سال لیگ یکی
برانکو ایوانکوویچ در نظر دارد یک مدافع میانی زیر ۲۳ سال برای تیمش پیدا کند تا برای نیمفصل دوم و فصل آینده از او در ترکیب تیمش بهره ببرد. با توجه به اینکه مدافعان میانی پرسپولیس میانگین سنی بالایی دارند احتمال اینکه حداقل یک نفر یا حتی دو نفر از آنها در پایان فصل از این تیم جدا شوند، زیاد است. از اینرو برانکو از حالا به دنبال پیدا کردن یک مدافع جوان است تا روی او برای فصل آینده سرمایهگذاری کند.
سرمربی پرسپولیس قصد دارد بازیهای لیگ یک را از نزدیک تماشا کند تا اگر مدافع جوانی را پسندید در تعطیلات نیمفصل او را به خدمت بگیرد. حتی برانکو برنامهریزی کرده بود که دیدار امروز پیکان برابر مس کرمان را از نزدیک ببیند، اما با توجه به اینکه کاروان پرسپولیس ظهر امروز جزیره کیش را به مقصد تهران ترک میکند بعید است برانکو بتواند خود را به ورزشگاه شهدای شهرقدس برساند.
استیلی: استقلال و پرسپولیس با باشگاه ملوان مذاکره کنند
حمید استیلی در مورد شرایط تیم ملوان گفت:
((یکی از مشکلات ما شرایط آب و هوایی است که مجبوریم زیر بارش باران تمرین کنیم و شرایط ما را سختتر از قبل کرده است. بازیکنان ما با تمام وجود در تمرینات حاضر میشوند. ما در بازی با سایپا و تراکتورسازی فوقالعاده خوب ظاهر شدیم و بازی بسیار خوبی را به نمایش گذاشتیم اما در نتیجهگیری خوب نبودیم. با این حال تیم ملوان نشان داده میتواند در نیمفصل دوم شرایط بهتری پیدا کند و وضع ما از نظر فنی بسیار بهتر از گذشته خواهد شد.
وی ادامه داد: ملوان موقعیتهای گل زیادی در دو بازی اخیرش کسب کرده اما به دلیل مصدومیت مهاجمانمان عملا بدون مهاجم بازی کردهایم. بازیکنان جوان هم بسیار خوب برای ملوان بازی کردند و از نظر فنی جواب خوبی دادند و در قالب سیستم و تاکتیک تیم نمایش خوبی داشتند.
سرمربی ملوان با انتقاد از برخی باشگاهها برای مذاکره غیررسمی و زودهنگام با بازیکنان تیمش گفت: متاسفانه برخی باشگاهها به صورت غیرحرفهای عمل میکنند و با مذاکره با بازیکنان ما تمرکز آنها را به هم میزنند. یکسری دلال و ایجنت قبل از آنکه فصل نقل و انتقالات در نیمفصل فرا برسد شروع به مذاکره با بازیکنان ملوان کردهاند که این عمل به هیچ عنوان حرفهای نیست.
استیلی تصریح کرد: فصل گذشته نیز همین اتفاق برای من در راهآهن افتاد و در نیمفصل ۷ بازیکن راهآهن از تیم جدا شدند. علیپور و خالقیفر به پرسپولیس رفتند. برزای و طالبلو راهی استقلال شدند. محمد آبشک به ملوان آمد. محمد غلامی به پدیده پیوست و مهدیپور هم راهی ذوبآهن شد. جوانانی که در راهآهن درست کرده بودم در نیمفصل راهی تیمهای دیگر شدند. اکنون هم شاهد همین وضعیت در ملوان هستیم.
سرمربی ملوان در مورد اینکه باشگاههای پرسپولیس و استقلال هم با بازیکنان ملوان مذاکره کردند، گفت: متاسفانه فقط اسم فوتبال ما حرفهای است و خیلی مسائل غیرحرفهای را در این فوتبال شاهد هستیم. باشگاهها شرایط مالی ملوان را میدانند و با صحبتهای غیررسمی با بازیکنان ما به آنها میگویند که طبق قانون اگر ۳۰ درصد از مبلغ قراردادها پرداخت نشده باشد میتوانند از تیم ملوان جدا شوند که من با مدیران باشگاه صحبت کردم تا از نظر مالی بتوانیم تا پیش از این شروع نیمفصل ۳۰ درصد از مبلغ قراردادها را پرداخت کنیم.
وی در مورد اینکه ظاهرا پورقاز یکی از ملیپوشان ملوان مورد توجه پرسپولیس است، گفت: ما به بازیکنان خوب خودمان نیاز داریم. این بازیکنان در ملوان ملیپوش شدهاند و ما به آنها نیازمندیم. پرسپولیس، استقلال یا هر باشگاه دیگر بازیکنان خوبش را به ما نمیدهد. بنابراین اگر آنها خواهان بازیکنی از ملوان هستند بهتر است با باشگاه به طور رسمی مذاکره کنند و ما در قبال بازیکنی که آنها میخواهند بازیکنی از آن تیمها بگیریم و معاوضه بازیکن داشته باشیم. نباید تمرکز بازیکنان ما را با مذاکرات غیررسمی به هم بزنند. بیشتر تیمها از بودجه دولتی استفاده میکنند اما ملوان یک تیم خصوصی است.
استیلی در مورد اینکه لیستی برای جذب بازیکن به باشگاه خواهد داد، گفت: من فهرستی از بازیکنان مدنظرم را در اولویتهای یک، دو و سه به باشگاه میدهم تا حداقل بتوانیم دو بازیکن جذب کنیم. امیدوارم مشکلات مالی باشگاه هم سریعتر حل شود.
وی در مورد اینکه در ملوان شاهد حضور جوانانی نظیر سیاوش حقنظری هستیم، گفت: در ۲۰ دقیقه آخر بازی با تراکتورسازی ۵۰ درصد تیم ما جوان بود. حقنظری، رضیپور، صادق محرمی، مهیار زحمتکش و ... از جمله جوانانی هستند که برای ملوان بازی میکنند. بازیکنان دیگری مانند شنانی داریم. این جوانان آینده ملوان هستند.
سرمربی ملوان در مورد دیدار با صبا تیمی که از نظر مالی و امکاناتی بسیار خوب است، گفت: بازی سختی با صبا داریم. در این مسابقه ما چند بازیکن خوب خودمان را نداریم.در خط حمله تمام مهاجمان ما مصدوم هستند. محمد آبشک در خط میانی سه اخطاره و محروم است و حسین کنعانی هم همراه تیم امید است و یکی دو روز قبل از بازی میآید. با این حال تلاش میکند بازی خوبی انجام بدهیم و نتیجه بگیریم.
استیلی در مورد تقابلش با علی دایی گفت: من برای حریف احترام قائل هستم و امیدوارم بتوانیم در این مسابقه بازی خوبی را ارائه دهیم و نتیجه هم بگیریم.
وی در مورد جذب حامد نورمحمدی گفت: او در راهآهن هم بازیکن من بود و اکنون سرباز است و به تیم ملوان پیوسته است.
استیلی در مورد مشکلات مالی ملوان گفت:امیدوارم که با تلاش دنیامالی و سایر اعضای هیأت مدیره مشکلات مالی هر چه سریعتر حل شود.))
تاخیر یک ساعته در پرواز پرسپولیس ها به تهران
بازیکنان پرسپولیس در آخرین روز اردو این تیم در کیش تا ساعت 11:30 در اختیار خود بودند تا در جزیره کیش به تفریح و خرید بپردازند و در ساعت مذکور نیز در فرودگاه کیش حاضر شدند.
پرواز پرسپولیسها به تهران قرار بود ساعت 12:30 انجام شود اما ساعت 11:45 به آنها اعلام شد پروازشان با تاخیر مواجه شده و ساعت 13:30 انجام میشود.
برانکو بعد از تاخیری که در پرواز تیمشان بوجود آمد به بازیکنان اعلام کرد میتوانند یک ساعت دیگر در جزیره به گشتوگذار بپردازند.
پرسپولیسیها امروز تمرین نخواهند داشت و فردا نیز استراحت خواهند کرد. صبح چهارشنبه دور جدید تمرینات سرخپوشان در تهران آغاز خواهد شد.
-
باشگاه پرسپولیس به ما گفت از باشگاه نفت شکایت کنید
مرادی همراه تماشاگران فوت شده پرسپولیس در گفتوگو با خبرنگار ورزشی، اظهار داشت: ما روز بازی پرسپولیس در دقیقه 24 به ورزشگاه رسیدیم و سیدنجیالله حسینی اصل بعد از اینکه هادی نوروزی را در دقیقه 24 تشویق کردیم یکباره بر روی زانوهایش نشست و من دیدم که در حال کبود شدن است سریع به بیرون ورزشگاه رفتم تا اورژانس تهران را خبر کنم وقتی به ورزشگاه بازگشتم دیدم دو امدادگر آمبولانسهای دور زمین با دست خالی بالای سر این تماشاگر فوت شده هستند و امدادگران اورژانس تهران به حسینی آمپول زدند و او را با آمبولانس به بیمارستان بعثت بردند من هم همراه آنها رفتم.
وی ادامه داد: یکی از خبرنگاران نزد من آمد و به من گفت که من خبرنگار سایت پرسپولیس هستم یک پارچه نوشته از طرف باشگاه بنویسید و بعد فاکتور بیاورید و وعده داد که محسن بنگر و محسن مسلمان با خانواده آن مرحوم صحبت خواهند کرد اما بعد از آنکه من عکس بنر باشگاه پرسپولیس را در مراسم ختم برایش ارسال کردم دیگر خبری از او نشد، روز یکشنبه هم مراسم ختم حسینی را برگزار کردیم که محمد پنجعلی و برخی از اعضای کانون هواداران پرسپولیس در مراسم شرکت کردند. در همین مراسم هم ما باز بنری با هزینه خودمان نصب کردیم.
وی ادامه داد: برخی از مسئولان پرسپولیس از جمله علیپور که از مسئولان روابط عمومی باشگاه است بدون آنکه یک شاخه گل با خودش بیاورد قبل از ختم به خانه آن مرحوم آمد و گفت که ما در آن بازی میهمان بودیم و شما باید از باشگاه میزبان که نفت است شکایت کنید تا پول بیمهاش را بگیرید. من کاری به نفت ندارم، من و حسینی به عشق پرسپولیس به ورزشگاه رفته بودیم.
این تماشاگر پرسپولیس ادامه داد: من به عباس اسماعیلبیگی هم گفتم وقتی حتی جان تماشاگر و هوادار برای کسی در ورزشگاه ارزش ندارد چرا تماشاگران باید به ورزشگاه بروند البته باید از رویانیان و مهدی تاج هم تشکر کنم که پیگیر مرگ حسینیاصل بودند.